Elengedés

Fél éve hagyott el a barátom. Nem tudom, hogy kibékülünk e még vagy sem, természetesen szeretném de ez a jövőben majd eldől. Mindenesetre most szeretném lezárni.Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehet úgy legbelülről elengedni valakit, akit még szeretsz? Elég sokat próbálkoztam már vele, de nem igazán sikerül. Várom a tanácsokat és a tapasztalatokat!köszönöm a válaszokat mindent

köszönöm a válaszokat mindent meg fogok tenni hogy sikerüljön!szia!

Nem aggyal, hanem érzéssel kell elengedni, bárkit, és bármit. Figyeld meg, hogyha rágondolsz, érzel a testedben egy feszültséget! Ez nem jó, nem rossz, csak egy energia. Fogadd el, amennyire tudod ezt! Van mögötte egy akarás. Hajlandó vagy-e ezt az akarást elengedni? Képzeletedben nyiss egy ablakot ott, ahol az érzést érzed a testedben, és engedd az akarással együtt menni az energiát. Ha nem megy, akkor fogadd el, és azáltal tűnik el! Addig folytasd, amíg meg nem könnyebbülsz!
Az érzéshez azért ragaszkodunk, mert azt hisszük, hogy akarni kell a dolgokat, hogy működjenek. Ez nem igaz! Pont fordítva!
Lehet, hogy azt mondod, hogy a szeretet más, de nem. Ha tiszta szeretet, akkor nem fáj. A fájdalamt a ragaszkodás okozza, ami meg nem szeretet. Tehát csak az kell elengedni!elengedès

nem vagyok filozòfus,sem oktatni nem szeretnèk. szerintem van erre 1 modszer:IDOBEN KELL ELENGEDNI VALAKIT. AZT SZERETNèM MONDANI H HETEKRE,HòNAPOKRA. NEM GONDOLNI Rà. A MULTRAAMIT EGGYUTT TOLTOTTETEK. SEMMIRE .OK? TALàLJ KAPàSBòL VALAMI ùJAT,AMIBE MENEKULJ.TIPPEM VAN ERRE. KLASSZIKUS ZENèSZEK,FESTOK èLETE.(PèLDàUL)FELTALàLòK ,èLETE. ROMA. HA 1HONAP UTàN MèG MINDIG -ISTVàN?- VAN A FEJEDBEN,AKKOR ROHANJ èS OLELD àT.CIAO!