Elindultam

Úgyérzem elindultam szép lassan valamerre. Évek óta csak egy helyben toporogtam lelkileg (a torna tanár szerint még fizikailag sem fejlődtem), soha nem jutottam sehová.. mert féltem, nem volt bátorságom soha semmi újat kiprobálni, még akkor sem hogyha biztosítottak a teljes biztonságról és képtelenség lett volna kudarot átélnem. ÉÉNNNN???????? Neeeeem! Soha semmi újat, csak a jól megszokott kis játékaimat (gyermekkoromban). Most sem megyek el sehová..ahol emberekkel találkozhatok, ééénnnnn? neeem! ugyan mit gondolnának rólam? egy alkoholista apa és egy összetört anya gyermeke aki ráadásul rocker és abbahagyta az iskolát idő előtt, ahová amugy is kényszerből járt...? ráadásul kopott a cipője, és még cigizik is.... Na ez voltam én !! végre ki mertem mondani... Most elkapott a sírógörcs de sebaj, tovább írok, mert már hiszek benne hogy ez gyógyulásom ára. Soha életemben nem mertem elmondani amit érzek és gondolok, na bazdmeg ! most végre megtettem. Most rohadtul érzem magam de úgyhiszem erre az útra volt/van szükségem hogy végre a saját életemet élhessem, olyan most mintha egy hatalmas kő gurult volna le a szivemről...igen gurult, és végig gurult a testemen kifasírozva belőlem a mult nehéz érzéseit. Csak folynak és folynak az arcomon a könycseppek és hagyom, hadd follyanak hisz nekik is megvan a saját útjuk.....

HozzászólásokNagyon jó sta!

Csak így tovább! Az írás maga is nagyon jó!
Az érzéseket meg kell élni az a titkuk, és akkor belülről felszabadulsz!
Hajrá!Judit

Szívbemarkoló amit írtál és az, hogy ki merted mondani!
Hagyd, hadd peregjenek a könnyeid, tudd, hogy minden egyes könnycsepped mögött egy mosoly van. Sírj nyugodtan, nem szégyen, sőt, aki tud és mer sírni, az jár a jó úton.
Gyógyulsz és hidd el nekem ( én is jártam hasonló cipőben) a sikered ettől a ponttól kezdődik!
További sok sikert!:)

Köszönöm szépen! nagyon aranyosak vagytok és nagyon jólesik a biztatás. Most jólérzem magam és végre úgy érzem hogy jó uton kezdtem el lépegetni, és ebben ti segítettetek. Kösszönöm nektek és ölellek.:)

szuper! Így tovább!

Nyisd ki a szíved...és minden könnyebb lesz!! :):))))

Tényleg fantasztikus vagy!!!hajrá! a sírás blokk oldó,

hajrá! a sírás blokk oldó, anno a kineziológusom mondogatta! És jéé! Tényleg! Ez az önismereti munka, amikor szembenézel az érzéseiddel, sokan nem merik, sőt még bevallani sem! Szóval, mindenképp jól haladsz!

Kitartás!köszönöm :)

köszönöm :)Csodálatos vagy

Csodálatos vagy sta:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Ölellek nagyon-nagyon:)))