Élj boldogan!

élj boldogan!Letisztult Bennem minden és úgy érzem, nem is olyan bonyolult az életünk, csak mi tesszük azzá... Ti hogy látjátok?
A születéstől a halálig vannak feladataink, amiket el kell végezni, tapasztalatokat kell gyűjteni és az élet arról szól, hogy élj boldogan....

Szeress mindent, ami körülötted van, tanuld meg elfogadni és észrevenni a lehetőségeid és nyílj meg először önmagadnak, aztán a világ felé... Nem bonyolult... Egyszerű, csak hagyod, hogy az egód irányítson! Hát nem fura?

Nézz körül, ha mész az utcán, milyen emberi sorsok vannak körülötted, van akinek nincs családja, van aki nagyon gazdag, van aki már nagyon fiatalon nagyon beteg és küzdenek, még egy napért, még egy percért, hogy élhessenek...
Most meg kell állnod! Mi az ami Neked ebben a pillanatban a legnagyobb nehézséget okozza?

Van hol laknod? Van mit enned? Egészséges vagy? Van lehetőséged tanulni? Tudod szeretni és el tudod fogadni önmagad? Van gyermeked?
...és most a következő kérdésre adott válaszod, meghatároz mindent!

Értékeled azt ami van? ...vagy éppen mindig mást keresel?
Hányszor gondolod végig azt, hogy mi az ami nem jó? ...mi az ami hiányzik? ....és hányszor adsz hálát azért, ami ott van előtted, körülötted, Benned!!!

Ééééés hidd el nekem, ha hozol egy döntést és kiválasztod az utat, amin el szeretnél indulni, tedd meg ezt hittel és félelmek nélkül...azt, hogy mi fog veled történni az 5.000-ik kilóméterkőnél, azt még az indulásnál nem tudhatod, de amikor odérsz, már minden tudás és addig szerzett tapasztalat birtokában könnyedén fogod tudni kezelni.

Ne várj, hiszen minden ebben a létben itt töltött pillanat, értékes, egyedi és megismételhetetlen, ugyanúgy, mint Te! Elhiszed???
Gondold végig, amit leírtam, sosem késő nyitni egy új lapot...
Új nap talál ránk, közel már, közel már, ha a hajnali fény, ahogy múlik az éj, az égre száll....Van időd, hogy átírd a Sorskönyvét, bennünk a holnap, s tőlünk szép! ( Fame c. musical )

Legyen a mai nap egy új nap életedben...

Mosolyokat, szerelmet, bőséget!
Csillagvirág

HozzászólásokHát SanTa,

nem tudom mennyiben segített ez nekem,majd kiderül,de tök igazad van.Köszi:)Ááá, nem arra gondotlam, hogy

Ááá, nem arra gondotlam, hogy ne lásd a jellemeiket, és hogy öleld kebledre azt is, akit nem szeretsz. De eldöntheted, mit látsz belőlük. Ha arra koncentrálsz, hogy kétszínűek, nem fogsz mást látni belőlük. Igenis, ha összehoz velük a sors, mondd meg, mit érzel felőlük. A feltétel nélküli szeretet nem azt jelenti, hogy nem látjuk a hibáikat. Az a vakság. A feltétel nélküli szeretet azt jelenti, hogy látjuk a hibáikat, és ezzel együtt, mint emberi lényeket elfogadom őket, szeretem emberként őket. Ettől függetlenül szólhatok, sőt, sok esetben szólnom is kell, hogy "figyelj, szerintem ilyen, meg ilyen vagy, és nem fog jót tenni", vagy ilyesmi.
A körülmények ugyanígy: nem az a pozitív gondolkodás, hogy nem fogadom el a jelen környezetet. Nem elfedni kell magam elől a körülményeket, hanem megteremteni az új környezetet. Ahogy a GPS: nem csak azt kell tudni, hova mész, azzal is tisztában kell lenni, hol vagy. Erre szokták mondani: nem tudsz felébredni, amíg azt hiszed, ébren vagy. Tudd, hogy hol vagy, de tudd azt is, hogy folytonos mozgásban vagy. És az út Innen Oda vezet, ahol az Innen is, meg az Oda is pontosan ismert.Hát nem tudom SanTa,

szerintem nem ugyanannak a háznak a tetején állunk.Annak a háznak a tetején ahol azok állnak akik hasonlóak hozzám,mindenki így gondolkodik,ahogy én is,aki nem,az túl naív.Mit jelent az,hogy eldönthetem,hogy milyennek látom őket?Ne fogjam fel a tényeket,vagy hogy?Ezt már próbáltam pár éve,rendesen viszonyultam másokhoz,olyan ürüggyel,hogy legbelül ők is jók,csak a viselkedésük nem az.Ebből alakult ki az elfojtás,most meg ölelgethetem őket meditáció alatt,hogy túl legyek rajtuk és meg tudjak bocsájtani nekik és magamnak is.Komolyan azt gondolod, hogy a

Komolyan azt gondolod, hogy a Vonzás törvénye nekem így működik, Neked meg úgy? Tényleg azt hiszed, hogy kettőnk között van bármi különbség e tekintetben? Ahogy a Titokban mondják: ha lezuhanunk együtt egy tízemeletes ház tetejéről, Te is és én is ugyanúgy oda fogunk placcsanni. Nem számít, hogy Te szőke vagy én meg barna, vagy hogy 10 centivel magasabb vagy-e. A törvény - ez esetben a gravitáció törvénye - ugyanúgy hat mindkettőnkre.
Ha úgy gondolod, hogy az emberek felszínesek és kétszínűek, akkor ilyenekkel fogsz találkozni. Vagy még inkább: bárkit, akivel találkozol, ilyennek fogod látni. Nem döntheted el, hogy ők milyenek legyenek, de dönthetsz, hogy milyennek akarod látni őket.
Ha azt mondod, hogy azokhoz a körülményekhez, amire vágynál, nincs lehetőséged, akkor mégis, miért várod, hogy majd varázsütésre jobb lesz? Nálad jobban senki nem tudhatja, mit engedsz meg magadnak. Senki nem lehet okosabb Nálad, senki nem oldhatja meg a Te problémádat. Kívülről biztosan nem.
Nem mondom, hogy gondolkodj pozitívan, és menyországban fogsz élni (bár miért ne mondhatnám), de az biztos, hogy a negatív, korlátozó gondolatok negatív, korlátozott eredményeket fognak létrehozni. A teremtés soha nem áll meg. Akkor is, ha pozitívan gondolkodsz, és akkor is, ha negatívan.

Tudom, hogy sok negatív tapasztalat után az ember elkezd kételkedni a gondolatok erejében. De azt is tudom, hogy a kétely a vonzás törvényének legnagyobb akadályozója. ÉS azt is tudom, hogy most azért írom le ezeket Neked, mert én is kételkedek :) Azáltal erősítem a hitemet, hogy Téged győzködlek :) Köszönöm Neked, hogy kételkedsz.Igazad van

a saját ügyedben,az enyém meg más.Az én életemben a "változtatok magamon és a környezetem is változik" idáig sose volt igaz.Ezért nincs inkább környezetem se,mert olyanra amilyet szeretnék nincs lehetőségem és ez egyenlőre nem tőlem függ.Talán majd egyszer,amikor szintén nem tőlem fog függeni,de más lesz a felszín.Az emberek felszínesek és kétszínűek.Nem dönthetek helyettük.Azt dönthettem el,hogy velük,vagy nélkülük.De a jelen szitu másról szól.Kíváncsi vagyok,hogyha pozitívan gondolkodom,lesz-e változás pozitív irányba az életembe.Ha nem,akkor idáig is kár volt küzdenem.Mondjuk mindkettő élettapasztalat.Szerintem nincs olyan, hogy

Szerintem nincs olyan, hogy nem irányíthatsz. Kvantumszinten az egész világ a Te elvárásaid, gondolataid alapján alakul. Amire rátekintesz, az olyan lesz, mint amilyet elvársz róla. Hogy mit látsz a környezetedben, az a Te hozzáállásodon múlik.
Ha azt akarod, hogy valami változzon meg kint, változtass bent. Ezt régóta mondom, de csak ma jöttem rá.

Természetesen kapcsolataimmal függ össze. Első komoly kapcsolatomban felszínen tartottam minden érzelmemet, azonnal látható volt. Párom nem nagyon viselte azt, amikor rossz hangulatom volt, így megpróbáltam elnyomni magamban. Ennek az lett a következménye, hogy alkalmanként, egyre ritkábban, kitört, amikor is még félelmetesebb volt. Az utána következő kapcsolataim olyannyira megmagyarázhatatlanok voltak, hogy senki nem értette, mit keresek én azok mellett a lányok mellett, mert annyira nem illenek az én érzelmes létemhez. De hát mit lehet csodálkozni? Olyan párokat kaptam, akik hasonlóképp törekvésemhez, elrejtették az érzéseiket, pótcselekvésekbe menekültek (mások okolás, vizipipa, bulizás). Megkaptam a tükröt, hogy "nézd meg, ez vagy Te, ezek a gondolataid".
Ma végre azon a ponton vagyok, amikor ezen változtathatok. Felülbírálhatom mindazt, ami eddig voltam. Vizsgálni kezdhetem a gondolataimat.Nem jó ez így,mondom hogy

Nem jó ez így,mondom hogy szar.Idáig pozitív folyamat volt minden,most meg kilátás van az egész többéves építő jellegű folyamat végleges kudarcba torkollására és max.annyit tehetek az ügyemért,hogy pozitívan gondolkodom,mást nem.Miközben persze ott lebeg a szemem előtt a kudarc ami bekövetkezhet és csak a gondolataimtól függ,hogy így lesz-e.Vagyis most fog bebizonyosodni,hogy igaz-e a gondolatok hatalma, vagy nem,mert tenni per.pill. nem tehetek semmit.Magyarul a levegőbe lógok.És pozitívan kéne gondolkodnom.Különben nekem annyi.Ha meg nem igaz ez az egész,akkor meg így is úgy is annyi.De legalább tudom miért alakult ki a szituáció,mi a tanulnivaló.Pont olyan,amit életemben nem csináltam.Most nem tehetek azért,hogy jobb legyen.Idáig mindig tettem.Most direkt olyan a szitu,hogy nem tudok,rá kell bíznom magam a "véletlenre".Fasza.Idáig minden tőlem függött,most meg nem is.Nem irányíthatok.Ez borzasztó.Csak ülök és várok.És mindjárt felrobbanok.Ámen:-)

....ha ez így jó Neked?Ja,én is így gondolkodtam

Ja,én is így gondolkodtam régen.Sokat hazudtam magamnak.Most meg már tudom,hogy mindegy mennyit döntök,a végeredmény ugyanaz.Kedves Jayme!

A jó hír az, hogy ezt is Te teremtetted és hogy jobb legyen az is a Te döntésed!
Minden más kamu! Oszt kész!
A lét szenvedés, de nem kötelező szenvedni:-))))))

Mosolyokat, szerelmet, bőséget!
CsillagvirágAzt nem tudom,hogy ebben a

Azt nem tudom,hogy ebben a szövegben mennyi a bebeszélés és mennyi az igazság.Olyan győzködősnek tűnik az egész,mint minden pozitív gondolkodós szöveg.Ne így fogd fel,hanem úgy,és akkor szép.Ez önámítás is lehet.Nekem már elegem van ebből a bízni,hinni,reménykedni maszlagból és abból is,hogy 30 éve hasonló szövegekkel győzködöm magam.Szar az élet,azt kész.Ennyi a valóság. Minden más kamu.Drága Judit!

...ha csupán egy-egy mosollyal több van az emberek arcán, akkor már megéri írni:-)

Mosolyokat, szerelmet, bőséget!
CsillagvirágKöszönöm ezzel az írással,

Köszönöm ezzel az írással, már mosolygósabban indult a napom!:))Namaste:-)))

.....................:))))))))))

köszönömDrága Kingi:-)

...csak áradjon is, úgy a jóóóóóó:-)

Mosolyokat, szerelmet, bőséget!
CsillagvirágDrága TKatka:-)

Köszönöm, nagyon örülök:-)

Mosolyokat, szerelmet, bőséget!
CsillagvirágNagyon tetszenek az írásaid.

Nagyon tetszenek az írásaid. Élj boldogan és élvezd az életet!Drága Csillagvirág! :)

Nagyon sok erőt és új lendületet adott az írásod, szívből köszönöm! :)
Csak úúúgy árad belőled az életerő és a pozitív energia! :)))
Boldog vagyok, hogy módomban áll tanulni Tőled - köszönöm!

Csodákkal teli napot!
Szeretettel:
KingiKedves Sünike:-)

Valahogy így, ahogy írod:-)

....és ajánlom a szlogenem is mindenkinek a figyelmébe:
Mosolyokat, szerelmet, bőséget!
CsillagvirágVálasz kedves Csillagvirágnak:)

kedves Csillagvirág! Nagyon tetszik az irásod:) Röviden:ne keseregj,annak örülj ami van,ami megadatott neked:) Tud értékelni a dolgokat,és élj:)