Élj a jelenben és vágyakozz a jövőbe!

jelen jövőReggel ismét "kipattantam" az ágyból! És ezt gondoltam magamban: "Ismét egy csodálatos nap elé nézel Adél", és így is volt. A reggeli kávézásnál általában minden barátnőm álmos, nincs kedve semmihez csak egy cigi és egy kávé... de ma reggel a pozitív kisugárzásommal mintha nekik is megjött volna az "életkedvük"! Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy ne aggódjanak olyan dolgokon amin úgyse tudnak változtatni, próbáljanak a jelenben élni és nem a múlton töprengeni na és a legfontosabb hogy pozitívan álljanak a dolgokhoz! Örömmel töltött el nézni, ahogy segíthettem nekik, és úgy érzem sikerrel jártam. És még boldogabb lennék ha minden nap segíthetnék 1-2 személynek "boldognak lenni", akár 1 napra, az is megéri!

Általában egy olyan helyen, ahol szeretsz lenni és jól érzed magad, nagyon gyorsan telnek a percek, az órák akár a hónapok is. Ma a sulival így voltam, alig vettem észre, hogy már vége a sulinak! Igen, mert jól éreztem magam órákon és szüneteken is. Máskor mintha egész napokat ülnék ott, közbe csak 6-7 órát :)

Szeretem a napjaimat így tölteni. Szerintem az élet olyan mint egy kifli, nem attól finom a kifli, hogy milyen hosszú, hanem hogy mivel van megtöltve, éppen úgy nem a hosszú, hanem a boldog élet nyújt örömet :)

Kedvenc idézetemmel zárnám a mai napló bejegyzésem, kedvenc költőmtől: "Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra" (Ady Endre)

Címkék:

HozzászólásokKedves Adelci!

Mi van, ha boldog és hosszú is lesz?:)
Egyébként engem is segítenél boldognak lenni 1 napra? Technikailag megoldható lenne?:PKedves Adelci!

Egyetértek Kreátorral. Te egy ANGYAL VAGY!Heppy:))))

Adelci ! Írod ------------ nap mint nap segítenék egy -két személynek boldognak lenni akár csak egy napra is :)))))))))))))))))))) -------------
Ettől a gondolatodtól csak egy moszat távolságnyira található az az érzés amit minden nap átéhetek ISten ajándékaként ----ha minden nap , ezt érzed és meg is tehetem önmagam lelkem örörmére ,és te ekkor vagy az ami mindíg is voltál voltunk Szeretet ------Jézus szavaival élve ÉBREDJETEK --- és lám lám a lelkek ébredeznek :))))))))))))))))) ölellek Merkaba
UI: A jelen az amit ha megengedsz magadnak , föltárja előtted a színeket , a színekben is látod majd az életet és a jövő mint vágy nem számít , mert a jeneben élsz és nem kell több mondat hogy -----------majd akkor boldog leszek !!!!!!!na ez jó!

Van egy "vízióm": úgy látom néha az embereket, mint akik szürkeségben, komoran, egykedvűen vagy fáradtan poroszkálnak az úton, vagy az út szélén állnak mozdulatlanul. És időnként leszáll közéjük egy angyal, mint te, és sugároz. Erre fölkapják a fejüket, megmozdulnak, szín kerül az arcukra, elindul egy mosoly, és néha elindul, megváltozik egy élet.
Az ilyen angyalok jelentik ma sok-sok ember számára az egyetlen esélyt.Köszi

Köszi Adelci, jó ölvasni egy ilyen pozitív hozzáállást! Holnap én is igy csinálok!Köszi szépen :)

Adelci, egy ilyen nap után, mint a mai, öröm volt olvasni soraidat. Holnap én is kipattanok az ágyból! :)

Köszönöm Neked