Tavaszi Élménytenger:)

tavaszi élménytengerKedves Barátaim, Ismerősem - Kedves TitokTudók:)
A közelmúltban olvastam itt az oldalon a Ho'oponopono módszeréről - amit ezúton is szívből köszönök!
Bár nem folyamatosan, de minden nap van olyan alkalom, vagy élethelyzet, amikor egyszerűen becsukom a szemem, koncentrálok a személyre vagy az adott helyzetre vagy épp egy tárgyra és elkezdem Neki mondani, hogy "Szeretlek... Sajnálom... Kérlek bocsáss meg... Köszönöm...!" Néha csak egyszer, máskor többször is elmantrázom... És láss csodát-MŰKÖDIK!
Azt hiszem a Vonzás törvényének számomra ez az egyik leg hatékonyabb módszere:))))

A főnököm - mióta ezt mantrázom kritikus szituk alőtt/alatt teljesen visszavett magából, nem piszkál, nem használ bűnbaknak, stb. Egyszerűen türelmes velem és mintha némi tiszteletet is vélnék felfedezni...

Pénzügyi helyzetem - örökölt a család egy ingatlant (1/12 rész az enyém...) közel 5 éve nem tudtuk eladni. Március végén jelentkezett egy vevő, aki bár igencsak áron alul, de meg akarta venn. Már ki volt tűzve az adásvétel időpontja, mindenki készült (nem egyszerű mindannyiunkat egy időpontra összehozni) amikor e vevő visszalépett, mert nem úgy jöttek össze neki az anyagiak... A család nagyobb része kétségbe esett, búslakodott... A nagynéném kártyát vettetett és azt mondta, hogy csak jövőre megy el az ingatlan, ezt mutatta a kártya. Meg áll az ingatlanpiac, nem lehet semmit eladni, stb. Én erre (jó szokásom szerint) azt gondoltam és mondtam, hogy arra gondolok, amit akarok, tehát én azt gondolom, hogy az ingatlan most tavasszal vevőre talál! Remek helyen van, jók az adottságai, csak egyszerűen majd újra megfotózzuk, átfogalmazzuk a hirdetést - csak legyek túl az április 30. premieren, utána lesz időm ezzel foglalkozni. Majd április 18.-án itt az oldalon találkoztam a Ho'oponopono-val és mikor az eladó lakásra gondoltam, elképzeltem, ahogy valakik megnézik és nekik mondtam a mantrát... Tegnap hívott a nagynéném - jelentkezett a vevő, mégis összejött neki a pénz, bármikor kész kifizetni a lakást:)))
(pedig már az APEHet is felhívtam egy személyes időpontra, hogy a részletfizetést megbeszéljem... Naná, hogy az illetékestől is kértem, hogy a munkám miatt május 4.-én mennék be. Ő megértő volt. Olyan jó, hogy ha megyek, azt mondhatom, hogy tartozásom nagy részét MOST ki tudom fizetni!!!:))))

Már csak egy dologra kell erősen koncentrálnom és ebben kérem a Ti segítségeteket.
Talán páran emlékeztek - egy balett együttest, a Magyar BalettSzínház Gödöllőt terelgetem a kultúra mára oly rögös ösvényén...
Április 30.-án csütörtökön Világpremierünk lesz!
A Szlovák Nemzeti Balett igazgatója, Mario Radacovsky készített az együttesnek egy új koreográfiát. Mario balettvilág egyik leg tehetségesebb fiatal alkotója, Európában és a tengeren túlon is rendkívül elismert, nagy tekintélyű koreográfus. Megtisztelő, hogy társulatot látva úgy érezte, hogy csak nekünk akar készíteni egy darabot.
Az Ő koreográfiája mellet Egerházi Attila, a hazai balett élet szintén elismert művészének egy új koreográfiája, a "Frosen roses" is bemutatásra kerül. Őszel bejelentette a felesége, hogy válni akar... Mindaz, ami lelkében a szerelemről, annak elmúlásáról, csalódása, hitének megingása a szerelemben... ez mind megjelenik a szánpadon... Számomra, - aki ismerem őt és sok éjszakán át voltam lelki szemetesládája a leg kritikusabb pillanataiban - ismét bebizonyosodott a próbákat nézve, az alkotásba bepillantva, hogy igen! Van, aki eglsz egyszerűen arra van predesztinálva, hogy megtalálja a számára lehgatékonyabb önkifejezési formát és érzéseit így adja ki magából. A színpadon megjelenített saját érzései a nézőt továbbgondolkodásra készteti és létrehoz egy különös varázslatot. Miközben nézed, újra átéled életed hasonló tőről fakadó érzelmeit... (mikor ez első 7 perc volt csak kész és beültem a próbára, hogy végignézzem - bevallom, kb. 5 percig bőgtem utána és egyszerűen nem tudtam volna megmondani, hogy konkrétan miért is sírok... Megtisztító sírás volt, jól esett)

Szóval arra kérlek Benneteket, hogy mantrázzatok azért, hogy legyen teltház az előadáson! Hogy nagyon sokan jöjjenek el a bemutatóra! Hogy akik eljönnek, igazi Tavaszi Élménytengerrel legyenek gazdagabbak!

Köszönöm Neketek!

Szeretlek! Sajnálom...! Kérlek, bocsássatok meg...! KÖSZÖNÖM!

Szeretettel: Tornádólulu

U.I.
Szívből örülnék, ha Ti is eljönnétek az előadásra!
Április 30. 19h Nemzeti Táncszínház "Graffiti" Bemutató! A Magyar BalettSzínház Gödöllő Premierje!
(az estet június 13.-án 19h újra műsorára tűzte a Nemzeti Táncszínház!)

Köszönöm, hogy "meghallgattatok":)

Címkék:

Hozzászólások:)

Jó volt olvasni, köszönöm Neked!
Megadtad a lökést, ugyanis ez a téma eddig valahogy elkerülte a figyelmemet sajnos, de most bepótoltam.
Milyen jól tettem :))