Előző életeink feltérképezése

Sokan kíváncsiak arra vajon ki, s mi lehettem előző életemben. Ez a kérdés azokban merül fel, akik valamilyen szinten érdeklődnek, vagy benne vannak az ezotériában. Bár előfordulnak olyan esetek is mikor valaki nincs kapcsolatba ezzel a témával, és mégis megérez, vagy megálmodik olyan dolgokat, melyeken mélyen elgondolkodik. Ilyenkor sokáig gyötrődik, vajon miért álmodik ilyeneket és hova tegye őket. Mivel kevésbé hisz az álmokban és elveti a spiritualitást, nincs kihez fordulnia. Az idő viszont meghozza a döntést benne, és el kezdi keresni az álmainak az eredetét. Majd rövidebb, hosszabb vívódás után felkeres egy specialistát, aki segíthet neki megérteni, hogy mi történik vele.

Akik már benne vannak az ezotériában, azokkal is előfordulnak hasonló esetek meditációban, olyan dolgok történnek meg velük, amit nem tudnak hova tenni. Viszont ők tudják, hogy ez nem véletlen és tudatosan keresik fel a szakembereket.
Tudják, hogy a reinkarnáció volt, van és lesz is a jövőben. Tisztában vannak azzal, hogy nem egy előző életük volt már itt a földön, és más bolygókon is.

Sokan számolnak be olyan érzéseikről, mintha ők ismernék azokat az embereket, akikkel csak most találkoztak először. Vagy olyan érzésük támadt, hogy ők erről vagy arról a bolygóról származhatnak.

Ha figyelembe vesszük azt a lehetőséget, hogy álmainkban hasonlóképpen feladatok sokaságát oldjuk meg egy párhozamos dimenzióban, síkon, akkor igen is van alapja ezeknek a megérzéseknek. Sokszor fordul elő. Hogy meditációban vagy álomban előre meglátunk dolgokat, vagy visszavezetnek valamelyik előző életünkbe. El kell fogadnunk azt a tényt, ha a jövővel kapcsolatban információkat kapunk, akkor ez visszafelé a múltra is igaz állítás. Bár sokan nem hisznek benne, vagy elvetik ezeket a gondolatokat, de azért ezek a gondolatok és érzések tények és valósak.

Nem mondhatjuk senkinek, hogy nincs igazad és badarság, amiről beszélsz, hiszen nem a mi álmaink, megtapasztalásaink és érzéseink, amit ők átéltek. Ennek tudatában nem hazudtolhatom meg a másikat. Azt elfogadom, ha azt mondja: én ebben nem hiszek, mert nem kézzel fogható, viszont azt is el kell fogadnom, hogy ezek az ő gondolatai és neki is igaza van.

De térjünk vissza azokhoz, akik hisznek benne és meg akarják tudni kik, vagy mik lehettek előző életeikben.
Több lehetőség közül választhatunk: regressziós hipnózisban, vagy meditatív állapotban utaznak vissza előző életeikbe. Mivel a szellemtest minden előző élet információt hordoz magával és a léleknek nincsenek akadályai, ezért képesek vagyunk ilyen átszellemült állapotban az időutazásra.

A terapeuták segítségével képesek vagyunk átlépni saját korlátainkat és rövid időn belül olyan korokban, és helyzetekben találjuk magunkat, ahol korábban már éltünk. Látjuk a kort, időt és helyszínt. Bár teljesen másképpen látjuk magunkat, mint mostani életünkben. Sőt lehet más a nemünk, és mégis tudjuk rólunk szól a történet.

Kétféleképpen vehetünk részt az időutazásban.
Az egyik lehetőség szerint kívülről látjuk és szemléljük a dolgokat, mintha moziban ülnénk. A másik mikor benne vagyunk az eseményekben, és újra átéljük az eseményeket.

Az első esetben könnyebb a dolgunk, hisz a múlt nem olyan mély érzésekkel és átélésekkel tör felszínre, mint a második lehetőségnél. Könnyebb kívülről szemlélni és megérteni, hogy mi miért történt abban a helyzetben, és sokkal könnyebb elengedni azokat a képeket és érzéseket, ha szükség van rá.

Meditatív állapotban a legkisebb probléma, rossz érzés vagy kép megjelenése esetén, azonnal ki tudjuk hozni a pacienst a meditációból.

Fontos megjegyezni, hogy csak szórakozásból, mert olyan érdekes az egész, ha lehet, ne kutassuk a múltat. Bár ha valaki nagyon kíváncsi rá azért ne zárkózzunk el előle. Viszont készítsük fel az illetőt, hogy olyan dolgokat is átélhet, melyek kellemetlenek lehetnek a számára.

Általában akkor szoktunk az előző életben kutatni, ha a mostban olyan karmikus feladatunk van, amivel nehezen birkózunk meg, és érezzük, ezt nem a jelenben teremtettük meg. Ilyenkor visszautazunk, és mint külső szemlélő végignézzük, a lelkünk abban az életben mit tett és élt meg. Ha olyan, hogy az kihat a mostani életünkre, akkor megtehetjük, hogy elengedjük azokat az érzéseket és képeket. Olyan mintha törölnénk a merevlemezről a múltunkból az információkat. Lehetőségünk van arra, hogy abban a szituációban megbocsássunk önmagunknak a negatív gondolatainkért, megbocsássunk a másiknak, azért amit ellenünk tett, valamint kérjük a másik bocsánatát, amiért azt tettük vele szemben, amit tettünk. Ha erre képesek vagyunk, és a két lélek tiszta szívből megöleli egymást akkor az a karma a mostani életben már nem fog gondot okozni.

Ennek tükrében el kell gondolkodnunk azon szükségünk van-e tudni, kik is voltunk előző életünkben.

Ha tisztázzuk magunkban ezeket az érzéseket, gondolatokat, tudni fogjuk, mit tegyünk. Csak azt tudom javasolni: mielőtt bárkit arra kérnénk, vigyen vissza a múltba, jól gondoljuk át az egészet. Ha meghoztuk döntésünket, akkor keressünk fel egy terapeutát és kérjük a segítségét.

Tudom és hiszem, hogy akik hivatástudatból végeznek ilyen terápiát, azok csak is a legjobbat akarják a pacienseiknek.

Én jobban hiszek abban a módszerben, amikor a paciens maga megy vissza az időben és tapasztal. Hiszen ha valaki mindennemű utaztatás nélkül azt mondja: ez és ez voltál akkor előző életedben, az információ hitelessége megkérdőjelezhető. Míg, amikor a paciens maga utazik, saját maga látja azt, amit már korábban átélt.

Fontos, ne legyenek elvárásaink, ha ilyen utazásban veszünk részt, hisz akkor magunkat és a környezetünket csapjuk be. Engedjük, hogy a lélek maga kutassa fel a múlt képeit, érzéseit. S legyünk képesek elfogadni az információt.

Véleményem szerint a Titok alkalmazása és a reinkarnációs terápia együtt egy tökéletes, harmonikus életet tesz lehetővé mindenki számára. Sokat tanultam itt. Köszönöm

-Tibó-

HozzászólásokElőző életek...

Az előző életek azért nem aktív emlékek, mert nincs rájuk szükség. Most a ciklusváltással ugyan mindenki szembesül tudatosan vagy tudattalanul a földi karmájának minden részletével, azonban a külső beavatkozást a folyamatba nem tartom szükségesnek. A Föld minden lakója számára a kérd és megadatik szabálya alapján lehetséges a karma elengedése.

Minden pillanatban velünk van a tudatalattinkban az összes életünk összes megtapasztalása, a feldolgozottak éppúgy, mint a traumaként fixálódtak, vagyis bárki bármihez hozzáférhet, mindössze aktív kapcsolatra van szükség a tudatos tudat és a tudatalatti között. A felettes én irányítása alatt zajlik a tudatosodás folyamata, mindig annyit tudhatunk meg, amivel meg tudunk birkózni. Az utaztatások szerintem nem szükségesek ahhoz, hogy a karmikus feladataink feldolgozásához megkapjuk a szükséges információkat. Ezt meditációban vagy álomban, de egyéb formákban is megkaphatjuk, csak kérni kell. Általában azzal kezdődik, hogy a jelenben átélhetünk egy emlékeztető konfliktust, amikor a karmikus feladatban szereplő helyzetet aktívan, bár általában lényegesen egyszerűbb formában megélhetjük most. Ezután jöhetnek a kiegészítő információk és a fokozatosan adagolt információk, találkozások révén összeáll a teljes kép és a konfliktus lerendezhető.

Lehet úgy is, ha szoros és aktív kapcsolatot építünk ki a tudatalattinkkal és a felsőbb énünkkel, ez igen nagyot lendít minden szempontból a tudatosságon. Ehhez sem szükséges külső segítség, meditációban és irányított energetikai gyakorlatokkal ez kialakítható. Szabályosan minden bennünk van, csak kérni és engedni kell a felbukkanását.

Természetesen adódnak alkalmak, amikor segítségre van szükség, és azt a legkülönfélébb formában kapjuk meg. Van, aki utaztatás formájában, van, aki betegség formájában, van, aki traumákat kap segítségül, van, aki szülőket kapott hozzá, van, aki a szüleit tanítja. Kapunk segítséget energetikai szinten és fizikai szinten is.

Kérd és megadatik. Ez a varázsige. Minden pontosan akkor történik, amikor meg kell történnie, amikor eljön a megfelelő pillanat.
Kedvtelésből nem pillanthatunk be előző életeinkbe. A karmánk elengedése viszont tálalja nekünk az összeset a megfelelő pillanatban. Időnként még soknak is tűnik, de mindig kiderül, hogy nem az.Elözö életeink feltérképezése

. Szivesen leveleznék veled . Egy kutatás részeként érdekelne a véleményed .A kutatás egy leendö könyvemhez háttéranyag . A véleményed az én meglátásomhoz elképzeléseimröl kérném ki a személyes véleményed . Választól fügetlenül Köszönöm. az általad közzé tett irást. branovics@freemail.hu