Vannak-e előző életek?

előző életHittem az előző életekben, mert nagyon sokszor történt meg velem, hogy felismertem valakit, valamit és egyes helyszíneken is időnként deja vu érzésem volt.
Egy ilyen megérzésem után elkezdtem „nyomozni”. Fura volt, hogy számomra addig idegen emberek iránt miért érzek olyan hatalmas szimpátiát, ezért megkértem az Univerzumot, hogy álmomban adja meg a választ. Rá kb. három hétre egyszer egy nagyon fura álomból riadtam fel, még most is határozottan emlékszem minden pillanatra az álomból. Az álomban megkaptam a választ, hogy melyikünk milyen szereplő volt az előző életünkben, sőt ez az álom helyrerakott egy számomra addig érthetetlen dolgot a mostani gyerekkoromban. De tovább „nyomoztam” és rájöttem, hogy három évvel azelőtt történt fura találkozásom egy fával, (egyszer egy parkban beszélgetve a tesómmal hirtelen felálltam, odamentem egy öreg fához és megöleltem.) szintén jelentőségét nyerte, mert egy olyan helyszínen volt, ahol az egyik történet másik szereplőjének a mostani életében fontos helyszín volt. Tovább „nyomozva” kiderült, hogy az előző életes történet számomra elég szomorú véget ért, amit teljességgel el is tudtam fogadni, mert nagyon igaznak éreztem.
Szépen éltem ebben a tudatban, és valamiért elindult bennem egy lelkiismeret furdalás, hogy a történet másik szereplőjének milyen szomorúságot okoztam.

Aztán egyszer csak el tudtam engedni ezt az érzést.
Még szeptember elején egy előadáson megnéztem a párhuzamos Univerzumokról egy filmet, amit kvantumfizikusok és fizikusok készítettek. A kvantum elmélet szerint mindenkinek több mása van az Univerzumokban. És ami fantasztikus minden egyszerre és egyidőben, mivel csak itt a Földön érezzük az idő múlását, valójában nincs is idő. Amit mi történelemnek nevezünk, az valójában nincs is, hiszen a tudósok kutatása szerint tényleg minden egyidőben történik. Ezért működik a vonzás törvénye is. Mert amit egyszer elképzelsz hatalmas örömöd van irányába, az azért van, mert már meg is tapasztaltad, hiszen minden egyidőben történik. Ezt a mi emberi agyunk nem tudja elhinni, mert az idő tapasztalása ezt nem engedi meg.
Amit elképzelsz és örülsz neki, az azért van, mert egy másik idővallumban már tényleg a tiéd. Amikor meglátsz a kirakatban egy szép ruhát, vagy az utcán egy szép kocsit, és hatalmas vágyad van rá, az azért történik mert már a tiéd. Vagy itt ebben az „életedben” vagy egy másik valóságodban. Ha az örömöt érzed, akkor ebben az életedben, ha a hiányát, akkor a másik valóságodban. Az elképzelésed=emlékeid mindenképpen megvannak a birtoklásról.

Aztán egy kicsit tovább megyek. Ugye itt van az az elmélet hogy minden és mindenki EGY. Ez visszavezet az isteni, teremtő mivoltunkhoz. Több elmélet is visszavezet oda bennünket hogy EGY energia az Eredendőnk. Amikor vágyunk valamire és sehogy sem akar összejönni, akkor a mostani valóságunkban „emlékezünk” arra, amit egy másik emberként megtapasztalunk. Na ez a hiánya valaminek, és ez az irigység. Ez az érzés pedig tovább taszítja tőlünk a vágyott tárgyat vagy személyt.

Visszakanyarodva az előző életes megéléseimre, megvilágosodtam, hogy tulajdonképpen nincsenek is előző életeim, mert az is éppen ebben az időben történik!!!
Az egyetlen fizikai kapocs az a bizonyos fa volt, aki odahívott magához. Mivel az a bizonyos történet is éppen most történik, ezért teljesen felesleges továbbra is lelkiismeret furdalást éreznem.

A gondolataimat összegezve, a tudósok által is feltárt ismeretek szerint van is és nincs is előző életünk. Azért van, mert átfedések vannak az emlékeink=elképzeléseinkben, amit megérzünk, az már tulajdonképpen meg is történt.
Én pedig megéreztem két éve, hogy Magyarország mosolyog :)

Hozzászólások



Itt érdemes körülnézni

Itt érdemes körülnézni:



Öbike drága !

Ez nagyszerű, köszönöm !
Csodás dolgokat írtál !
Nekem is kell ez a film, már teremtem is !

SZÉPET !

STEVE



Találtam



Drága Jugik :)

Nagyon szívesen :) amint megkapom :)
Öbike
A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)



Kedves Öbike!

Engem is nagyon érdekelne, lenne rá mód, hogy valahogyan megkaphassam én is?

Szép napot kívánok!
Jugik



Drága Angel-M

Hamarosan megkapom a Párhuzamos Dimenziókról a filmet, ha érdekel még :D akkor megkapod Te is :)
Szeretettel: Öbike
A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)



egy kis tudomány :)

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)



Nincsenek!

Nincsenek elozo eletek!

Szeretettel,
felebarat



Drága Angel-M

A film címe, ha jól emlékszem: Párhuzamos dimenziók.
Egy dimenziókkal foglalkozó előadássorozat keretében vetítették le nekünk, nem tudom hogy kapható-e. De utánajárok mindenképpen, és megszerzem :)
Fantasztikus volt :) és a mai előadás is, egy kicsit megállítottuk az időt :)
ami persze nincs is :DDD
Öbike

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)



Az én véleményem, hogy az

Az én véleményem, hogy az idő fogalmát mi emberek találtuk ki, bizonyos praktikák miatt, de mivel nem is létezik, így azt kell mondanom, hogy akkor sem múlt, sem jelen sem jövő nem létezik. Ha nincs idő, akkor ezek sem léteznek.
Az idő csak egy hit, meggyőződés, amit valaha valakitől felvettünk.
Ilyenformán előző élet sem létezik, csak másik életforma.

És milyen igaz.

Az okos emberek maguk válogatják meg, milyen tapasztalatokra kívánnak szert tenni.



Kedves Gábor!

Köszönöm az emailedet.Sajnos valamiért nem ment el a válasz,ezért itt köszönöm meg a segítséget.
Legyen szép estéd!



Szia Drága!

Érdekelne melyik volt az a film,amit néztél.Engem is nagyon érdekel a téma,szívesen megnézném.Juttasd el a címét priviben légyszíves.
No és persze szívesen várok minden olyan könyvcímet,vagy linket ami ezzel foglalkozik.Imádok olvasni :o)))

Szeretetttel:Angel

email:maryenn39@freemail.hu



Szia!

Jó volt olvasnom írásodat. Így még nem gondoltam erre. Mármint az idő egyidejüséget említi a Beszélgetések Istennel, de a lekiismeretes gondolatod... Szuper!
Köszönöm Neked!



Hmmmmm :))

Van egy hasonlat, ami egyáltalán nem misztikus mégis pontosan megérthető, megvilágítja az egészet kicsiben, ami nagyban történik velünk, egyszerű és egy pillanat alatt átlátható (szerintem) :)))))

Elszámolok 1000-ig.. miközben számolok, bennem van az egész számsor, 1000-ig de csak három dologgal törődöm igazán (illetve kellene törődni)

Azzal számmal ahol tartok, azzal a számmal ami elmúlt, hogy tudjam mi jön MOST és azzal számmal ami következik.. MÚLT JELEN JÖVŐ egyben.. de nem túl hosszú múlt és nem túl előre mutató jövő, mert akkor elvész a jelen... könnyen belátható, hogy ha a 6-nál tartok a jelenben de már a 31-re összpontosítok, akkor 6 után 31 jön és az nem kis zűrzavart okoz a REND-ben..

Ugyan ezt csináljuk az életünkben.. elszámolunk végtelenig, (ahogy Chuck Norris kétszer is tette) :)))))))
Tudjuk az egész végtelen számsort.. hiszen ha megkérdezem tőled melyik szám a 1624354758795857463524354657 - ik.. tudod választ, de annyira messze van, hogy nem azon gondolkodsz, hanem azon ami közvetlenül előtted van és ami elmúlt..

Persze volt előző napunk, ahogy volt előző hetünk és évünk is.. volt előző életünk, ahogyan lesz még következő is.. ez így van rendjén..
Közben éljük az életünket és tesszük a dolgunkat, találkozunk emberekkel és érnek bennünket behatások...
Azt gondolom, hogy sokaknál (NÁLAM is) pont ez okozza káoszt az életben..
A 6-nál tartok de még a 2-re összpontosítok, mert akkor történt valami.. vagy már 31-nél tartok lélekben, mert érzem TUDOM, hogy ott történni fog valami...

De most i.u. 2009. okt. 14. van... volt ami volt, lesz ami lesz.. MA itt tartunk a számolásban.. nem biztos, hogy ez a legjelentősebb, legfrenetikusabb nap az életünkben, a világmindenség sorsában..
De NEKÜNK ez a MA ez nap a legjelentősebb 24 óra, MA ez a legszebb nap, MA ez a legcsodálatosabb nap, a leggyönyörűbb..

(remélem nem volt túl bonyolult vagy okoskodós :))))))

Mindenkinek szép MA-T :DDDDDDDDDDDD

GÁL JANI.. :DDDDDD



Húúúúúúú

Ez a téma mindig jó nagy falat az embereknek. Én is hiszek a előző életben és azt is tudom, hogy minden egy időben történik. Szóval amit írtál nagyjából érthető, bár azon gondolkodtam, hogy én azért mondom még mindig, hogy valaha amikor itt vagy ott éltem( mert engem is körbe vesznek azok ma akikkel régen is együtt voltam) mert a fizikai testünket levetjük. Még ha egy időben is történik minden, a testünk az folyamatosan változik, változtatjuk.
Na mindegy, már most belebonyolódtam az egészbe. Mert értem, de ha elkezdek rajta agyalni még is elveszítem a fonalat.