Első nap

Szóval elég rosszul indult a nap..esik meg minden...a férjem is vigasztalja a gyereket amikor látványos hisztibe kezd ami ellenem szól.
Ezt gyorsan meg kellett fordítanom.Jó hangosra tekertem a zenét és fel-alá táncikáltam a lakásban.Meg is lett az eredménye.A gyógyszertárban a bankban és mindenhol kedvesek és mosolygósak voltak az emberek.Pedig a bankban egy általam nem túlzottan kedvelt hölgyhöz kerültem de most aranyos volt.Megspórolt nekem egy csomó pénzt azzal hogy elmondta mennyi fölösleges dologra vonnak a kártyámról és azokat lemondatta velem:))Sőt még a lányom is aludt a kocsiban amit nem szokott így nem kellet apának ki-be rángatni az esőben.
Aztán egy ismerős felajánlotta hogy ezentúl ingyen hoz nekünk kenyeret a pékségben ahol dolgozik.Ehhez persze hozzá kell tenni, hogy én is mindenkire kedvesen mosolyogtam és beszélgettem is mindenkivel.:))
A pláne viszont délután volt újra megnéztem a titok című filmet és miközben néztem arra gondoltam pénzt akarok (ez kb. félálomban volt mert írtó fáradt voltam) ebben a pillanatban megszólalt a telefonom.A férjem volt, hogy kérnek még egyet abból az órából amit múlt héten rendelt az egyik munkatársa csak más színben...gyorsan megnéztem és van is.Pedig múlt héten már úgy éreztem, hogy újabb sikertelen pénzkeresési dologba fogtam és megint bukok pár forintot de beindulni látszik az üzlet.
Nem gondoltam, hogy ilyen sok pozitív dolog fog velem történni első nap.Azt hittem majd azt írom demmi nem történt és nem megy ez nekem.DE IGEN.Ja és újabb pénzgyarapítási ötletem is támadt:))
Jövök a következő napokkal is de csak hétfőn.

Mindenkinek szép hétvégét:)

Kicsit talán kusza lett de sietek:)

Címkék:

HozzászólásokGratula

Gratulálok!!! Nagyon ügyes vagy. Én nagyon fogom várni a fejleményeket, légyszíves írd meg, mert nekem személy szerint nagy löketet ad minden sikertörténet!
Köszi.