Érdemes várni?

Egy eléggé érdekes dolog történt velem az elmúl időszakban. Megismerkedtem egy nagyon szimpatikus férfival, akinek csodák csodájára én is bejöttem. Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, nem cseréltünk számot, másnap viszont még reggel irt egy smst, valamelyik ismerősömtől kérte el a számomat még a buliban, ez utólag derült ki. Kezdtem megörülni annak, hogy végre találkoztam a nekem valo férfival, aki minden érdeklődési körömnek megfelel és még a foglalkozásunk is közel áll egymáshoz. Elég gyakran irt, naponta többször is, (volt olyan nap ,h 21 smst) kaptam. Elhivott randira, de konkrét időpontot sem ő, sem én nem tudtam adni. Aztán történt valami elmult 5 nap és se kép se hang, majd megkérdeztem, hogy mi ujság vele, de mesélte, hogy elfoglalt volt és rákérdezett, hogy miért pont most jutott az eszembe, és hogy belezugtam? őszintén nem értettem a kérdést. Vicces smsben jeleztem, hogy nem.Aztán írta, hogy feltötlti a kártyáját és beszélünk másnap, de nem hivott, még harmadnap sem. Ujra rákérdeztem, és az volt a válasz, hogy nem tudja, mit irjon, időt szeretne kérni, ha lehet.
Na most légy okos veronikácska, és találd ki hogy lesz e ebből valami?
Örülnék minden értelmes válasznak, vagy tapasztalatnak, vagy bárminek, mert ilyen még nem fordult elő velem. Nem a nők szoktak időt kérni a pasitól? vagy ezt csak én látom rosszul? vagy miért kért időt, nem is ismerjük egymást egyszer találkoztunk, és nem én hivtam el randira.
Köszönöm a kommentárokat !

HozzászólásokIsmét ...

Férfiügyben, szerelmi ügyben egyszer már megbuktam.
A sors kegyes tanítóként ugyanazt a „feladatlapot” tette elém, ugyanazokkal a feladatokkal, és a férfi típusán sem változtatott.
Nem okultam a hibáimból, megismételtem a rossz válaszokat, annak ellenére, hogy tudtam, nem fogok érte pontot kapni. Ismét elégtelen lett!
Egy biztos, több javítóvizsgán nem veszek részt, a szerelem tantárgyat végleg törültettem az indexemből.
Állítólag helyettesíteni lehet a magány nevű tantárggyal. :)Salome9

Amen! :)

További sok sikert.Megtanultam

Nincsenek elvárásaim. (semmilyen alapon)
Megtanultam!
Konok tanuló voltam, nehezen értettem meg, de végül sikerült.Salome9

Mik az elvárásaid egy másik emberrel szemben és milyen alapon?Akkor voltam bolond én

Az tegnap volt! :)
Férfigyűlölet nevű betegség tört ki rajtam, de hála Istennek, csak rövid ideig tartott.:)
Ott tartottam, hogy felhívást akartam intézni a leendő édesanyákhoz:
Ti nők, ne szüljetek fiút! (mert azokból később nőszomorító férfiak lesznek)
Mindig is volt egy elképzelésem az ideális, férfi nélküli világról. :) Csak sajnos utópia! :)
Félre ne érts, nem vagyok ám leszbikus, ... a másik nemhez vonzódom, ... aztán amilyen hirtelen jött, ugyanolyan hamar el is múlt nálam az érzelmi vihar. :)
A hülye emlékképeim, emléklenyomataim kiverték nálam a biztosítékot, ahogyan olvastam itt a hozzászólásokat.
Idézek egyet- kettőt:
"Ha annyira bejönnél neki,hívna. Én tuti elküldeném a fenébe most már ha hívna,hogy szórakozzon azzal,aki hagyja,bár állítólag én túl temperamentumos vagyok." ... "A férfiak szeretnek ilyeneket csinálni, de egy biztos. Utálják a tapadós nőket." ... " Pasira nem érdemes várni sokáig. Ők se nagyon teszik." stb.
Miért fájt ez nekem?
Mert bolond voltam, ... "de többé nem leszek!" :))))

"Úgy volt, hogy szerettelek,
És mentem utánad
Belátom minden hibámat." (Akkor voltam bolond én).

http://www.youtube.com/watch?v=13btiSHXZLk
Sajnos normális feldolgozást nem találtam!

Inkább az ördöggel kötök ezután! :)))
Jaj, meg ne kérdezd tőlem, hogy mindezt komolyan gondoltam-e vagy sem?
Nem árulom el! :))))Salome9

Miért? Mi történt? :):(

Elegem van, torkig vagyok minden férfival! :(a tapasztalt nemet mondóknak

a tapasztalt nemet mondóknak volt igaza, sajnos :(Kedves Csilike Tudod a rendes

Kedves Csilike

Tudod a rendes pasik is tudnak hezitálni és elbizonytalanodnak ők is ahogy a nők is.Ilyenek ezek a hülye érzelmek:)

Szerintem a legfontosabb az őszinteség és kommunikáció és egyetértek azzal hogy sok ember nem meri felvállalni a véleményét mert az őszinteség konfliktusokhoz vezethet...

A nőket nem érteni kell hanem érezni és fordítva...ha érzel és kevesebbet elemzel hidd el szebb lesz a világ..:)Ha egy pasi időt kér akkor

Ha egy pasi időt kér akkor beszari vagy szerelmes....

Javaslom hogy sms küldözgetés helyett ragad meg a telefont hívd fel ha nem tartod ezt megalázkodásnak és mond el neki mit szeretnél

Fontos a kommunikáció és tapasztalat sajnos azt mutatja hogy a pasik érzelmek terén nyuszibbak mint a nők...

Nem megérteni kell feltétlenül a másik gondolkodását hanem érezni azt hogy mit szeretne és TE MIT szeretnél érezni mellette !

Sok sikertkedves Isti11

Köszi a reményt sugalló szavakat :) ugy érzem, jól eltévedtem ebben a barlangban.Szia, hasonló helyzetben

Szia, hasonló helyzetben vagyok.

elnézést minden rendes pasitól, de annyira mamlaszok tudtok lenni:)
Sokan egyszerűbbnek látják nem felvállalni a véleményüket.
Ahogy olvastam a bejegyzésed, annyira nem ismertétek meg egymást és te is belefutottál abba- mint én, hogy úgy gondoltad, ő megfelel és nem vetted észre a jeleket, hogy neki talán nem:/
Én azt mondom, ha ilyen mamlasz most, akkor mi lesz vele később, ha felelősségteljes döntést kell hoznia??
Én se értem a pasikat, ha ez megnyugtat,
a nők nem értik a pasikat és ők sem minket:)

Fel a fejjel:)Sziasztok! Először is köszi,

Sziasztok!
Először is köszi, hogy nem dobtátok le a szíjat és nem követeltétek a fejem porba hullását.
Pincurnak: 
Arra céloztam, hogy segítségkérés volt a cél.
Tehát Veronikácska bekerült egy negatív irányba mutató gondolat folyamba és néhányan még támogatást is adtak hozzá, hogy haladjon csak ebbe az irányba tovább.
Szerintem pozitív, reményt és megoldást keltő gondolatokat ébresztő tanácsokkal kellet volna ellátni.
Veronikácska!
A férfiak agyának a működése egyszerű, mint a barlang rajz.
Én is úgy gondolom, mint az előttem szólók. Bejöttél a srácnak. Ő rád kattant, mert unaloműzésből nem csinálnak olyat, amit leírtál. Mivel bizonytalan a törekvésének az eredményében, rákérdez az érzéseidre. Te nemet mondasz neki. Mindegy, hogy viccesen vagy sem, a NEM a lényeg. (Engem utasítottak már vissza olyan kedvesen és tündérien, hogy kifejezetten jól esett. De az is NEM volt.)
Ha akarsz vele valamilyen kapcsolatot, hát jelezd felé. (Add alá a lovat.) Lehet, hogy nem vagy belezúgva, de írhattad volna, mondjuk, hogy MÉG nem, vagy jólesne, ha így lenne, stb. Attól, hogy normális formában kimutatod a vágyaidat, a szándékaidat, még nem leszel nyomulós.
Most a srác lehet, hogy vacillál. Próbálkozzon nagyobb erőkel meghódítani, vagy keressen olyat, aki veszi a lapot és értékeli a közeledését.
De ezek csak lehetőségek és ebből rengeteg van.
A jó hír viszont, hogy még mindig tisztázhatod a kérdést, a céljaid szemelőt tartásával.
Szívből kívánom, hogy teljesüljenek vágyaid.köszönöm az összes

köszönöm az összes kommentárt! :)Kedves veronikácska!

szerintem lehetett valami benned amit ő nem fogadott el, és ami miatt a pasi nem tett meg mindent annak érdekében h kapcsolat kialakuljon. vagy domináns nőre van szügsége és te nem vagy az. át kellet volna venned a kezdeményezést és az irányitást tőle. mert vannak férfiak akik nem tudnak kapcsolatot kialakitani. de szerintem te ismeretségi körödben is vannak párok ahol a nőnek köszönhető a "siker" kérdezd csak ki őket hogyan is ismerkedtek meg, és alakitoták ki a kapcsolatukat.... Ebből akis történetből én úgy gondolom szeretné ha összejönnétek csak nem képes megtenni a szügséges lépéseket mert egyszerűen tunya a férfi, nem kel mindjárt roszra gondolni h csak ugrat meg van kapcsolata. de legfontosab h te mit szeretnél ha őt akarod akkor tégy meg érte bármit igen ez a 21.század és gének ide vagy oda itt az idő beismerni h a párkapcsolatok kialakulásában a nőnek csupán 99% a szerepe :D. arégimódi dolgokat el lehet engedni a boldogság reményében. de az is lehet h tévedek :) mindenesetre sok sikert. puszKedves Veronikácska!

Szerintem nincs alapvető szabály egy párkapcsolatban semmire. Ahogy két egyforma nő, két egyforma férfi sincs. A miértek pedig, ne haragudj Veronikácska, de mindaddig teljesen feleslegesek, amíg így áll a helyzet. Az ez esetben teljesen mindegy, hogy azért nem keres valaki, mert csak szórakozásra vágyott, vagy mert valójában barátnője van, esetleg tényleg elfoglalt. Bármilyen feltevés, valós tudás nélkül csak fikció. Választ egyedül ő adhat.
Most most van, a jelen. Most nem keres. A jövőben vagy fog vagy nem, de ezt, ha a fejed tetejére állsz sem fogod most vagy innen megtudni.
Talán az önértékeléseden nem ártana picit elmerengeni, ha "csodák csodájára jöttél be" valakinek.
A legjobbakat Neked!Meddig érdemes várni egy

Meddig érdemes várni egy pasira? Semeddig sem.
Engedd el. Abban a pillanatban megérzi, hogy megtetted. Ha valóban tetszel neki, keresni fog.
Ha éled az életed, találkozol másokkal, nem zárkózol be rá várva, akkor egyből értékes leszel a szemében.
Azt gondolja majd: jé, ez a csajszi nem akar engem megfogni, nem akar mindenáron bepasizni....ő kell nekem....:))))
Melegen tudom ajánlani az alábbi könyvet: Sherry Argov: Miért a rossz lányokat veszik el a férfiak?Kedves Isti:)

Valahol csak meg kell vitatni a dolgokat:)):)

másikat kell keresni.......ennyi. Aki igazán akar, az úgyis keres. Aki meg nem érdeklődik azt hagyni kell. Ő veszít azzal, hogy olyan amilyen.
Akinek el kell jönnie, az jönni fog. Milyen jó érzés amikor valaki kedves. Jól esik.:))

Kedves Újonc:) Pasira nem érdemes várni sokáig. Ők se nagyon teszik. Amíg nincs köztetek semmi komoly, miért ne lehetne mással is ismerkedni??:)) Hidd el nekem működik a dolog. :))Ó ti csodálatos nők! Hát

Ó ti csodálatos nők!
Hát ezért szeretünk benneteket annyira! Nem is kell nőbutító magazint olvasnotok, elég, ha valaki feldob egy magas labdát.hmmm...

Az a durva, hogy én is ugyanilyen helyzetben vagyok, de h jó legyen, tetézzük még egy hisztis bnővel is.. annyira jó lenne tudni a pasik mit miért csinálnak, és ha azt mondja keresni fog, akkor miért nem hallok róla napokig..
Az tuti, hogy a nem keresés is egy taktika, tény h nem bírják a nyomulós csajokat. DE mi az a pont amíg érdemes várni egy pasira?
Okos válasz? vki? :$ help :(:D...

Hány ilyennel találkoztam... jáj, megtecccik neki a nő...
Oszt annyi... csak egy pillanatnyi vonzalom.
Hitegető lovagok...majd hívlak... :DSziasztok!

Nem biztos, hogy megbízhatatlan. Lehet, csak tesztel, hogy mit lépsz. A férfiak szeretnek ilyeneket csinálni, de egy biztos. Utálják a tapadós nőket.
Szerintem éld az életedet és hagyjad. Ha tetszel neki, akkor keresni fog, ha nem, akkor jobban jársz. Te semmiképpen ne keresd. Már az első alkalommal is hiba volt, hogy kerested. Bármennyire is a 21. században élünk, a gének ugyanazok. A férfiember akkor becsüli meg a nőt, ha meg kell küzdenie érte. :)))))Szerintem elég megbízhatatlan

ez a pasi.Azt mondja hív,azt nem is hív.Ha annyira bejönnél neki,hívna.Én tuti elküldeném a fenébe most már ha hívna,hogy szórakozzon azzal,aki hagyja,bár állítólag én túl temperamentumos vagyok.Utána meg elengedném Hoopponoponoval őt is,meg a mérgemet is irányába.Köszi MÓ!

köszi, de mi a végeredmény? vagyis mi volt a Te esetedben, kedves MÓ?? vagyis, ez azt jelenti, hogy végleg hagyni kell a dolgot, vagy hagyni kell, neki időt?ha egy pasi időt kér...

akkor azt hagyni kell, tapasztalat...