Erős vagy???:-)

Erős vagy?

...akkor vagy igazán erős, ha gyenge is tudsz lenni...
Lehet, hogy lesztek páran, akik magatokra ismertek, hogy kifelé azt mutatjátok, hogy minden rendben, de belül érzitek, hogy vannak néha problémák, de hát Benneteket mindenki úgy ismer, hogy erősek vagytok, mit szólnának hozzá, ha látnák azt, hogy néha Nektek is vannak nehézségeitek, vannak fájdalmaitok.... Sérül az image, sérül az a kép, ami jól kialakult már:-))) Ismerős gondolatok?
Mi lenne, ha hagynád, hogy lássák néha azt is, hogy nem mindig vagy ura a helyzeteknek? Kiderülne, hogy Te is emberből vagy, hogy Neked is vannak fájdalmaid, vannak dolgok, amik néha bántanak, de szerethető vagy így is:-)))
...persze nem véletlenül írom ezeket a sorokat Nektek:-)
Ismeritek Csillagvirágot, de elárulok Nektek egy nagy titkot:-), kevesen tudják azt, hogy én milyen is vagyok, de talán ez így is van jól....de most lépek egyet előre és elmondom Nektek, hogy nekem is vannak nehézségek az életemben, vannak nekem is rossz pillanataim és néha még sírni is szoktam:-)
Kevés ember látja ezt az oldalamat, de azért van egy egy olyan ember az életemben, akiknek megmutatom ezt is:-))) A múltkor az egyik barátnőm azt mondta, hogy ne jó, hogy kimutatom ha éppen nem vagyok jó passzban és akkor arra gondoltam, hogy mi van akkor ha még a barátaid előtt sem lehetsz önmagad?:-)))
Így szűkül a kör:-))) DE legyen legalább egy-két olyan ember, aki előtt önmagad lehetsz:-))))
Vannak körülötted ilyen emberek?
...és higgyétek el nekem, azok az emberek, akik tanítanak, kiállnak mások elé, aki írja a csillámokat, ők is csupánEmberek, hibákkal szomorúsággal és nehéz pillanatokkal...talán tudatosabban kezelik az élethelyzeteiket, mint mások...
Ne emeljétek őket magatok fölé, mert egy idő után, Te fogod lelökni arról a piedesztáról, amire felállítottad vagy kénytelen lesz álarcot hordani, hogy megfeleljen az elvárásaidnak!
Kíváncsi vagyok, Ti hogyan látjátok ezt a kérdést!
Várom a gondolataitokat!

Mosolyokat, szerelmet, bőséget!
Csillagvirág

HozzászólásokHát kedves Jayme!

Pont így ahogy mondod, és találó!
Még az ember akár szavaktól, vagy mondatoktól is épülhet. Ezért szeretek ide látogatni.
Most fasírt van. De pont kellett, hisz így tudtam átlátni a helyzetemen. Jó nagy változáson megyek keresztül hetek óta, és végre definiálni fogom magam.
Az eltemetemett nőesség, és elhagyatottság immár a végét járja...
:)))Kedves Lollipop!

Azt szeretném megkérdezni,hogy Te milyen viszonyban vagy a szüleiddel így,hogy nem fogadják el,hogy vannak érzéseid?Mert akkor gondolom ebbe benne van az is,hogy az ő cselekedeteikért te vállaltál felelősséget évekig,valamint ha te nem vagy jól,akkor az a te hibád szerintük, vagyis bűntudatkeltés.Szóval akkor tul.képp semmiről se tudsz velük beszélni.Vagy hogy?Na igen...

Meg kellett tanulnom, hogy ki az akinek a bizalmára számíthatok, és az együttérzésére, ilyen helyzetben.
Vannak akik visszaélnek mások gyengeségével.
Nálam a szülők nem fogadják el, hogy vannak érzéseim, ezért kellenek barátok, akikkel, néha megoszthatom a tapasztalataimat, vagy az érzéseimet.
Abban a hitben éltem, hogy az érzések károsak, ez meg is nyomorított lelkileg hosszútávon.
Nem értettem, miért vagyok magányos.
De gyógyul minden bennem, napról napra egyre jobban haladok.
Egy barátnőm segített, azóta hatalmasat léptem előre.
Néha felvillannak emlékképek, hogy mi is történt, és hogyan történt, és hogy mennyire elfogadhatatlan dolgokat engettem meg magam körül. Változom...folyamatosan.
Köszönöm a bejegyzést Csillagvirág!Szia Csillagvirág! Köszönöm,

Szia Csillagvirág!
Köszönöm, hogy itt vagy és megosztod a gondolataidat! :) Most elég nehéz időszakot élek meg és nagyon sokat segítesz az írásaiddal, biztató szavaiddal. :)
Szép, Áldásos Életet! :)Drága SanTa!

...az a rész nem rólad szólt, de vannak akik megteszik:-)))))

Mosolyokat!
CsillagvirágKedves Csillagvirág, Igen..

Kedves Csillagvirág,

Igen.. szeretnék úgy élni, hogy "Inkább utáljanak azért, aki vagyok, mint szeressenek azért, aki nem vagyok" ...

Egyébként az eredeti kérdésedre:nem szoktam piedesztálra állítani senkit. Voltam én már tévéfelvételen általam rajongott emberrel, táncversenyen egy öltözőt használtunk a világbajnokokkal, akiknek bütykös lábaik, izzadtságszaguk volt, stb. :)Drága SanTa!

Szerintem pedig erős vagy, de ha látjuk a másik gyengeségét, akkor azt nehezen tudjuk kezelni:-))), mert nem tanultuk meg, nem tanították meg nekünk!
Légy csak önmagad, még mindig jobb, mint álarcot hordaniiiiiiii! Hidd el:-)
Küldök neked egy kis energiát:-)

Mosolyokat, szerelmet, bőséget!
CsillagvirágSzerintem én nem vagyok erős.

Szerintem én nem vagyok erős. Abban az értelemben legalábbis, amit írtál. Nem akarok mást mutatni, mint aki vagyok: hibákkal, gyengeséggel, alkalmanként - mint mostanában is - széteső belső világgal, erősen leromlott hangulattal. Nem állok neki jópofizni, ha nincs hangulatom. És nem fogom azt mondani, hogy nincs baj, amikor igenis van.

A nagyobb baj ezzel, hogy leginkább otthon, szüleim nem tudnak mit kezdeni ezzel. Ha látják, hogy bajom van, visszahúzódnak, próbálnak elkerülni, lehetőleg semmit nem szólni hozzám. Pedig néha tényleg csak az kéne, hogy olyannak kezeljenek, amilyennek mindig is szoktak. Ha ők úgy viselkednek, mint olyankor, amikor semmi bajom sincs, azzal sokkal többet tesznek azért, hogy tényleg ne legyen bajom, mintha próbálnak a kedvemre tenni, hogy nehogy tovább dühítsenek.