Újra szeretném ha Mindenki örülne

ErytaliDRÁGA BARÁTAIM!

Szeretettel meghívunk Benneteket a következő Secretfalva találkozóra.
Helye: Ráckeve-Somlyósziget
Időpontja: augusztus 1-2.

Tudom, hogy eljöttök és tudom, hogy sokan leszünk és nagyon jó lesz. Mindenki jöjjön, aki vágyik, mert mi mindenkit odavárunk. Nincs lehetetlen, bármilyen sokan is leszünk, mindenkinek jut étel, ital, alvóhely, szeretet és sok-sok ölelés!:)))

Megközelíthető: Volán busszal
Népligeti buszpályaudvarról Dömsödig, a Kalocsa felé menő járatokkal
Menetidő: kb. 1 óra
Autóval (Budapest felől) a M0-áson, a bajai leágazástól az 51-es úton (Dunaharaszti-Áporka-Kiskunlacháza) Dömsödig.
Akik jönnek, írjanak Nekem priviben, átküldöm a telefonszámomat és a megbeszélt időben kimegyünk elétek a főútra.

Akik részt vettek a tavalyi összejövetelünkön, azok már tudják, hogy nekünk itt van egy kis faházas telkünk, ami aranyos és hangulatos, ám korlátozottak a lehetőségek. Eredetileg azt terveztük, hogy itt leszünk. Végig gondolva azonban az infrastrukturális lehetőségeket, újra megkértem Judit Barátnőmet, hogy kérje el nekünk azt a céges üdülőt, ahol tavaly is voltunk. Tehát ugyan ott leszünk, ahol tavaly, ami egy kétszintes kőház, korábban céges üdülő volt.

Ugye, eljöttök!?!?!

Nagyon várunk Benneteket.

ERY és GÁBOR

Ui: a tavalyi Ery-buliról itt olvashattok :)

Fényképek:

HozzászólásokMár fent van 80 fotó:)))

Eddig jutottam a fotókkal....viszont feliratoztam, egy kis tárlatvezetés azoknak, akik nem voltak jelen, csak lélekben:))))

Akik ott voltunk, nekünk sokat jelent egy kis képnézegetés...kívánom, hogy megérezzétek a fotók nézegetése közben amiket mi átélünk egy ilyen találkozó alkalmával:))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)És a fotók:))))

Egyelőre csak az első 20 képet sikerült felraknom, majd folytatom....viszont feliratoztam, hogy aki nem volt ott, jobban beleélhesse magát:))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:):))

Végignéztem néhányszor a fotóitokat, nagyon jól mulattam rajtuk.
Mondjuk úgy, veletek örültem :-)
Sokat gondoltam Rátok hétvégén, és drukkoltam, hogy érezzétek nagyon jól magatokat.
Igy is lett, tudok teremteni :-)))
Sok ölelés mindenkinek!

Életem...
Légy a Titok részese velem
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...Drága Mindenki :)

Csodálatos szép, majdnem 2 napot tölthettem veletek. Köszönöm Eryéknek és mindenkinek a finom falatokat, a kedves emberi melegséget, az odaadó figyelmet. Nagyon jól éreztem magam. Hála Tikééknek külön is, hogy elvittek. Én hosszú évek óta nem nyaraltam, de most sok minden újra indul bennem, az életről, amelyet élni kell és boldogan.Köszönöm a bátoritásokat, a hasznos beszélgetéseket. Teremtek: BOLDOG LESZEK ÉS EGÉSZSÉGES. Különben is Dia a bemutatkozásnál tett spontán mondata szívemet melengette. Ölelés előtt azt mondta: Jé te nem is vagy olyan öreg amilyennek hittelek. A kis igazmondó :) azonnal a szívembe zártam, mind mindnyájatokat. Köszönöm Nektek ezt a csodálatos hétvégét.

A szeretet a legnagyobb boldogság, amit az ember elérhet, mert csak a szeretet által tudhatja meg azt, hogy több önmagánál, és hogy egy a mindenséggel.
(Rabindranath Tagore)

Szeretetel AnnanellyÉn tartozom köszönettel Nektek, hogy ennyien eljöttetek.

És persze Juditnak, hogy rendelkezésünkre állt megint a segítségével ez a ház....a mi házunk.
Amikor már túl voltunk vasárnap az ottani kipakoláson, majd a faháznál a bepakoláson, az itthoni kipakoláson és úgy egyáltalán kezdtek helyére kerülni a dolgok, mindannyian megcéloztuk a fürdőszobát, kicsit leültünk a hüsiben, majd korán lefeküdtünk és nekem hajnalban kipattant a szememből az álom. Elkezdtem végig gondolni az egész hétvégét. Rájöttem, hogy én megint nagyon-nagyon sokat kaptam Tőletek, attól, hogy együtt voltunk. Folyt.köv....

Ideteszem annak a könyvnek a letöltési linkjét, amiről beszélgettünk többek között, Marlo Morgan: Vidd hírét az igazaknak

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryDrága Ery!

Hálásan köszönjük a csodálatos hétvégét!
A finom kajákat , a sok nevetést , a tartalmas beszélgetéseket.
Jó volt újra találkozni a kedves ismerősökkel és az újakkal egyaránt.
Nem is tudom , mit írhatnék még, hisz minden találkozó egy külön csoda.
Az élményeket úgy érzem nem tudom szavakba foglalni , ezeket mind-mind át kell élni.

Írom a receptet amit ígértem.

Sós csavart

80dkg liszt, másfél csomag sütőpor, 2,5 dl étolaj, 3,5 dl sör és só

Az anyagokat összegyúrjuk és kb egy cm-re nyújtjuk. Megkenjük tojásfehérjével és megszórjuk darálatlan mákkal.
Utána a tésztát megfordítjuk , a másik felére tojássárgáját kenünk és szezámmaggal szórjuk meg,utána még pirospaprikával.
Csikokra vágjuk és mikor a tepsibe tesszük megcsavarjuk és megsütjük.

Jó étvágyat hozzá!!!

Szerető öleléssel : Tike & Jani

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Drága Ery!

Én is nagyon köszönöm a szervezést, és hogy mi is veletek lehettünk a lánykámmal és Peti kutyussal. Rebike még mindig emlegeti az élményeket, nagyon élvezte a bulit. Petinek kicsit elege lehetett a sok általa veszélyforrásként minősített emberből, de maradandó lelkisérülése nem lett, sőt, lehet hogy egy icicipicit bátrabb is lett ettől. Nem... azt hiszem mégsem. :)
Szóval még egyszer köszönjük mindenkinek, hogy ilyen klassz hétvégét tölthettünk el együtt, és Erynek és Juditmamának pedig a gondoskodást és az otthonias légkört.

Ölelek még egyszer mindenkit!

ConnieÉn megszámoltam, 35-en voltunk Pircsivel és Imivel együtt!

Szép kis létszám, jó kis társaság, szuper-jó hétvége volt örömmel, kedves emberekkel, boldog ölelésekkel és jó hangulattal.
Köszi JUDITnak, hogy elkérte nekünk újra ezt a házat, amit lassan már a magunkénak érzünk, hiszen másodszor vagyunk benne otthon.
Köszi NEKTEK, hogy eljöttetek. Nagyon jó volt válaszolgatni a sok jelentkezőnek és érezni az érdeklődést, megölelni Benneteket személyesen és látni az örömötöket, az önfeledt szórakozásotokat, a GYEREKEK ÉS A KUTYI is nagyon drágák voltak.
Köszi a messziről jövőknek, hogy fáradtságot nem ismerve, felpakolva, telekocsival jöttek és hozták azokat, akik az igazi meglepetések voltak. Köszi a közelebbről jövőknek, hogy ezt a programot választottátok hétvégére és hoztatok finom sütiket, dinnyéket, magatokat és adtátok magatokat, hogy otthon éreztétek magatokat, hogy értékeltétek azt, amit adni tudtunk és amit kihoztunk ebből az együttlétből.
Nagyon jó, hogy LUCZA CSABÁÉK elfogadták a meghívásunkat és külön köszönet nekik, hogy eljöttek az álmatlan éjszakájuk után is nekünk dobolni. Mindannyiunknak sokat jelentett a közös meditáció. Nekem személyesen Fóki, Öbi és Jani átszellemülése külön élmény volt.
Köszi mindenkinek a jó fotókat, nagyon jó nézegetni, még néhányszor biztosan vissza fogok jönni és elidőzök rajtuk.
Köszönjük azoknak, akik nem tudtak most eljönni. Sokat emlegettük őket és gondoltunk Zotyára és Ágira, Ágicára és Csillagvirágra, Ercsikére és Álomra, Domcsira, Denire, Alfajáróra, Humorgumóra és Lollira, ÖnmagamMarcsira, Katára, Hankarára, Macseszre, Jutkára , Katiccára, Gabcilire, Alexanderre, Beára, Vilire, Mártira, Zolira....Mindenkire, akit most nem említettem, de akik lélekben voltak velünk.
Szép volt..., jó volt...., folyt.köv....
És köszönöm, hogy vagyunk egymásnak!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryEz tényleg jó volt!

Egy nagyon jó hétvége! Kölyökkoromban fürödtem utoljára a Dunában, most nagyon jó volt ismét. Soha ennyi szúnyogcsípés nem volt még a testemen, de megérte! :) Idén nem volt nyaralás (még lehet...), de ezek a jó kis hétvégék simán pótolják. Köszönöm én is Eryéknek a vendéglátást és mindenkinek a jelenlétét. Nem is tudom, megszámolta valaki, hogy összesen hányan jöttek el?
Hazaérve Öbikével úgy elaludtunk már 5 óra után, mint akit fejbe vágtak. Az élmények felérnek egy hetes nyaralással legalább. :)
- Fóki -:)Én is, én is, én is:))))

Álmodok Egy Világot Magamnak:)))Feltettem a képeket :)Nagyon sokat gondoltam Rátok...

a hétvégén.És most könnyezve néztem végig a képeket.Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Mindenkinek, így küldök egy ölelést:ÁgicaDrága Titkos Barátaim :))))

Én is HÁLÁVAL, SZERETETTEL és hatalmas ÖRÖMMEL gondolok vissza az elmúlt 2 nap eseményeire, mert olyan jól éreztük magunkat a körötökben, hogy hazafelé Fókival beszélgettük, ezek a találkozók sokkal tartalmasabbak, mint egy kiadós nyaralás. Olyan élmények értek Matónál és Erynél, ami nagyon feldobott és továbbra is eldöntött tény nálam, hogy ami lesz a jövőben ilyen Secret Baráti Körös program, minden alkalommal tutyi részt veszek, mert nagyon szeretlek Benneteket :)
Isteni volt a fánk, ami fogadta a csapatot, hála Ery szorgos kezének, nagyon élveztem a strandolást, főleg a csobbanást, gyerekkoromban ugráltam utoljára a stégről, és a mostani merszem megerősített abban, hogy igen is belevaló csaj vagyok :))))))))))
A tartalmas beszélgetések és a megismerkedések azokkal a Barátokkal, akikkel eddig csak virtuálisan tudtunk találkozni. Na és persze azokkal a Barátokkal akik a világ két végéről is eljönnek közénk, hogy szeretetükben és barátságukban lubickolhassunk :)
Isteni volt Csaba és Tünde dobolása és a közös meditáció, valamint Fóki röhögőgörcse, ami átragadt ránk is :DDDDDDDDDD
Én hálás vagyok mindenkinek, aki ott volt, mert ettől éreztem olyan jól magam.
De külön ki szeretném fejezni hálámat Erynek, Gabinak és Juditmamának, akik teremtése ez a szuper hétvége ((()))
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Én most kialudtam magam és kidobott az ágy!

Jár az agyam, mert rájöttem, hogy ezen a hétvégén megint kisebb csodák sorozata történt velünk. Ott voltunk és sokan voltunk, minden és mindenki miÉrtünk volt és Rólunk szólt. Mindenki úgy jött, hogy haza jön és együtt lesz a szeretteivel. És ez így is történt akkor is, ha most találkoztunk először személyesen és akkor is, ha már régi ismerősként üdvözöltük egymást. Nagyon jó volt Veletek. Most, hogy kipihentem magam, fent vagyok hajnali 4,40 h-kor és kidobott az ágy, mert le kellett hogy írjam, csodálatos Emberek vagyunk, csodálatos Emberek gyűltek össze megint ezen a hétvégén. Most, hogy felidéztem a hangulatot és megnéztem az első fotókat megint csak azt mondhatom: a köztünk lévő kötelékek örökre szólnak.

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKépek! :)

Itt a bizonyíték,hogy milyen csodálatos volt ez a hétvége is! :) Azt hiszem a képek önmagukért beszélnek. :)
Köszönjük szépen a lehetőséget Erynek,Gábornak,Judit mamának és mindenkinek aki ott volt.
Sok ,sok szeretettel.

Kati.Őszinte szeretettel a szívemben írigyellek most titeket

Igen. Igen. Igen. IGENT mondtam magamra, az álomra, és életemre.
Szeretettel: Anikó a Ragyogás, a szeretet és a mosoly nagykövete:)Csatlakozom....

Előttem szóló Zolcsihoz,én még hozzátennék annyit,hogy hu-húúúúúúúúúúúúúúúúúú :)!
NAGYON KÖSZÖNÖK MINDENKINEK MINDENT!!!FANTASZTIKUS VOLT MINDENKI ÉS MINDEN!
Juhéjjjjjj ott voltam!!!!

Millió ölelés!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettMit is mondhatnék????

vvvvvááááááááúúúúúúúúúúúúúúúúúú:))))

Álmodok Egy Világot Magamnak:)))ERY Drága!

Ha Tikéék mennek , akkor visznek, remélem nem jön közbe semmi.Szeretnék megismerkedni személyesen is, akivel még nem találkoztam. Ölellek

A szeretet a legnagyobb boldogság, amit az ember elérhet, mert csak a szeretet által tudhatja meg azt, hogy több önmagánál, és hogy egy a mindenséggel.
(Rabindranath Tagore)

Szeretetel AnnanellyKedves Ery!

Ha esetleg valaki szombat délután tudna csak indulni, akkor szívesen elviszem kocsival Budapestről.

Üdv: Zolcsi:)))

Álmodok Egy Világot Magamnak:)))Én már csak kettőt alszom.....

és pénteken este Somlyószigeten leszek! Juhhhééé!

Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."Az idő szuper, a csapat csodás, egyre többen vagyunk

és már alig várom a szombatot. Mi holnap (csütörtökön) reggel lemegyünk a helyszínre a Párommal, ettől kezdve csak telefonon vagyunk elérhetők. Várunk Benneteket nagy-nagy szeretettel!!!!!!!

AUTÓVAL ÉRKEZŐKNEK EGY KIS ÚTBAIGAZÍTÁS

Az 51-es út mellett fekvő DÖMSÖDIG kell jönnötök.
A Budapest felől érkezők, ahogy beérnek Dömsödre (a másik oldalról jövők mielőtt elhagynák Dömsödöt) egy "PARTI ÚT"
feliratú tábla mutatja az utat a víz felé.

Azon az úton gyertek el egészen a fehér templomig.
A templomnál jobbra,
majd át egy kis hídon és újra jobbra a focipálya előtt - ez a PARTI ÚT.
A parti úton kb. 500 métert kell jönni egy újabb kis hídig,
a hídon át és kb. 300 méter után jön egy ugynevezett Y-kanyar/elágazás.
Tovább kell egyenesen jönni a PARTI ÚTON az újabb Y-kanyarig/elágazásig,
újra tovább a parti úton, kb. 1 km-t.
Közben vége lesz a házas szakasznak, jobboldalon szántóföld következik,
Aztán újra kezdődnek a házak,
Egészen addig kell jönni, amíg jobboldalon egy nagy fa építményt nem találtok.
Ez egy katolikus szeretetház és feltűnően szép, fából készült.

Itt, ennél a fa épületnél kell jobbra befordulni,
Majd balra a második utca az Árok utca, itt van az üdülő.

Ez egy emeletes fehér épület, előtte van egy rét és üres telek, úgyhogy ez az első épület, amivel találkozol a befordulás után......és velünk!!!

A BUSSZAL ÉRKEZŐK TELEFONÁLJANAK ÉS KIMEGYÜNK ÉRTÜK A MEGÁLLÓBA. KÉRLEK BENNETEKET, HOGY A DÖMSÖD KOSSUTH LAJOS UTCAI MEGÁLLÓBA ÉRKEZŐ BUSSZAL GYERTEK, mert a másik járat a vasútállomásra megy, ami sok kilométer különbség....azért oda is elmegyünk...:)

Ma este még írjatok, akinek nincs meg a tel.számunk, priviben elküldöm.

Millió ölcsi MINDENKINEK addig is!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: ErySziasztok! :)

Ha esetleg még valaki szeretne velünk tartani a hétvégi Ery-buliba,akkor nálam még van hely a kocsiba. Zuglóból a Pillangó parktól indulok.

Kati.hurááááááááááááá!!!!!!!!!!!

A kis medvével viszünk pecákat is, nagyon várjuk már :) Millió matos ölcsi:))))))))))))Már csak 4-et:))))))))))))))))

Már csak 4-et kell nélkületek aludni:))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Én is megyek

és viszek magammal egy-pár embert.:))
"Egyetlen szó létezik,ez a szív szava."
Millió ölelés:AndreaBizony áááááám! Mi csütörtöktől már lent vagyunk

és várunk Benneteket. Telefonon el tudtok bennünket érni, de a lényeg, hogy gyertek minél többen és érezzük jól magunkat!:)))
Nagyon szép nyári időnk lesz, nyugodtan hozzatok fürdőrucit, mert a Duna ottani szakaszában meg lehet fürödni. Tass és Ráckeve
között egy zsilippel elzárt részen vagyunk és van egy szabadstrand, ahová le lehet menni.
....már csak ötöt alszunk....

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryHohó Lányok, Fiúk!

Már csak ötöt alszunk és újra látjuk egymást!
De jó lesz nekünk!
Szeretettel: Judit

"csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."Kedves 4ésFÉLX nagy szeretettel várunk!:)))

Figyeltem az időjárás előrejelzést és - ugyan újra melegszik az idő - úgy néz ki, hogy szép napos, jó időnk lesz, kánikúla és viharok
nélkül. Már nagyon készülünk gondolatban és várjuk a találkozást.

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryÉn is...

Én is jelentkezem, szeretnék veletek lenni!
Nagy szeretettel:
XXXXx