Elengedés alapjai

Dátum: 
2011. Április 16. Szombat - 10:00 - 2011. Április 17. Vasárnap - 18:00

A Titok nyitja nem az akarás, hanem a megengedés. Nem az irányítás, hanem a ráhagyatkozás és a bizalom. Az elme fecseg és kontrollálni akar, vágyik a biztonságra, de ezáltal be vagyunk zárva abba, ami ismerős: ami eddig is volt. Változnánk, de nem annyira még sem.
Az Elengedés egyszerű, mindenki által alkalmazható módszer, hogy gyengéden megengedjük a változást, és felfedezzük, hogy akik vagyunk, az már most a teljesség, javítgatás és küzdelem nélkül.
Amit elengedsz, az vagy megvalósul, vagy rádöbbensz, hogy nem is volt rá szükséged! Így is, úgy is jól jársz!
A Titok film sikere mögött is az Elengedés áll. Alkalmazza Bob Doyle, Joe Vitale, Jack Canfield, és Rhonda Byrne-nek is ez segített, hogy kikerüljön a dobozból és az érdektelenségből a film. Az egyik jelenlegi tanítója a módszernek a filmben pillanatokra látható Hale Dwoskin, akitől van szerencsém tanulni.
Egyre több pozitív visszajelzés érkezik az egyenlőre még maroknyi csapattól, akik megtanulták a rendszert. Pénz, lehetőségek, kapcsolatok, egészség, minden javul. És nincs szükség arra, hogy állandó erőfeszítéssel fenntarts a pozitív gondolatokat, mert magától bukkan elő minden pozitivitás.
Az alaptanfolyam bőségesen elegendő, hogy boldogulj egészen a megvilágosodásig, de van még néhány lehetőség, annak, akik szeretnék:
Pénz (Hamarosan indul!)
Kapcsolatok (partner- és munkakapcsolatok, gyerek-szülő)
Test (fogyás hízás, egészség, tetszek-e magamnak)
Spiritualitás (túl a hiteken, előre a megtapasztalásig)

Jelentkezés:
kunzag@gmail.com

Hely

Budapest Budapest
Hungary
47° 29' 54.2616" N, 19° 2' 26.7288" E