Párkapcsolat-csoport konzultáció Szikszay Csabával

Dátum: 
2011. November 4. Péntek - 18:00 - 2011. November 11. Péntek - 21:00

Csoport konzultáció témája: Mindenki életében az egyik legnagyobb kérdést fogjuk tisztába tenni! A párkapcsolat az életünk jóvá vagy éppen rosszá tevője! Melyiket választanád? Ha már választottál, milyen a tapasztalatod? Lehet sokkal jobb is.

A párkapcsolat hiánya vagy jelenléte is elég sok bonyodalmat tud okozni, de tény, hogy mindenki a legjobban szeretné csinálni, még ha látszólag nem is sikerül. A kapcsolat téged szolgál, de annak hiánya is. A jó érzésekről, egy olyan szövetségről szól, ami támogatja az életed minden területét. Vagy van párod, vagy nincs, valamilyen elképzelésre épült ez az állapotod. Amikor változik az elképzelésed, minősége is megváltozik az életednek és egészen biztos vagyok benne, hogy jobbá teheted.

-Persze, hogy vannak vágyaid. Vissza is tudsz emlékezni arra, amikor valaki azt mondta, hogy a vágyaid irreálisak. Én nem így gondolom, még ha mára le is mondtál róluk. Tudom, még ha Te nem is vagy benne biztos, hogy képes vagy megvalósítani.

-Sokan próbáltak rábeszélni a legnagyobb jóindulattal a kompromisszumokra megoldásként. Arra, hogy mondj le bizonyos dolgokról annak érdekében, hogy legyen valakid, vagy megmaradjon melletted. Butaság. A párkapcsolat sokkal fontosabb helyen vannak mindenki szívében, minthogy lemondásokkal járjon. Az, ami most van, egy tudatos vagy tudatlan választásod eredménye, ha szeretnél másképpen választani. Itt a lehetőség és megláthatod: a hogyant.

-A szerelem egy olyan érzés, ami nem a félelmekre és a nélkülözésekre építkezik, mert nem akarja becsapni magát olyanokkal, ami nem igaz. Ha szeretnéd tapasztalni és élvezni a szerelemmel járó felhőtlenséget, a legjobb helyen vagy. Ez a régen eltűnt vagy még meg sem jelent érzés, ott van benned.

Tudom, hogy ott van benned, mert nem lehet megölni, átalakítani vagy egyáltalán bármi olyat tenni vele, ami megsemmisíti vagy álcázza azt.

Ha egyedül vagy és lemondtál minden párkapcsolatról és annak lehetőségéről is.
Ha egyedül vagy, de vannak álmaid a párkapcsolat lehetőségéről.
Ha párkapcsolatban élsz és szeretnéd, hogy a legjobban alakuljon köztetek minden.
Ha párkapcsolatban élsz és szeretnéd befejezni, de nem szabadulsz.
Bővebben ha szeretnél informálódni a csoport konzultációról, itt megteheted.

Időpontja: 2011.11.04; 11.11(18.00-21.00 óráig) két napos.
Helyszíne: Budapest XIII. ker Pannónia u. 9. 2 emelet 1/a (kapukód:26)
Látogatási díj: 8.000 Ft (2 nap)
Létszám: maximum 15 fő.
Jelentkezés: +36-70-5920-775 (telefonszámon) tudatosan@gmail.com (email címen) Neved, elérhetőségeid (tel, Email) megadásával, valamint kérlek jelezd ha valamilyen orvosi kezelés alatt állsz. Hamarosan keresni foglak telefonon, egy gyors megerősítés miatt.

A csoportos konzultáción való részvételed minél előbb jelezd (a +36-70-5920-775-ös telefonszámon), mert a létszám 15 főre van maximalizálva. A teljes látogatási díj befizetése az előadás első napján történik. Jegyzetfüzetet, íróeszközt kérlek hozz magaddal!

www.tudatosan.hu

Hely

Budapest
Pannónia u. 9. 2 emelet 1/a (kapukód:26)
Budapest
Hungary