PÉNZ Mesterszeminárium

Dátum: 
2011. November 30. Szerda - 09:00 - 17:00

RÉSZLETEK ITT

Helyszín: Budapest, Sziddhárta Központ (Kodály Köröndnél)
Cím: Budapest VI., Andrássy út 98.

Miről szól a PÉNZ Mesterszeminárium?

Mindenki számára jó dolog, ha több pénz áramlik hozzá. Noha nem a pénz boldogít, azért kényelmet és biztonságot képes adni számunkra.

A Pénz Mesterszemináriumot kifejezetten az anyagi bőséged, a vagyonod gyorsabb építése érdekében fejlesztettük ki. A tréningen az alapvető pénzügyi vonzásfaktorok áttekintése után, a pénz működését értjük meg és tudatosítjuk a résztvevőkkel gyakorlati példák segítségével.

A pénzről nem sokat tanítanak az iskolában. Épp ezért különösen fontos, hogy minél több információt és tudást gyűjts össze a pénz világáról, hiszen a XXI. századi élet - jelenlegi legmeghatározóbb intézményéről van szó. Minél többet tudsz a pénzről, annál inkább téged fog szolgálni!

Ez a tréning az a hely, ahol gyakorlati feladatokkal szembesülsz, személyes pénzügyek tervezésével is foglalkozunk. Hogy értsd, hogy mi fán teremnek a banki termékek, hogy könnyedén átlásd a kamatok és hozamok világát.

Miről lesz szó a tréningen?

A trénigen megismered a pénzt működtető törvényeket, melyeket alkalmazva könnyedén vonzol még több pénzt, miközben megvalósítod álmaidat, és eléred céljaidat.

hogyan lehet jól élni, közben anyagilag is gyarapodni akár a legnagyobb válságban!
a pénz szerepe, jellemzői, működése hogy megértsd miért és hová áramlik a pénz!
miért a legkönnyebb dolog a pénz vonzása? mert pénzből korlátlan bőség van a világban, és ha neked nem így tűnik, akkor valamit rosszul nézel!
hogyan teremtik a pénzt? és te hogyan teremthetsz semmiből pénzt?!
a globális pénzrendszer titkai mert a legfontosabb dolgokat mindig elhallgatják előlünk!

Sokak számára kapcsolódnak a Pénzhez negatív hiedelmek. Ezek nem engedik, hogy az egyébként teljesen bőséges pénzkínálat szabadon áramoljon az életedbe. Mindazt a Titkot, ami születésedtől fogva beléd van kódolva, de a hiedelmeid nem hagyják kibontakozni, fel lehet oldani. És ehhez senki más nem kell, csak Te!

A Pénz Mesterszeminárium program egész napos, 9-től 17 óráig tart.

Jelentkezés és több INFÓ:kattints IDE!

Hely

Sziddhárta Központ
Andrássy út 98
Budapest 1067
Hungary
47° 30' 25.6032" N, 19° 3' 58.1544" E