Reiki I. tanfolyam Komáromban

Dátum: 
2011. November 12. Szombat - 09:00 - 17:00

Ezzel a módszerrel bárki alkalmassá válik önmaga és mások kezelésére. Használata harmóniát hoz létre tudati szintjeink között. Kivétel nélkül (nem, származás, iskolai végzettség, vallási hovatartozás, egészségi állapot stb.) mindenki alkalmas ennek az egyszerű és szeretetteljes rendszernek az elsajátítására.

A Reiki használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben, mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai.

A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.

A REIKI hatása

Életfolyamatokat támogat, valamennyi síkon hat. Igazodik minden élő és élettelen egyéni igényeihez. Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát.

Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat, enyhíti a fájdalmat, segít a félelem, a harag, méreg, depresszió, aggodalom, kétségek közt lévő levertség legyőzésében.

Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai megterhelés leküzdését. Segíti a tanulást. Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyunkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet.

Elősegíti az önmegismerést, a könnyebb beilleszkedést.

Jelentkezni lehet: Ildikó 30/833-9865
Gyógyító Harmónia Központ Komárom
www.gyogyitoharmonia.hu

Hely

Gyógyító Harmónia Központ
Bajcsy Zs. u. 2
Komárom
Hungary
47° 44' 44.988" N, 18° 7' 9.8724" E