A Fény hava - Segítsetek megérteni kérlek!

Sziasztok!
A Fény hava blog kapcsán kérem a segítségeteket. Ma olvastam el és felmerült bennem egy-két dolog...
Nagyon nagy hullámvölgyben van a kapcsolatom már egy ideje. Ennyire még nem volt válságba sosem. (A párom azt mondta, hogy nem tudja szeret-e)
Most hétvégén péntek estétől nagyon nagy fordulat és változás állt be. A párom nyitott felém, újra kezdett olyan lenni, mint régen. Egyszerűen CSODA volt! Újra nevettünk, csak úgy megpuszilt, megölelt!
Aztán tegnap délután elmentem otthonról, segíteni kicsit anyának. És mire hazaértem megint feszült, ideges, gyanakvó voltam. Félek mindent elrontok! Nagyon szépen kérlek segítsetek!
Ez a hétvége lehet egy jel, hogy nyugodjak meg, mert megváltoznak a dolgok a jó irányba?
De akkor miért vagyok ideges?
A fenti írás nagy részéből úgy tűnt számomra, hogy a régi kapcsolatok, ahol gondok vannak véget érnek. Azonban ez a hétvége tényleg egy csoda volt egészen tegnap estig...
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Legyen csodaszép napotok!Kedves Pipin! A mai világ

Kedves Pipin! A mai világ sajnos sok negatívumot hordoz magában.Mindenkinek vannak problémái és ezek sajnos olykor a párkapcsolatra is kihatnak.Azt javaslom tegyél meg minden tőled telhetőt a kapcsolatotok érdekében.
Ne gyötörd magad fölöslegesen.Előbb-utóbb úgyis minden a helyére kerül.Tudod a szeretet sok mindent megold.Ezt tarsd szemed előtt.
Minden jót neked!hullámvasút

Kedves Pipin!

Nem csak te vagy így ezzel. Én is úgy érzem magam napok, sőt hetek óta mintha egy "érzelmi" hullámvasúton ülnék, és nincs megállás, nincs átmenet. Hol fent, hol lent. A cikk azt írja, hogy most minden radikálisan átfordulhat feketéből fehérbe és fordítva. Szóval, ha eddig rossz volt a kapcsolatotok, akkor ugye most a jónak kellene következnie. Mint ahogy írtad ez el is kezdődött, aztán megint minden a "régi" lett. Szerintem nem lesz semmi gond, csak még hullámzik nálatok is a dolog, aztán majd beáll. Te is tegyél meg mindent, a kapcsolatotokért, és főleg legyél nagyon türelmes a pároddal és önmagaddal is.

Szép napot neked!