Fedezzük fel EGYségünkben, a bennünk rejlő erőnket

egységEGYség napja beadvány - A szöveg

Kijelentem:

1. Hogy az üzenet, miszerint Mindannyian EGYek Vagyunk, összefügg, összekapcsol Istennel, az Élettel, Egymással, az egyetlen spirituális üzenet, amire a világ vár, szeretettel teli és erőt adó válaszokat hoz az emberiségnek.

2. Hogy a világnak nem kell olyannak lennie, amilyen - az egyének is meg tudják változtatni a spirituális erő használatával.

3. Hogy az emberiség jó és határtalan lehetőségekkel rendelkezik, és a szociális változás az egyén változásával kezdődik. Ezért felismertem a fontosságát annak, hogy csatlakozzam az Isteni eszenciához és a belső bölcsességhez életem során; ezáltal beengedem a legjobb és legmagasabb szintű emberi lehetőségeket az életembe és élvezem az összes előnyét.

4. Hogy támogatom a spirituális elveket, globális etikát, és az Univerzális értékeket, mint a Tisztelet, Tisztesség, Béke, Méltóság, Szabadság, Felelősség és Együttműködés, melyek alátámasztják ezt a
beadványt.

5. Hogy az embereknek, a túléléshez szükségük van egymás segítésére. Felismerem, hogy mindannyian együtt vagyunk és hogy a közösség virágzik, ahogy megismerjük egymást és kedvünket leljük a különbözőségünkben, mely csodálatos és gyönyörű. Kijelentem, hogy minden erőmmel segítem, hogy mi, emberek holisztikus, pozitív és átformáló módon tudunk beszélni és békében élünk egymás mellett a földön.

6. Hogy az Egység az Élet egészét magában foglalja - azt a részt is, amit mi "másnak" nevezünk. Felismerem, hogy az egységet és összetartozást úgy lehet megtapasztalni, ha meglátjuk az élet egyedülállóságát, szépségét és minden aspektusát; és ez a felismerés Önmagunkban kezdődik.

7. Hogy része vagyok az ébredő tudatosságnak, mely segíti a spirituális nyitottságot, érdeklődést és kapcsolatot önmagammal és az egész univerzummal; és aki folyamatosan észleli ennek az egésznek a csodáját és varázsát.

8. Kijelentem, hogy itt az idő a változásra és az emberiség számára ez fontos nap, hogy összejöjjünk, beszélgessünk, ünnepeljünk és éljük meg az EGYséget.

Itt csatlakozhatsz te is:
Ha csatlakozni szeretnél a petícióhoz küldj egy emailt a következő email címre: info@emberisegcsoport.hu
- ami tartalmazza a neved, az email címed és a város nevét, ahol laksz. Ha beszélsz angolul, a következő linkre kattintva tudod aláírni a petíciót:

Íme néhány a közismert aláírók közül:
a Nobel Békedíjjal kitüntetett Desmond Tutu Érsek, Deepak Chopra, Marianne Williamson, Neale Donald Walsch, Timothy Freke, Barbara Marx Hubbard, Gary Bailey, Janis Roze, Joe Vitale, Yoko Ono, David Brabham, Taddy Blecher, James Twyman, Bob Proctor, Gary Renard, Michael Beckwith
és Andrew Harvey.

Ők már aláírták. És te?

"EGYség" beadvány az Egyesült Nemzetek Szervezetének

Ez a valaha létezett legfontosabb beadvány . . .
Egy új emberiség,
egy új Föld felé és egy Új Spirituális világ felé.

Az Emberiség Csoport tagjai 50.000 aláírást gyűjtenek azért, hogy az ENSZ bejegyezze

az "EGYség Napja"-t, egy napot azért,

hogy egyéneket, közösségeket és nemzeteket fogjunk össze, ünnepeljünk, beszéljük meg és
tapasztaljuk meg egymás hasonlóságát, a kultúráink különbözőségeit - az "EGYségünket" - egy nap, amikor a bolygónk összes lakója egy nagy családdá válik.

Az első lépés 30 másodpercet vesz igénybe. Csatlakozz Te is a több tízezer emberhez, akik szintén nevüket adják ehhez a beadványhoz. Ha egy napra megemlékezünk arról, hogy kik vagyunk valójában és miért vagyunk itt, hamarosan minden nap emlékezni fogunk erre! Ezáltal megteremtjük magunknak a mennyországot itt a Földön!

Ezek a különleges idők speciális cselekedeteket kívánnak.
Az emberiség olyan sok az életet fenyegető krízissel találkozik, hogy meg kell változtatnunk a világképünket, ha meg szeretnénk őrizni az életet jelenlegi formájában.

Ez egy drámai kijelentés, viszont igaz. A jelen állapot - status quo - nem tartható fenn többé.

Össze kell fognunk és véget kell vetnünk a terrorizmusnak, az anti-terrorizmusnak, a gazdasági összeomlásnak és a kormányok kiváltságainak, az ökológiai pusztításnak, még inkább a
környezetrombolásnak és az összes többi megosztó és romboló körülménynek és irányelvnek.

Ahhoz, hogy ezeknek a megosztó és romboló körülményeknek véget tudjunk vetni, azokat a hiedelmeket kell megváltoztatni, amelyek ezeket létrehozták bennünk.

Ki kell mondanunk valamit, amit már eddig is tudtunk - és most hivatalosan is kimondjuk: mi mindannyian egységesek vagyunk sok dologban, kiegészítjük egymást és Mi Mindannyian EGYek Vagyunk.
Természetesen, minél hamarabb ráébredünk erre, annál hamarabb érnek véget az életet
veszélyeztető krízisek a világban.

Ez egy másik drámai kijelentés, és ez is igaz.

A tény, hogy ezeket a sorokat olvasod, azt jelenti, hogy Te is a növekvő csapat egyik tagja vagy, akik tudják, hogy amiről beszélünk, az igaz. Azt is jelenti, hogy a Te hangod is kell ahhoz, hogy meghallják az egyre hangosabb felháborodásunkat mindenhol.
A világ minden részén az emberek ébredeznek és rájönnek, hogy Mi Mindannyian EGYek vagyunk és ez a felismerés megváltoztatja az egymással szembeni viselkedésünket.

A második lépés . . .
Legyen a Tiéd is a petíció olyan módon, hogy szétküldöd a beadványt és a felhívást minél több embernek!
És folyamatosan kövesd figyelemmel az aláírásokat.
Egy igazi történelmi változás részesei leszünk, ha sikerrel végezzük el ezt a munkát.

Hogy még több Spirituális Tevékenységet tudjunk indítani, mint ez is, segítsd adománnyal az Emberiség Csoport munkáját!

Csatlakozz Te is a csoporthoz!


" A V I L Á G R Á N K T E K I N T V E A R R A SZ Á M Í T,

h o g y v á l l a l u n k g o n d j á b ó l e gy H a z á ny i t ! " Baranyai Ferenc költő

Hozzászólásoksemmi kétség, itt sincs még

semmi kétség, itt sincs még egység! :-D
de ez nem is baj. szerintem a nagy egység gondolata legalább annyira abszurd, mint a káoszelmélet, vagy bármi más ideológia, ami azt hirdeti hogy az embereknek ilyennek vagy olyannak kell lennie. sokkal jobban tetszik az amit a mosolyogj mozgalom is megfogalmazott magának: az emberek sokszínűek, mint a szivárvány... fogadj el mindenkit olyannak amilyen. mennyivel kevesebb háború, és mennyivel több béke lehetne, ha az emberek ennek megfelelően élnének, és tiszteletben tartanák hogy vannak akik máshogy gondolnak dolgokatEz a thesecret rajongói blogja az egész

A bibliai SátánIsten-hit és a thesecret teljesen ellentéte egymásnak. Az egyik az eleve elrendelést hirdeti a másik azt, hogy mi magunk alakíthatjuk a sorsunkat. Sokat kell még tanulnod, hogy ezt megértsd és sikeres és ne sikertelen legyél !!!:-)A Sciennet blogja a te blogod IGe. Ez az Egység blogja.

Tartsd magad a házirendhez.

Nem írok a blogodba csak azzal összefüggésben amiről te írsz!
Tisztelj meg engemet azzal, hogy kiveszed ezt az írásod a Szerkesztés menüpontban és átírod idevágóra:)
Köszönöm neked előre is! Áldás. AnikóMi mindjáan különbözőek vagyunk, mint ahogyan az Istenek is azok

Legyen mindenki önálló egyéniség és ne átverhető birkák, mint a SienNet rendszer befizetői.Javaslom, csatlakozz! Oszd meg sok-sok Ember társaddal.

Hogy a világ egy szebb és jobb élőhely lehessen utódaink számára is.

Mert ez Föld a miénk, de csak kölcsönkaptuk.
Azért, hogy utódainknak tovább adhassuk ! Anikó