Fejlesztések

Kedves Teremtők és látogatók! :))

Biztos feltűnt, hogy csütörtök délutántól párszor leállítottuk az oldalt, nem hosszú időre, csak egy picit, fél-háromnegyed órára, aztán újra egy húsz percre.

Ez nem véletlen, mint hogy itt semmi sem véletlen :)
Az új logó csak az első lépés volt, az oldal most újabb funkciókkal gazdagodik.

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy a thesecret.hu oldalán több újdonság lesz a közeljövőben, ezek közül most 5 résszel készültünk el, de az év végéig még további változások is várhatóak, ami legyen meglepetés :)

Nos az 5 újdonság:

1. CIMKÉK: a legkönnyebben észrevehető változás az, hogy címkék jelentek meg, amit a beküldött írásokhoz ragaszthattok. Ezek alapján később könnyebb lesz visszakeresni a régebbi írásokat. Érdemes olyan címkéket adni, hogy könnyű legyen megtalálni később: tárgyszavakat arról, amiről szól az írás.

2. NAPTÁR: Még nem látszik, de a háttérben már üzemel a thesecret.hu eseménynaptár. Ebben naprakészen követhető lesz majd minden olyan, ami dátumhoz kötött dolog. Működik már, de még fel kell tölteni eseménnyel, azért nem látszik egyelőre.

3. HIRLEVÉL: ez szintén nem üzemel még, de van már TITKOS hírlevél, amire feliratkozva mindenki kaphat majd értesítéseket a találkozókról, eseményekről, amiket szervezünk. Várhatóan Karácsonykor indul!

4. KERESÉS automatikus frissítése: ez nem olyan látványos, de a keresés eddig csak kihagyásokkal működött. Ezt most automatizáltuk, úgyhogy rendszeresen frissülni fog, így sokkal megbízhatóbb lesz az oldalon a keresés funkció.

5. VERZIÓFRISSITÉS: frissítésre került a portálmotor (ez a rendszer alapja) ami elsősorban biztonsági okokból fontos. Ez garantálja nekünk azt, hogy az oldal ugyanolyan olajozottan működjön, mint a Dzsini csodalámpája. És ami ebből kézzelfogható: a címlapon megjelent a legnépszerűbb cikkek listája, amit ez a frissítés tett lehetővé!

Remélem mindenkinek tetszenek az újítások :)

HozzászólásokDrága Admin....

Köszönök Neked MINDENT ! És nemcsak azt hogy mindig figyelsz ránk. Hanem még éjt- nappalá téve dolgozol / gondolok itt a magyarra forditásra/ értünk. Szeretlek ! Sok szépet, jót, boldogságot
kivánok : ágicaMI apánk.

Köszönet, örökké
selyemcicaDrága Imrém!

Egy meleg,ercsikés ölelés Neked legközelebb:-))))))
(tudod mit?-kettő:-))))Kedves Admin! Gratulálok az

Kedves Admin!

Gratulálok az újításokhoz, a fejlesztésekhez, a gyönyörű, kifejező logóhoz, a munkádhoz, a segítésedhez, Igazi EMBER vagy, aki a
háttérben dolgozik, nagyon jó önzetlen munkával és a szerénységed kiemelkedő, hisz Te mindnyájunknak jót teszel, halkan,
ép ezért..és mindenért szívből szeretlek..Áldott vagy!!
Jó egészséget kívánok a további munkádhoz, és nagyon köszönöm..Nagyra tartalak, nagyon jó vagy..

Ölellek AnnaIgen, Hankara.

De, ami nekem a legjobban tetszik, az a szerénység, amivel mindezt teszi.
(Mert ő az. TÉNYLEG szerény.)Admin Apánk!

Drága Imre!
Hálás köszönet a sok munkádért, a változtatásokért. Te is azok közül vagy, akiktől a világ egy kicsivel mindig jobb lesz. Szeretlek!
Szép napot!
Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.