Fejlődés.

Amikor egy tudatosodás folyamat elkezdődik, még nem látja az ember a végét, mindig csak a következő lépésre tud koncentrálni.
Csak azt tudtam én is mindössze, hogy jó úton vagyok, mikor leszoktam a dohányzásról, majd a húst, hagytam el és a tojást is redukáltam. Mindezt nem muszájból, hanem belső késztetésből.
Lényeg, hogy ráléptem egy útra.
És ilyenkor az embernek igénye támad egy kívülről nézve is tudatosabb életre, ahol a maga ura, és azt csinálja, amit szeret.
És, valahogy érzi az ember, hogy meglesz, amit szeretne.
Kapuk nyílnak ki, amik ezelőtt zárva voltak, és támogató erőt érzek a hátam mögött olyan helyekről, ahonnan sosem vártam.
Persze, a konkrét segítő személye még nincs meg, de biztosan tudom, hogy meglesz az is.
Igyekszem nyugodt lenni, holott tudom, nem könnyű az embernek vállalkozóként megállni a helyét a világban, de ez is egy próba.
És én örülök minden kihívásnak.
Illetve, ez az új, tudatos Mó szereti a kihívásokat:)

HozzászólásokSzia Lebeke!:)

Annyira jó az avatarod, mondtam már?:)))
Most a legújabb dilim, ha tojást eszem, az olyan mintha szőröstül bőrőstül megennék egy kiscsirkét, ettől kap hülyét a környezetem:)))
Én, ki sosem voltam válogatós...
Amúgy a hús nemevéssel nekem is van egy rossz élményem, mikor, véradó lévén, mentem a Péterfi S Utcába, hogy adjak, mert letelt a fél év szünet.
Megvizsgáltak, és közölték, h vérszegény vagyok. És, hogy egyek normálisan...mondom, úgy eszem!!!
Épp nyerslevet ettem, tele friss spenóttal amiben ugye van vas...és, sajnos kicsit magamra vettem az egészet.
Azóta persze már tudom, h magamnak elég a hematokritom, de adni nem tudok, így van,. de attól még nem szokom vissza a húsra....:)

Én is kívánok Neked mindent, amit magamnak is:)Szia!

Én is vega vagyok évek óta. Kiskoromban sem akartam nagyon megenni a húst, de szülők azt mondták, hogy muszáj. Amúgy léptem nyomon belém kötnek: "Nem tudod mi a jó!" "Meg fogsz halni!" meg ilyenek. Jól érzem magam hús nélkül .Főleg azért nem eszek mert sok fajta állatom van, és ha húst eszek pl.: csirkét, az nekem olyan lenne, mintha a Madárkáimat enném :) Lehet másnak ez hülyeség, de nekem fontos "elv".
Kívánom Legyél sikeres és gazdag (minden hogyan), erős az Életben! :))))Kedves Merkaba,

Örülök hozzászólásodnak:)
Jómagam fél éve nem eszem húst, tejterméket is néha, és elképesztő hatással van rám is ez az életmód, kevesebb az idegeskedés, a gondolataim tisztábbak, és főleg az agresszivitás csökkent le, mert elég dühös voltam régebben, ma meg már ki vagyok cserélve...
De ez, hogy az ember megéli azt, hogyan teszik rendbe a belsejét a külső körülmények, és hogyan teszik rendbe a külső körülményeket a belső rendrakások, átgondolások, meditációk-ez nagyszerű, és csodálatos érzés:)
Erőt ad a csüggedésben az ilyen tapasztalat, még a félelem energiáját is könnyebb visszaverni általa.

És, ez az, amikor önmagad megnyilvánul előtted...és arra is rájöttem, hogy sokkal könnyebb, mint ahogyan valaha is gondoltam volna, mert valóban, ez vagyok én, ez a természetes vonal:)

Ugyanakkor rátaláltam Adamusra, azaz Szt Germain grófra, akinek a figurája még Szepes Máriát olvasva fogott meg...és, valóban érzem az energiáját, nagyon fantasztikus érzés:):))

Juj de jó :)))))))))))) Bár senki és semmii nem döntheti el azt hogy vegetáriánus lesz valaki vagy nem , megsúgok egy titkot , az vagyok és nekem nagyszerű érzés :))))))))))))))))))))))) Az utad a tiéd , haladj rajta , és ne csodálkozz azon ha olyan dolgokat hoz amit sohasem vártál , mert pont ez a lényeg :)))))))))))))))))))))) Megéltem sok sok eseményt és traumát , megéltem számtalan kudarcot is , de az utam ami vonzott mint egy mágnes , nem mondhattam nemet , mert az olyan lett volna , mintha önmagamat tagadtam volna meg :))))))))))) Így jó élni , annyira örülök örömödnek , hogy ez is boldoggá tesz engem :))))))))))))))))))))))))))) Ne hidd el mert én mondom , élt át mind azt amiről beszélünk :))))))))))))))))))))))))) Ölellek kedves MÓ :))))))))))))