Félek....

Igen félek,a holnaptól,attól,hogy holnap hogy kelek fel.
Félek és aggodalommal tölt el,hogy anyagi helyzetem rendeződik-e?
Félek és nyíltan vállalom,hogy gondolataim bármerre próbálom eltéríteni,ezen a ponton elakadnak.
Evvel élek már több mint egy éve,és önmagamat is becsapva reméltem mindig,hogy egy szebb élhetőbb világba csöppenek.
2 éve és 30 hete vagyok az oldalon....és mindig is hittem a Vonzás Törvényében.
Sokat adott számomra...és ma is ad....
Csak már nincsenek illúzióim.
Betegségem folyamatát már nem tudom megváltoztatni.
Anyagi helyzetemet úgy szintén,mivel ez a kettő együtt jár.
Próbálok pozitív maradni,de ez már nagyon nehezen sikerül..
A régi jó barátok is elmentek az oldalról,akik sok erőt adtak nekem.
Mindig a szeretetet hirdettem,hogy az megold mindent.
Mostmár rájöttem, hogy ez csak egyes embereknek fontos.
Már más fontossági sorrend.....
59 évesen,betegen és nehéz anyagi körülmények között élek....nem sajnálatra,vagy együttérzésre számítok evvel a beírásommal.
Csak azért osztottam meg történetem Veletek,hogyha fiatalabbak és egészségesek vagytok,mindent ami jó....
vonzatok be az életetekbe és élvezzétek...!!
Köszönöm,hogy ezt még itt leírhattam:
Ágica

Címkék:

HozzászólásokÁgica, itt tanulunk egymástól-

tőled... mindenkitől:))) És ne hidd el azt, hogy nem tudsz változtatni. Ne mondj le álmaidról, ha vannak... ás vágyadról meg főleg ne! Legyen vágyad az, hogy legyen vágyad!!! Szeretlek. Anikó

Egységben a vágyaddal
v, 04/04/2010 - 03:33 — Zsul

Sok gyakorlat létezik. Minden gyakorlatról elmondható, hogy addig jó, míg nem lép túl a mankó szerepköréből, s nem kezdi átvenni az életünk felett az irányítást. Ha csak mankó, és segíti az ember szellemi fejlődését, avagy vágyának megteremtését, akkor az jó.
Ebben a gyakorlatban, melyet egy kedves hölgyismerősömtől kaptam e-mailben egy lehetsz a vágyaddal, így ezért ez a címe ennek a bejegyzésnek. Lássuk hát mindezt pontokba szedve:

Tavaszi Megújulás Varázslat - Ez a varázslat segít abban, hogy behívd az életedbe mindazt, amire vágysz. Folyamatos gyakorlásával nem egyszerűen elindítasz egy kérést az Univerzum, és Isten felé, hanem te magad válsz azzá, amit szeretnél az életedbe behívni. Csak a szándékodra, egy pohár vízre és a tavasz erejére van szükséged az elvégzéséhez. Legalább 22 napon keresztül végezd ezt a varázslatot!

1. Este lefekvés előtt igyál meg egy pohár vizet azzal a szándékkal, hogy a víz tisztítson meg minden olyan mintától, félelemtől, aggodalomtól, megfelelni akarástól, amely megakadályoz abban, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél. Idd a vizet lassú kortyokban, és közben lásd, ahogyan a víz tisztító áramlása átjárja a testedet, és kimossa belőled a régi, elakadt energiákat.

2. Reggel ébredés után, érzékeld, ahogyan ezek a régi, akadályozó energiák tényleg eltávoznak belőled az első vizelettel. Majd tölts magadnak egy nagypohár vizet, és programozd a vizet azzal, amit be szeretnél hívni az életedbe. Teheted ezt úgy, hogy a kezeid közé veszed a poharat és kimondod - legalább háromszor - hangosan azt, amit hívsz az életedbe (lehet az bármi: öröm, szerelem, bőség, életerő stb.). Elmondhatsz a víz fölött egy imát, amibe belefogalmazod a kérésed. Elénekelheted a víznek azt, amit élni szeretnél.

3. A víz kristályszerkezete a megfogalmazott, majd kimondott, elénekelt gondolat hatására átalakul, formába rendeződik, és a kristályforma elviszi a tested vizeinek, az összes sejtednek azt az üzenetet, amivel a vizet programoztad.

4. Idd meg a vizet kortyonként, látva és érezve, hogy a víz átjárja az összes sejtedet, elviszi mindegyikhez az üzenetet, a saját testedet felépítő víz kristályszerkezete is átrendeződik. Érezd, ahogy minden korty vízzel ez az üzenet erősödik benned, lüktet a sejtjeidben és végül te magad válsz azzá, amire a vizet programoztad. Ismételd meg ezt a nap folyamán minden alkalommal, amikor vizet iszol!"

Zsulunk blogjából emeltem át ide:)))Köszönöm....

...........a hozzászólásaitokat....Mikor ezt a blogot írtam úgy éreztem ezt le kell írnom.kilátástalan és fájdalmas érzések kavarogtak
bennem.Mára már megbékéltem,van amin változtatni tudok...,de egy valamin sajnos már bármit tennék nem tudnám vissza hozni.
Evvel kell éljek.Már nem félek,mert a sors amit számomra kijelölt,azon az úton végig kell menjek.
Sose tudhatom,hogy az elkövetkező nap mit hoz számomra.Fájdalmat vagy önfeledt örömöt.
Hálát érzek minden új napért,ami boldogsággal tölt el.Mikor együtt lehetek a családommal és érzem közelségük.
Egészséget és nagyon boldog életet kívánok Nektek! ÁgicaKedves Ágica!

Szeretlek! Tudom,hogy minden rendben lesz!!!Ölellek:HajniÉn még nem olyan régóta

olvaslak.De először mikor olvastalak,azt írtad:" sohasem szabad feladni,az úton tovább kell menni!"Én ezt nagyon megjegyeztem.
Most Neked is kívánom,hogy minden félelem nélkül,gyógyultan és legjobbakban bizakodva maradj itt köztünk nagyon sokáig!
Ölel szeretettel:
ZsófiÁgicánk, te édes vigasztadó lélek:)

Mindig felüdülés blogjaidat olvasni, mert olyanokat adsz, ami jól esett lelkemnek, elmémnek, bármikor, ha a te beírásoddal találkozhattam.

Megértem min mehetsz most keresztül. Vigasztaljon a tudat, hogy gondolatban nagyon sokan fogjuk most kezedet, és vigasztalunk, és mondjuk: fel a fejjel. Nem tudom mi az eü gondod, csak sejtem....
59 éveddel még akár tini is lehetsz, a tőled sokkal öregebbek közt, ez tuti:)))

Én ezt tudom neked adni, mint pluszt, szeretetem jeléül drágám:))) : VÍZKÚRA az egészségünkért.
.... manapság kezd népszerűvé válni:
minden reggel, közvetlenül ébredés után vizet isznak.
A vízkúrát nagyon sikeresnek találta egy japán orvosi társaság, mintegy 100 százalékos gyógyulás az alábbi betegségekre

Fejfájás, testi fájdalom, szívrendszer, reuma, gyors szívverés, epilepszia, túlsúly, asztma, tbc, Agyhártyagyulladás, vese és vizelési betegségek, hányás, gyomorpanaszok, hasmenés, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, mindenfajta szembetegség, méh, rák, menstruációs rendellenesség, orr-fül gége betegségek.

javasoltmódszer:

1. reggel, amikor felébredünk, mielőtt fogat mosnánk, igyunk meg 4 x 1,6 dl vizet (kb 6,5 dl)
2. fog mosásig, és legalább 45 percig semmi ne igyunk, együnk
3. 45 perc eltelte után ehet, ihat, mint normálisan szokott
4. A reggeli, ebéd vagy vacsi elfogyasztása után 2 óra hosszat semmit ne egyen, vagy igyon
5. Azok, akik idősek vagy betegek és képtelenek egyszerre 4 pohár vizet meginni, akkor az elején kezdjék kis mennyiséggel és fokozatosan érjenek el a 4 pohár víz megivásához naponta.
6. A fentiekben felsorolt gyógymód kigyógyítja a betegeket bajaikból, és mindenki egészségesen élhet.
7. A reumás betegek a fenti kezelést az első héten csak 3 napig csinálják, és a második héttől már minden nap csinálhatják.

Ennek a kezelésnek nincsenek mellékhatásai, legfeljebb az elején gyakrabban kell pisilni.

Az a legjobb, ha folytatjuk ezt a kúrát, és mindennapi életünk szerves részévé tesszükÁgica :-)

Értelek, nagyon is értelek.
Már nekem sincsenek illúzióim, de hitem önmagamban igen. És abban, hogy mindennek oka van, és minden értünk történik. Valamit észre kell vegyél, hogy továbbléphess. Addig viszont "megszokni", elfogadni. Szelíden vagy nem szelíden., de ráhangolódni, igen.
Most ez van. És bízni a jövőben. Is.
Minden rendben lesz, rátalálsz új barátaidra.
Lecseréled a régi álmaid, új célokat keresel. Isten nagy adománya a felejtés. Felejts el minden rosszat és csak figyelj a jóra. Figyelj. Észre kell venned valamit. Nem tudom mit. De anélkül a felismerés, ráeszmélés, megérzés nélkül nincs más csak a kilátástalanság érzése.
És mindig állj ki magadért. Szelíden, de határozottan.

Mosolyogj és gyűjts be mosolyokat mástól!!! Néha annyira sokat adnak!

Tavasz van. Változás. Minden változik, nemcsak az évszakok. Te is. És az álmaid is.

Ölellek.

:-))Kedves Ágica!

Többek között miattad is kezdtem el a blogomat, habár nem ismerjük egymást! Tudom, hogy nem vagy egyedül a problémáiddal. Semmiképp nem akarok okoskodni Neked, megértelek! A legtöbb embernek jól működik a vonzás törvénye - ott, azon az életterületen, ahol nincsenek nagy blokkjai, akarásai. Senkinek nem megy minden. Viszont, ha csak egy csöppnyi elszánás akad még, akkor javítható bármi! Nem nekifeszüléssel, hanem szelíd áthangolódással. A legtöbb ember, mivel nem ismeri a finomságait a vonzás törvényének, vagy csak a természetes önvakság miatt, egyszerűen nem járja végig a ráhangolódás útját! (Én is mindig finomítok, mert van ami nem megy!) Aztán kiábrándul, elkeseredik, vagy bűntudata lesz, hogy ez neki nem megy. Esetleg kifogást keres: például az öregségét. (Az egyik fő tanítóm tanítója 146 évig élt, a másik most 117 :-)
Van egy finom és gyengéd gyógyítási folyamat, amihez nem kell túl nagy erőlködés. Ülj le naponta kétszer csendben, és kérd a gyógyító áramlatot, hogy tegyen meg az egészségedért mindent. Te pedig ne foglalkozz a problémával, még akkor sem, ha kellemetlenebb a folyamat alatt (pl. fájni kezd, vagy ha már fáj eleve, akkor felerősödik!) Inkább gondolatban menjél sétálni a tengerpartra, vagy bárhova ahol jó neked. És a két ilyen ücsörgés között, pedig csak annyit foglalkozz a problémával, amennyit muszáj! A gyógyítóáramlatra való ráhangolódást segítheti, ha megkéred Bruno Gröning szellemét, hogy járjon közbe. ()
A pénzügyeket illetően pedig elkezdtem írni egy cikk sorozatot a blogomban, ami talán segíthet. Mivel a következő darabot nem írtam meg még, nem tudom, hogy a mostaniban, vagy a következőben fogom leírni azt, ami neked fontos lehet érzésem szerint!!
Sok szerencsét, és kitartást Neked!Szia! Én nem régóta

Szia!
Én nem régóta foglalkozom a vonzás törvényével, annak ellenére, hogy már jó pár évvel ezelőtt megismerkedtem vele. Aki félhet én félhetek hiszen előfordulhat,hogy mindent elvesztek,de mégsem félek ettől. Tudod jó pár évig rettegésben éltem, de közben rájöttem valamire, nincs értelme félni. Minél Jóbban félünk valamitől annál biztosabb, hogy bekövetkezik. Ezt nem a titok filmből vettem vagy más tanácsából ez tapasztalat. Ha valaki fél nem tud arra összpontosítani arra ami előre viheti az életben. Az, hogy eddig nem sikerült előrébb jutni az valószínűleg annak a következménye, hogy a félelem mindig is ott lappangott a mélyben. Én egy olyan tanácsot tudok adni ami nekem is bevált, amikor nagyon jó idő van menj ki egy tisztásra mondjuk egy domboldalon lehetőleg olyan helyen ahol nem lakik senki, vegyél pár mély levegőt ülj le és gondold végig azt ha van egy olyan erő a világon ami létrehozta ezt mind körülötted ezt a rengeteg szépséget akkor mi az amit te elveszíthetsz. És ha rájöttél, hogy otthon ami van csekélység mind ahhoz képest amit az univerzum létrehozott körülöttünk ( és ebbe te is beletartozol ) akkor gondold végig menyit tettél azokért az álmokért amik nem valósultak meg. Én nem ismerlek, de hiszem, hogy vagy annyira kreatív hogy bármikor kezedbe tudod venni a sorsod úgy, hogy minden álmod megvalósíthasd csak úgy kell akarni, hogy semmilyen félelemnek vagy bárki negatív gondolata el ne tudjon érni.drága

Drága Ágica, én sem mai piskota vagyok itt a honlapon, mindig szívesen olvasgattam az írásaidat, mert erőt, lendületet és vidámságot adott. Legyen öröm a Te szívednek hogy nagyon sok szeretettel gondolok rád. Ne hagyd el magad, a gödörből csak kifele lehet mászni......Biztosan nagyon sokan szeretnek, tisztelnek téged, én is ezeknek az embereknek a számát gyarapítom. További szép estét neked. Ninon