kapcsolat bevonzása

sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni. vagyis kérdésem is lenne :D
egy szórakozóhelyen összefutottam egy férfival, akivel rengeteget beszélgettünk, de a buli véget ért, elbúcsúztunk és mindenki ment a maga útjára. el is felejtettem ezt a dolgot, aztán hirtelen villámcsapásként eszembe jutott, hogy lehet hogy ő az a személy akire vártam,hiszen külsőleg is és belsőleg is (már amennyire ott megismertem) az ideálom, csak sajnos annyi minden mással el voltam foglalva, hogy nem vettem észre, hogy lehet hogy ő az. Sokáig görcsösen kerestem a párom, de abban az időszakban nagyon felszabadult és boldog voltam és nem is gondoltam párkeresésre, ezért gondolom azt, hogy ő az akit az univerzum szánt nekem, de én lökött elszalasztottam, mert nem figyeltem eléggé.

a kérdésem az lenne, hogy be tudom-e vonzani azt, hogy újra találkozzunk?ha igen, akkor hogyan? nem akarom, hogy szerelmes legyen, vagy befolyásolni az érzéseit, csak még egy lehetőséget szeretnék, hogy jobban megismerjem.
a segítséget előre is köszönöm
doragao

Het kopiëren van Moncler-kleding is erg mooi en erg gematigd.Koop Goedkope Moncler Ik hou echt van deze replica Moncler-jurk. De winkeldienst is erg goed, de kwaliteit van de kleding is erg goed en de prijs is heel goed.Goedkope Moncler kinderen gilets Ik denk dat ik erg goedkoop en goedkoop ben.