Filmötletek

Sokszor éreztem azt,még a legbugyutább holly wood-i filmek megnézésekor is,hogy azért csak volt benne egy jó mondat,amiért érdemes volt megnézni.Szerencsésebb esetben persze az egész film úgy volt jó,ahogy volt.
Ugyanakkor azt érzem,mi magyarok is tudnánk jó filmes ötletekkel előállni,még ha a filmgyártásunk épp nem szárnyal.Persze nem arra gondolok amikor Eric Cartman a South Park egyik epizódjában robotnak álcázva a 157. filmes ötletét osztja meg a stúdió íróival,mely filmötletekben kivétel nélkül Adam Sandler a főszereplő:)

Szóval,ha van egy jó ötleted,és kedved megosztani másokkal,fussunk neki sose nem tudni hol lakik a jó isten,meg a jó ötlet:)

Előre is csókolom a kezeteket:)...

És a film: Jiri Menzel Őfelsége pincére voltam - filmszatíra sok szexszel... :DKedves Ugyanaz!

Nekem a filmek az inspiráció forrása, a film egy érzés, egy hangulat, és ez segít meghatározni például, hogy milyen emberrel kerültem éppen kapcsolatba. Ráhangolódok az élet ízére ennek a tapasztalatnak a segítségével.
Nagyszerű móka!Tudni kell rólam, hogy én nem

Tudni kell rólam, hogy én nem nézek TV-t, mert nem szeretem. Untat... és egyébként is sokat ülök képernyő előtt.
Ha van időm, inkább olvasok zenét hallgatok.
Most mégis Ugyanaz adott egy tippet. Film.
Hát legyen.

Moovie.hu... és nézzük a kínálatot.

A TILTOTT KIRÁLYÁG - ban én megtaláltam a mondatom.
(Néhol a szinkron nem túl jó. )

Jó szórakozást, akinek kedve van hozzá :))Lükenő :DDDD

Lükenő :DDDDMONDJUK LEHETNÉL BENNE

MONDJUK LEHETNÉL BENNE MONDJUK TE A FŐSZEREPLŐ MEG A MÁGUSNŐCI ÉS ARRÓL SZÓLNA MONDJUK,HOGY MEGESZ TITEKET A CÁPA A BALATONBAN.ÉN TUTI MEGNÉZNÉM.:):):)