A SZERETET EGY OLYAN SZÍVMÁGNES AMI MAGÁHOZ VONZZA A BOLDOGSÁGOT---ÉLD ÁT A PILLANAT VARÁZSÁT MOST!

A SZERETET EGY OLYAN SZÍVMÁGNES AMI MAGÁHOZ VONZZA A BOLDOGSÁGOT---ÉLD ÁT A PILLANAT VARÁZSÁT MOST!

KÖSZÖNTELEK

"Minden embernek van egy útja, amelyiken járnia kell. Nem lehet letérni róla. Az ember azt hiszi, hogy akik egy födél alatt élnek, azoknak útjuk is egy. De ez nem így van. Nem a födelen múlik, hanem az utakon. A födél nem tartja össze az utakat, ha azok nem úgy indultak, hogy egymás mellett haladhassanak hosszú ideig." (Wass Albert)

Megtehettem volna. Soha nem fogjuk föl igazán az ilyen mondatnak az értelmét. Valójában életünk minden pillanata tartogat valamit, ami megtörténhetne, és mégsem történik meg. Rengeteg mágikus pillanat van, amit nem is veszünk észre, mígnem a sors keze - teljesen váratlanul - megváltoztatja az egész életünket.

Minthogy ebben az univerzumban nincsenek véletlenek, az is törvényszerű, hogy milyen emberekkel találkozunk az életünk során.
Tapasztaltam már, hogy első látásra vonzódok valakihez, vagy éppen ellenszenves az illető. Sokszor éreztem azt, hogy vonzanak bizonyos tájak, országok és otthon érzem magam bizonyos helyeken, ahol előtte még sosem jártam. Néha megmagyarázhatatlan késztetést érzek bizonyos dolgok megtételére és bízok abban, hogy intuícióm elvezet a megfelelő helyre és úgy gondolom, hogy ennek az oka az előző életeimben gyökerezik.

Nagyon sokféle könyvet olvastam ebben a témában és tudom, hogy a pozitív gondolkodás fejlesztésével boldog, nyugodt és békés lelkiállapotot idézünk elő.
Szóval elég mélyen beleástam magam ebbe a témába, még transzcendentális meditációra is jártam . Egyébként mindig is imádtam tanulni amit mi sem bizonyít a legjobban, mint hogy 14 éves korom óta tanulok annyi minden érdekel most 45 éves vagyok, több iskolát tanfolyamot elvégeztem és amikor a meditációt gyakoroltam az jótékony hatással volt a tanulmányi eredményemre és ezáltal éltem meg a siker élményeket az életem során. Ami mozgató rugója az életminőségemnek hiszen a tanulás által sok hatással szembesültem ami az életem jobbá tétele felé irányult. Amikor úgy éreztem, hogy a szellemi aktivitásom alábbhagy, akkor pihenésképpen különböző sportágakban találtam meg a számításomat. Egész életemben sportoltam valamit, mert szerintem a fizikai aktivitás is fontos ahhoz, hogy megőrizzük szellemi frissességünket.

Azonban nemcsak az iskolapadban tanultam, hanem megtapasztaltam a mindennapi élet iskolájában, hogy a sors minden áldott nap új leckékkel gazdagít bennünket és rájöttem, hogy a gondolatoknak elképesztő hatalma van, és elindultam azon az úton amit úgy éreztem, hogy járnom kell. A sorsdöntő nap 2010. 02.14-én jött el amikor éppen az egyik legkedvesebb időtöltésemnek az olvasásnak hódoltam. Az egyik ismerősömtől kaptam kölcsön egy könyvet és akkor még nem is sejtettem, hogy ez a könyv mennyire meghatározó szerepet tölt majd be az életemben. Amikor megpillantottam ezt a könyvet és a borítóját látva azonnal késztetést éreztem arra, hogy belelapozzak aztán csak olvastam olvastam annyira magával ragadott ez a könyv, hogy alig bírtam letenni. S rájöttem, arra hogy a könyvek iránti határtalan szeretetem vezetett el, ahhoz hogy rátaláljak erre a könyvre. Ez olyan, mint amikor a kirakójáték utolsó darabkája is a helyére kerül, összeáll a kép és a fókuszban ott a TITOK.

TULAJDONKÉPPEN NEM ÉN TALÁLTAM RÁ A TITOKRA, HANEM A TITOK TALÁLT MEG ENGEM.

A sok könyvnek, meditációnak és intuíciómnak köszönhetően mára tudatosult bennem még valami. A Titok az életemben, amit érdemes felfedezni az bennem van, és szerintem minden emberben benne van a Titok. Úgy gondolom, hogy légy mindig önmagad és ha így teszel a Titok téged is megtalál. Hidd el, tehát hogy a kérdéseidre a választ önmagadban találod meg. Ki vagyok én? - Ha még nem tetted fel magadnak soha ezt a kérdést, akkor itt az ideje. Szókratész mondta, hogy "az önvizsgálat nélküli élet értéktelen létezés".

A boldogság nem a külső körülményeken, hanem a belsőnkön múlik. Nem az a tény tesz boldoggá vagy boldogtalanná, hogy mid van, ki vagy, hol vagy, mit csinálsz – csakis az, hogy mit gondolsz minderről. A gondolatok mágneses erővel rendelkeznek, ahogy elménk kibocsátja őket az univerzumba, mágnesként vonzzák magukhoz a hasonló embereket, eseményeket és dolgokat. A gondolatok elképesztő hatalma mindig lenyűgöz, hiszen a jelen pillanatában elképzelt gondolatok teremtik meg a jövőbeli életünket a bevonzott események történések által. Természetesen vannak olyan pillanatok amikor hatalmába kerít a negatív gondolat, ekkor hallgatok valamilyen szép zenét vagy gondolok pozitív dolgokra és egy szempillantás alatt felderítik az érzéseimet.

AMIÓTA MEGISMERTEM A TITKOT AZ ÉLETEM KÉSZ REGÉNY, OLYAN MINTHA EGY FILMBEN SZEREPELNÉK A FORGATÓKÖNYVET, VISZONT ÉN ÍROM.

Tehát megválaszthatjuk, hogy melyik filmet nézzük. Csodálatos filmet, ami inspirál, és erővel tölt fel, vagy olyat ami félelmekkel teli gondolatokkal van tele.
Fontos megértenünk, hogy valóban megválaszthatjuk a gondolatainkat, és ezzel átírhatjuk az életnek a forgatókönyvét.
Gyakorlással elérhetjük, hogy minden pillanatban, tudatában legyünk annak, hogy milyen gondolatok vannak a fejünkben.

Minden reggel boldogan tekintek az előttem álló napra gyermeki naiv kíváncsisággal, vajon ma milyen kalandba lesz részem és a lelkem mosolyog. Elhúzom a függönyt, kinézek az ablakon és tudok örülni mindennek, amit látok, mert most már biztos vagyok abban, hogy jó helyen vagyok, jó úton járok, hiszen ismerem magam.
Gondolok valamire elképzelem már úgy mintha az enyém lenne, átérzem azt az örömöt, amit okoz.Nem aggodalmaskodom. Hiszem és tudom, hogy már az enyém.
Aztán élem az életem és a képzelet valósággá változik. Események történések ismerősök, barátok által jelennek meg olyan lehetőségek, amik elvezetnek Engem oda ahova mennem kell, ahol megtalálom amit keresek. Gondolatban sokszor lejátszódnak bennem dolgok. Elképzelem mennyire jó érzés. Az univerzum meghallgatja, odasodor ahol lennem kell, éppen akkor amikor eljön az pillanat. Sem előbb sem később, mindig minden a maga idejében valósul meg. Tehát türelem és az élet dolgait szemléljük más szemszögből is, mert a pillanat varázsát mindenkinek át kell élnie, vegyük észre az apró dolgokat is. Ezért Én hálás vagyok Szeretlek, Kérlek bocsáss meg, Köszönöm, a Szeretet áthat mindent! Gondolj pozitív dolgokra légy hálás amid van, akkor még több dolgot tudsz bevonzani az életedbe. Nekem működik, Neked is működik!

A minap eszembe jutott az egyik ismerősöm, akivel már hónapok óta nem találkoztam, és lenne vele megbeszélni valóm. Reggel leírom a nevét egy papírra lehet, hogy nem mindig azon a napon, de pár napon belül biztosan összefutunk. A gyerekemet, amikor viszem az oviba mindennap szembesülök a forgalmas úttal amin át kell mennem az óvodába menet. Már többször elképzeltem egy bizonyos szituációt, hogy egy asztalon van az út és rajta az autók száguldoznak ide oda. És ekkor gondolatban teszek egy mozdulatot, mintha leseperném az autókat az útról. Láss csodát, eddig kb..átlag 7 percembe került, hogy átmenjek az úton, mostanára már ott tartok, hogy ez átlag 2 percen belül sikerül. Azóta nekem mindennap egy új varázslat, olyan mintha mindennap szülinapom lenne és a vonzás törvénye megajándékozna engem. Legyenek ezek bár apró örömök is , de ez is mosolyt tud csalni az arcomra, és ekkor elmondhatom, hogy boldog vagyok. A szeretet a világon a legmagasabb szintű rezgés. Mostanában inkább csak olyan emberekkel találkozom, akik mosolyognak pozitív kisugárzásukkal hatnak rám. Ritkábban találkozom negatív emberekkel, amikor azonban előfordul akkor azt tűztem ki célul, hogy a kisugárzásommal a mosolyommal, és a kedvességemmel, megpróbálok segíteni nekik szebbé tenni a napjukat. Az a kitüntető érzés, hogy megtehetem még inkább megelégedettséggel tölti el a lelkem, hogy ha már egy embertársam szomorú arcára mosolyt csalok, akkor elmondhatom, hogy megtettem az egyik lépést boldogságom felé. Számomra annyira jó érzés, hogy ha a körülettem lévő emberek jól érzik magukat, akkor én is sokkal boldogabb vagyok ezáltal. Minél több szeretet és jóság sugárzik belőlem, annál több áramlik vissza hozzám. Erről egy Buddhás történet jut az eszembe.

Buddhát utazásai során nagyon sokan kritizálták, azzal: „nem veszed észre, hogy senki sem figyel rád, senkit sem érdekel, amit mondasz? Mire jó ez neked?” Az emberek közül sokan gúnyolódtak vele. Erre Buddha mindig csak mosolyogva ennyit felelt: "Azért, mert mások süketek, attól én még nem vagyok néma. Ha ezrekhez szólok, száz lesz, aki meghallja, tíz lesz, aki el is indul, de csak egy lesz, aki nem tévelyedik el. Az az Egy mindent megér!"

A párom eddig nem hitt a vonzásban, Ő annyira negatív az ilyen dolgokkal kapcsolatban, elhiszem ha látom mondja mindig. Történt az egyik nap, hogy elmeséltem neki a dolgokat amik történtek illetve Ő is szembesült velük. Mostanára talán egy kicsit megváltoztatta a gondolkodását pozitív irányban, aminek Én nagyon örülök, hiszen tudom, hogy a vonzásnak köszönhetem ezt is, persze Őt még erről nem győztem meg. Viszont elindult azon az úton amin Én . Szerintem a családban is működik, az óvodás gyerekemet is próbálom a pozitív gondolkodásra nevelni, Ő ezt még nem érti, hogy miért jó ez neki. Én azonban hiszem és tudom, hogyha ezt a szkeptikus páromnál elértem, akkor gyermekemnél is biztosan működik, legalábbis bízom benne, hiszek benne.

Úgy tűnik, hogy az univerzum nem hagyja, hogy a gondolataim megválaszolhatatlanul bolyongjanak tudatom legmélyebb zugában. Nos, azért írom ezt mert éppen keresek egy új munka lehetőséget. Ez a várakozás ne lenne, viszont azt vallom, hogy türelmeseknek kell lenni önmagunkhoz és másokhoz is. Amikor elvetjük a magokat, nem aratjuk le a termést azonnal ugye így van? Ki kell várnom azt az időt türelemmel amíg learathatom a termést, még ha oly nehéz is. Kösd le gondolataidat, foglald el magad súgja belső énem és az univerzum majd megadja Neked a választ a kérdésedre hidd el. Az univerzum csodái megnyílnak előtted, ha elég nyitott vagy a befogadására. A lehetőség bekopogtat hozzád valamilyen formában ez az ő furfangja. Neked észre kell venned, és Te döntöd el élsz-e a lehetőséggel.

“Amikor megjelenik a lehetőség, más formában kínálkozik fel és más irányból jön, mint ahonnan várjuk. Ez mindig így van a lehetőséggel: ez az ő furfangja. Megvan az a ravasz szokása, hogy a hátsó ajtón surranjon be, és gyakran szerencsétlenségnek, vagy vereségnek álcázza magát. Talán ez a magyarázata, hogy olyan sokan vannak, akik nem képesek felismerni, amikor megjelenik.” (Napoleon Hill)

Egy szép tavaszi napon, amikor az ember úgy érzi, ha süt a nap, akkor minden dolog esemény más megvilágításba kerül. Ezáltal az élet történései is egy kicsit vidámabbak és mosolyt csalnak az arcunkra. Miközben gondolataimban elmerülve ültem házam teraszán élveztem a simogató napsugárt az arcomon, csöngettek. Az ismerősöm volt. Azt mondta, hogy lesz náluk egy egészséges életmóddal kapcsolatos előadás. Ha az időpont megfelelő biztosan számíthatsz Rám mondtam neki.
Közben végig az járt az agyamba, hogy elmenjek-e, az időpont éppen megfelel ahogy lapoztam határidőnaplómat. Nos, mit veszíthetek megismerkedem új emberekkel, hiszen mostanában nem is volt lehetőségem kimozdulni itthonról. Belső énem azt súgta menj el biztosan jól fogod érezni magad. Akárhányszor állok döntési helyzetben, a szívemre hallgatok, mivel jók a megérzéseim, ezért ösztönösen tudom, hogy mi tölt el engem megelégedettséggel.

Teljesen ledöbbentem, a lábam földbe gyökerezett még jó, hogy ültem a széken és a tudatom viszont nem akarta elhinni. De hidd el súgja belső énem. Nos ez volt az a lehetőség ami bekopogtatott hozzám az ismerősöm tolmácsolásában. A jel számomra az volt, hogy a határidőnaplómban egy üres sor volt és a lelki szemeimmel láttam ahogy beírom a találkozó időpontját miközben ösztönösen a tollamért nyúltam. 2010.05.24. pontosan a névnapomon lesz az előadás. Nos ez volt a 2. jel a lehetőség furfangja, gondoltam magamban és elhatároztam hogy bármi történjék is ott leszek. Mint utóbb kiderült ennél a cégnél az alap a pozitív gondolkodás tehát 2010.05.24-én csatlakoztam a Be Diamonds-hoz . Megismertem azokat a mindennap használatos termékeket, amelyek szeretetet sugároznak és mosolyt csalnak az arcunkra. Hát nem csoda, hogy megszerettem őket, ami ihletet adott nekem ahhoz, hogy írjak egy történetet róluk. A Neten is megjelent az írásom és egy ismerősöm ismerőse rákattintott a történetem melletti tetszik gombra.

Nos, ezzel a kattintással 2011.11.07-én kezdődött el egy IGAZ BARÁTSÁG.

A gondolkodásmódom átalakításának eredményeképpen történt meg és ez a legcsodálatosabb az életemben!
Ez a barátság a kölcsönös segítségnyújtáson alapszik ami a közösen végzett feladatokban teljesedik ki. Annyira jó érzés örömet szerezni anélkül, hogy bármit elvárnék érte a lelkemet boldogsággal tölti el és ettől szárnyal az elmém és a lelkemben béke van. Egymás társaságában szinte repül az idő.
Az órákig tartó beszélgetésekből merítünk sok energiát és ihletet önmagunk számára ami a saját munkánkat is eredményessé teszi. Hasonló az érdeklődési körünk és az életünkben történt események is hasonlók egymástól függetlenül. Ez véletlen volna nem hiszem, nem hiszek a véletlenekben.
Vonzódunk a hozzánk hasonlókhoz, mert általuk megerősítve érezzük magunkat abban, amilyenek vagyunk. Mindarra, ami bennünket tökéletessé tesz, szükségünk van azt magunkhoz vonzzuk. Szóval ebben a szeretetteljes tudatállapotban élek Én mostanában.

AZ IGAZ SZERETET EGY OLYAN HÍD A LELKÜNK KÖZÖTT, AMI INSPIRÁL ÉS ERŐVEL TÖLT FEL.

Az univerzum e csodája olyan ritka, hogy sok ember meg sem éli ezeket vagy nem veszi észre azt a pillanatot, amikor földöntúli varázslat költözik a lelkébe.
Imádom ezt az érzést, mert ez még talán a szerelemnél is intenzívebb. Lélek útjai különböző dimenziókban ezt élem én át nap, mint nap. Amiből merítek nagyon sok ihletet az íráshoz, és az élethez. Ezáltal minden napom csodás. Mert amikor lepereg előttünk életünk filmje, akkor nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.

LÉGY BOLDOG MOST!

Ha valakit szeretek, akkor önmagamat adom, az illetőnek a legjobbakat akarom anélkül, hogy ezért bármiféle ellenszolgáltatást várnék.
A szeretet az az öröm, amelyet akkor érzünk, amikor a szeretett emberre gondolunk, vagy a társaságában vagyunk, vagy valamely közösen végzett feladatban beteljesülést találunk.
Sokan úgy gondolják, hogy a szeretet, szerelem a véletlen műve, ami felbukkan az ember életében, ha éppen szerencséje van. És ez a probléma, hogy a legtöbb embert a szeretetnek csupán egy része érdekli, és pedig az, amelyet ő kap. Azt akarja, hogy őt szeressék, és igen kevéssé törődik azzal, vajon ő maga képes-e szeretetet adni.
Elfelejti azt, hogy a szeretet egyszerre jelenti, hogy adok és kapok, és mindig az adással kezdődik. Ez a Szeretet, Szerelem legnagyobb titka.

Hogyan jutok el az igaz szeretethez kérdezhetnéd?

Az igaz szeretethez vezető úton az első lépés az, úgy kell a másikhoz odafordulni, hogy érte semmi jutalmat ne várjak, és az odafordulásból nyerjek önmagam számára boldogságot és megelégedettséget. Ha mégis kapok valamit, akkor az egy pluszajándék.

Az, hogy most erre az oldalra írok úgy érzem, ez egy pluszajándék Tőle tudat alatt és még nem is sejti azt, hogy örömet okozott Nekem ezzel. Hálásan Köszönöm, Drága Barátom!

“Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben … Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra … Megértek, nem éppen hajlamaikkal vagy szeszélyeikkel, hanem belülről, valamilyen kivédhetetlen csillagászati törvény parancsa szerint, ahogy az égitestek találkoznak a végtelen térben és időben, hajszálnyi pontossággal, ugyanabban a másodpercben, amely az ő másodpercük az évmilliárdok és a tér végtelenségei között.”
(Márai Sándor: Eszter hagyatéka)

Még nem találkoztam a barátommal pedig már 5 hónapja ismerem. Természetesen várom már azokat a perceket a találkozás perceit de tudom, hogy az univerzum segít, úgy rendezi el a dolgokat, eseményeket, hogy amikor eljön az ideje akkor találkozunk. Nem előbb nem később pontosan akkor, amikor megvan írva a csillagokban, hiszen a barátok olyanok, mint a csillagok nem mindig látjuk őket, de tudjuk hogy ott vannak és számíthatunk rájuk.

" A barátság egy szó, mely többet ér az életnél. A barátság egy érzés, mely örökké él" "A barátság az, ha egy különleges emberrel ápolsz tökéletes kapcsolatot --és ettől szárnyal az elme, a lelkünkben pedig béke van. " ezek az idézetek valóban az én érzelmeimet tükrözik, mintha rólam írták volna.

Amikor az ember felfedezi önmagában a belső értékeket és fontosak lesznek számára akkor tudja bevonzani az életébe az IGAZ SZERETETET, az IGAZ BARÁTSÁGOT, az IGAZ SZERELMET. S, ekkor már nem az lesz a legfontosabb számára, hogy mennyi pénz van a bankszámláján ha nem az, hogy mennyi szeretetet tud adni embertársainak. Amikor ez megtörténik akkor elmondhatjuk azt, hogy a itt a jelenben megéltük azt a varázslatos pillanatot ami elvezet bennünket ahhoz a felismeréshez, hogy valójában mi is az IGAZI BOLDOGSÁG fogalma.

AMI NEM MÁS, MINT AMIKOR MEGLÁTSZ AZ ÉGEN EGY HULLÓCSILLAGOT ÉS ÚGY ÉRZED, HOGY NEM TUDOD MIT KÍVÁNJ!

Köszönöm, hogy elolvastad!

Csodás Napokat Kívánok!

Szeretettel : Eszter

 

Father nfl panthers jerseys a

Father nfl panthers jerseys a givenchy wave: spurs jerseys "! Turn jordan retro field" jimmy choo My huarache mother and nike free trainer 5.0 I've got three strands michael kors bags Tiecha air yeezy entered longchamp the omega watches picture, anxious sister true religion crying, adidas zx angry hilfiger outlet at toms.com themselves for ferragamo no converse outlet tools, pamper air jordan shoes father gucci mens shoes said: "I hogan sito ufficiale do not michael kors do blanket polo ralph lauren outlet woman, christian louboutin outlet we give you optimistic stall, nfl bengals jerseys do not chrome hearts clothings let nba jerseys the ants cheap oakley sunglasses insect burberry handbags bite iphone 4s cases bun on the line. "wronged sister had nike air max walked nba jerseys sale under the flat iron trees, nike id pick burberry handbags up asics a few cle Jerseys straw plein shoes expel kate spade handbags ants nike mercurial go. milwaukee bucks jerseys I north face jackets learned nfl patriots jerseys to ferragamo shoes parents fendi shoes like, polo outlet online hard to turn up. michael kors handbags At this time, links of london bangles there is no swarovski crystal trace of pandora jewellery australia wind, the longchamp sun swarovski online shop was shining prada sunglasses overhead, ray ban sunglasses the mcm handbags sun like a brooklyn nets tongue, licking omega watches every bare skin, babyliss flat iron although mcm bags wearing rolex watch a lacoste outlet straw michael kors hat, but armani watches always ray ban pas cher tan nfl texans jerseys head stinging, air force simply nba jersey wipe the louboutin shoes sweat huaraches from bcbg max azria his nfl bears jerseys face Mimizaza not win, nike air max each minnesota timberwolves jerseys have tory burch sale a true religion jeans women few dry michael kors outlet online rub an longchamp eye, mens hoodies otherwise nfl dolphins jerseys the polo ralph lauren sweat lost nhl jerseys eyes polo ralph what nike air can be nfl bills jerseys accomplished. Each vans time wholesale handbags the true religion outlet next fork, turn, pick, spent bcbg max all burberry outlet online the air max physical, but michael kors purses also a test nfl falcons jerseys of prada human patience. michael kors Insist, air jordan insist, insist, belstaff sale finally oakley sunglasses outlet running ralph lauren out, oakley outlet his veneta father tory burch directed hollister clothing store his mother shout: ray ban wayfarer "Go doudoune north face back coach factory to swarovski canada cook!" uggs Sister michael kors outlet online sale heard nike air max this, coach factory outlet online he hastily shouted: marc jacobs handbags "! rolex watches Great, valentino shoes we light a fire for coach bags friday me," his father mlb jerseys Chong I shouted: "you omega watches go Xie Hui, nfl titans jerseys and longchamp handbags the michael kors bags rest tommy hilfiger I get." I hermes belt knew memphis grizzlies jerseys my air max pas cher father mean, cheap oakley sunglasses let me hermes birkin bag rest baseball jerseys a oakley moment, taking birkenstock deutschland advantage birkenstock taschen deutschland of purses and handbags his adidas online shop mother's versace cooking skill, a ray ban outlet good tommy hilfiger outlet break prada handbags to true religion jeans outlet go pick up the north face wheat, jimmy choo outlet there nike shoes is still frugal polo ralph Seiko ralph lauren science mission, we can not mcm backpack put their prada outlet house converse wheat giuseppe zanotti directly vested cheap coach purses in barbour jackets outlet the school nike roshe run go! toms shoes outlet I feel bad adidas online shop father, cheap true religion he tods shoes outlet insisted on turning oakley field. air max 2007 Mother and uhren shop sister converse to the woolrich clearance ground air max and pandora cut some chives michael kors home.

Brought mizuno wave rice ray ban sunglasses outlet and montre femme other hollister co mother phoenix suns jerseys and burberry sale sister, I rayban have nfl 49ers jerseys picked kate spade handbags up two calvin klein outlet snakeskin bottega bag hogan of moncler jackets outlet wheat, was nike sitting in the shade juicy couture clothings and belstaff uk watch his nfl ravens jerseys father puma online shop at wholesale handbags a oakley store tidy ed hardy row huarache fork, burberry outlet online it is omega through the guess outlet neighbor's polo ralph lauren farm michael kors purses implements. ferragamo Lunch is burberry outlet online tomato nike jordan and swarovski jewelry egg michael kors outlet noodles, nike roshe run chili burberry handbags oil Wangwang, jerseys from china fried leeks levis outlet and also parajumpers jackets the sporadic cuts barbour outlet store of meat, air max mother nike soccer shoes and sister, she nike uk had fitflop shoes had cheap oakley her, my father skechers shoes outlet and ecco mens shoes a Tate iphone 5s cases per bowl, mbt shoes filled vans to the brim reebok outlet , giuseppe zanotti sneakers hey, kid and north face backpacks teenagers eat poor soccer shoes outlet father, new york knicks jersey maybe easton bats it is more ray ban pas cher so hungry hornets jersey that I versace clothes actually ate cheap ray ban two christian louboutin bowls north face of soup oakley to mcm backpack outlet drink. fred perry Father oakley outlet online looked 76ers jerseys at nike air max 90 me burberry outlet lovingly: nfl chiefs jerseys " 'Father nike roshe run Chi thomas sabo won twelve nike roche of nfl broncos jerseys the chief man', they can not want you in mont blanc pens the future when utah jazz jerseys the farmers, study hard, eat portland trail blazers jerseys grain ray-ban sunglasses later designer handbags go!" north face canada Study polo ralph lauren outlet online hard, eyeglasses frames one day, ralph lauren factory store to hear new balance shoes the same thing twice, I hollister know It cher coach sacs can not louboutin shoes be nike shoes the coach outlet online fun.

Wheat field farm detroit pistons jersey work cheap jack wolfskin is: nba jersey stand cheap eyeglasses field, skechers canada rolling ray ban head field, skechers mens shoes turning cheap barbour jackets head nfl redskins jerseys field, nfl eagles jerseys rolling two long champ games, nfl jerseys turning two horloges games, rolling swarovski crystal at chi flat iron the new balance end toms shoes of rolex watches the christian louboutin field, tn requin pas cher from nfl browns jerseys the field, save kate spade bags heap oakley standard issue son, winnowing. coach bags outlet If one day north face outlet without ralph lauren polo grinding mill michael kors outlet online sale clean, juicy couture handbags had indiana pacers jerseys rolled ripe nike field, the mlb jerseys two nfl saints jerseys efforts. After polo ralph lauren outlet lunch, air max 90 is guciheaven mens shoes rolling air jordan retro two nfl chargers jerseys games, mavericks jerseys turning hollister online shop two games, oakley sunglasses rolling converse sneakers at air max 95 the nfl rams jerseys end burberry outlet of pandora bracelet the marc jacobs handbags field, new balance from shoes outlet the nba jersey field toms.com until the lakers jersey end of stone island jackets the block, my ralph lauren outlet mother ray ban outlet and hogan shoes transporting vans shoes wheat straw, wheat coach factory outlet online straw under armour outlet pile hollister kids became salvatore ferragamo the father burberry outlet online of a ray-ban sunglasses hill, air max shoes the adidas clothings sister proudly at coach factory outlet the top step on the pile sub. michael kors handbags End straw ray ban uk pile, ralph lauren outlet the sun was going dsquared2 sale down, hollister clothing and the easton bats grain rockets jerseys of new balance wheat bran, straw cut off into michael kors outlet a thick layer mizuno of oakley vault ground kate spade outlet floor, belstaff there tommy hilfiger outlet stores is montblanc grain coming Hermès Pas Cher down nfl cowboys jerseys when hermes birkin walking shoes, sacramento kings jerseys I simply go nuggets jersey off, nfl raiders jerseys standing fred perry polos barefoot wheat nfl colts jerseys Lane free running a warm comfortable ralph lauren outlet online on lacoste outlet online rising nike free up atl jerseys from oakley sunglasses cheap the philipp plein clothes soles of the feet. burberry handbags I tommy hilfiger online shop was toronto raptors jerseys in timberland outlet front with coach shop factory "pushing barbour the" Push, swarovski sister adidas behind tommy hilfiger online push two, northface the salomon mother ray ban followed her michael kors uhren sister nike roshe run with a asics gel broom, cheap jordans and oakley holbrook her adidas father with a jack wolfskin outlet online wooden shovel north face save sub-heap, nfl jerseys and coach outlet other hills like ralph lauren uk the timberland boots heap of grain in the west wheat ray bans field pandora jewelry standing in moncler outlet it true religion jeans outlet when, tired of pumas a michael kors outlet online person exposed the coach black friday joy reebok of nike harvest.

After dinner, my sister michael kors went to ferragamo shoes outlet bed, nike free but tommy hilfiger canada I cried basketball shoes to go dansko shoes outlet see nike factory outlet his father, nike store in cheap ray ban fact, hugo boss no coach outlet usa one toms outlet steal, is michael kors taking advantage of michael kors outlet store the supra shoes good wind winnowing. Mother toms outlet and we went to the wheat field, the jordans parents bulls jersey do not burberry rest, the ray ban prezzi wind soccer jerseys did not pandora charms have polo ralph lauren to clean red bottom shoes up before burberry hetero (not supra shoes outlet clean nfl jaguars jerseys grind wheat), coach factory outlet and nhl jerseys slowly wind nfl azcardinals jerseys came, ugg australia my new orleans pelicans jerseys father vibram five fingers stood nfl jets jerseys up, put up nfl giants jerseys a leaves louboutin with washington wizards jerseys thin straw, ralph lauren uk tried nfl packers jerseys wind direction oakley sunglasses cheap and michael kors handbags speed, dsquared2 shoes but also prada shoes looked nike running shoes at jordan retro 11 the thomas sabo clouds celine outlet flow, new balance store told pandora charms his mother roshe not to long champ worry, adidas shoes now wind instability, ralph lauren after hermes tracksuits half birkenstock an replica watches hour under armour shoes and coach factory outlet then the asics shoes wind barbour mens jackets Lee timberland shoes Yang. rolex replica I'm not doing something, mcm bags you nfl seahawks jerseys ask guess shoes outlet the louboutin shoes father thunder jerseys winnowing skills c.c beanies outlet father oakley sunglasses waved his hand: nfl lions jerseys "The timberland pas cher way pandora bracelet out adidas.nl do celtics jerseys not miami heat jersey learn are michael kors outlet the nfl steelers jerseys melon force, nike outlet get coach factory online better is longchamp outlet good for nothing, later gucci shoes outlet to hollister co be lebron james shoes replaced nfl vikings jerseys by air max thea a machine nfl buccaneers jerseys to golden state warriors take clippers jerseys you. oakley pas cher study, knowledge, learn real michaelkors.com skill, air max and ray ban the ralph lauren outlet online future the north face outlet of the fidget spinner busy thomas sabo outlet summer days michael kors outlet online sale over a simple orlando magic jerseys summer.coach outletÖnzetlen élet

Kedves Ragyogás! Köszönöm, hogy megosztottad Velem ezeket a szép és értékes gondolatokat. Nagyon a lelkemhez szóltak, mert Én is éppen így gondolkodom az önzetlen életről. Segíteni másoknak anélkül, hogy bármiféle viszonzást várnék jó érzéssel tölt el. Azt vallom, hogy az ember mindennap cselekedjen valami jót másokért csupán abból az egyszerű okból, hogy megteheti. Hiszen az önzetlen szeretet embertársaink iránt csodás érzéssel tölti el a lelkünket. Aki szeret az szeretetet sugároz ki, ha mindenki így gondolkodna akkor az élet a Földön boldogabb és békésebb lenne.

Szeretettel: EszterÖnzetlen élet és a

Önzetlen élet és a szeretetből fakad. ... oldalról.

„…adjatok, nem várva viszonzást…” (Lukács 6:35 NKJV)

Ha komolyan gondolod, hogy Jézushoz hasonlóvá akarsz válni, figyelj oda jól szavaira:

„És amint szeretnétek, hogy az emberek veletek bánjanak, ti is úgy bánjatok velük… tegyetek jót, és adjatok kölcsön, semmit sem várva érte: nagy lesz akkor a jutalmatok…” (Lukács 6:31,35).

Szeress viszonzást nem várva!

Adj, még ha nem is köszönik meg!
Bocsáss meg, akkor is, ha neked nem bocsátanak meg!
Gyere korán, maradj későig, adj bele mindent, amid van, még ha soha senki nem is fogja észrevenni!
Pál úgy nevezi ezt „… mennyei elhívás…” (Filippi 3:14).

Oka van annak, hogy így nevezi: ilyen magas mércét senki sem állítana fel magának!

Ha azt hiszed, hogy némelyek egyszerűen csak természetüknél fogva szeretetteljesebbek, mint mások, gondold át újra!
A szeretet, választás; olyan döntés, aminek ára van!

Nem tudsz másokat szeretni, ha a tükör előtt álldogálsz magadat bámulva, nem tudsz adni másoknak, ha ragaszkodsz ahhoz, amid van.

A szeretet sokba fog kerülni: az idődbe, a pénzedbe, sőt fel kell adnod az önmagadba feledkezésedet is. Ha azt hiszed, hogy elég, ha néhány vasárnap elmész a templomba, elolvasol egy könyvet, vagy részt veszel egy 7 lépcsős tanfolyamon, és máris olyan emberré válsz, mint amilyenről itt beszéltünk – hát sok szerencsét hozzá!

Nincsenek előre gyártott szentek; nincs olyan instant formula, amely előidézi, hogy Isten szeretete kiáradjon.

Ahhoz, hogy szeretni tudj, fel kell venned a keresztedet, meg kell tagadnod önmagadat, és másokat kell előtérbe helyezned. Emlékszel a házasságtörő nőre? Jézus lehajolt hozzá, hogy elérje, mellette állt a támadás idején, majd hazaküldte megszabadítva és új életszemléletet adva neki. Szeretnél olyan lenni, mint Jézus? Menj és keress megsebzett, reménytelen, sőt rossz embereket! Ha találtál, szolgálj feléjük, amíg megtalálják a megváltást, helyreállnak, megigazulnak. Így kell önzetlen életet élni!IGe

Köszönöm, hogy olvashattam az írásodat érdekes olvasmány. Csodálatos emberi tulajdonság az, ha az élet dolgait más szemszögből is szemléljük. Csodás napokat Neked! EszterKÖszönöm

Köszönöm Eszti!Jézus mondá vala? Úgy szeretlek, hogy megöllek.

Jézus mondá vala? Úgy szeretlek, hogy megöllek.

A kereszténység végső célja, az utolsó ítélet egyenesen tömeggyilkossá teszi Jézus mítoszalakját, akit ezért ünnepelni? Hát szerintem ízlésficam.

Mohamed, Buddha, Konfuce léteztek, Jézus kitalált. Amíg számos más vallás, alapítója egyértelműen létezett, személyük történelmi tényszerűség, Jézus élettörténetét úgy lopkodták és ollózták össze korábbi korok vallásaiból és mítoszaiból. Mint történelmi személy, létezése nem bizonyítható, az viszont igen, hogy nagyon sok történelem hamisítás történt e miatt, mert próbálták utólag történelmi személlyé tenni. Gondolj csak bele: Az adott kor előtt 400-500 évvel élt élt görög filozófusokról és tudósokról mennyi és milyen hiteles adatok vannak. Ezért Jézus születését, feltámadását, körülmetélését ünnepelni eléggé morbid és vicces dolog. Semmivel sem különb, mintha ezt Micimackóval tennénk. Mert mi tesszük is:-) Sőt ugyebár Hófehérke, vagy Csipkerózsika tényleg fel is támadt:-)

Elnézést kérek, de le kell írnom, mert tényleg így gondolom. Az igazán nagy egyéniségek nem nagyon hagyták magukat ünnepeltetni. Einstein például azt is megtiltotta, hogy a princentoni házából múzeumot, vagy emlékházat csináljanak. Így a mai napig tudósok laknak benne. Érdekes módon viszont a diktatórikus hajlamú rendszerek és emberek meg elvárták, hogy megünnepeljék őket. Így ugyebár ünnepeltük mi is a NAGY SZTÁLIN születését és halálát is.

Egyébként ez a jézusi öngyilkosság, majd majd cirkuszi mutatványként való feltámadása -állítólagos mindenhatóként logikailag nem egy nagy kunszt. A mennyekbe (égbe) való menetele is egy érdekes momentum. Persze a papír minden kibír. Más hasonló történetre, például a szientológia Xenujára, vagy a Kisfaludi Károly féle Univerzum egyház tanaira simán rámondják egyesek, hogy ökörség, baromság, mert az is. Nos ez a sztori mivel különb? Szerintem semmivel sem. Érdekes ez a kettős erkölcs, kettős mérce, kettős ítélet. A kereszténység végső célja, az utolsó ítélet, meg egyenesen tömeggyilkossá teszi Jézust, akit ezért ünnepelni? Hát szerintem ízlésficam. A saját hátsó fertály ápolóit megmenti, a többi embert meg aki nem ápolta a hátsó fertályát leatombombázza, vagy le vegyi gázozza.

GÁZ ez az egész úgy szeretlek, hogy megöllek sztori.

A bibliai SátánIsten -aki állítólag mindenható- úgy szerette a katolikus tanok szerint a világot, hogy egyetlen fiát (aki önmaga persze) megkínozta és megölte miatta. Nos a gyerek és öngyilkosság ezen formája mitől a szeretet non plussz ultrája egyeseknél? Ezt az emberáldozati rítusra alapuló barbarizmust próbálja a következő agitációs propaganda videó emészthetővé tenni, mert egyébként alap esetben inkább kifordul az ember gyomra ettől a torz tanítástól.Köszönöm

Kedves Zoli! Utólag kívánok Neked Sok Boldog Névnapot! Nagyon örülök, hogy jobb kedvre derített az írásom. Kedves soraid igazán elismerőek és Köszönöm hozzászólásodat! Csodás napokat Neked! Üdvözlettel: EszterKÖszönöm

Kedves Eszter!Köszönöm,hogy ezt megosztottad mindenkivel.Nagyon tetszett.Még a kedvem is jobb lett!Mégegyszer KÖSZÖNÖM!További csodás napot neked és mindenkinek.Üdv:ZoliRagyogás

Köszönöm elismerő hozzászólásodat. Számomra öröm, hogy megtiszteltél azzal, hogy elolvastad! Boldog napokat kívánok!Eszter,

Értékes, szép, amit leírtál.
Én köszönöm neked, hogy olvashattam:)