Csodás Magyarország!

Furcsa érzésekkel feküdtem le. Még mindig ott lüktetett a fejemben az utoljára olvasott cikk címe: "Magyarország nincs is"... Arról szólt, miért mennek el innen az emberek. Akik maradnak, azok is csak azért, mert nincs hova még... vagy már... mert nincs nyelvtudás... vagy már késő... vagy mert gyerekkel... Akiknek pedig sikerült, azt mondják, az a Magyarország amiben felnőttek, amiben volt jövő, közbiztonság, összetartozás, az már nincs is.

Azon gondolkodtam,miért... kinek jó ez, hogy a válságban mindenki csak a profitját védi, és nem az ember az első.
Hiszen ez csak idő húzás, amiben először a kisemberek rokkannak bele elveszítve mindenüket, majd kilátástalanságukban visszafoghatatlanul az utcára mennek. Aztán szépen sorra úgyis bedőlnek a pénzintézetek, hiszen az ingatlanok csak bagóért kelnek el, ha elkelnek. Minden és mindenki bukik, mert a kapzsiság, mint egy rákos sejt, előbb-utóbb mindent felfal.

Mi lenne a megoldás?

Aztán elaludtam.

Hajnalban felemelő érzések ébresztettek fel! Egy új Magyarországban ébredtem. Itt volt. Mindent tudtam róla... megnyugvás és béke járt át!

A magyar kormány ráeszmélt arra, hogy az első, legfontosabb dolog az ember. A kis emberek milliói, akik ezt az országot alkotják.
Hiszen mit ér egy piros határvonallal megrajzolt terület, ha nincsenek benne emberek, akik életet, szépséget, értelmet lehelnek bele?
Magyarország mi vagyunk!
Az első, legfontosabb lépésük az volt, hogy lemondtak további hitelek felvételéről.
Biztos hozzájuk is eljutott a reklám mondanivalója, mely szerint a hitelt hitellel kiváltani meggondolatlan lépés, mert könnyen adósság spirálba kerülhetünk! :)
Aztán külföldi befektetők helyett, inkább körülnéztek itthon, milyen belföldi vállalkozások megsegítésével lehetne munkahelyet teremteni, anélkül, hogy bárkinek kiszolgáltatnák a munkavállalókat.
Minden kedvezményt megadtak a magyar vállalkozóknak, ami eddig csak a külföldi munkáltatóknak járt.
Végre újra magyarok építhették a magyar gazdaságot.
A kormány ragaszkodott hozzá, hogy Magyarország önellátó legyen elsősorban. Minden támogatást megadott a magyar termények, termékek forgalmazásához.
Széchenyi István példáját követve először a képviselők mondtak le az állam javára extra bevételeikről, majd jöttek sorban a nagy vállalatok is.
Néhány bank ráébredt arra, hogy ha lemond a még utolsó sarcok kipréseléséről, ami után már nincs semmi, hiszen ügyfeleik így a nincstelenség állapotába kerülve, max. az életükkel fizethetnek, új üzleti felépítésbe kezdtek.
Felmérték, mennyi az, amit még a kereső átlagember elbír. A deviza hitelek anno kezdő és a mai törlesztő részlet különbségét megfelezték, így csökkentve az ügyfél terheit, átvállalva mint veszteség a kockázat felét, amit innentől saját befektetésüknek hívtak a jövőt illetően. Így nem a még meglévő, fizetőképes ügyfelekre hárították a többlet kiadásokat, görgetve adósságukat jobb időkre, hanem átvállalták.
Ez kisebb káoszt okozott a többi bank esetében, hiszen ott is ezt kezdték elvárni az emberek.
Azonban a lépést meglépő bank intézetek nagyon jól tudták, ha most le is kell mondaniuk az extra profitról, ügyfeleik megmaradnak... ha kevesebb pénz is, de az biztosan jön, nem kell később felszámolniuk fiókjaikat... ráadásul, akkora bizalmat ébresztenek az emberekben, hogy a nehéz időkben nem tették életképtelenné őket, hogy a válság elmúltával bizton számíthatnak tömeges ügyfél növekedésre, akik nemcsak hitelekkel, de megtakarításaikkal is ezeket a bankokat fogják megkeresni.

Az emberközpontú szemlélet felváltotta a régi nyereség orientált, a pénzért mindent lehet szemléletet.
Új korszak kezdődött kicsiny hazánkban.
A reményvesztett emberek újra tervezgetni kezdtek.
A kormány lépései ezek után a következők voltak.

- Közbiztonság megerősítése.
- Az egészségügy rendbetétele. Összetett és fontos feladat. Az egészségügy pénztár teljes átalakítása. A kezelések utáni kifizetések összegének újabb átgondolása, hogy a kórházak is fizetőképesek legyenek a közüzemi számláikkal, de a betegeknek se kelljen heteket, hónapokat várni egy hasi ultrahangra, csak mert a kifizethető keret létszámán felül lettek betegek, és csak következő hónapban kaphat érte pénzt a kórház, hiába kong a kezelő előtti folyosó az ürességtől.
- A szociális szféra teljes átalakítása, ahol nem a "mindent adminisztráljunk papíron, és kész, mert másra sem idő, sem létszám, sem keret" a cél. Ahol nem az életben tartás a sárban, hanem a sárból való kiemelkedés megsegítése a támogatott és az egyetlen lehetséges alternatíva.
Munkahelyek létesítése hazai pályán, emberi fizetésért.
Foglalkoztatás biztosítása minden korosztály számára.
A nyugdíj korhatár józan megállapítása, amit nem a nyugdíj költségek lefaragása határoz meg.
Iskolák fenntartása, létrehozása, átcsoportosítása.
Tovább tanulás lehetősége mindenki számára.
Üres épületek, elhagyott gyárépületek átalakítása lakóházakká. Itt még az is megtörtént, hogy az önkormányzatok ingyen adták a befektetőnek az épületet, ha azt nem extra haszonszerzésre, hanem valóban az élet jobbítása érdekében akarta működtetni az emberek javára.
Az idős emberek védelme.
A gyermekeket nevelő családok védelme. Ahol a megbecsülés és az adókedvezmény mindaddig jár a szülőnek, míg le nem járnak azok a plusz terhei, melyeket a gyerekek nevelése, lakhatása, továbbtanulása érdekében volt kénytelen vállalni.
- Példamutatás a médiában! Az állami tv és rádió adók az egyensúly elve szerint működnek.
Tisztában kell lennünk a rossz dolgokkal a világban, de képet kell, hogy kapjunk azokról a csodákról, lehetőségekről is, amelyekkel mások képesek voltak megoldani nehéz helyzetüket, és újra építeni életüket.
Új, követhető példaképek márpedig ma is szép számmal élnek hazánkban, csak a káosz rendszerében ezek a hírek még senkinek sem kellettek a médiákban.
Mára azonban felismerték, hogy a sok rossz hír, ha nincs mellette pozitív, követhető példa is, mint megoldás, rossz példát sugall a tehetetlenségben, és még több rossz hírt fog eredményezni.
A megoldások bemutatásával azonban, mint fény az alagútban, megindul a jó példák sorozata.
Az emberi erő, akarat, odafigyelés, szeretet nem ismer határokat!
Amikor pedig erősödik a biztonság érzet, csökken a félelem és végre úgy tekinthetünk tiszta szívvel egymásra, ahogy mindig is kellett volna.
Már nincs különbség ember és ember között. A kisebbségek meghatározása is csak kultúrájuk megőrzése miatt érdekes.
Ha itt születtél, itt élsz, magyarnak vallod magad, az is vagy barátom!
Nem a származás, hanem tettek határozzák meg az embert.
Egység van!
Újra fontossá váltak a következő fogalmak: haza... hazaszeretet... példakép... önzetlenség... alázat... szeretet... elfogadás...
Eredményeink pedig példaértékkel söpörtek végig az egész világon!

A nagy dolgok kicsiben kezdődnek!
Ahogy országunk vezetői felismerték, hogy egység és jó lét csak úgy lehet, ha előbb rendben van az egyén, a család, a kisközösség, a város majd így az ország, úgy a világ más országai is hasonlóképpen kezdték megközelíteni a kérdést.
Majd ha minden állam rendben... akkor születik majd meg egy másfajta világot átölelő egység, ahol az országok úgy kezdenek majd el gondolni egymásra, mint ahogy ébredező emberek milliói kezdték el az elmúlt évtizedek alatt, hogy:
Minden és mindenki EGY!

Igen! Ilyen érzésekkel ébredtem hajnalban! Mosolyogva, megnyugodva aludtam vissza újra!
Reggel úgy keltem ki az ágyból, mint még soha! Jól érzem magam! :)

Igaz-e mindaz, amit leírtam?
Nem tudom! Még nem néztem híreket! :)
Azonban ez a Titok oldal! Igaz?

Ha van elképzelésed, ami nem bántó, nem diszkriminatív, de szeretetteli ötlet, kedves vízió, vagy konkrét, felemelő példa a jelenben a jövőt illetően, írd ide!

Teremtsük együtt tovább Magyarország jövőjét!

Szeretetteli ölelésem mindenkinek!
Julcsi

Ha elméd azzal van teli, miért nem lehet legyőzni az akadályokat, a megerősítéseket is erre fogod megkapni! Ha elméd azzal töltöd meg inkább, hogy van megoldás... hidd el, a megerősítéséket, ötleteket erre is meg fogod megkapni! :)

Ui:Ha sokan álmodunk csupa jó dolgot,előbb-utóbb az álmok mellett a megoldások is megjelennek itt leírva.
Mindenki az alapot keresi.
De egy ház felépítése nem úgy kezdődik,hogy rajzoljuk meg az alapot.
Úgy kezdődik: Milyen házat szeretnél? Ha az meg van, akkor jöhet,hogy ahhoz milyen alapok kellenek.
Sokan szeretnék a magyarság sorsát jobbá tenni, méltó helyére emelni...
Én szerintem ez ott kezdődik,hogy oké,de milyen legyen Magyarország? Mi az amit szeretnénk?
S ha ez megvan... megkereshetjük hozzá az alapokat.
Aki hozzászeretne szólni a bejegyzésekhez, attól csak annyit szeretnék kérni, előbb álmodjon meg valami szépet és csak utána írjon Ui.-ban bármi mást,hogy ha valaki ellátogat ide,az egységében először azt lássa meg, ami számunkra a jövő .
Ne szakadjon meg a lánc. :D
Legyen ez a fórum egy nagy teremtő játék!
Köszönöm!
Julcsipandorajewelrysite

red bottoms for men
canadian goose
kyrie 4 confetti
adidas nmd
louboutin shoes
adidas yeezy
adidas outlet store
valentino shoes
ecco shoes for men
cheap nfl jerseys
win like 82
kate spade outlet
calvin klein outlet
curry 4
pandora jewelry outlet
beats headphones
adidas outlet
tory burch handbags
pandora bracelet charms
clarks shoes
pandora charms
under armour clearance
jimmy choo shoes
asics gel
pandora canada
salvatore ferragamo shoes
cheap soccer cleats
birkenstocks
longchamp bags
off white shoes
balenciaga sneakers
asics shoes
louboutin mens
pandora
goyard
curry 4
fake rolex watches
lacoste polo shirts
soccer cleats
wholesale jerseys china
christian louboutin shoes
birkenstock shoes
balenciaga shoes
kyrie 4
fake yeezy boost
pandora charms
nike factory
louboutin
kd shoes
vapormax plus
air max 97
kyrie 3
curry basketball shoes
christian louboutin mens shoes
louboutin boots
pandora jewelry official site
pandora charm
clarks shoes for women
fitflop
clarks shoes for women
jordan 11 red
puma outlet
adidas yeezy
valentino outlet
jordan retro
yeezy shoes
kobe 12
pandora charms
jordan 12
fenty puma
pandora charms
birkenstock outlet
pandora earrings
gym red 11
vapormax flyknit
nike air max plus
michael kors outlet clearance
north face jackets clearance
michael kors handbags outlet
north face jackets
cortez
nike kyrie 4
pandora rings
vans store
nike air vapormax
yeezy boost
nike kd
louboutin shoes
vans
pandora bracelets clearance
birkin bag
asics gel lyte
win like 96
fake yeezys
yeezy beluga
air max 97 ultra
kyrie 4 confetti
air max plus
timberland outlet stores
kyrie 4
kobe bryant shoes
pandora jewelry 70 off clearance
yeezy boost 350 v2
michael kors outlet
coach outlet
ferragamo shoes
jordan 11 win like 82
red bottom
red bottom
rihanna fenty puma
pandora
nike vapor max
blue tint yeezy
coach handbags outlet
nike factory store
canadian goose jacket
longchamp handbags
nike clearance
red bottom shoes
the north face outlet online
fitflops sale clearance
coach outlet online
nike vapor max plus
beats wireless
yeezy boost 350 v2
louboutin outlet
converse outlet
nmd r1
lacoste outlet
canada goose sale
kd 10
red bottom shoes
skechers outlet
christian louboutin men
red bottoms louboutin
uptempo
lebron 15 shoes
adidas outlet
yeezy boost 350 v2
nike vapor max
yeezy
kd 10
pandora jewelry
adidas ultra boost
birkenstock sandals
polo ralph lauren outlet
red bottoms
barbour jackets
kyrie 3
pandora sale
the north face jackets
air max 2018
barbour
huaraches nike
birkenstock outlet
rihanna puma
ultra boost
curry shoes
salvatore ferragamo
wholesale nfl jerseys
kevin durant shoes
pandora bracelet
mbt
off white vapormax
jordan 11 red
nike kyrie
michael kors canada
yeezy boost
ecco
goyard bags
nike cortez
pandora charms sale
fitflops
off white jordan
timberland outlet stores
cheap nike
fitflop sandals
pandora jewelry
tory burch outlet
nike air vapormax
fenty puma
air max plus
under armour outlet online
huarache shoes
vapor max
pandora jewelry official site
red bottom shoes for women
lebron 15
balenciaga triple s
yeezy boost 350 v2
timberland shoes
celine handbags
calvin klein underwear
calvin klein online
air max 2018
pandora jewelry
kyrie 3 basketball shoes
pandora bracelet
supreme clothing
nike outlet store
curry 4 shoes
nike outlet store online
red 11s
yeezy shoes
vapor max
yeezy zebra v2
red jordan 11
off white nike
kd 10 shoes
adidas yeezy boost
coach factory outlet
pandora jewelry
pandora bracelets clearance
replica rolex
red bottom heels
canada goose jackets
curry 4 shoes
replica watches
birkenstock sandals
ralph lauren factory store
supremenewyork
fitflop
supreme hoodie
coach outlet store
birkenstock sandals
birkin bags
yeezy blue tint
curry shoes
yeezy boost 350 v2
pandora ring
fake yeezy
air max 97 silver bullet
nike uptempo
asics running shoes
converse shoes
jordan 11 win like 96
pandora necklace
birkenstock
nike clearance
mbt shoes clearance
jimmy choo outlet
pandora bracelet
skechers shoes
kyrie irving shoes
yeezy beluga 2.0
celine
air jordan retro 11
pandora rings
nike outlet online
north face clearance
nike air max 2018
jordan retro 12
timberland outlet
kate spade handbags
yeezy boost 350 v2
air max 97
adidas yeezy
adidas outlet online
yeezy zebra
vapor max
cheap nfl jerseys china
puma shoes
2018.0605WSjcg123

Kobe Shoes Nike
Timberland Outlet
ray ban wayfarer eyeglasses
Nike Air Max Cheap
billige nike sko
Air Max Femme
Nike Air Max 90
Boutique Ugg
Boty Nike Air
Nike Pas Cher Homme
nike air
Michael Kors Outlet
newest lebron shoes
Sneakers Nike
chaussure Nike homme
uggs for cheap
adidas store
Adidas Originals Superstar
reebok running shoes
new jordan releases
Air Jordan Retro Sale
Jordan Schoenen
nike tn pas cher
chaussures de foot pas cher
Nike Store
Ugg Button
Adidas Superstar
Adidas Shoes Discount Marketplace
scarpe hogan outlet
official NHL jerseys
Moncler Store
botas de futbol
Doudoune Moncler Solde
Ugg Femme Pas Cher
tru religion jeans
uggs for women
moncler coats for women
pandora jewelry store
nike sneakers
nfl store
vans shoe store
pandora beads
ugg clearance
Michael Kors
Bottes Ugg Pas Cher
huarache sneakers
Air Nike
cheap nike air max
canada goose jackets on sale
toms sale
zapatilla adidas
Orecchini Pandora
pandora rings
Pandora Official Website
Canada Goose Official Site
Canada Goose Outlet
Cheap Michael Kors
hogan scontate
Nike Zapatos
Moncler Sale
cheap uggs
Canada Goose Outlet
Womens Ugg Boots
nike sportschuhe damen
australia uggs outlet
portafoglio michael kors
Soccer Boots Outlet nike
pandora online
Cheap Stone Island Jackets
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
moncler outlet
nike mercurial soccer cleats
moncler girls
Ugg Pas Cher En France
Moncler Outlet Online
coach factory outlet online
Uomo Hogan
Lebron 13
Coach Bags On Sale
Ugg boots Sale
Botte Ugg Femme
Uggs Outlet Store
religion store
Moncler Jacket Womens
Michael Kors handbag discount
Michael Kors handbag on sale
ugg factory outlet
nike chaussures
Nike Online Store
nike jordan shoes
new pandora charms
Air Jordan News
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Doudoune Moncler Pas Cher
Nike Air Jordan 11
hogan rebel donna
Timberland skor
ugg boots for women
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Air Jordan Release Date
nike schuhe günstig
nike air max running shoes
retro jordans for cheap
pandora charm bracelet sale
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Michael Kors Handbags Discount
Ugg Outlet Online Store
zapatillas nike baratas
Oakley Sunglasses Cheap
zapatillas running
australia uggs outlet
Stone Island Outlet
womens nike air max
christian louboutin outlet
Air Huarache
Air Max For Sale
Ray ban sale online
23 is back
Nike Air Women
cheap christian louboutin
Chestnut Ugg Boots
chaussure basket homme
Yeezy Black
nike sportschuhe
adidas schoenen
Veste Moncler Femme
Oakley Outlet
nike joggesko
Jordan Store
Ugg Grise Pas Cher
fitflops sale uk
nike shoes
sac coach soldes
Ugg Boots On Clearance
Chaussure Nike Pas Cher
sac a main michael kors
nike air jordan pas cher
ugg boots cheap
adidas kläder
The official UGG
prada outlet
chaussures nike pas cher
adidas outlet stores online
new yeezy shoes
Toms Shoes For Women
Pandora Store
uggs outlet
Yeezy Boost Sale Online
converse store
Canada Goose Outlet Store
longchamp bags on sale
cheap real uggs
adidas outlet
abercrombie and fitch store
nike free
air force one pas cher
louboutin heels
michael kors bags outlet
nike damenschuhe
Sportschuhe Nike
scarpe nike
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Nike Shoes Sale Store
Nike Air Sneakers
cheap air max outlet
ugg store
zapatos de futbol nike
ugg outlet online
Nike Air Huarache For Sale
Nike Air 90
Nike Air Max Boutique
canada goose jacket outlet
Nike Pas Cher Femme
ugg boots outlet online
hyperdunk 2014
nike sb stefan janoski
ugg boots classic
goedkope nike air max
Sheepskin Ugg Boots
air jordan
Pandora Beads And Charms
Jordan Sneakers For Sale
Soldes Ugg
Ugg Noir Pas Cher
Ugg Pas Cher Femme
Uggs Pas Cher Soldes
Negozi Pandora
Toms Outlet Online
Ray-Ban Official Discounted Site
Ugg Classic Tall
Anelli Pandora
moncler jacket sale
Nike Factory Store
Doudoune Femme Pas Cher
Air Max 90
Jordan Future
Veste Moncler Pas Cher
Doudoune Moncler Site Officiel
canada goose sale online
Vans Black Sneakers
pandora bracelet charms
cheap uggs for women
pandora outlet store
toms shoes outlet
Ugg Homme Pas cher
Original Ugg Boots
0123Sjcg123Segíts Ég ¤

Megjelent a szélhámos Harmat barátnője :(

A jóisten nemi élvezetben részesüljön (munkám lesz megint :)48 ora....

Asszalamu aleykum!

Mindenki, aki hisz az Egy Mindenhato Istenben es az Itelet Napjaban, lepjen ki errol a forumrol, mielobb.
Es keruljetek el mindent, aminek koze van/lehet a Magiahoz.

Magyarokert, Magyarorszag jovoeert!
Amen.(:*:)+(:¤:) = (:o:)

Nagyon komoly kedvesen (-*-)(:o:)

Bevallom, hogy őrült vagyok :)

Elbujtatlak, ha ha megírod, hogy miért csak a Hold egyik felét/oldalát/nézetét látjuk.

A szívem Kliáé :) szeretem nagyon :) bár soha nem láttam, és fogalmam nincs hány kört tett meg a Nap körül...

Örömteli napot :)(:o:)

A patkányok honfoglalása akkor történt, mikor írmagjáig kiirtották a lelkünket/vallásunkat.

Erre a tényre, Te saját magad vagy a bizonyíték :(

Most meg a muslincákkal barátkozol :(

Szép esős napot :)HonfoglalásSajnálom :(

1/2 barátaival nem barátkozom

beküldő: felebaratikerdes | 2012. május 10. csütörtök - 07:08
MAGYAR VALLAS

Asszalamu aleykum!

Koran: 7/158.

"Mondd: TI EMBEREK!: Én(Mohammed), Allah küldötte vagyok - annak a küldötte, akié az egek és a föld királysága. Nincs más isten Rajta kívül. Ő kelt életre és Ő küld halálba. Higgyetek hát Allahban és küldöttében, az analfabéta prófétában - aki hisz Allahban és az Ő szavaiban - és kövessétek őt! Talán az igaz útra vezéreltettek."(:o:)

Érdekes :) eddig azt hittem, hogy hitetlen vagyok.
De MOST már tudom, hogy a hitetlenség is hit.
EGYséget hirdetek, és nem viszálykodást.
Tudom, hogy EGY vagyunk.
Az is hit lenne?

Szép estét :)Kedves Enti! :)

:D :D Te sem vagy mindig csendben a magad hitével.

Legyen szép napod! :)Rendben :) a kedvedért nem

Rendben :) a kedvedért nem orrba nyomom :)Kedves Jlia :)

Talán értelek :)
Számomra a vallások utálata akkor kezdődött mikor kötelezően hittanra járattak :(
Nem lenne gond, ha mindenki csendesen ellene a hitével.
De! nézd meg pl. mit művel felebarát :( állandóan a koránt idézgeti, nyomkodja az orrunk alá :(
Fogadjam el?
Nem!
Ha személyesen találkoznék vele, simán orrba nyomnám. (kedvesen)

BÉKEVálasz (kedvesen)

Kedves Enti!

Mindenki ahhoz imádkozik,amiben,akiben hisz!
Ha az az ő Istene,ahhoz, ha egy kavics ami egyszer szerencsét hozott,akkor ahhoz...
A szándék a fontos!
Számomra az ima?
Kérés. Óhaj. Fohász. A hála kifejezése.

Szerinted a magyarság mit jelent?
Mert én ismerek magyart aki református, olyat aki katolikus, olyat aki buddhista, olyat aki
az ősmagyar hitben él, olyat aki szerint nincs is Isten... olyat,aki csak a szűzanyához imádkozik... és még
sorolhatnám.
Akkor melyik vallás az,ki az aki a magyarsághoz tartozó?

Számomra nincs más,csak az ember... nem érdekel a vallása... Milyen szándék vezeti,mire használja a hitét, ez érdekel.
A többi... szíve joga.

BÉKE

Ui. a gyűlölet, a megkülönböztetés ellen kéne inkább tenni valamit, csakhogy ne terjedjen már tovább...Kérdés (kedvesen)

Kedves Jila,

"Imára pedig a magyarságnak is szüksége van...."

Melyik Istenhez imádkozzunk szerinted?

Mit jelent számodra az imádság?

BÉKE

Ui. a muslincák akkor tudnak elterjedni, ha nem teszünk ellenük semmit...:(

Nézzük már azt ami közös,ne azt ami elválaszt!
Imára pedig a magyarságnak is szüksége van.... mindenki a maga hite szerint békében.
Békében! Békében!
Egyszer eljutunk oda?
Egyszer eljutunk oda! :)
Hiszem!
Üdv:Julcsi

Ui: na ezért se nem vagyok vallásos...1/2 Barát

A magyarságnak nincs szüksége muslincákra...

Érted?:)

"JELENEDET át fogja itatni a MÚLTAD ÁRNYÉKAI, és hol a jövő???"

"Ez egy nagyon jó gondolat. Kár, hogy sokan nem néznek ezzel szembe és csak illúziókat kergetnek, teremtenek. Ha benn nem takarít, hogy várhatná, hogy kívül is meglássa a szemetet?"

Nálam ez pont fordítva működik. Aki belül nem takarít,az kívül is csak a szemetet fogja meglátni.
Aki belül takarít,az kívül is ... ha meglátja a szemetet feltakarítja. Nem ítél,nem ócsárol, csak teszi amit tud.
Jelenemet a múlt árnyékai csak addig fogják átitatni,míg meg nem értem, meg nem bocsátom, el nem engedem.
Onnantól a jelenem a jövőm... a jövőm a jelenem.

Nem az a fontos,mennyire reális az álom,illúzió,amivel egy szebb jövőt elképzelek.
A fontos az az eszme, a szeretet, az egymás iránti elfogadás, törődés, boldogulás, érzés,amit a szavak takarnak.
Az fog megteremtődni... lehet nem úgy,ahogy én álmodtam... de az emberek mosolya,elégedettsége, szeretete ugyanaz lesz!

Ebben hiszek! Ezt tapasztalom! :)

Szeretettel:JulcsiSzép×

JELENEDET át fogja itatni a MÚLTAD ÁRNYÉKAI, és hol a jövő???

Ez egy nagyon jó gondolat. Kár, hogy sokan nem néznek ezzel szembe és csak illúziókat kergetnek, teremtenek. Ha benn nem takarít, hogy várhatná, hogy kívül is meglássa a szemetet?Ha sokan álmodunk csupa jó

Ha sokan álmodunk csupa jó dolgot,előbb-utóbb az álmok mellett a megoldások is megjelennek itt leírva.

Már írtam nektek,hogy megalakult egy közösség,melynek célja,hogy segíthessék egymást az emberek.
A magyarországi Barát vagyok,segíthetek közösség példáján felbuzdulva Szlovákiában is indult egy hasonló közösség.
Keressük is a kapcsolatot egymással,ki tudja... egyszer talán közösen is csinálhatunk valamit.
Ezzel pedig egyre közelebb kerülünk ahhoz,amit valahol már írtam,hogy:
A változást alulról építkező kis emberek fogják előidézni... a nemzetközi kapcsolatok is így fognak átrendeződni... nem lázadozni kell,hanem tenni a dolgunkat ... szelíden,szeretettel... és a világ úgy fog átrendeződni,ahogy legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna.
Igen! Most is megerősödtem abban,hogy a gondolatnak teremtő ereje van, bármennyire megmosolyogtató is néhol, amilyennek én megálmodtam kicsiny országunkat, világunkat. :)
A való életben ténykedünk.... és igen... elhihetitek,hogy elkezdődött!
Kívánok szép napot Mindenkinek!
JulcsiÉs akkor újra... mert elkezdődött! :)

... a változás nem egyik napról a másikra következett be. Az embereknek idő kellett,hogy elengedjék indulataikat,
abbéli meggyőződésüket,hogy csak kizárólagos személyekkel lehet, és csak valakik nélkül lehet változást előidézni
saját országukban,vagy életükben. Lassan azonban ráébredtek,hogy a tiltakozásokban egybeforrt embercsoportok erejénél sokkal nagyobb,sokkal hatékonyabb azoknak a kis embereknek a tevékenysége,akik elfogadóan, minden ember iránti szeretetükben
teszik dolgukat. Nem látványosan,csak halkan szelíden... mégis mindenkihez eljutva.... nem okítva... nem dogmákat zengve...
zászlójukat nem lobogtatva.... inkább asztalt terítve vele... kinek mi a szükség,onnan elvehesse.... nem látványosan,csak halkan szelíden... és ezt szeretem.

Barát vagyok, segíthetek? Már országossá növi ki magát szép lassan!

Üdv:JulcsiEnti

majd a táltos lóval érkezek akkor elmegyek hozzád, oszt látni fogod mire való a ló. nem kezdek ki senki feleségével sem, ha nem írok verset észre sem vesznek hogy létezek, példa az egész életem, ja és ha nem beszélek akkor főleg nem vesznek észre, mert ha észre vettek volna "időben" egyedül lennék a kozmosz mélységeiben amikor barangolásaimat végzem. foglalt vagyok kozmosz számára örökös szolgálatban így nem hiszem hogy félteni valód lenne, oszt segítek bármiben tudod sok dologhoz értek. paraszt ért vagy 10-30 szakmához és a kitudja milyen dolgokhoz is, de a nő nálam nem értésből áll.Kedves Angyay

Egy hétig tudlak ellátni, nyáron, főszezonban a Balatonnál.
Egy feltételem van csak. Ha nem kezdel ki a feleségemmel.
Tudom, hogy eszeveszetten buknak rád a nők.
Rendben?Enti ha paraszt lennél

nem kérnél számodra felesleges doolgokat, te tudod mi a táltos ló, hát nem szántásra való. akkor elltudsz látni engem is és meddig tudsz ellátni?Kedves Angyay

Tudnál segíteni?
A dalban szereplő táltos paripa érdekelne.
Tudod önellátó paraszt vagyok és van még hely egy táltos lónak.

A népeket hagyd aludni a kereszt árnyékában.
Majd felébrednek ha a hasukra süt a Nap.Láttam jóságos atyákat a

Láttam jóságos atyákat a kezeikben ott volt a kereszt és hozták a mesés terülj asztalkákat az emberek életébe, de sajna ők voltak a terítékek ama alakomán ahol az atyák jókat lakmároztak belőlük, és milyen jóságos volt az orcájuk mindeközben, de a szeretett vezérelte eme szándékukat (s mára a feledés homálya eltakarta az emlékét)

hited volt van és lesz igazság volt van és lesz, akaratod kevés erre, hogy változást érj el vedd figyelembe mi volt a MÚLT és tanulj tőle mert a JELENEDET át fogja itatni a MÚLTAD ÁRNYÉKAI, és hol a jövő???Közös szándék...

.... szép lassan kirajzolódik. Álmokban, szavakban, tettekben!

Ui: Én senki miatt nem aggódom! Hálásan veszek minden bejegyzést, ami közelebb visz
minket a közös álmunkhoz. Csak annyit kértem,hogy szeretettel,személyeskedést mellőzve írjon mindenki ide.
Nem emeltem ki senkit,hogy kinek szól. Csak kértem.
Ha ezen az oldalon tud mindenki szeretettel jelen lenni... bárki is legyen az... már nincs miért aggódni a jövőt illetően!
Szép vasárnapot Mindenkinek!SZANDEK

Bekesseg nektek!

A zurzavarbol kivezeto ut az OSSZEFOGASban rejlik.
A tetteket megelozi a gondolat/otlet, a gondolatot pedig a SZANDEK.
A szandek, egy mindenki szamara jot kero FOHASSZAL, a helyes iranyt celozza meg, meeg azelot, hogy pontosan tudnank, mit s hogyan is kellene tennunk.
A kozos szandekon mulik a jovo, a kimondott szonak teremto ereje van.

U.i.: Kedves Jlia, mindenki azt teszi, amire kepes, ki "kezzel", ki szoval, ki szivvel.
Enti miatt ne aggodj, o a Forum energiabombaja :))

Osszefogasban erosodo, szep napot Magyarorszag! :)KEZDETBEN....

... a változás nem egyik napról a másikra következett be. Az embereknek idő kellett,hogy elengedjék indulataikat,
abbéli meggyőződésüket,hogy csak kizárólagos személyekkel lehet, és csak valakik nélkül lehet változást előidézni
saját országukban,vagy életükben. Lassan azonban ráébredtek,hogy a tiltakozásokban egybeforrt embercsoportok erejénél sokkal nagyobb,sokkal hatékonyabb azoknak a kis embereknek a tevékenysége,akik elfogadóan, minden ember iránti szeretetükben
teszik dolgukat. Nem látványosan,csak halkan szelíden... mégis mindenkihez eljutva.... nem okítva... nem dogmákat zengve...
zászlójukat nem lobogtatva.... inkább asztalt terítve vele... kinek mi a szükség,onnan elvehesse.... nem látványosan,csak halkan szelíden... és ezt szeretem.

Példákat is hoztam,szeretettel:

Pál Feri atya,aki már közel tíz éve tart előadásokat pszichológiáról, emberi kapcsolatokról, lelki fejlődésről, nevelésről.
Először a Pázmány Péter Katolikus Egyetem előadó termeiben,majd miután egyre többen és többen mentek,és már nem fértek el,ma már a Millenáris ad helyet előadásainak. Őt hallgatva előbb jut eszedbe saját magad,az életed, a viszonyaid másokkal,mint az,hogy ő egy pap. Előadásain bárki részt vehet... ingyenes.

Érdemes belehallgatni az előadásaiba.

A másik ember,akit megszeretnék mutatni nektek, Rokkos.
Vele kapcsolatban egy dolog jut eszembe: Nem kell mindenkinek Afrikába utazni,ha úgy érzi,olyan embereken akar segíteni,akik mély szegénységben élnek.

Ui: A személyeskedést légyszíves ezen az oldalon ha lehet,akkor inkább ne! Köszönöm nektek!
A fohász pedig jó ha van,kinek-kinek hite vagy nézete szerint, de kicsit hatékonyabb,ha még cselekszik is a pozitív változás érdekében.... :)

Békés,szép estét Mindenkinek!