.

Címkék:


Értem és köszönöm!

Értem és köszönöm!Angol hozzászólás..

csak egy hirdetés. Van, hogy egy blogban vagy fórumban többször egymás után megjelenik, és láttam már 4-5 hasonló blogbejegyzést is egymás után az oldalon. Egy időben csizmákat hirdettek angolul. :))Kérés

Sziasztok!

Megkérek valakit aki tud angolul, hogy legyen szíves fordítsa le magyarra az angol hozzászólást!

Előre is köszönöm!Kívánság!

Kívánok mindenkinek önszeretetben gazdag kellemes ünnepeket!
Bár, minden nap ünnep kéne, hogy legyen nem csak a naptáriak!Robi83

Bekesseg nektek!

Kedves Robi,

ha hasztalannak erzed, annak tobb oka is lehet, pl. nem ugy alkalmazod, ahogy mukodik, v. pl. a celszemelynel visszaesesek vannak ugyanabba a lelkikonfliktusba, ebbol lesz a kronikus megbetegedes.

Szep napokat! :)Felebarát

Ismerem, de szerintem hasztalan!Miért nem hisznek az

Miért nem hisznek az emberek?
Szerintem azért, mert már nagyon sokszor átvertek bennünket.
Ha jön egy igaz ember, annak sem fog már hinni senki :(

Példa a hazugságra:

"Ne feledjétek el: Legyen meg az ő akarata! Ez kulcsmondat. Akaratán kivül valakit gyógyítani kőkemény karmikus terhet hoz."

Ki az az ő?

Szerintem ő és én Egyek vagyunk, de vannak ...moderálva... akik nem így gondolják. Az ilyen embereknek nem hiszek. Ők az igazi bajkeverők.

Szép napot a bajkeverőknek is :)Robi83

Bekesseg nektek!

Kedves Robi,

ismered a ho'oponopono-t?
Anyuka, apuka ugyben egy lehetoseg. :)

Szep napot! :)Ragyogas

Bekesseg nektek!

Kedves Ragyogas,

amirol irtal tisztasor!

Ismered a ho'oponoponot?
Akkor ez hogy jon ossze vele:

"...Kit tudsz gyógyítani? Csak azt, aki megkeres gondjával téged..."

Vagy a ho'oponopono csak mese?

Szep napot! :)Ragyogás!

Igen, sajnos sokan nem hisznek, még anyám sem hisz a gyógyulásban, pedig ráférne. Szinte semmiben nem hisz csak abban amit lát. Apám is ilyen, pedig ő járt tanfolyamokra is.Miért nem gyógyulnak az emberek?

Ennyi gyógyító van, és az emberiség mégis beteg, mondja Bari.
Nos, nem tudom mivel foglalkozol, tegyük fel gyógyító vagy....csak tegyük fel. Kit tudsz gyógyítani?
Csak azt, aki megkeres gondjával téged. És, hogy talál rád? Reklámozod magad, vagy, ha jó vagy, szájhagyomány útján terjed híred. És aki nem megy el tehozzád gyógyulni, az beteg marad.
Nem HISZ-nek az emberek. Szinte semmiben, és legfőként ÖNmagukban !!!
A téma jó, a hozzáállások is tiszteletre méltóak, és Robit is csak tisztelni lehet ezért.

Ne feledjétek el: Legyen meg az ő akarata! Ez kulcsmondat. Akaratán kivül valakit gyógyítani kőkemény karmikus terhet hoz.Kedves Bari!

Örülök, hogy átértékelted amit leírtam. Tudom, hogy sok átverés van sajnos ezen a területen is, de ha igazán szüksége van valakinek egy gyógyítóra, azt gondolom rá talál.

Tudod, sok emberrel találkoztam a pályám során. Voltak akik hamar gyógyultak mert akarták azt, voltak akik nem, mert nem akarták azt. A gyógyító emberek csak segédeszközök a javuláshoz. Minden fejben dől el. Ettől függetlenül megéri hozzájárulni, mert legalább Én, vagy Te, vagy Robi és a többiek, megpróbálták. Egy idő után persze feladod.

A pénz kérdés ez ügyben csak annyi, hogy ha valaki eljön hozzám, azt csak is önszántából teszi. Én részemről megteszek érte mindent, a legjobb tudásom alapján. De ha az illető továbbra is rongálja magát, hát legyen. Itt már nem a pénzről van szó, sokkal többről. A saját életéről.

Van egy hölgy vendégem aki amikor eljön hozzám masszázsra, azt rendszeresen végig telefonálja. Az elején kértem és magyaráztam, hogy miért jó az amikor átadja magát ennek a fantasztikus élménynek. Én is jobb szeretem ha csend van, mert akkor igazán rátudok hangolódni a másik félre. De nem él ezzel a lehetőséggel, én meg úgy vagyok vele, hogy legyen. Hozzá teszem, nincs lelkiismeret furdalásom vele szemben. Én megteszem a tőlem telhetőt, Ő meg kifizeti azt, amit nem is "élvez". Minden csak döntés kérdése.

Ez egy kis kitérő volt, hogy van ilyen is.

Van olyan nénike, akitől soha nem kérnék egy fillért sem, mert tudom mennyire rossz körülmények között él. A hála a szemében többet jelent nekem. Neki meg a masszázs, mert enyhíti fájdalmait.

Én tovább is jutottam már emberekkel mint tünet enyhítés. Sokan közülük teljes egészségben élnek azóta, de ahhoz radikális változásokat kellett meghozniuk. És ki nem maradjak én se. Én is radikális változtatásokon vagyok túl.

További szép napot kívánok.Bari

Köszönjük!
Neked is jó egészséget.Értelek :)

"Mellesleg értem mit akarsz mondani, de nem szabadna másnak ilyen kritikát írni, csak azért mert Te nem értesz egyet vele. Ha Te bogyókra költöd a fizetésedet, ám legyen, de egyszer azért kipróbálhatnád az alternatív gyógyászatot. Szerintem jól fogod érezni magad a bőrödben utána."

Kedves Rózsafa!

Sajnálom, hogy pont Robit kritizáltam ismeretlenül :(
Sajnos nekem nincsenek ilyen jó tapasztalataim az alternatív gyógyászatról mint neked.
Amit itt olvasok különböző pénzes kurzusokról, azt nem kritizálom, mert kritikán aluli ....
Véleményem szerint is vissza kellene térni a természetes életvitelre, a természetes gyógyításhoz.
Többször elgondolkodom azon, hogy van e értelme olyan embereket gyógyítani, aki a gyógyító beavatkozás után, folytatják ugyanazt az egészségromboló életvitelüket.
Van értelme szerinted ilyenekre energiát fordítani, és elfogadni a pénzüket?
Eddigiekből gondolhatod, hogy nem szedek semmilyen bogyókat és nincs szükségem senkire, hogy egészséges maradjak.
Nagy problémának látom, hogy az általános iskolában nem tanítják meg a gyerekeket arra, hogy miként tudnának Természetközeli egészséges életet élni.
Azt gondolom, hogy Te is csak a tünetek enyhítéséig jutottál, ami szerintem nem sokat ér, és nem más mint mások energialeszívása.

Jó egészséget kívánok Mindenkinek :)Kedves Bari!

Nem, nem tévesztek össze semmit, és igen, amióta több alternatív gyógymód került (újra) napvilágra, több egészséges ember van és lesz. A lélek gyógyítása, csak belülről gyógyítható, ami fejben dől el. Ehhez pedig jól jön némi segítség. PL. Robi

Jól mondta valaki. Gyógyíthatatlan betegség nincs, csak gyógyíthatatlan ember. Szükség van az alternatív, természetes gyógymódokra. Vissza kell térni a gyökerekhez, a természet adta (amúgy ingyen szedhető) növényekhez.

Én masszőr is vagyok, és bizony pénzért teszem. Pedig az is gyógyító hatású. Természetesen ingyen is teszem, de nem mindenkinek. Már nem! Tudod az ingyen munkát sem becsülik meg egy idő után. Én tapasztaltam. Annyi órát és energiát tettem bele, tiszta szívből segítettem. Volt benne köszönet és volt benne keserű pillanat.
Remélhetőleg egyszer eljön az idő, amikor én megmasszírozlak és cserébe nem kell pénzt kérnem, mert mondjuk a másik levágja a hajam. Bartel, ez jó szó, csak a mai világban még nehezen érvényesül.

Segítség nyújtás persze nem pénzért van, és jó is segíteni annak aki igazán rászorul.

Mellesleg vannak ezen az oldalon jó páran, akik ezzel foglalkoznak pénzért, még sem bántja őket senki érte?!
Engedjük hát meg Robinak is, hogy ezzel keresse a kenyerét. Én szívesebben hagyok ilyen helyen pénzt, mint a patikában egy szintetikus szarért, aminek a mellékhatása Pl. HALÁL

Mellesleg értem mit akarsz mondani, de nem szabadna másnak ilyen kritikát írni, csak azért mert Te nem értesz egyet vele. Ha Te bogyókra költöd a fizetésedet, ám legyen, de egyszer azért kipróbálhatnád az alternatív gyógyászatot. Szerintem jól fogod érezni magad a bőrödben utána.

További szép napot mindenkinek. :)Kedves Rózsafa! Te

Kedves Rózsafa!

Te összetéveszted a segítségnyújtást az üzleteléssel.
Ha valakinek segítek, akkor nem kérek érte semmiféle ellenszolgáltatást.
Ezek a ...moderálva... gyógyítok mind üzletemberek.
Ha nem így lenne, akkor javulna az emberek átlagos egészségi állapota.
Szerinted látható valami javulás, mióta engedélyezett az alternatív gyógyászat?
Szerintem a helyzet rosszabb, mert még több pénzt költenek az emberek az egészségük megtartására az állami pénzlopás mellett.
Tudvalévő az is, hogy a betegségek oka lelki eredetű, és a lélek-egó nem könnyen gyógyítható.

Szép napotRózsafa

Az ilyenek csak magukat minősítik. Nem érdekelnek, nem veszem fel a bántásukat. Valóban mindent el kell engedni, csak úgy lehet igazán élni, Jézus jól csinálta! És még vannak emberek akiknek sikerült.Kedves Robi83!

Látom neked is jutott hideg és meleg. Nem baj, ne törődj semmivel. Akinek rád van szüksége, az úgy is eltalál hozzád.

Mellesleg, nyugodtan hívhatod a gyógyítást munkának, hiszen egyáltalán nem csúnya és negatív szó.

Jézus valóban ingyen gyógyított, viszont Ő tudott valamit, amit mi még meg sem találtunk. Mégpedig azt, hogy Ő sosem félt attól, miből eszik, iszik, öltözködik. Nem félt, ezért meg volt mindene.

A gyógyítás egy nemes dolog, aki erre teszi fel az életét, az igen csak áldozatot hoz magával és családjával szemben.

Mert ugyan sok öröm van benne, de sok bánat is. A bánat pedig nem a halál, ha nem azok az emberek, akik neki esnek, szétszakítják, megtapossák a gyógyítót. Aki ingyen gyógyít sokkal több esélye van erre, mintha pénzt kérne érte.

Szóval, csak bontogasd szárnyaid. Ha tiszta lélekből és szándékból segítesz, akár pénzért is cserébe, akkor az élet előre fog vinni ebben. Ha szándékaid rosszak és csak a pénzről szól, erről is tesz majd az élet. Egy a lényeg, hogy eggyel több, aki ember társain segíthet.Ha neked a gyógyítás munka,

Ha neked a gyógyítás munka, akkor húzzál el a ...moderálva...Bari! Az Jézus volt. Én meg

Bari!

Az Jézus volt. Én meg én vagyok. Te talán a munkádért nem kapsz pénzt?Robi83

Bekesseg nektek!

Kedves Robi,

akar a goggle-ba beirva, akar 'szilvacskatol' kapott linken, megismerkedhetsz a GNM-mel, biztosan talalsz hasznos infot a hivatasod elmelyitesehez.

Ezen a Forumon szeretnek az emberek segiteni egymasnak, ne tevesszen meg a hsz-ok szines/vegyes stilusa. :))

Tovabbi kellemes olvasgatast es beszelgetest! :)!!

Bekesseg nektek!

Kedves Bari,

Jezus(asz) nem berelt ill. tartott fenn helyseget, ahol gyogyitott; nem fizetett adot; .....stb, o odament, ahova hivtak, gyakorlatilag ill. gondolatban.
De egyebkent a kifogasod teljesen emberi, ertheto! :)
A tanacsod is tetszik, kovetheto, elonye is van, nem is keves! :)
A stilusod meg tok szimpi! :)))

Szep napokat! :)?

Miért csak az első alkalommal ingyenes a gyógyítás?
Jézus a második stb. alkalommal is ingyen gyógyított.
Ja :) kell a pénz. Akkor menjél el dolgozni és szabadidődben gyógyíts ingyen.mi az a gnm?

mi az a gnm?Nem. Mi az?

Nem. Mi az?igazad van Robi83! :)

Kedves Robi,

ertem, koszonom a rovid magyarazatot, nem ketlem, hogy ugy volt, ahogy mondod.

Ismered a GNM-et?Azért írtam azt mert energiát

Azért írtam azt mert energiát távolra is küldtem már. Ezt a nevet megálmodtam. Kértem, hogy mutassák meg az égiek, hogy mit vállaltam fel erre az életemre születésem előtt. És megmondták álmomban, innen az elnevezés. Az infórol meg annyit, hogy aki gyógyulni akar az eljön, aki nem az meg kételkedjen!Robi83

Bekesseg nektek!

Kedves Robi,

koszonom a valaszt.
A honlapodon nem sok info van, mi is ez a meditacios gyogyitas. A 'betegeket' szeken ulve magad elott kis tavolsagrol "toltod fel" energiaval. Itt meg azt irtad, hogy lazas betegeknek kuldtel energiat.
Akkor ez kozvetlen v. tavgyogyitos technika?
Esetleg van vmi hivatalos/ismert elnevezese is?

Szep estet! :)Lázas volt 2 ismerősöm is.

Lázas volt 2 ismerősöm is. 2-3 napig küldtem nekik energiát és egyik napról a másikra meggyógyultak. Fájdalmak múltak el. Egyenlőre ennyi. Az első alkalom ingyenes!?

Bekesseg nektek!

Kedves Robi,

milyen 'betegsegek' gyogyulasaban van tapasztalatod?

Szep napot!