Miért kezdek el sírni bölcsességeket olvasva?

Sziasztok!

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én amikor ilyesféle bölcsességeket olvasok:
"Csak azt hallod meg, amit kész vagy meghallani" (Kérd és megadatik c. könyv)
"Végre elkezdett hinni" (Mátrix c. film, Fogtündér c. film)
Stb..Stb.. Ezernyi ilyen mondat van. Némelyiken úgy elkezdek bőgni hogy hihetetlen :) Fiú vagyok és nem szégyellem, csak nem értem hogy miért. Ez valami felsőbb intelligenciai vagy tudat alatti üzenet lenne?
(A sírás közbe meghatódottságot érzek nagyrészt, nem tudom eldönteni hogy jó vagy rossz érzés, de nagyon intenzív.)sírni nem szeretek én sem

sírni nem szeretek én sem nyilvánosan... volt amikor valaki szemembe mondta, ill. kérdezte- ironikusan: miért sajnáltatom magam... ez akkor már csak hab volt a tortán. Ezért mindig igyekszem ott... ahol senki sem lát(hat).Kedves Merkabám!

Ezt pont jókor írtad... :D

Nem tudlak visszajelölni, mert a "hozzáférés megtagadva..."
Azért ölellek... :D:))

Kérdésedre egyszerű a válasz __________Te is megengeded magadnak azt amit földanyánk sugall a szívednek , hogy változz , érezz, láss, a változó rezgések hullámaival együtt ! Földanyánk azt üzeni , nem tudásra van szükségünk hanem bölcsességre neked , nekem mindenkinek :)))))))))--és ha igazán érzed miről szól , mert írod hogy igen , akkor szinkronicitásban vagy azzal a tudatos gondolattal amit a bölcsességek adnak számunkra :)) Ölellek , örömteli tisztulást neked :)) Merkaba :)):D

Ez mekkora beszólás volt...De jó olvasni a soraitokat...

:))) tegnap félve álltam fel a székből, mint egy öregasszony...óvatosan, és lassan...jaj, megint fájni fog, és legnagyobb meglepetésemre elmúlt a hónapok óta tartó farokcsonti fájdalamam! :D Yeeeeeeeeee!
Először amikor fájt, még utána is néztem, hogy mi ez...meg hány éves kortól jön ki...aztán valahogy megfeletkeztem az egészről, de rossz volt, hogy minden alkalommal, fájdalom nyilalt belm amikor feláltam a székről. És most még az sincs..nincs...eltűnt. Valószínű nem értem rá ezzel foglalkozni egy idő után. A mozdulat szokása viszont megmaradt... :))) Egy élmény volt röhögni ezen a szokáson, mivel már nem kapcsolódot hozzá fájdalom.

Tunyogi Rock Band
Öregesen... :D

http://www.youtube.com/watch?v=n5xI6wQH3sA&feature=related:):)

Én is így gondolom hogy valahol belül tudom hogy igaz, és ezért van.

A linkeken túl is nagy köszönettel tartozok Neked :) Eszembe jutottad egy, az anno nagyon felületesen olvasgatott könyv újboli elolvasását (kérd és megadatik), és megértettem a lényeget. :) Összhangba hoztam rezgésemet a vággyal hogy múljon el a lázam, fejfájásom, vagyis az egészségre fájdalommentes, természetes állapotra koncentráltam tehát ennek a rezgésére hangoltam magam. És bevált már tök jól vagyok :)
Köszönöm!! Ha te nem lennél.. :):)..Minden jót neked!Hali! :)

Nálam is van néha ilyen és én ezt úgy magyaráztam, hogy ez a "szeretet", amikor a Benső Éned egyet ért a gondolataiddal. És szerintem sem szégyellnivaló és a sírás mindig átmos. Engem legalábbis. :) Csak én is szeretem inkább diszkréten magamban tenni és nem szégyenből, inkább csak úgy érzem, ez az én saját kis "szeánszom". :)
Hajrá Bif!

Ui. Most küldöm a linket, amit ígértem, mert "akinek nincs esze, legyen notesze" alapon szokás szerint sikerült elfelejtenem. Elnézést!Hát amióta az eszemet tudom

Hát amióta az eszemet tudom ez így van :). Oké akkor átadom bátran, remélem nem jön be senki :)

Köszönöm Lolli!Semmi gond..

Mostanában én is sokszor meghatódom. Ez egy érzelmi folyamat, talán felszabadítja a sajnálatodat.
Hát sírd ki magad. Ez van mikor felszabadító erejű lehet, bátran add át magad az érzéseidnek.
Nem kell keresni az okokat, lehet felszabadultabb leszel idővel.