Napi tanítás augusztus

Hogy könnyen megtaláld, a régebbi tanításokat, íme a linkek:

Július:

Június:
Május: ...
Április:

Március:
Február:
Január:

Hivatásunk addig keresni, amíg rá nem találunk a Fényre, mely Belső Ön-Magunk. Lelkünk útját járva, tiszta szívvel szemlélődni és a szívünk rávezet minket. Ez az időszak a Belső Út-ról szól.

Önmagunk felfedezéséről és a Szeretet szónak új-ra-értelmezéséről.

Saját hozzáállásunk vizsgálatával megváltoztatható a szeretethez való hozzáállásunk is, és az ebből fakadó felismerések megértését jelenti. Azt, hogy isteni módon tudjunk szeretni.

Ha tudatosítjuk Magunkban kik vagyunk, megtisztulva mindattól, mik nem vagyunk, átélhetjük a tiszta Szeretet Jóságát Önnön lényünkön át.

Ezért arra biztatlak mindannyitokat, hogy lépjetek mélyen Önmagatokba, abba a belső békés csendbe, hol Isten szól hozzátok szíveteken át... és figyeljetek.

Ott találjátok kérdéseitekre a választ, sebeitekre a gyógyírt.

Új szakaszba lépett az emberi Egy-Én-i fejlődés. Fontos, hogy saját magunkért dolgozva tegyünk MAGunkért, ezzel is segítve a kollektív tudatosodást.
Minden lélek-lángnak saját fényét kell átélnie, hogy feljebb léphessen és megújulhasson. Most mindenkit főleg egyéni szinten tanítanak és neki, személyes jeleken keresztül szólnak. Figyeljetek hát...

A folyamatosan zajló változások felelősséget, tiszta hitet és feltétlen szeretetet kívánnak mindenkitől. Ezért kell megtisztulni minden léleknek, hogy az a Fénytudás beépülhessen az egyéni szintekre, amit a közelgő idő magával hoz, hogy a kódolások és beállítások sikeresek legyenek. Nagy átalakulások, ébredések és szembesülések jönnek.

Fogadjuk mindezt hittel, szeretettel, alázattal úgy, hogy közben felismerve Önmagunkat, teszünk értünk, magunkért, mindenkiért.

Szerető szívvel ölellek mindenkit: Orsi.

Innen:

2011. augusztus 31. szerda A Boldogság Fényszikráit szórjuk most az aurateredbe, hogy csillogó varázsa, szíved-lelked megérinthesse.
Nézz magadra és lásd, a külső csillogás csak válasz belső Fényedre, mely visszatükrözi Önmagad szeretetének ragyogását. Tárd ki Magadat végre és világíts, mert Fényed a Teremtés Ékessége!

2011. augusztus 30. kedd Az ember része a mindenségnek. Részei és részesei mindennek, amit látunk, érzünk, azokat átéljük. És amit átéltem, az élményét meg kell osztanom mindenkivel. És MINDEN, AMI KÖRÜLVESZ BENNÜNKET, LÁTSZAT CSAK. Illúzió. A KÉPZELET játéka az életünkben, mely káprázatnak tűnik... Mintha végi álmodnánk az életünket. Ezért élj úgy, mint aki él, és nem mint aki álmodik!

2011. augusztus 29. hétfő A Földön emberként, a "jó és rossz" felismerése segít elmélyíteni tudásod. Választásod azon az úton visz tovább, mely megerősít önmagadban és a Szeretetben!

Minden lépésed a feladatok megértése és a megoldás felé vezet.

Légy figyelmes, türelmes, hogy tapasztalásod bizonyossággá váljon Benned.

2011. augusztus 28. vasárnap Te Vagy a Szív, ha Istent Magadba engeded, mert Atyád Szeretetre teremtett! Mindig legyen egy dolog körülötted és benned, mely emlékeztet téged arra, hová is tartozol. Az ÉG gyermeke vagy, az angyalokkal születtél a Fényben.

Teremts magadnak egy olyan helyet az otthonodban, ahol erre emlékezhetsz. Kapcsolódj benső valóságoddal isteni és emberi részeidhez és éld Magadban meg Teljességedet.

2011. augusztus 27. szombat Szíved a gyógyító, mert Fényével megtisztít téged a gátaktól, hogy felszabadulhass!

2011. augusztus 26. péntek Szíved a Központ, mert Létezésed harmóniájában tart és segít, hogy Önmagadra ismerj!

2011. augusztus 25. csütörtök Szíved a kapcsolat, mert magasabb aspektusaidat teszi elérhetővé számodra, hogy fejlődhess!

2011. augusztus 24. szerda Másoknak segíteni, nehézségek árán is, saját boldogságod megélését segíti. Amikor önzetlenül segítesz másokon, megszűnsz abban a tér-idő rendszerben élni, amit földi tested felöltésével kezdtél el használni. Így önzetlenséged kiemel a kötöttségből és összekapcsol a Végtelenség energiáival. Ekkor, bár a földi idő telik, lelked gyógyul, ember tested nem öregszik, és az önzetlenség éltető energiái minden korodban a szemedben csillognak.

Mutatják Égnek és Földnek JÓ-ságodat!

2011. augusztus 23. kedd Az vagy, amit elhiszel magadról. Olyan az életed, amilyennek a gondolataiddal és hiteddel alakítod. Olyan segítséget kapsz feladataidhoz, amilyent kérsz és elfogadsz.
Tudatod teremtő ereje népesíti be világodat, teremts hát fénylő, neked tetsző dolgokat. Kérj hitet Atyádtól és engedd magadba erejét, hogy világod isteni legyen. Teremts fénylő Szeretettel, hogy benne boldogan élj!

2011. augusztus 22. hétfő Az angyali világok rendjei folyamatosan figyelnek és segítenek téged. Kérésed ahhoz az angyali csoporthoz jut el, melynek feladata ebben segíteni neked.
Mikor köszöneteddel megnyitod és elfogadod a segítő erők útját és energiáját, angyali lények hozzák el és kötik energiarendszeredbe a szükséges fényeket.

Ezek a fények rezgésükkel a megvalósulás felé irányítanak és erejükkel segítenek téged.

Te csak engedd, hogy szíved észrevegye, megértse és kövesse ezen angyali útmutatásokat.

2011. augusztus 21. vasárnap Isten elsődleges teremtési ciklusában – az őstisztaságú világrendben, az Isten önvalójából kivált szellemrészeinek egy része megtagadta a szeretetelvek követését és az önzés elvei szerint kívánt élni és saját világot teremteni.
Mivel az őstisztaságú világrendben ez képtelen megnyilvánulni, hiszen minden viszonyítás kérdése csupán. A rossz nem létezhet, így csak a jó hiányából fakad.
Megkezdődött egy másodlagos teremtési folyamat, amely létrehozta a létezés alsóbb síkjait, végső soron az anyagi világot (a nagy bumm). Megteremtette azt az életiskolát az önző lelkek számára ahol azok folyamatosan fejlődhetnek, tanulhatnak és évmilliárdokon át kiégethetik lelkeikből az önzésnek még a csíráit is.
Döntsd el milyen életet szeretnél magadnak, és aztán éld is azt meg.

2011. augusztus 20. szombat Mi legyen a mérték, amihez újra és újra hozzá méred az életedet? Lehetne a tízparancsolat is. Csak mi az Újszövetségben élünk, ezért jobb, ha a szeretet főparancsához méred az életedet. Mert ha Jézus követője vagy, nem elég azt mondani: „nem loptam”, hanem meg kell vizsgálni, „adtál-e” a rászorulóknak. A szeretet arra késztet, hogy mindennap tedd a jót, légy segítőkész környezeted felé.

2011. augusztus 19. péntek Sorsod energiái lelki-szellemi tereidből mindig a meghatározott idő szerint áradnak le a fizikai szintedre. Mielőtt aktiválná őket az életút energiája, mindig üzen lelked a várható feladatokról és őrangyalod felkészül segítségedre.

Ébernek kell maradnod és figyelned a belső jelekre, melyek álmok, megérzések vagy látható előrejelzések útján figyelmeztetnek.

Szólítsd meg angyalod és lelked, és fogadd el útmutató segítségüket.

Légy megélő ismerője sorsodnak!

2011. augusztus 18. csütörtök Te a Földre a Fény helytartójaként érkeztél, hogy benned ragyogó sugarad utat mutasson neked, Haza. Te a Földre segíteni jöttél, hogy a benned sugárzó Fény melengesse a szíveket.

Te a Földre tanítani jöttél, hogy a benned élő Bölcsesség megmutatkozhasson.
Te a Földre szeretni jöttél, mert MAG-ad vagy a SZERETET!

2011. augusztus 17. szerda Minden hajnal benned kel újra, ha Istennel ébred lelked!

Hálás gondolataid és érzéseid Atyád felé, a Kegyelem segítő energiáit adják életed vezetéséhez.

Fogadd örömmel létezésed ajándékait, hogy lelked szárnyán repülhess a Magaslatok felé!

2011. augusztus 16. kedd Engedd szellemi Éned magas rangú Fényeit magadba!

Tárd ki magad szellemiséged erőinek, hogy létezésed minden síkján bírd a Fénylő Szeretet támogatását.

Emeld kezeid a magasba és lásd meg, ahogy felérsz az egekig... Merítsd bele ujjaid az isteni Világosságba és hozd le Szívedbe ragyogását. Isten Fénye Benned ragyog Öröktől - Örökig!

2011. augusztus 15 hétfő Az igaz, önzetlen tett akkor teljesíti be isteni feladatát, ha azért teszed csupán, mert megteheted. Nincs benne kérdés, elvárás vagy földi akarás. Csak a tett élő, cselekvő léte, mely veled teremt Szeretetet.

2011. augusztus 14. vasárnap Tárd fel Minden lényegét, hogy eljuss Önmagadhoz!
Tárd fel Önmagad, hogy eljuss Mindenkihez.
Érezd meg, hogy a Minden csak az egy-ben létezik, mert ez az érzés mutatja meg neked: KI VAGY!

2011. augusztus 13. szombat Engedd a NAPOT magadba, hogy isteni Fénye ma Benned s általad ragyogjon!

Melegítsd fel szívedet, és mosolyoddal sugározd szét éltető Fényét!

Pillantásod, szemed tükre, a Boldogság Sugarát közvetíti, hogy melegség áradjon szét minden SZÍVben.

2011. augusztus 12. péntek
Létezésed része az Egy Szeretetfényének, melynek ragyogása az Élet sugarait táplálja, és Benned is ez fénylik,, mint a te teremtő erőd. A Te Sugarad egyedi és különleges, rezgése saját szellemi tudatod Fénye.
Ezt olvassák mindazok, kiknek szeretete oly tiszta, hogy ezt a Fényt meglássa, és tükrözze.
E szent Fényen át kapcsolódsz Istenhez, a Létezés Ős- esszenciájához, a SZERETETHEZ!
Figyelj a Szívedbe és keresd meg Léted Sugarát, lobbanó fényében.
Figyelj és éld meg, Önmagad ragyogásában!

2011. augusztus 11. csütörtök A Teremtés Mindenkiben benne ÉL - Egyként és Részként ugyanúgy.

Magadban teremted Világodat és Világoddal teremted az Univerzumot.

Mikor szívedben felébred a megértés, mindez EGY-ként létezik, akkor kapcsolódsz rá a tudatos Teremtés Fényeire.

Így leszel összhangban szellemi, lelki és emberi mivoltodban, hogy hittel használd Istentől kapott képességedet.

2011. augusztus 10. szerda Az Univerzum folyamatosan tanít, akkor is, mikor ennek nem is vagyunk tudatában.

Minden lélek a neki megfelelő szintű iskolában fejleszti magát, a neki kijelölt dimenzióban.

Mikor iskoláról, tanulásról álmodsz emberként, akkor lelked éppen tanul a szellemi térben.

Ha tudatosan szeretnél részt venni ebben a lelki folyamatban, kérd meg tanítómestered, ki utadra bocsátott a Földre, vagy Jézust, engedjék, hogy meditációban tanulhass, úgy ahogy megérted azt.

A Tudás Templomai csak arra várnak, hogy belépj a kapun.

Látogasd szorgalmasan tanulási szintereidet - meditálj rendszeresen, hogy a tudás részeddé válhasson!

2011. augusztus 9. kedd. A kérés energiája igényként jelenik meg az Univerzumban, s a köszönet érte - szentesíti a befogadást.

Mikor kérésed elhangzik, benned egy tér keletkezik, melyet betölthet az, mire vágysz. Ezt a helyet a Hit ereje tartja tisztán a beteljesülésig.

Ha hited tiszta és erős, a tér feltöltődik az isteni Kegyelem általad kívánt minőségével - kérésedre válaszként.

Mikor tiszta szívvel köszönetet mondasz, a tér benned életre kel és kérésed beteljesedik.

Kérj tisztán, várj hittel, s köszönd szeretettel!

2011. augusztus 8. hétfő Fénypalástot terít most rád a Szeretet Fénye, s vállaidra angyalok igazítják az isteni szőttest.

Érezd meg a Szeretet erejét benned és körülötted, s viseld díszként Fényét magadon!

Ragyogd át minden dolgodat ezzel a Szeretetfénnyel és adj mindenkinek belőle, kivel ma találkozol.

Légy a tiszta, isteni Szeretet közvetítője!

2011. augusztus 7. vasárnap A tündérek ereje mindig segítette az embert fejlődése útján. E finom energia kapcsolatot tartott a természet és az ember jelleme között.

Ha képes vagy ezt a finom erőt újra meglelni magadban és a kapcsolatot a tündéri világgal helyreállítani, dolgaid sokkal könnyebben haladnak a Földön.

Járj a természetben és csak figyelj!

Szeretettel szólítsd meg a tündéri világokat és kérd, mutatkozzanak meg előtted...

Ha szándékod szeretetteli és nemes, a találkozás megtörténik...

2011. augusztus 06. szombat

A kérés energiája igényként jelenik meg az Univerzumban, s a köszönet érte - szentesíti a befogadást.

Mikor kérésed elhangzik, benned egy tér keletkezik, melyet betölthet az, mire vágysz. Ezt a helyet a Hit ereje tartja tisztán a beteljesülésig.

Ha hited tiszta és erős, a tér feltöltődik az isteni Kegyelem általad kívánt minőségével - kérésedre válaszként.

Mikor tiszta szívvel köszönetet mondasz, a tér benned életre kel és kérésed beteljesedik.

Kérj tisztán, várj hittel, s köszönd szeretettel!

2011. augusztus 05. péntek

Fénypalástot terít most rád a Szeretet Fénye, s vállaidra angyalok igazítják az isteni szőttest.

Érezd meg a Szeretet erejét benned és körülötted, s viseld díszként Fényét magadon!

Ragyogd át minden dolgodat ezzel a Szeretetfénnyel és adj mindenkinek belőle, kivel ma találkozol.

Légy ma is te, a tiszta, isteni Szeretet közvetítője!

2011. augusztus 04. csütörtök

A tündérek ereje mindig segítette az embert fejlődése útján. E finom energia kapcsolatot tartott a természet és az ember jelleme között.

Ha képes vagy ezt a finom erőt újra meglelni magadban és a kapcsolatot a tündéri világgal helyreállítani, dolgaid sokkal könnyebben haladnak a Földön.

Járj a természetben és csak figyelj!
Szeretettel szólítsd meg a tündéri világokat és kérd, mutatkozzanak meg előtted...

Ha szándékod szeretetteli és nemes, a találkozás megtörténik...

2011.augusztus 3. szerda

Akkor érted meg igazán minden dolog lényegét, ha hagyod önmagadon át a megnyilvánulással összekötődni azt.

Ekkor a Létezésben Egy-ként éled meg Önmagadban és Világodban is ugyanazt az eseményt.

Kintről és bentről is figyelheted, miként kapcsolódnak egymáshoz mint ok és okozat az energiák.

Tudatosságod megnyílik és átfogja Életed aspektusait, hogy mindenben felfedezhesd Magad!

2011. augusztus 2. kedd

Angyali kórusok ma érted zengenek, dicsőítik az Élet csodáját.

Engedd magadba énekük gyógyító rezgéseit és figyeld, hogyan járja át tested Isten Szeretete.

Dalolj te is lelkeddel, hogy belső ritmusod összeölelkezhessen az Univerzum éltető dobbanásaival.

Engedd lényed táncolni e dalra, mert a Boldogság sugarát így hívod Magadba!

2011.augusztus.01. hétfő

Létezésed a tudatos felismerés lépésein át teszi lehetővé Önnön Lényed megértését.

Ez a megértés akkor válik élhető részeddé, ha hited engedi összekapcsolódni benned a tudással.

Mikor tudatosan élsz meg minden történést, Utad az isteni Létezés tartományain keresztül vezet, hogy visszatalálj Önmagad isteni Valójához.Sjcg123

Kobe Shoes Nike
Timberland Outlet
ray ban wayfarer eyeglasses
Nike Air Max Cheap
billige nike sko
Air Max Femme
Nike Air Max 90
Boutique Ugg
Boty Nike Air
Nike Pas Cher Homme
nike air
Michael Kors Outlet
newest lebron shoes
Sneakers Nike
chaussure Nike homme
uggs for cheap
adidas store
Adidas Originals Superstar
reebok running shoes
new jordan releases
Air Jordan Retro Sale
Jordan Schoenen
nike tn pas cher
chaussures de foot pas cher
Nike Store
Ugg Button
Adidas Superstar
Adidas Shoes Discount Marketplace
scarpe hogan outlet
official NHL jerseys
Moncler Store
botas de futbol
Doudoune Moncler Solde
Ugg Femme Pas Cher
tru religion jeans
uggs for women
moncler coats for women
pandora jewelry store
nike sneakers
nfl store
vans shoe store
pandora beads
ugg clearance
Michael Kors
Bottes Ugg Pas Cher
huarache sneakers
Air Nike
cheap nike air max
canada goose jackets on sale
toms sale
zapatilla adidas
Orecchini Pandora
pandora rings
Pandora Official Website
Canada Goose Official Site
Canada Goose Outlet
Cheap Michael Kors
hogan scontate
Nike Zapatos
Moncler Sale
cheap uggs
Canada Goose Outlet
Womens Ugg Boots
nike sportschuhe damen
australia uggs outlet
portafoglio michael kors
Soccer Boots Outlet nike
pandora online
Cheap Stone Island Jackets
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
moncler outlet
nike mercurial soccer cleats
moncler girls
Ugg Pas Cher En France
Moncler Outlet Online
coach factory outlet online
Uomo Hogan
Lebron 13
Coach Bags On Sale
Ugg boots Sale
Botte Ugg Femme
Uggs Outlet Store
religion store
Moncler Jacket Womens
Michael Kors handbag discount
Michael Kors handbag on sale
ugg factory outlet
nike chaussures
Nike Online Store
nike jordan shoes
new pandora charms
Air Jordan News
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Doudoune Moncler Pas Cher
Nike Air Jordan 11
hogan rebel donna
Timberland skor
ugg boots for women
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Air Jordan Release Date
nike schuhe günstig
nike air max running shoes
retro jordans for cheap
pandora charm bracelet sale
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Michael Kors Handbags Discount
Ugg Outlet Online Store
zapatillas nike baratas
Oakley Sunglasses Cheap
zapatillas running
australia uggs outlet
Stone Island Outlet
womens nike air max
christian louboutin outlet
Air Huarache
Air Max For Sale
Ray ban sale online
23 is back
Nike Air Women
cheap christian louboutin
Chestnut Ugg Boots
chaussure basket homme
Yeezy Black
nike sportschuhe
adidas schoenen
Veste Moncler Femme
Oakley Outlet
nike joggesko
Jordan Store
Ugg Grise Pas Cher
fitflops sale uk
nike shoes
sac coach soldes
Ugg Boots On Clearance
Chaussure Nike Pas Cher
sac a main michael kors
nike air jordan pas cher
ugg boots cheap
adidas kläder
The official UGG
prada outlet
chaussures nike pas cher
adidas outlet stores online
new yeezy shoes
Toms Shoes For Women
Pandora Store
uggs outlet
Yeezy Boost Sale Online
converse store
Canada Goose Outlet Store
longchamp bags on sale
cheap real uggs
adidas outlet
abercrombie and fitch store
nike free
air force one pas cher
louboutin heels
michael kors bags outlet
nike damenschuhe
Sportschuhe Nike
scarpe nike
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Nike Shoes Sale Store
Nike Air Sneakers
cheap air max outlet
ugg store
zapatos de futbol nike
ugg outlet online
Nike Air Huarache For Sale
Nike Air 90
Nike Air Max Boutique
canada goose jacket outlet
Nike Pas Cher Femme
ugg boots outlet online
hyperdunk 2014
nike sb stefan janoski
ugg boots classic
goedkope nike air max
Sheepskin Ugg Boots
air jordan
Pandora Beads And Charms
Jordan Sneakers For Sale
Soldes Ugg
Ugg Noir Pas Cher
Ugg Pas Cher Femme
Uggs Pas Cher Soldes
Negozi Pandora
Toms Outlet Online
Ray-Ban Official Discounted Site
Ugg Classic Tall
Anelli Pandora
moncler jacket sale
Nike Factory Store
Doudoune Femme Pas Cher
Air Max 90
Jordan Future
Veste Moncler Pas Cher
Doudoune Moncler Site Officiel
canada goose sale online
Vans Black Sneakers
pandora bracelet charms
cheap uggs for women
pandora outlet store
toms shoes outlet
Ugg Homme Pas cher
Original Ugg Boots
0123Sjcg123Kösz Lolli! gen.

Minden úgy van jól, ahogy.
Bár valóban hiányzik a csapatszellemisége, azért a hiány pótlódik mindig. Hiszen lehetek én a világ legzamatosabb almája, ha nem szereti az almát, hanem a szőlőt, mit se tehetek:))) És ez így van velem is. ( mondjuk, én minden gyümit szeretek... ) :) [♥] [:D]

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go toKedves Ragyi!

Senki nem kerül téged, sem pedig a bejegyzésedet, te rontod a saját hangulatodat a saját megjegyzéseddel, ami úgy néz ki, mintha egy nagy követ hajítottál volna be egy általad képzelt pocsolyába.
Esti mesének olvasd el Lázár Ervintől a Szegény Dzsoni és Árnikát, abból is ajánlom neked a Rézbányai Győzőről szóló részt.
Mostanában blogot írok, még igen kevés a visszajelzés, de kitartóan csinálom, mivelhogy örömet okoz nekem.
Emlékeztetlek, hogy az írásodat már 736 látták, csupán nem írtak ide egy betűt sem.
Ezt viszont nem muszáj mindenképp a szívedre venni.
A régi kis csapat már eltűnt innen, ezt ideje elengedni, helyettük majd jönnek mások, akik szívesen olvassák a bejegyzésedet.
Kitartás! :)))Látjátok, mondtam hogy csinálja valaki más!!!

A Napi tanításokat. Amíg Evelin csinálta, csicsergő vidám játszóterünk volt.

Most meg?!
Leprás helynek minősült a játszótér, amit mindenki kerül, és vállalt ígéretem bizony kemény feladattá vált.
Feladattá, amit ígéretem szerint csinálok, ám a köszönet és jó szó mégis kerüli.

Nehéz úgy kommunikálni, ha nem kérdeznek és nem válaszolnak az emberek.

" tudnál-e felelni, ha nem kérdeznek,
nem sírni akkor, ha elfelednek,
köszönni, ha nem köszönnek,
és tanulni abból.... ha megköveznek.
Mondj IGEN-t, és akkor talán, a boldogság egyszercsak rád talál
Életed gyönyör lesz! És csodás újjászületés a halál!Biegelbauerer Pál: Töredék a

Biegelbauerer Pál: Töredék a kapcsolatokról....

Szent meggyőződésem, hogy az emberi kapcsolatokért igazán semmit sem lehet tenni. Sőt, amikor teszünk érte, éppen azt tesszük megvalósíthatatlanná, amit el akarunk érni. Az emberek nem megszerezhetőek. A testük igen, ők nem. A görcsös megszerezni akarás vakká tesz minket arra, hogy észrevegyük az élet kínálta lehetőségeket. Tökéletesnek akarunk látszani, holott nincs riasztóbb a tökéletes embernél. Az emberszívet a gyengeség ejti rabul, nem az erő, nem a hibátlanság.

Minden olyan jelenségtől, amelyik veszélyeztetni látszik szabadságunkat, menekülünk. A kapcsolatért nem tenni kell, hanem elengedni kell. Mit? Az illúzióinkat. Elengedni azt az illúziót, hogy csak egy párkapcsolatban lehet boldog az ember. Elengedni azt az illúziót, hogy a másik szeretete tesz minket boldoggá. A másik szeretetét észre se vesszük, ha mi nem szeretjük őt. Mi az amit tehetek egy kapcsolatért? Semmit. Elég csak lenni. Lenni olyannak, amilyen vagyok. Vállalni azt a csodát, aki vagyok. Mint a kis virág. Ragyogni, illatozni, áradni. És lesz, akinek megnyílik a szeme az én egyedi és megismételhetetlen csodámra. Csak az én szemem se legyen zárva.Akit az angyalok küldtek

Mindenkinek, mert ti vagytok azok :)Szia!

Sziasztok!
Nagy öröm, ha örülni látlak titeket.

ui. ( a régi csapattársainkhoz, nagyon hiányzik csivitelésünk:) Hol vannak azok a játszóterek.........
Evelin, Bea, Zsuzsi, Napsugi, Ildikó, Tike, Jani, mosolygós, tesom, és kedves Mindenki, rossz a névmemoriám, azért is, mert nem látlak benneteket....Szia Ragyogás...

köszönöm az angyalok útmutatásait. :)
diamyne