Napi tanítások szeptember

" Őszi szélben dideregnek a lombjuk vesztett fák.
Lelküket fény helyett a sötét járja át.
Köd tekereg sejtelmesen derengő hajnali reggel.... "

Az eddigi tanításokat itt találjátok:
Augusztus: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/napi-tanitas-augusztus
Július: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/napi-tanitasok-julius-eresunk-foly...
Június: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/napi-tanitasok-junius-itt-nyar
Május: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/napi-tanitasok-majus-angyali-tanit...
Április: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/aprilis-angyali-tanitasokkal

Március: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/marcius-angyali-tanitasokkal
Február: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/angyali-tanitas-2011-februar
Január: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/angyalok-napi-tanitasai

Szeptember Az - ember hónapokkal megkezdődik az ősz, a szüret, a téli mély álom, a pihenés, erőgyűjtés időszaka.

És íme a szeptember utolsó napravalója:)
2011. szeptember 30. péntek Szeretet az alapja Létednek. Léted meg az alapja az Univerzum teremtő Rendjének. Az Univerzum alapja Isten Akaratának.

Így egyesül benned a Szeretet teremtő Akarata - Léted által!

Becsüld meg hát ajándékodat, és tölts minden pillanatot ennek Tudatában

2011. szeptember 29. csütörtök Amit magad iránt érzel, azt tükrözik vissza számodra mások.

Ha sajnálod magad, másoktól is sajnálatot kapsz... ezt érzik meg benned és rezgik visszajelzésképpen a többiek neked.

Ha tiszteled önmagad, másoktól is tiszteletteljes viselkedést tapasztalsz, hiszen... a tisztelet - tiszteletet teremt.

Mikor Szíved szeretetében már képes vagy Önmagad megtalálni, ez az érzés minden találkozásnál visszaköszön neked, és életed a Szeretet pillanatainak sorozatává válik... kívül - belül.

2011. szeptember 28. szerda A tapasztalatok megtanítanak a belső Bölcsesség szemével látni. Ez a belső erő minden nehézségben és próbában megláttatja veled a tanulás lehetőségét. És amikor szemed és szíved már a Bölcsesség Fényében érzékel, az Élet értelme tárul fel előtted: Felismered Önmagad Mindenben. Igen.

2011. szeptember 27. kedd A döntés meghozatala csak az első lépés a történések útján. További fejlődésed azon is múlik, milyen szeretettel és tisztelettel valósítod meg a döntést. A folyamat, mely beteljesíti a változást, csak a Szeretet által tud gyümölcsözővé érni...

2011. szeptember 26. hétfő Ha figyeled Önmagad Szíveden át, megérted, mely dolgok tesznek jobbá, és melyek távolítanak el a Jóság erejétől. Ekkor már tudatosan választhatsz: a jobbá válás és az eltávolodás útjai között.
Döntésed azt a leckét hozza így eléd, mely megmutatja választásod következményét.

Minden választás tanít, csak fogadd el az okítását...

2011. szeptember 25. vasárnap Mikor történik veled valami, te döntöd el: megéled-e azt Teljes Valójában Önmagadon át, ok és okozat lényegeként, mint saját részed, vagy csak kívülről, a kábultság érzéseivel szemléled és körülményként értékeled. A nézőpontot mindenkor te határozod meg!

2011. szeptember 24. szombat Légy mindig tudatában annak, amit teszel. Lásd meg, többé tesz-e téged és a világot? Javadra válik-e, tanulsz-e belőle? Szíved megelégedettsége utat mutat neked ezekben a kérdésekben.
Becsüld Önmagad annyira, hogy jót tegyél neked és mindenkinek.

2011. szeptember 23. péntek A megbocsátás nem azt jelenti, hogy egyetértesz a rosszal, hanem azt, hogy mindezek ellenére meglátod a cselekedet mögött azt a lelket, aki fejlődni szeretne.

Ez a felismerés a Szeretet Fényével kapcsolja össze a lelki energiákat, és megérinti benned önnön tapasztalataidat. Ezáltal vagy képes elfogadni, hogy mindenki a maga útján ott tart, amit már képes megérteni...

2011. szeptember 22. csütörtök Ha olyan dolgot kell tenned az életben mely nem tartozik a "kedvenc elfoglaltságaid" közé, és már előre fenntartásaid vannak, akkor a tevékenység és közéd az el nem fogadás energiáit építed. Bármivel is legyen feladatod, az azért kerül az utadba, hogy tanulhass belőle.
Lásd meg a tanulás, a tapasztalás szemével, és fogadd úgy, mint lehetőséget a fejlődésre.

Ha képes vagy minden dolgodat segítő erőként meglátni és elfogadni, akkor képes vagy összekapcsolódni a Teljességgel, amiben már nem érzel többé fenntartást.

2011. szeptember 21. szerda Engedd ma a boldogság, és a feltétlen öröm energiáit magadba! Hagyd, hogy ezek a Fények átragyogjanak és teljessé tegyék a napodat. Boldog megéléseket adsz ezzel magadnak.

2011. szeptember 20. kedd A megbecsülés megtanít téged a dolgok igazi értékére, mert amikor hálás szívvel fogadod és köszönöd az Élet apró csodáit és ajándékait, nem jut eszedbe bírálni, nyitott vagy rájuk.
Ekkor gondolataid és érzéseid a megbecsülés energiáival az isteni Fényt látják meg minden létezőben/létezésben, aminek Önmagad is részese vagy.

2011. szeptember 19. hétfő A megbocsátás ereje képes arra, hogy felszabadítson téged minden testedben.
Isteni Fénye lemos rólad minden hibáztatást és nehézséget, kegyelme hittel tölt fel és segít, hogy szabadon élhess. Csak szíveddel kell kimondanod, hogy rezgése átjárjon téged: megbocsátok Önmagamnak mindenért.

2011. szeptember 18. vasárnap Mikor túlságosan félsz az élettől, önmagad elzárod a megélések tanító erejétől.
Úgy nyithatod újra meg lényedet, ha gyengéd figyelemmel vagy mások iránt.
A szeretetteljes törődés elfeledteti veled félelmeidet és megnyitja szívedet az elfogadásra.
Akkor válhatsz Önmagad tanítójává, ha figyelsz a mások által feléd küldött útmutató jelekre is

2011. szeptember 17. szombat A Szeretet pillérei stabilitásodat segítik, nem engedik, hogy meginogj, biztosítják benned fenntartását. Ez a stabilitás isteni Önvalód Fényében tart meg Téged.

Minél többet gyakorlod a Szeretetet, annál bizonyosabb leszel Önmagadban, és annál többet tudsz segíteni másoknak is. A te kitartásod útmutató a keresőknek... remény az eltévedetteknek.

2011. szeptember 16. péntek Isteni erőd megtartásához a Jelenlét energiái segítenek hozzá, így amikor "kiesel" a jelenlétből, elvesztheted a tiszta kapcsolatod szellemi Valóddal.

Ha ilyenkor tudatosítod Önmagad Fényét és Szeretetét, az visszavezet a Jelenlét erőibe, és te visszahelyezkedhetsz az Egységbe. Légy Jelen mindig!

Legyen az gondolat, érzés vagy cselekedet, mert te határozod meg annak isteni vagy emberi minőségét Tudatosságod fényével!

2011. szeptember 15. csütörtök A feladatok nem azért jönnek az életedbe, hogy elriasszanak vagy megtörjenek téged. A feladatok tanítanak, mert általuk kívül és belül is megoldod azt a problémát, mely nem enged a továbblépésben.

Ez a felismerések és megértések módja, mely cselekvésben teremti meg a harmóniát a különbségek között.

2011. szeptember 14. szerda A Jóindulat megváltoztatja azokat a dolgokat számotokra, melyeket nehezen tudtok elfogadni.
A Jóindulat átalakítja a tagadás energiáit a megértés fényévé.

A Jóindulat olyan szívből áradó kegyelmi erő, mely megengedi, hogy mindenkit és mindent isteni NAGYságodból láss...

Légy JÓ-indulatú, hogy JÓL érezd magad!

2011. szeptember 13. kedd Gondolataid szellemi képei lelki szemeidnek láthatóak. Néha bevillannak és földi valóságnak tűnnek.
Ha e képek pozitívak és erősítenek, testednek harmóniát rezegnek. Ha e képek félelmeidet tükrözik, benned akadályokat képeznek.

Ismerd fel, hogy e gondolatok teremtője te magad vagy, ezért te irányítod milyenségüket.

Határozd el, hogy pozitív gondolataid erejével harmóniában tartod önmagad!

2011. szeptember 12. hétfő Az emberekkel való együttérzés nem azt jelenti sajnálkozol valaki helyzetén, hanem azt, hogy átérzed, mit is jelent neki az a feladat, amiben most van.

Az együttérzéshez csatlakozhatunk a segítőkészség erejével, mely nem megoldani akarja mások helyett a dolgokat, hanem lehetőséget ad, hogy azt könnyebben megtegye.

A segítőkészség barátja az Önzetlenség, ami nem azt nézi miért segítsen, hanem azt, hogyan tudná azt a legjobban megtenni.

Együttérzés, Segítőkészség, Önzetlenség. Olyan isteni erények, melyek általad teljesítik be az Akaratot!

2011. szeptember 11. vasárnap Mikor az Ég dolgozik az energiáidon és beállítja Fényrezgéseidet, testedben érezhetsz fáradtságot vagy furcsa érzéseket.

Ilyenkor energiarendszered az új vibráció hatására sejtszinten is dolgozik. Míg sejtjeid fel nem veszik harmonikusan az új erőt, nem tudod még teljesen befogadni azt, és a rezgést feszültségként érezheted.

Az elfogadás és az isteni Fények tudatosítása benned, csökkentik a testi tüneteket.

Ha Szeretettel átsimogatod minden részed, elfogadod az Akaratot és harmóniába hozod Önmagad, a hangolások nem okoznak kellemetlenséget.

2011. szeptember 10. szombat Ne feledkezz meg a játékról és a játékosságról. Ha az életet mindig túl komolyan veszed, nem segíthet az a könnyedség, mellyel mosolyogva léphetsz át egy-egy helyzeten.

A játék a Létezés boldogságának része. Nélküle nem tudod teljességében megélni Önmagad!
Hagyd, hogy a játék öröme és élménye emlékeztessen a Boldogságra.

2011. szeptember 09. péntek A Szeretethez vezető ösvényen több útjelző segít, hogy el ne téveszd az irányt.

Az út elején a megbocsátás igazít el, majd a nagylelkűség üdvözöl. Ha tovább haladsz az általuk jelzett irányba a Jóság tűnik fel előtted és továbbvezet az Elfogadáshoz. Innen már csak pár lépést kell tenned, hogy a Szeretet Otthonába érj!
Jó utat!

2011. szeptember 08. csütörtök Saját érzéseid vezetnek és tanítanak téged. Utat mutatnak szíved tisztaságán át, hogy felismerd Önmagad. Onnan tudod, hogy elérted a Szív-tisztaság érzését, hogy mások érzelmeire is tekintettel vagy, és tiszteled őket értük.

2011. szeptember 07. szerda A csillagenergiák képesek hatni rátok és gyógyítani sejtjeiteket, mikor az Univerzumhoz tartozónak valljátok magatokat.

Ilyenkor Tudatosságotokkal kapcsolódtok az Teremtés gyógyító erőihez és beengeditek magatokba azokat.

Nézzetek fel az égre és érezzétek:

Otthon vagytok az Univerzumban, a Mindenséghez tartozom!

A segítő erők azonnal átjárnak benneteket és összekapcsolódnak veletek sejt szinten, hogy érezzétek: a magasrangú, szellemi Fény küldöttei vagytok itt, a Földön.

2011. szeptember 06. kedd Lelked utat mutat, angyali szó segít.

Hallgasd szíved szavát, hogy hangjukat megértsd...

Lelked és őrangyalod útmutatásodra szíveden át küld érzésbeli üzeneteket.

Figyeld a visszatérő szív-jelzéseket, mert támaszként szolgálnak neked.

2011. szeptember 05. hétfő Soha ne add fel! Ha úgy érzed is, hogy a meditációd nem olyan mély, amilyennek lennie kellene, ne add fel. Nem ehetjük minden nap a legfinomabb ételeket, de attól még eszünk. Ugyanígy, amikor meditálunk, tápláljuk lelkünket, belső lényünket. Még ha nem is tudjuk minden nap a legpompásabban táplálni lelkünket, akkor is tovább kell próbálkoznunk. Bármivel tápláljuk is a lelket, az jobb, mintha éheztetnénk.

Tehát ne add fel soha, próbálj mindig meditálni.
Olyan türelmesnek kell lennünk, mint a földművesnek. A földműves fölszántja a földet és megműveli a talajt. Az után várnia kell, hogy Isten esőt adjon, és a mag csírába szökkenhessen.
Törekvéséletünkben éppígy rendszeresen meditálnunk kell, de éreznünk kell azt is, ahogy Isten Kegyelme esőként leszáll ránk. Amikor Isten Kegyelme leereszkedik, a mi emberi erőfeszítésünk pedig felszáll, képesek leszünk állandóan jól meditálni.

2011. szeptember 04. vasárnap A türelem és a világ átalakítása. Ha mélyen magunkba merülünk, látjuk, hogy a világ határozottan fejlődik és halad.
A külső világban harcokat, csatákat és háborúkat látunk. De tudjuk, hogy van egy másik világ is, a belsővilág. Amikor törekszünk, látjuk a fejlődést saját természetünkben és mások életében. Röviden, látjuk a tökéletesség ígéretét. A tökéletesség nem jöhet létre egyik napról a másikra. Idő kell hozzá. Lélek teljes türelmet kell gyakorolnunk. Türelmesnek lenni nem azt jelenti, hogy kénytelenek vagyunk alávetni magunkat az élet rideg valóságának. Nem, a türelem belső bölcsesség. Belső bölcsességünk azt mondja, hogy időbe telik, amíg az isteniség a külső síkon is kinyilvánul.
Az egész világnak lélekteljes türelemre van szüksége. Akkor az igazság a maga módján növekedhet.

A türelem tegnap, tökéletességem kezdete volt.
A türelem ma, elégedettségem virágzása.

2011. szeptember 03. szombat Ma egy fohászt adunk át. Kösd össze magad a Teremtő Fénnyel, öleld át Anyafölded és mondj imát mindenkiért:

Hit, szeretet, áldás,
ISTEN Szent sugara
Tisztíts meg most minket!
A türelmet sosem lehet kívülről ránk erőltetni. Az a mi belső gazdagságunk.
Amikor egy nap te is ráeszmélsz, mit érhet el a türelem életedben, rájössz majd, hogy legdédelgetettebb álmaid gyümölcsöző valóságokká válnak pusztán attól, hogy ismered és alkalmi fogod a titkot, hogy miképp lehet türelemfát nevelni szívedben. Azt a fát, amely kudarcfád és, diadalfád között növekszik, Türelemfának hívják.

2011. szeptember 02. péntek Lényed minden része Szeretetre született. Ezt akkor érted meg, érzed át, mikor minden részedet elfogadod és szereted. Ez a Szeretet az összetartó, megvilágosító erő, mely megmutatja neked önnön FÉNYED! Ragyogásod akkor látható, ha hiszel önmagad isteni eredetében és elfogadod a Gondviselést.
Így vagy EGY-ként Fény a Mindenségben!

2011. szeptember 01. csütörtök A Boldogság Fényszikráit szórjuk most az aurateredbe, hogy csillogó varázsa szíved-lelked megérinthesse. Nézz magadra és lásd, a külső csillogás csak válasz belső Fényedre, mely visszatükrözi Önszereteted ragyogását.
Tárd ki Magadat és világíts, mert Fényed a Teremtés Ékessége!Sjcg123

Kobe Shoes Nike
Timberland Outlet
ray ban wayfarer eyeglasses
Nike Air Max Cheap
billige nike sko
Air Max Femme
Nike Air Max 90
Boutique Ugg
Boty Nike Air
Nike Pas Cher Homme
nike air
Michael Kors Outlet
newest lebron shoes
Sneakers Nike
chaussure Nike homme
uggs for cheap
adidas store
Adidas Originals Superstar
reebok running shoes
new jordan releases
Air Jordan Retro Sale
Jordan Schoenen
nike tn pas cher
chaussures de foot pas cher
Nike Store
Ugg Button
Adidas Superstar
Adidas Shoes Discount Marketplace
scarpe hogan outlet
official NHL jerseys
Moncler Store
botas de futbol
Doudoune Moncler Solde
Ugg Femme Pas Cher
tru religion jeans
uggs for women
moncler coats for women
pandora jewelry store
nike sneakers
nfl store
vans shoe store
pandora beads
ugg clearance
Michael Kors
Bottes Ugg Pas Cher
huarache sneakers
Air Nike
cheap nike air max
canada goose jackets on sale
toms sale
zapatilla adidas
Orecchini Pandora
pandora rings
Pandora Official Website
Canada Goose Official Site
Canada Goose Outlet
Cheap Michael Kors
hogan scontate
Nike Zapatos
Moncler Sale
cheap uggs
Canada Goose Outlet
Womens Ugg Boots
nike sportschuhe damen
australia uggs outlet
portafoglio michael kors
Soccer Boots Outlet nike
pandora online
Cheap Stone Island Jackets
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
moncler outlet
nike mercurial soccer cleats
moncler girls
Ugg Pas Cher En France
Moncler Outlet Online
coach factory outlet online
Uomo Hogan
Lebron 13
Coach Bags On Sale
Ugg boots Sale
Botte Ugg Femme
Uggs Outlet Store
religion store
Moncler Jacket Womens
Michael Kors handbag discount
Michael Kors handbag on sale
ugg factory outlet
nike chaussures
Nike Online Store
nike jordan shoes
new pandora charms
Air Jordan News
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Doudoune Moncler Pas Cher
Nike Air Jordan 11
hogan rebel donna
Timberland skor
ugg boots for women
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Air Jordan Release Date
nike schuhe günstig
nike air max running shoes
retro jordans for cheap
pandora charm bracelet sale
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Michael Kors Handbags Discount
Ugg Outlet Online Store
zapatillas nike baratas
Oakley Sunglasses Cheap
zapatillas running
australia uggs outlet
Stone Island Outlet
womens nike air max
christian louboutin outlet
Air Huarache
Air Max For Sale
Ray ban sale online
23 is back
Nike Air Women
cheap christian louboutin
Chestnut Ugg Boots
chaussure basket homme
Yeezy Black
nike sportschuhe
adidas schoenen
Veste Moncler Femme
Oakley Outlet
nike joggesko
Jordan Store
Ugg Grise Pas Cher
fitflops sale uk
nike shoes
sac coach soldes
Ugg Boots On Clearance
Chaussure Nike Pas Cher
sac a main michael kors
nike air jordan pas cher
ugg boots cheap
adidas kläder
The official UGG
prada outlet
chaussures nike pas cher
adidas outlet stores online
new yeezy shoes
Toms Shoes For Women
Pandora Store
uggs outlet
Yeezy Boost Sale Online
converse store
Canada Goose Outlet Store
longchamp bags on sale
cheap real uggs
adidas outlet
abercrombie and fitch store
nike free
air force one pas cher
louboutin heels
michael kors bags outlet
nike damenschuhe
Sportschuhe Nike
scarpe nike
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Nike Shoes Sale Store
Nike Air Sneakers
cheap air max outlet
ugg store
zapatos de futbol nike
ugg outlet online
Nike Air Huarache For Sale
Nike Air 90
Nike Air Max Boutique
canada goose jacket outlet
Nike Pas Cher Femme
ugg boots outlet online
hyperdunk 2014
nike sb stefan janoski
ugg boots classic
goedkope nike air max
Sheepskin Ugg Boots
air jordan
Pandora Beads And Charms
Jordan Sneakers For Sale
Soldes Ugg
Ugg Noir Pas Cher
Ugg Pas Cher Femme
Uggs Pas Cher Soldes
Negozi Pandora
Toms Outlet Online
Ray-Ban Official Discounted Site
Ugg Classic Tall
Anelli Pandora
moncler jacket sale
Nike Factory Store
Doudoune Femme Pas Cher
Air Max 90
Jordan Future
Veste Moncler Pas Cher
Doudoune Moncler Site Officiel
canada goose sale online
Vans Black Sneakers
pandora bracelet charms
cheap uggs for women
pandora outlet store
toms shoes outlet
Ugg Homme Pas cher
Original Ugg Boots
0123Sjcg123Őszintén örülök, ha ez az olvasni való némi segítség

Bárkinek :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me:)

Köszi:) :) :) :) :)Mit tehetünk ma egymásért?

„Élvezd az életet társaddal együtt, akit szeretsz…”

„A feleségem egyáltalán nem ért a háztartásvezetéshez. Mit tegyek?”

Bár a múltat tekintve a ház körüli teendők általában a nőkre hárultak, manapság a szerepek megváltoztak.
A gazdasági szükségszerűség talán azt diktálja, hogy mind a ketten munkát vállaljatok. Sok esetben a férj is segít a háztartásvezetésben.

Ez nem jó vagy rossz; a lényeg, hogy összhangban legyenek az elvárásaitok. Ha te elvársz valamit, a társad viszont egészen mást vár el, abból gondok lesznek. Íme, néhány javaslat, ami segíthet.

1) Megfelelő időzítés. Ne akkor beszélj meg nehéz kérdéseket, amikor ideges vagy, várj, amíg mindketten nyugodtabbak lesztek! A Biblia azt mondja: „legyen minden ember gyors a hallásra, késedelmes a szólásra, késedelmes a haragra, mert az ember haragja nem szolgálja az Isten igazságát” (Jakab 1:19-20). Amikor az indulatok magasba szöknek, nem lehet a problémát megoldani, csak mélyíteni.

2) Próbálj megegyezni! Keress középutat! Értsd meg, hogy ami neked fontosnak tűnik, nem biztos, hogy a párodnak is fontos. Lehet, hogy korábban neked sem volt fontos, tehát engedd elsikkadni.

3) Tanulj meg tárgyalni, vagy mindig csalódott leszel. Keress olyan megoldást, amivel mindkét fél nyer! Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy segítesz mosogatni vagy lefektetni a gyerekeket, így több időtök lesz egymásra. Mindkét félnek bele kell adnia a maga részét.

4) Imádkozz vele, érte és egymásért. Ma a házaspárok 90%-a nem teszi ezt, pedig ez a legfontosabb dolog, amit tehetsz, mert Jézus ezt mondta: „…ha közületek ketten egyetértenek a földön mindabban, amit kérnek, azt mind megadja nekik az én mennyei Atyám” (Máté 18:19).Gyógyító erő lakozik a lélekben

Az AKARAT és a HIT ereje!

Az alábbi érdekes kutatási eredményeket találta( m ) kedves barátom, az origo.hu oldalon a gyógyító erő lakik a lélekben című, cikkben.

Annak idején Jézus kérdezte:
- Akarsz e meggyógyulni?
- Hiszed e, hogy meggyógyíthatlak?

Nem tudom, hogy van e régebbi forrás. Biztosan. A jóga is tanít a lélek
(Tudat) gyógyító erejéről. Ezt tanítja az agykontroll is. Az érdekesség az, hogy régebben kézzel - lábbal tiltakozott a tudomány a gondolat gyógyító, teremtő ereje ellen, most viszont egyre inkább elismeri.
Sőt kísérletileg is bizonyítják.
És mégis mozog a Föld - mondta Galileo Galilei miután elítélték a tanaiért.
Íme egy példa a sok közül, amit az origón találtam az említett cikkben: A kutatók mostanában kezdenek rájönni, hogy a pozitív meggyőződések nem pusztán azáltal hatnak, hogy elnyomják a stresszt, önmagukban is vannak pozitív hatásaik. A biztonságérzet vagy az a hit, hogy a dolgok jóra fordulnak, segíthet abban, hogy szervezetünk fenntartsa és helyreállítsa magát.

A placebo hatásról szerzett ismereteink szerint az a hit, hogy egy gyógyszer vagy kezelés segíteni fog, még akkor is előidézheti a kívánt hatást, ha a szer vagy kezelés valójában semleges, mert a beteg pusztán cukortablettát vagy sóoldat-injekciót kapott. A kutatók eddig úgy gondolták, ez a hatás csak akkor jelenik meg, ha a kísérleti alanyokkal elhitetik, hogy valóban hatékony gyógyszert kapnak. Úgy tűnik azonban, hogy magában a palacebo hatásban való hit is elegendő lehet.
Ted Kaptchuk, a bostoni Harvard Egyetem orvosi karának kutatója a közelmúltban egy kísérlet során irritábilis bél - szindrómában szenvedő betegeknek egy teljesen semleges hatású szert adott. A betegeknek ezt őszintén el is mondták, ugyanakkor hozzátették, hogy ennek ellenére a szer jelentősen csökkentheti betegségük tüneteit azokon az öngyógyító folyamatokon keresztül, melyeket a szellem testre gyakorolt hatása vált ki. Az önkéntesek állapotuk javulásáról számoltak be. A kutatók szerint a javulás titka az lehet, hogy a betegeknek adtak valamit, amiben hihettek,és meggyőző módon elmagyarázták nekik, miként működhet - és ez már elég volt a szervezet öngyógyító folyamatainak beindításához "a betegeknek adtak valamit, amiben hihettek"
Tehát igaz a régi kijelentés, most már tudományosan is:
"Legyen a Te hited szerint!" "A te hited meggyógyított téged!"

Érdekességként tettem ide, hogy érezhetővé, érzékelhetővé válhasson KIK IS Vagyunk mi, Emberek.A létezésben, mint egy vonalnak, ahogyan két vége van

úgy az Istenségünknek is: egyik végén Isten- másikon Sátán. Jó és rossz. De ha jól megnézzük, nincs rossz, csak a jónak a hiánya az, ami rossznak látszik. Címke szó.

De nicsak! Nézzük meg közelebbről:

I s T e N meg a S á T á N szavainkat: e két szó mássalhangzói azonosak, ha az Isten és a Sátán szó, egy síkra van helyezve, így Isteni a meglátásom immár! Én örök kezdő vagyok :)
Az örök kezdő Mert minden kereső kezdő.

Kezdő az, akinek belső késztetése van arra, hogy valami örökké istenibbé, megvilágosítóbbá és beteljesítőbbé fejlődjön. Attól a pillanattól fogva, amint állandóan fejlődni akarsz, örök kezdővé válsz. A hajnal egy új nap kezdete; a reményt, a megvilágosodást és a tökéletességet jelképezi.
A hajnal mindennap a kezdő szerepét játssza. Utazását pirkadatkor kezdi, és a végtelen Napban fejezi be. Ha érezni tudod, hogy egész lényed – tested, életerőd, értelmed, szíved és lelked – az örökké virágzó hajnalt testesíti meg, akkor mindig örök kezdő maradsz. Minden nap azt kell éreznünk, hogy valami újat kell elérnünk. Minden nap haladunk. Csak úgy szárnyalhatod túl magad, ha felfedezed és megőrzöd örömödet. Ha felfedezed és megtartod örömödet, akkor mindig lesz rá energiád, hogy még egy lépést tégy.

Bárcsak értelmem minden reggel
Oly gyönyörűvé válna,
Mint a reményhajnal sugarai.

__

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?dffd437b8da078d0ccad5bec4f9b95efTagadd meg a Sátán létezését

mert csak egy mesealak, és könnyebb lesz az életed. Akkor Jézuskára sem lesz szükséged. Felnőtt emberré válhatsz.Lelki nyugalom

Előszó a Lelki nyugalom című könyvéből, Sry Chinmoynak.

Kedves barátaim, fivéreim és nővéreim, én az imádság ember vagyok, és a béke tanulmányozója.
Imádkozom a Mennyei Atyához, hogy minden isteni tulajdonságotokat hozza felszínre és növelje meg végtelen mértékben. Imádkozom Istenhez, hogy ajándékozzon meg mindannyitokat, Álom Tanításával, ami maga a béke. Úgy érzem, a világbéke az imádság, a meditáció és az odaadó szolgálat segítségével születhet meg. Minden egyes egyénnek meg kell próbálnia boldoggá tenni másokat, mert csak a boldogságon keresztül juthatunk békéhez. Ha szeretettel és őszintén boldogságot tudunk szerezni valakinek, akkor ő csupa jóindulat lesz irántunk. Tehát a boldogságból békét nyerünk, és békéből boldogságot. E kettő elválaszthatatlan. A mi világunk sajnos nem látta még a béke arcát és nem érezte még a béke szívét. Miért? Éppen azért, mert mi, csak elménk zsenialitásával és nagyszerűségével próbáljuk létrehozni a békét. Mindaddig, amíg a békét elménk képességeivel igyekszünk létrehozni, szomorú kudarcra vagyunk ítélve. Csak akkor arathatunk sikert, ha szívünk képességeit használjuk. A szív tapasztalatai megerősítenek, kitágítják látókörünket, és megéreztetik velünk, hogy mi mindannyian egyetlen családhoz tartozunk, és csak egy otthonunk van. Ez a Föld. Minden ember zarándok. Szálljuk hát örömszárnyainkkal és örökké új álmainkkal a szeretet és az ígéret egén. Szeretetünkkel teljesen sajátunknak fogjuk látni és érezni a világot. Ígéretünkkel megnöveljük minden emberi lény és minden nemzet szépségét és isteniségét. A legalázatosabban, legőszintébben és leglélekteljesebben imádkozom Mennyei Atyánkhoz, hogy az álmok egy olyan új évezredével ajándékozzon meg bennünket, amely felemeli az emberiség tudatát, és minden egyes emberi lényt a legfelsőbben tökéletessé tesz.Mi ez a kutyulék?

Istenkéket belekutyulni? Ez,meg az két külön téma.Az örömnek szárnyai vannak :)

Az öröm szárnyai
A valódi öröm azonnali kiterjedést jelent.
Ha megtapasztaljuk a tiszta örömöt, a szívünk azonnal kiterjed. Érezzük, hogy az isteni szabadságégbolton repülünk. A világ teljes széltében és hosszában a miénk lesz, nem azért, hogy uralkodjunk felette, hanem mint tudatunk kiterjedése. Valósággá és tágassá válunk.Ha valódi örömöt tapasztalunk, érezhetjük, hogy Isten elégedett velünk, mert örömünk Isten legnagyobb vívmánya. Ha boldogtalanok, szomorúak és levertek vagyunk, azzal számos istentelen, negatív erőnek adunk otthont. De ha valóban boldogok vagyunk, valami igazán értékeset adunk Istennek. Isten a legmélyebb beteljesedését leli abban, hogy ilyen ajándékot kap tőlünk.Amit mi az örömünknek hívunk, azt Isten a tökéletességünknek nevezi. Minden emberi lény a tökéletesség üzenetével jött a földre. Egy nap minden emberi lény megvalósítja majd a legmagasabb Igazságot. Minden emberi lénynek rendeltetése, hogy beteljesedjen. Ez lelkünk veleszületett joga.