Segítsetek rajtam, kérlek!

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, egyfajta utolsó reményként regisztráltam ide. Nagyon jó érzés olvasni a sikertörténeteket, és a rengeteg bölcsességet. Érzem, hogy jó helyen járok. Először, hogy az oldal témájában is írjak valamit, még megemlíteném, hogy éppen nemrég akadtam rá a vonzás törvényére. Bízom benne nem hiábavalóan, hiszen az időzítés éppen tökéletes, most nagyon nagy szükségem lenne a pozitív energiákra...

A helyzetem tehát a következő lenne: Úgy alakult, hogy egyedül maradtam 4 éves kislányommal, ennek tetejében pedig nem tudom fizetni a hitelem a számlák mellett. Szóval egyszerre jött össze minden, nehogy egyszerű legyen... Az elmaradásom kerekítve 250000Ft. Talán számotokra nem hangzik nagy összegnek, de a jelenlegi helyzetemben tulajdonképpen ezen múlik a jövőnk, ha ezt most nem sikerül összegyűjtenem, akkor nem is akarok belegondolni, mi lesz velünk.

Ha valaki megszánna engem, létrehoztam egy internetes számlát, amin keresztül tud segíteni.
Ezen az oldalon:

Az oldaon csak ki kell csak tölteni az kért adatokat, és ezzel utalsz nekem annyi pénzt, amennyit beírsz a fenti donation részbe. Én eddig nem tudtam, hogy ilyen is van, egy ismerősöm ajánlotta ezt a paypalt, azt mondta, már sokszor használta, és biztonságos.

Bármilyen kis összeg, akár 1000Ft is nagy segítségemre lenne, sok kicsi sokra megy alapon! Ha személyesen nem tudsz segíteni, akkor arra kérlek, hogy legalább küldd tovább kérésemet egy olyan ismerősödnek, aki jobb anyagi helyzetű, és megteheti! Kérlek segítsetek! Igyekszem megváltoztatni a gondolkodásomat, és nem feladni, de sajnos nem nagyon látok kiutat mások segítsége nélkül. Előre is nagyon nagyon szépen köszönök mindent!

Zsófi