Baj van, segítsetek

Az interneten hozzájutottam különböző rendek rituáljaihoz. Ezek szinte mindegyike valamilyen átkot tartalmaz. Már 8 éve használom óriási sikerrel a vonzás törvényét de nehéz feltörnöm a rám nehezedő átkot. Én dr. Joseph Murphy és dr. Thomas Troward tanítványa vagyok (kb. harminc könyvüket olvastam összesen), olvastam a Titkot is.
Próbáltam már kijelenteni pozitív állításokat, jót kívánni "az átkozónak" ("áldjátok azokat akik téged átkoznak)... nem segített, már másfél éve próbálok ilyeneket.
Ami eredményt hozott a következő megerősítés "Én vagyok minden ami létezik. Minden ami létezik én vagyok. Én egy vagyok.". Ezzel kijelentem hogy egy vagyok Istennel, mindennel - valamint azt hogy csak egyetlen dolog létezik ezért nem létezhet konfliktus a világban.
Remélem jó úton vagyok, sokkal jobban érzem magam. Azért kezdtem el "okkulttal" foglalkozni mert azt gondoltam az ott rejlő tudással még jobban szolgálhatnám az emberiséget, féltem azomban valahová betagosodni, mert furcsálltam a titoktartást ott (nagy volt bennem a szeretet és szerettem volna az élet minden áldását az embereknek adni, ez viszont "visszatartásra" kényszerített volna hivatalosan) és furcsálltam hogy egyes rendek nőket nem vesznek be (én férfi vagyok, de nem szeretem ha a nőket valami oknál fogva nem tartják egyenlőnek)
Már másfél éve vagyok így. Óriási volt bennem a szeretet és az életerő, mindenki szeretett, jó hírem volt és van (még azért maradt) az egész városban és környékén. Úgy érzem "a sivatag újra kivirágozhat" számomra.

Szeretetet és jókívánságokat küldök mindenkinek a fórumon. Kérlek segítsetek ha tudtok,

kendermagosKedves Kendermagos ¤

"Ami eredményt hozott a következő megerősítés "Én vagyok minden ami létezik. Minden ami létezik én vagyok. Én egy vagyok.". Ezzel kijelentem hogy egy vagyok Istennel, mindennel - valamint azt hogy csak egyetlen dolog létezik ezért nem létezhet konfliktus a világban."

Szerintem jó úton haladsz. De az okkultizmust, miszticizmust, ezotériát hagyd el, szerintem.

Jó ha túllátsz a jelen élethelyzeteden, mivel több vagy annál. Valójában az Élet vagy, "Az" vagy.

Ajánlott honlap:

Mi a véleményed Kazsu?

Szép napot :)Segítsetek légyszives.

Sziasztok.
Nagyon nagy bajban vagyok és nem tudom kezelni.
Beleszerettem egy nős férfibe már lassan 2 éve vagyunk együtt. Tudom hogy vannak előző életeink és biztos hogy ismertem is őt, mert soha nem volt idegen a számomra.
Szeretném ha elválna, de nem látok rá esélyt jelenleg.
Nem tudom mi lesz velünk de a félelem lassan megöl és bujkálni sem tudok tovább. Nem szeretnék szerető lenni, de otthagyni sem tudom. Ha elhagy az egész életem értelmetlen és üres lesz.
Segítsetek légyszives.