Az Én életem...

A legjobb barátnőm ajánlotta, hogy írjak ki itt mindent magamból, nem számít ki olvassa, magamért írok.
Mi körülbelül egy éve ismerjük egymást. Akkoriban nagyon nagy szerelmi bánatom volt, mert tavaly Valentin napon elhagyott életem első pasija. Nagyon sok hibát elkövettem a kapcsolatban, és megelégelte.
Barátnőm felkarolt engem akkor és segített mindenben, amiben csak tudott. Sok tanácsot adott nekem, tényleg nagyon sokat tanultam tőle eddig is, és még biztos fogok is...

Kétségbeesetten kerestem a leendő páromat, az utcán, mindenhol, mert nem akartam egyedül lenni. Megismerkedtem sok új pasival, de egyikkel sem jött össze valamiért. Biztosan megvolt rá az ok.
Egy kis idő után, barátnőm bemutatott engem a pasijának az egyik barátjának. (Kicsit bonyolult a fogalmazás). Először képeken láttam őt, és már akkor nagyon megfogott a tekintete. Éreztem, hogy nagyon intelligens lehet.. elkezdtünk ismerkedni, találkozgatni, és a harmadik randin össze is jöttünk. Nem gondoltam volna nyáron, vagy ősszel, hogy nekem lesz még valaha párkapcsolatom. Annyira örültem, annyira boldog voltam, hogy iszonyatosan görcsössé váltam. Féltem, hogy elrontok valamit a tapasztalatlanságom miatt, mert én elmondhatom magamról hogy kb 0 % tapasztalatom van fiúk terén. Nem nehéz kitalálni miért lett vége a kapcsolatnak.
Görcsösségem miatt "féltem" magamat adni, féltem, hogy nem leszek neki elég jó. Így valamilyen szinten becsaptam őt.. becsaptam, mert mást mutattam, és ő nagyon jól tudta. Szerintem tudta azért, hogy mikor vagyok tényleg Én, és mikor vagyok más.. Többségében magamat adtam.
A másik a bizalom.. nem tudtam benne megbízni 100%-osan. Bízni bíztam benne, de nem teljesen.

Mindig a barátnőmtől kértem tanácsot, mert ő tapasztaltabb mint én, és tőle vártam a segítséget.

Pénteken este nála voltam. 9 óra körül elkezdtünk beszélgetni. Elmondtam neki mindent, tényleg mindent, ami bántott engem. Elkezdtem sírni, és közben beszélgettünk. Ő nem tudta, hogy mi legyen, maradjunk együtt, vagy jobb szét menni. Egészen hajnali negyed 6-ig ment a sírás. Bőgtem nagyon. Szerintem még a szülei is hallották lent. Negyed 6kor lefeküdtünk aludni, negyed 8-ig sikerült pihenni egy kicsit. A szemeim már nagyon fájtak, nagyon fáradt voltam, de nem akartam feladni, mert az volt bennem, hogy utolsó remény .. utolsó lehetőség..
Negyed 8tól olyan délután 4 óráig szintén ment a sírás, de már ő sem bírta száraz szemekkel. Simogatott, nyugtatgatott engem, de bennem az volt, hogy soha többé nem látom már. Soha többé nem beszélünk már. Kérdeztem tőle rengetegszer, hogy biztosan szakítani akar? Biztos? 100 %? Azt mondta nem tud bennem megbízni, nem tud hinni nekem.
A 2 alap dolog hiányzott a kapcsolatból. A bizalom, és az őszinteség.
Bízni bíztam benne, de nem 100 %-osan.
Őszintének szerintem őszinte voltam hozzá mindig... itt a legnagyobb hiba a tapasztalatlanságom volt, a bénaságom. Féltem hogy elrontok valamit, és nem tudtam mindig magamat adni :( És ezt ő úgy vette, hogy becsaptam őt. De én nem fogalmaznék ennyire durván azért...

Sírt ő is, könnyezett, törölgette a szemét, én pedig beszéltem hozzá nagyon őszintén. Hogy milyen nagyszerű ember ő, és az ilyen pasit becsülni kell, és én szégyellem magam azért, amiért elszúrtam. Ha tudná, hogy én mennyire tudnám őt szeretni, hogy mennyi tervem volt vele. A közös nyaralásunkat terveztem, a szülinapját, mindent. Azt mondta érezte hogy van jövője a kapcsolatunknak, egészen eddig az őszinte beszélgetésig, amikor kiderült, hogy nem bízom benne 100%-osan.
Beszéltem hozzá folyamatosan, ő pedig nézett maga elé szomorúan. Nagyon sajnált engem, és gondolom meg is hatottam a szavaimmal, mondataimmal, és elérzékenyült.
Csodálom őt, felnézek rá, a gondolkodása miatt, azért, mert erős ember, tudja tartani magát. Vannak problémái otthon. Például válnak a szülei. Nagyon sajnálom ezt, és gondolom, hogy nem könnyű, de akkor sem panaszkodott nekem soha, nem lehetett látni rajta, hogy fáj neki. Inkább magába fojtotta. Ezért erős számomra. Nagyon sok jó tulajdonsága van, amiért felnézek rá. Irigylem azokat az embereket, akik a környezetében lehetnek: a barátait, a családját, a szomszédait, mindenkit, aki a közelében lehet, mert tényleg fantasztikus ember.

Nekem nagyon nehezen megy a pasizás, mert félénkebb vagyok az ügyetlenségem miatt. Számomra fontosak a belső értékek, nagyon fontosak. Az őszinteség, bizalom, hűség, a humor, tisztelet, intelligencia, a jóság. Most csak ezek jutottak eszembe. De ezek a tulajdonságok mind megvannak benne. Ezen kívül még nagyon helyes fiú, izmos, magas. Minden normális lány álma egy ilyen pasi. Az én álmom is még mindig Ő.

A szülinapom 2 hét múlva lesz, és már megint egyedül leszek :( Soha nem volt olyan szülinapom, amikor lett volna valakim. Persze hogy van családom, barátaim(?), de a szerelem az teljesen más... én világéletemben egyedül voltam ilyen szempontból. 19 évesen lett először kapcsolatom. Elszúrtam. Szenvedtem sokáig. Hála barátnőmnek, megismertem a barátomat, de őt is elszúrtam. :(

És mi az érdekes kettejükben? Hogy interneten ismerkedtünk meg, 2 hét után összejöttünk már, ugyanazokat a hibákat elkövettem, ők szakítottak velem, sírtam a szakításnál, könyörögtem. Ugyanaz történt mindkét fiúnál.

Hisztis, sértődős, gyerekes, éretlen vagyok.

Ha tudnátok mennyire szégyellem magam, a barátnőm előtt, Ő előtte, mindenki előtt. Hogy 21 évesen nem tudok kialakítani egy normális párkapcsolatot, és úgy viselkedek mint egy 15 éves hülye tini.
Nem tudom hogy szégyelljem e, hogy nem jöttem össze mindig az első jöttmenttel, mert akkor lenne tapasztalatom a szexben is..
Szégyellem magam a barátnőm előtt nagyon, mert segíteni akart nekem, hogy ne szenvedjek az első barátom elvesztése miatt.. ezért mutatta be nekem Őt. Megígértem neki, hogy nem okozok neki fájdalmat. És nem tartottam be az ígéretemet :(

Fogalmam sincs mi történt velem, de teljesen kifordultam önmagamból. Talán azért, mert örültem, hogy végre van valakim, és nem akartam elszúrni. Ez lett a vesztem.

Ezeket mind amit leírtam, sírva mondtam el Neki a hétvégén. Sírva, és ő is sírt, mert sajnált nagyon engem :(

Ő túlságosan érett, én pedig éretlen vagyok. Pedig csak 1 év van köztünk. De ő nem kislányokkal szeretne lenni, hanem komoly nőkkel. Azt mondta nekem, hogy ha megkomolyodom, akkor írjak neki, keressem meg, és akkor talán lehet belőle valami. Nem ígért meg semmit, nem hitegetett. De megbeszéltük, hogy egy ideig nem beszélünk, amíg nekem fáj. És nekem kell megtennem az első lépést azzal, hogy írok neki. Meglátja majd mennyire komolyodtam, és onnan már rajta múlik kettőnk története.

Mondtam neki azt is szinte bőgve, hogy nem kell nekem semmi ajándék a szülinapomra. A legértékesebb szülinapi ajándékom az lenne ha visszajönne hozzám. És hogy én mindig várni fogom őt. Akár 1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év múlva. És ha lesz egyszer egy kapcsolata, ahol nem becsülik és nem szeretik őt, akkor gondoljon rám, hogy én mennyire tudtam volna őt szeretni. Mert hibáztam, tudom, de attól még szeretem őt, és ezt jól tudja. Sok barátnője volt, de soha nem becsülték meg őt. Volt aki 1 évig hazudott neki, és sohasem szerette őt. Megcsalták őt sokan ... na az hazugság! Szerintem ilyen őszintén még senki nem beszélt vele, mint én a hétvégén.

Most az van bennem, hogy meg akarok változni. Nem csak miatta, hanem magam miatt is, mert addig nem lesz normális párkapcsolatom, amíg meg nem komolyodom, fel nem növök.
A legegyszerűbb egy komoly kapcsolattal lehetne, de ez szerintem lehetetlen. Mert egy pasi sem tűrné el szerintem sokáig, hogy 21 éves kislány legyen mellette. Meg én amúgy is nagyon válogatós vagyok. Csak akkor jövök össze valakivel, ha érzem hogy lehet közös jövőnk. És ez eddig 2x fordult elő.

Olvasok rengeteget, imádom az önismereti könyveket, bújni fogom azokat. Jövő hónapban elfogom veszíteni a munkámat is sajnos. Pedig ott aztán lenne időm olvasgatni. Szívesen tanulnék tovább, mennék tovább egyetemre vagy főiskolára, de anyagi gondjaink vannak, építkezünk is, úgyhogy ez sajnos lehetetlen. De célom egyszer egyetemet végezni.

Kicsit összevissza lett az írás szerintem, mert annyi gondolat, érzés van bennem, annyi mindent le szeretnék írni egyszerre, hogy na :)

De egy biztos, hogy komolyodnom kell. Tudnom kell ki vagyok, merre tartok, hinnem kell önmagamban.
Ha a sors úgy hozza hogy újra együtt leszünk, akkor minket biztos egymásnak teremtettek.
Nekem nagyon fontos a szeretet, családcentrikus vagyok, és én világ életemben őszinte szerelmet, őszinte párkapcsolatot akartam és még most is azt akarok.. eszembe sem jutna egy megcsalás vagy bármi, én már annak örülnék nagyon ha tudom hogy viszont szeretnek engem. Remélem egyszer megélhetem én is, amit nagyon sok szerencsés ember megél.

Aki tud kérem segítsen tanácsokkal!abc20180811 cheap ray ban

abc20180811
cheap ray ban sunglasses
mariners jerseys
tory burch outlet store
air max
nike huarache shoes
cheap jordan shoes
dr martens
air max 1
coach outlet store online
hermens
discount oakley sunglasses
marlins jerseys
columbia outlet
valentino outlet
ralph lauren outlet online
salvatore ferragamo outlet
ralph lauren uk
adidas campus shoes
yeezy shoes
polo ralph lauren outlet online
ecco outlet
coach factory outlet online
kate spade outlet online
birkenstock outlet online
timberland shoes
michael kors outlet clearance
christian louboutin shoes
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
nike sneakers
kate spade bags
michael kors outlet store
cheap nfl jerseys wholesale
pg 2 shoes
fake rolex
ysl outlet
hermes outlet
christian louboutin sale
yeezy shoes
toms shoes
coach outlet online
pandora charms sale clearance
longchamp outlet
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
ecco shoes
coach factory outlet online
ugg outlet online
oakey sunglasses outlet store
michael kors outlet online
air max 87
supreme shirts
ugg sale
kate spade handbags
timberland outlet
angels jerseys
air max 95
coach outlet store online
coach factory outlet online
red bottom heels
coach factorty outlet online
city royals jerseys
toms outlet store
ralph lauren outlet online
michael kors outlet clearance
adidas superstars
cheap air jordans
kate spade handbags
yeezy boost
louis vuitton outlet store
air max
kate spade outlet online
kobe shoes
air max 270
pandora charms
pandora outlet
coach factory outlet online
white sox jerseys
birkenstock sandals
prada shoes
nike tessen
nike air max 97
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
birkin handbags
supra for sale
cheap nike shoes
skechers outlet
longchamp outlet
coach factory outlet online
air max shoes
fitflop shoes
ferragamo outlet
michael kors bags
kate spade outlet store
salvatore ferragamo outlet
moncler jackets
red bottoms
uggs outlet
ugg boots
birkenstock shoes
vans outlet
mbt
timberland outlet
coach outlet store online
adidas nmd runner
supra for sale
timberland boots
adidas nmd r1
canada goose sale
jordan shoes
rockies jerseys
hermes bags
kate spade handbags
pandora charms outlet
kate spade outlet online
ugg boots outlet
louis vuitton outlet
pandora sale clearance
astros jerseys
kate spade handbags
cheap oakley sunglasses
harden vol 1
ralph lauren outlet
mulberry outlet uk
fitflops sale
air force 1
epic react flyknit
new balance outlet
salvatore ferragamo
mulberry uk
nike free 5.0
birkenstock sale
coach outlet store online clearance
air foamposite
michael kors outlet
pandora charms sale clearance
adidas sneakers
cheap oakley sunglasses
indians jerseys
michael kors outlet online
coach outlet online
coach factory outlet
nike cortez classic
pandora charms outlet
coach outlet store online
kate spade handbag
reds jerseys
adidas stan smith
moncler coats
pandora charms
cheap jordans
coach outlet online
air max outlet
michael kors outlet clearance
kate spade outlet
pandora jewelry outlet
nike outlet store
coach outlet online
canada goose
louis vuitton outlet online
kate spade outlet online
new balance outlet store
nfl jerseys
salvatore ferragamo shoes
louis vuitton outlet
retro 11
ugg outlet store
pandora charms sale
nike outlet store
air more uptempo
nike air max zero
coach outlet store
devil rays jerseys
ugg outlet store
louboutin outlet
timberland shoes
air more money
supreme uk
pandora canada
polo ralph lauren outlet online
kate spade outlet online
air jordan shoes
cheap oakley sunglasses
pandora charms outlet
cartier watches
toms outlet online
cheap jordans free shipping
coach outlet store online
underarmour outlet
michael kors
ecco outlet
coach factorty outlet online
kate spade purses
kyrie 4
coach factory outlet
yeezy boost 350
louis vuitton outlet online
longchamp outlet online
nike dunks
nike air max 90
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
air max shoes
pandora jewelry store
coach factorty outlet store
michael kors
timberland shoes
birkenstock outlet
fitflops sale clearance
nike outlet
pandora charms sale
pandora outlet store
jordan shoes for sale
michael kors handbags
moncler sale
nike outlet store
christian louboutin sale
yeezy shoes
louboutin shoes
salomon outlet
coach factory outlet
ralph lauren outlet online
jimmy choo shoes
jordans
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
cheap jordan shoes
nike shox shoes
louis vuitton handbags
nike react shoes
coach factory outlet online
ralph lauren sale
longchamp
coach outlet online
rolex replica watches
coach outlet store
nike zoom shoes
ecco outlet
adidas superstar shoes
fred perry polo shirts
mont blanc pens
rolex replica watches
kate spade handbags
pandora jewelry
kate spade outlet
pandora rings
birkenstock outlet store
michael kors canada
jimmy choo outlet
lebron james shoes
reebok outlet
nike outlet online
dansko shoes
michael kors outlet online
nike free 3.0
pandora charms
air max 90
mlb jerseys cheap
adidas yeezy boost
cheap air jordans
birkenstock shoes outlet
adidas yeezy boost
nike air presto
brewers jerseys
orioles jerseys
coach factory outlet
discount oakley sunglasses
coach factory outlet online
cheap jordan shoes
ralph lauren sale
coach outlet store online
ralph lauren uk
mont blanc pen
michael kors outlet store
adidas store
coach outlet online
canada goose parka
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses outlet
ray ban sunglasses discount
moncler sale
tory burch outlet online
columbia shoes
nike shoes
air jordan retro
rolex replica watches for sale
kate spade purses
coach outlet online
canada goose jackets
fred perry outlet
twins jerseys
nike outlet online
tory burch handbags
dr martens boots
padres jerseys
rangers jersey
ralph lauren sale clearance uk
fitflop sandals
canada goose
jordan shoes
tiffany and co jewelry
polo ralph lauren outlet
mets jerseys
adidas shoes
coach factory outlet online
pirates jerseys
canada goose outlet store
canada goose jacket
ralph lauren outlet online
moncler jacket
ferragamo shoes
pandora charms sale clearance
ray ban sunglasses outlet
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
swarovski outlet
canada goose jackets
dr martens boots
michael kors outlet
kate spade outlet online
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet store
adidas yeezy boost 350
converse outlet
pandora jewelry
michael kors outlet clearance
ugg boots
nike shoes
ugg outlet online
converse shoes
christian louboutin shoes
nike air max 2018
fitflops uk
nmd adidas
converse all star
jimmy choo
ralph lauren sale clearance uk
ugg outlet
pandora jewelry
hermes handbags
adidas yeezy
cheap jordan shoes
cheap jordans for sale
nike air max 2019
fitflops sale
fitflop sandals
basketball shoes
coach outlet
canada goose coats
ugg boots
red bottom
nike air max 2018
coach factorty outlet store
coach factory outlet
adidas yeezy
ugg shoes
adidas nmd r1
prada outlet online
pandora jewelry
nike air max 97
louis vuitton factory outlet
fendi handbags
uggs outlet
nike running shoes
polo ralph lauren
nike shoes outlet
ray bans
pandora jewelry
moncler outlet online
louboutin shoes
ecco shoes for women
nba jerseys cheap
canada goose jackets
christian louboutin shoes
moncler outlet online
coach factory outlet online
christian louboutin shoes
nike sneakers
coach factory outlet online
canada goose outlet
supreme shirts
ralph lauren outlet online
adidas outlet online
kate spade bags
michael kors outlet online
ugg outlet store
mulberry handbags
philipp plein
coach outlet online
polo outlet online
adidas outlet
canada goose coats
adidas yeezy shoes
adidas outlet store
cheap air jordans
mulberry
pandora jewelry outlet
moncler
air jordans
michael kors outlet online
coach factory outlet online
discount oakley sunglasses
athletics jerseys
christian louboutin shoes
coach outlet online
adidas nmd r1
ugg boots sale
durant shoes
coach factory outlet
pandora outlet
ray ban sunglasses outlet
canada goose jackets
canada goose
diamondbacks jerseys
fitflop uk
mlb jerseys
michael kors handbags
gucci outlet online
abercrombie kids
uggs outlet
birkenstock uk
pandora jewelry outlet
oakey sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet online
pandora charms sale
cheap jordan shoes
coach factory outlet online
swarovski crystal
oakley sunglasses outlet
adidas originals
timberland boots outlet
adidas ultra boost
ralph lauren
nfl jerseys
ralph lauren uk
tory burch outlet online
adidas outlet online
michael kors outlet store
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren
coach outlet online
vans outlet store
polo ralph lauren outlet online
pandora charms outlet
nike outlet store online
burberry outlet store
hermes bag
polo ralph lauren outlet
kate spade outlet online
cheap air max
timberland outlet
coach outlet
michael kors outlet store
ray ban glasses
canada goose jackets
kobe shoes
birkenstock outlet
coach outlet online
lacoste polo shirts
pandora charms outlet
michael kors outlet store
blue jays jerseys
yeezy boost 350
braves jerseys
nike cortez classic
fitflops sale
ralph lauren uk
cheap jordans
yeezy shoes
fitflops sale clearance
nike zoom
mlb jerseys cheap
hermes bags
supreme clothing
ysl handbags
adidas outlet online
asics outlet
pandora charms
nike huarache shoes
air max axis
coach outlet online
moncler coats
kate spade outlet
adidas shoes
adidas outlet store
ronaldo jerseys
philipp plein outlet
salvatore ferragamo shoes
louis vuitton factory outlet
ugg canada
cheap jordan shoes
dodgers jerseys
mlb jerseys wholesale
louboutin outlet
canada goose sale
tiffany outlet
coach outlet online
birkenstock outlet store
pandora charms outlet
yeezy boost 350
coach outlet canada
asics outlet store
nike outlet
tiffany and co outlet
abc20180811chanyuan

chanyuan2018.01.06
true religion jeans
michael kors outlet online
converse shoes
kate spade outlet
nike trainers
cheap jordans
polo ralph lauren
oakley sunglasses
tods outlet
michael kors outlet
new balance shoes
ecco shoes
coach canada
michael kors wallets
yeezy boost 350
kate spade outlet
uggs outlet
michael kors bags
kate spade outlet
christian louboutin outlet
ugg cyber monday
oakley sunglasses
chrome hearts outlet
nike sko
michael kors outlet
true religion jeans
nike trainers
ugg boots clearance
pandora charms
polo ralph lauren
uggs outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
reebok outlet store
pandora outlet
asics shoes
coach factory outlet
ray ban sunglasses
cartier outlet
jordan shoes
christian louboutin online
canada goose jackets
ugg outlet
nike roshe
ralph lauren outlet
michael kors outlet
birkenstock sandals
prada shoes
moncler jackets
ugg boots clearance
nike foamposite
lacoste polo shirts
polo ralph lauren
links of london
canada goose jackets
nike roshe one
ugg outlet
pandora charms
oakley sunglasses
hermes outlet
polo outlet
cheap jordans
cheap nfl jerseys
ray ban sunglasses
pandora outlet
michael kors outlet
valentino outlet
longchamp handbags
moncler outlet
ugg outlets
coach outlet
michael kors outlet
uggs outlet
air max 90
mulberry outlet
fitflops sale clearance
pandora charms
nike shoes
swarovski outlet
canada goose jackets
pandora outlet
ray ban sunglasses
nfl jerseys
canada goose jackets
cheap snapbacks
michael kors outlet
polo ralph lauren
mulberry handbags
cazal sunglasses
ugg outlet
puma outlet
pandora charms
ray ban sunglasses
tory burch outlet
jordan shoes
polo ralph lauren
mont blanc pens
michael kors outlet
true religion jeans
pandora jewelry
vans shoes
ugg outlet
vans sko
polo ralph lauren
ralph lauren polo
michael kors handbags
uggs
new balance shoes
futbol baratas
coach outlet online
adidas wings
supreme clothing
canada goose jackets
michael kors handbags
adidas shoes
uggs outlet
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
air max 90
huaraches shopping
mulberry outlet
salomon shoes
christian louboutin outlet
michael kors outlet
christian louboutin shoes
denver broncos jerseys
air max 90
ugg outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
michael kors outlet online
soccer jerseys
coach outlet
ray ban sunglasses
cheap nhl jerseys
ugg outlet
ray ban sunglasses
nfl jerseys wholesale
michael kors outlet
nike store
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
michael kors outlet
thomas sabo
coach factory outlet
christian louboutin outlet
true religion jeans
true religion uk
ugg outlet
swarovski crystal
kobe shoes
fitflops sale
true religion jeans
christian louboutin uk
michael kors outlet
nike free 5
canada goose jackets
pandora jewelry
fitflops sale clearance
pandora charms
michael kors
oakley sunglasses
ralph lauren polo shirts
soccer jerseys
oakley sunglasses
adidas outlet store
nike trainers
true religion outlet
ralph lauren polo shirts
coach outlet
nike outlet
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
kate spade outlet
air huarache
ray ban sunglasses
coach outlet canada
cheap jerseys
oakley sunglasses
michael kors outlet
cheap mlb jerseys
true religion outlet
ugg boots clearance
zapatillas salomon
oakley sunglasses
michael kors handbags
christian louboutin shoes
adidas sko
pandora outlet
nike shoes
ugg black friday
ugg outlet
air max uk
canada goose jackets
polo outlet
coach outlet
michael kors outlet
true religion jeans
air huarache
uggs outlet
air max 1
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
ysl outlet
cheap jordans
ferragamo outlet
pandora outlet
hermes birkin
ralph lauren polo shirts
tory burch outlet
mulberry handbags
pandora outlet
polo ralph lauren
ugg outlet
coach outlet
kevin durant shoes
nba jerseys
hogan scarpe
polo ralph lauren
cheap snapbacks
coach outlet online
swarovski outlet
canada goose outlet
longchamp solde
michael kors outlet
ugg outlet
montblanc pens
jordan shoes
nhl jerseys
coach outlet
nike shoes
polo ralph lauren
cheap nfl jerseys
nike shoes
toms sko
oakley sunglasses
nike blazer pas cher
ugg boots clearance
pandora charms
adidas nmd
canada goose outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses
air max trainers
christian louboutin shoes
ugg boots
mont blanc pens
polo ralph lauren
cheap football shirts
salomon sko
nike air max 2015
cheap jerseys
oakley sunglasses
canada goose jackets
polo ralph lauren
salomon sko
tory burch outlet
herve leger outlet
soccer shoes
canada goose outlet
nike outlet
coach factory outlet
fitflops shoes
canada goose jackets
coach outlet online
toms sko
hermes outlet
oakley sunglasses
polo outlet
coach outlet online
canada goose outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
rayban sunglasses
coach outlet
ugg outlet
lebron james shoes
longchamp outlet
ecco sale
oakley sunglasses
jordan shoes
coach outlet
polo outlet
canada goose outlet
kobe bryant shoes
ferragamo outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg outlet
ugg outlet
nike sko
ugg outlet
longchamp handbags
coach outlet
burberry outlet
ray ban sunglasses
denver broncos jerseys
canada goose cyber monday
canada goose parka
fitflops
adidas nmd
birkenstock outlet
coach outlet online
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
christian louboutin outlet
nike air force 1
nike factory outlet
michael kors handbags
nfl jerseys
pandora outlet
nike air max
pandora charms
canada goose outlet
prada sunglasses
ray ban sunglasses
coach outlet
toms sko
ralph lauren polo
michael kors outlet online
barbour outlet
ugg outlet
longchamp handbags
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
moncler outlet
polo outlet
nike store uk
christian louboutin shoes
polo outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
air jordan 4
nfl jerseys
pandora jewelry
polo ralph lauren
timberland sko
canada goose coats
cheap nfl jerseys
true religion outlet
true religion jeans
christian louboutin outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
canada goose outlet
uggs outlet
jordan shoes
ray ban sunglasses
fitflops
michael kors outlet
tory burch shoes
fitflops shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet
coach outlet
ray bans
timberland boots
jordan shoes
nike shoes
cleveland cavaliers jersey
cheap mlb jerseys
michael kors outlet online
swarovski crystal
mulberry bags
football shirts
christian louboutin outlet
canada goose outlet
mulberry handbags
jordan shoes
mbt shoes
coach outlet
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
kate spade outlet
michael kors outlet
mulberry handbags
nike shoes
dansko shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses
true religion jeans
christian louboutin outlet
coach factory outlet
tory burch outlet
kate spade outlet
longchamp outlet
moncler outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
mulberry bags
vans greece
oakley sunglasses
mont blanc pens
basketball shoes
ugg boots clearance
true religion jeans
christian louboutin outlet
canada goose outlet
tory burch outlet
ferragamo outlet
uggs outlet
burberry outlet
lacoste soldes
canada goose outlet
converse shoes
longchamp pas cher
nike outlet
ugg outlet
burberry outlet
michael kors handbags
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
supreme clothing
coach outlet
oakley sunglasses
longchamp outlet
longchamp bags
polo ralph lauren
ugg outlet
uggs outlet
oakley sunglasses
swarovski outlet
michael kors
chicago blackhawks jerseys
kicks nice
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
burberry outlet
polo outlet
ugg boots
coach outlet
ed hardy clothing
canada goose outlet
michael kors outlet
jordan shoes
ralph lauren polo
coach handbags
longchamp solde
nba jerseys
tory burch outlet
moncler outlet
chrome hearts
michael kors outlet
supra shoes
ugg boots clearance
michael kors
canada goose outlet
canada goose outlet
canada goose outlet
nike air max 90
longchamp handbags
salomon chaussures
hermes belt
adidas uk
coach outlet
pandora charms sale clearance
swarovski outlet
ray-ban sunglasses
cheap jordans
pandora outlet
michael kors uk
michael kors outlet
kobe 9
ralph lauren polo
supreme clothing
oakley sunglasses
marc jacobs outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
polo ralph lauren
supreme clothing
canada goose jackets
Girls shoes
ugg outlet
adidas trainers
polo ralph lauren
michael kors handbags
ralph lauren pas cher
mont blanc pens
louboutin shoes
longchamp pliage
michael kors outlet
coach outlet
coach outlet
nfl jerseys
coach outlet online
mac makeup
michael kors outlet
michael kors outlet
lakers jerseys
oakley sunglasses
ugg boots
nike sko
prada handbags
prada outlet
coach outlet online
moncler jackets
true religion jeans
coach factory outlet
nfl jersey wholesale
coach outlet
yeezy boost
michael kors outlet
coach outlet online
canada goose black friday
ugg boots
true religion outlet
ugg outlet
coach outlet store online
ugg outlet
tory burch outlet
canada goose outlet
fred perry polo shirts
rayban sunglasses
nike outlet
canada goose outlet
ray ban sunglasses
polo shirts
michael kors
bottega veneta outlet
air max 90
oakley sunglasses
ugg boots
puma shoes
ugg boots
coach handbags
reebok trainers
coach outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
coach outlet
coach outlet
coach factory outlet
ferragamo outlet
mulberry sale
michael kors handbags
fitflops outlet
michael kors outlet
giuseppe zanotti outlet
mcm outlet
polo ralph lauren
polo outlet
ugg bootsA Nagy "Ő"

Emese, nekem is ő volt a mindenem és talán örökre az marad. És egy ideig ezt is állította ő maga is hogy én vagyok élete nagy szerelme mégis kidobott. Most erre mit mondhatnék? Az álmok sosem teljesednek be igazán. Ne emészd magad , bár tudom nagyon nehéz bekell érned valami mással valami nem olyan tökéletes érzéssel és lehet egyszer összejön a dolog valakivel. Ne add fel. Valaki biztosan szeretne veled lenni . Lásd engem , énis csak bízom és reménykedem de itt globálisan van már baj sajnos az emberek gondolkodásával..Tisztességes lányok

Emese , nekem kellene egy tisztességes lány de még egy tisztességes lány is szépen becsapott (lásd a kis történetem..) Én szeretnék egy ilyen lányt aki valóban hűséges de nem sikerül. És szeretném ha tudnád hogy a tisztességes pasiknak sem könnyű, mert mindig pofára ejtenek minket is .Hasonló cipő

Valami nagyon hasonlót én is átéltem. Én közel 6.5 éve ismertem a volt barátnőmet akivel a 6 évből legalább 3-at a legjobb barátokként kezeltük egymást. Egy munkahelyen ismerkedtünk meg és ott is jöttünk össze. Mondanom sem kell , elkezdtünk járni. Sajnos elkövettem egy hatalmas nagy hibát, kiadtam 100% magam neki és nagyon érzékeny voltam vele mindig. 3 évig a tenyeremen hordoztam ittam minden szavát és mindig csak vele foglalkoztam. Nagyon szerettem , ahogy még most is szeretem. Sajnos ő elköltözött otthonról egy idelye és saját lakást vett. Persze jött az ami ilyenkor jönni szokott. Mikor a pillangók kiszabadulnak a ketrecükből , beleízlelnek a nagy szabadságba.. vele is ez történt. Elkezdett a szomszédokkal ismerkedni , pasikkal barátkozni (bár sose tette míg a szüleinél lakott) megváltozott. Mindene megvolt mellettem , sosem utasítottam el , mindig találkoztunk és minden rendben volt. Szerettük egymást nagyon. Mondogattuk örökre eggyütt maradunk. Persze nem így lett, máskülönben nem írnám ezeket a sorokat. Két hónapja kibökte már nem szeret (ezt smsben de a szemembe sose merte mondani :S ) majd emailben kitett 3 év után ok nélkül. Azzal a szöveggel hogy nem illünk össze, annak ellenére mindent eggyütt szerettünk csinálni és soha nem veszekedtünk. Én tudtam pasi van a dologban de ő tagadta. Telt az idő , egy hónapja letiltatta a telefonszámomat (megis szüntette azt :S ) se emailekre se hívásokra nem válaszol. Már persze közösségi oldalon az uj "párja" mellett virít..(mintha nem történt volna semmi bár tudom nem boldog és büntudata van mert ő is mondta mégis mással van ) Csak mert ő már "megváltozott".. a huga elhordott mindennek , bár semmit se tud a kettönkről történtekkel kapcsolatban de megtörtént. Már nem keresem egy idelye bár természetesen fáj a hiánya mert tudom soha senki nem fogja így becsülni ahogy én őt. Én vele képzeltem el az egész életem de ő valamiért nem, mert telebeszélték a fejét a szomszédai és barátnői hogy ne ragadjon le nálam mivel ő 32 éves én viszont csak 27.. Ezt tudtam hogy befog következni csak azt nem értem miért nem járt nekem egy normális szakítás szemtől szemben ennyi év után. Miért kellett szó nélkül eldobni mint egy zsacskó szemetet mikor mindenét én adtam neki és mindig mellette álltam a munkahelyén és az életben is. Talán ez a kedvesség átka. Most próbálok keresni egy olyan lányt aki hozzám hasonlóan tud szeretni és bízom benne hogy nem futok ujra bele egy hasonlóba. Örök életemben megmarad bennem ez az érzés hogy ő azt mondta nekem " örökre szeretni foglak" és egy napon már semmit se kaptam :( Hozzá teszem mindig dolgos ember voltam és becsületes ahogy munkám is van és nem vagyok bunkó sem semmirekellő mégsem jár ezekért az emberi tulajdonságokért jutalom sajnos. De teljességgel megtudom érten min haladtál keresztül. És nem vagy ezzel a problémával egyedül.Na ez az igazi nagy arcon

Na ez az igazi nagy arcon csapás, ami tegnap történt velem. Nem sokkal a tegnapi bejegyzésem után megtudtam, hogy randija lesz az exemnek a hétvégén ... ennék konkrétabb jel nem is lehetett volna. Tehát a Sors azt akarja ezzel mondani nekem, hogy felejtsem el, és ne reménykedjek, mert nem leszünk együtt már soha többé.
Én leírhatatlanul szomorú vagyok. Eddig reménykedtem, de most már semmi értelme. Nem értem miért ilyenek a pasik. Soha eszembe sem jutna a megcsalás gondolata sem ... a tisztességes, becsületes lányok nem kellenek senkinek sem. A pasiknak a ribancok kellenek akik megcsalják őket 100x és a szemükbe hazudnak ... Legalábbis az exemnek ezek kellenek, akik nem becsülik meg őt. Ilyen a világ sajnos :(
Én magamat egy tisztességes, becsületes lánynak tartom ... a tapasztalatlanságom miatt féltem, aggódtam, és meg akartam felelni neki ... ő ezt úgy vette mintha én hazudtam volna neki, nem voltam hozzá őszinte. Könyörgöm, hol nem őszinte itt az ember? Az, ha megcsalnak téged és hazudnak rosszindulatból, az hazugság .. na de az én "hibám" ez nem hazugság :/ Még meg sem közelíti a hazugságot!
21 éves vagyok, és nagyon csalódtam, hogy a férfiaknak nem kellek ...

Úgy gondolom, hogy a Sors tudja mit csinál, ennek valamiért így kellett történnie :(
A régi exemet sem tudtam elengedni. Hosszú idő kellett mire elengedtem őt (1 év...). Most azt tapasztalom hogy ha a mostani exemet nem engedem el, akkor csak saját magamnak okozok szenvedést. Úgyhogy el kell engednem őt.
A telefonszámát kitöröltem a telefonomból, és az sms-eket is. Facebook - ról töröltem a közös képünket, és msn-ről is letöröltem őt. Szóval száműztem az életemből. Már csak azt kell megálljam, hogy a képeit és az üzenőfalát ne nézegessem facebookon, és sehol máshol sem. :(
Az exem barátja, annak az anyukája, legtöbben azt mondják hogy nem érdemelt meg engem ... és még ő akar komoly kapcsolatot... állandóan azzal jött, hogy őt senki nem becsüli meg. Ott voltam én, én megbecsültem őt, talán túlságosan is. És ő volt az, aki nem becsült meg engem. Szerintem....
Miért ilyen az élet? Lehet, hogy ezzel "fizetek meg" a múltban elkövetett hibáimért :(Szia! Hát én pedig szégyellem

Szia!
Hát én pedig szégyellem magam, bár próbálok nem törődni ezzel az érzéssel. Szomorú vagyok és csalódott, de ez nem jelenti azt hogy egész nap erre gondolok és ez az érzés sugárzik belőlem ki. Igyekszem nem foglalkozni a negatív érzéseimmel. Miért lenne ez túl nagy teher, hogy meg akarok változni? Nem azt írtam hogy egyik napról a másikra, hanem hogy meg szeretnék változni, mert ez így nem jó .. :/
Tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok tökéletes, és nem mások miatt szeretnék megváltozni, hanem magam miatt. Persze ezután is biztosan lesznek olyan ismerőseim, barátaim, idegenek, akiknek nem leszek tökéletes ... ez az ő bajuk. Én érzem, tudom, hogy változnom kell , sőt, már egyre jobban érzem magam. A türelem, ami nagyon fontos változás.
Megbocsájtani magamnak, nem tudom milyen érzés. Mikor érzem úgy, hogy megbocsájtottam magamnak?

Össze vagyok zavarodva egyébként. Szeretem őt, és ha lenne egy kívánságom ami biztosan valóra válna, az lenne hogy visszajöjjön hozzám és újra együtt lehessünk életünk végéig akár. És vissza is vonzanám őt, csak félek ... :S Félek a kudarctól, hogy nem sikerül. Félek hogy nem tudom elengedni őt, mert ez elengedéssel és görcsmentességgel jár :/ És ha lemondanék róla, akkor nem görcsölnék rajta az biztos, de lemondani annyi, mint feladni :( Mit tegyek szerintetek?Szia Emese!

Szerintem egyáltalán nem kell szégyellned amiatt magad, hogy még nem találtál "normális kapcsolatra".
Ne ettől függjön a belső önértékelésed. Ez tévút. Félni attól, hogy a másik tökéletesebb és nagyszerűbb mint te, egyenlő azzal, hogy magad fölé helyezted, és még nem egyenrangú veled.
Túl nagy terhet vállalsz magadra, azzal, hogy azt irányozod elő, hogy komolyan megváltozol. Látszik, hogy hibákat követtél el, és most magadat vádolod, aminek az égegyadta világon semmi értelme sincs. Úgyhogy csak olyanokat fogsz vonzani így akik téged szánni fognak, de nem szeretni.
A legfontosabb, hogy megbocsáss magadnak, és megbocsáss majd a másiknak, mert nem egyedül tiéd a felelősség a kapcsolat megromlásáért. Feltehetőleg megvisel a szakítás, de ezeket az érzéseket ne hessegesd el magadtól, néha ránk törnek a bánat hullámai, ezt fogadd el.
Megváltozni idő kérdése, lépésről-lépésre lehetséges. És közben fokozatosan el kell tudni fogadni magunkat, hogy nem vagyunk tökéletesek. Csak így tudunk változni, és fejlődni, és természetesen a tapasztalatainkból tanulni.
Nem a barátnőnk, és a szerelmünk mondja meg majd nekünk, hogy mi a jó nekünk, hanem mi döntjük el belül.
Ha meggyászolod, és elengeded az érzések feldolgozásával a kapcsolatot, már csak a szépre fogsz emlékezni.
A kapcsolat sikertelenségét, a saját emberi kudarcodként érzékeled. Ez egy ideig rendben is, van, hogy ez fáj, de az már túlzás, hogy folyamatosan ettől szenvedj. Senki nem akarja, hogy ezt a terhet te egyedül magara vedd. Ha rájössz arra, hogy nem szerencsétlen vagy, hanem egyenesen szerencsés aki okulhat a tapasztalataiból, te magad fogod megválasztani, hogy milyen embereket fogsz magadhoz engedni.
Azzal, hogy azt mondod megváltozol, és minden jó lesz, majd a távoli jövőben - miközben ma szenvedsz és rosszul érzed magad időt adsz a szenvedésnek. Egy ideig rendben is van, aztán nem lesz értelme, és sokkal inkább vidám leszel.
A mában van a kulcs. Sehol máshol.
Ma tudsz csak szeretni, holnap már nem.
Minden nap egy új választás, egy új döntés.Igazad van egyébként, nem

Igazad van egyébként, nem vagy buta!
Te így csinálod egyébként? Így kelsz fel reggel?

Én évekkel ezelőtt nagyon nagyon haragudtam egyik csoporttársamra, mert bunkózott velem, megalázott folyamatosan. Megelégeltem, mert teljesen odavoltam érte, és fájt hogy így viselkedik velem. Egy nap elhatároztam, hogy megbüntetem, és ő is teljesen odalesz értem...
Úgy viselkedtem, mint még soha. Olyan belső nyugalom árasztott el, mert TUDTAM, hogy már most teljesen odavan értem, csak még nem mutatja ki. Ki kell hoznom belőle ezt az érzést, hogy felszínre kerüljön... Egy pici kétségem sem volt, hogy nem sikerül, vagy mi van ha nem sikerül. Úgy éreztem akkor hogy az egész világ engem támogat. Szerencsés voltam akkoriban, mert rengeteg új barátom lett, a suliban a jegyeimen is javítottam nagyon sokat.. Úgymond előre örültem a sikeremnek. Úgy viselkedtem Vele, mint ha még nem is ismernénk egymást, most találkoztunk volna először, tehát nem haragudhatok rá, nem lehetnek negatív érzéseim felé, mert nem ismerem még. Tiszta lappal indultam. Már 2 hét sem telt el, de jöttek a jelek, kereste a társaságomat mindig, és a csoporttársak is észrevették hogy nagyon odavan értem, és így is lett. :D
Ekkor már több mint 2 éve ismertük egymást. Nekem mindig is tetszett, viszont neki nem tetszettem, csak kedvelt nagyon. Ezért is csodálkoztam amikor megtudtam hogy odavan értem :)

Nem tudom hogy csináltam, de ebbe a lélekállapotba szeretnék kerülni újra. Mert így én jól éreztem magam, boldog voltam nagyon. Legyőzhetetlennek éreztem magam, és a világ engem támogatott :)
Nem tudom hogy azért sikerült e ilyen gyorsan, mert mindennap találkoztunk és egymás közelében voltunk, vagy az erőm volt ilyen erős :) De tény, hogy picit próbáltam kerülni is talán, és "leszartam" hogy más lányokkal beszélget, csipkelődik másokkal vagy valami, mert TUDTAM hogy ezt az odavan értem érzést kitudom hozni belőle. Nem tudom értitek e. :)

De ez a lélekállapot csodálatos. Lelki béke, nyugalom, gondtalan élet ... :) Ide szeretnék eljutni.Szia:) Örülök hogy írtál, ne

Szia:)

Örülök hogy írtál, ne hülyéskedj már :D
Tudom, hogy nem csak én voltam a hibás, hanem ő is.. Mivel önmagamat akartam adni, ezért inkább elmondtam neki hogy mi bánt engem, hogy nem tudok teljesen megbízni benne és nem tudom magamat adni mindig ... Én őszinte voltam, szerintem. És az hogy nem tudtam magamat adni mindig, az sem egy nagy hazugság szerintem...

Én nem értem a fiúkat, komolyan mondom. De a lányokat sem. Az nem kell soha aki megbecsülne minket, aki megcsal, annak még meg is bocsájtanak... Miért ilyen a világ?

Azt én is tapasztaltam, hogy a szerelem a legváratlanabb pillanatokban kopogtat be :)

Szóval ha jól értelmezem azt mondod, hogy minden egyes napot zárjak le és keljek fel úgy minden reggel mintha nem lenne múltam? :)Én Vele szeretnék lenni.

Én Vele szeretnék lenni. Tiszták az érzelmeim iránta. Vannak hibái, nagyon sok is ... és így szeretem őt ahogy van. Elfogadom a hibáival együtt.

Aki tud tanácsokkal, tapasztalatokkal ellátni engem, kérem tegye meg, mert Ő álmaim pasija :$