Féltem a férjem!

Férjemmel komoly párkapcsolati problémák sorozatát éljük meg. Jövöre leszünk 30 éves házasok.

Mind a ketten elég erős egyéniségek vagyunk. Mindíg is voltak konfliktusaink, de tudtuk őket kezelni és túl jutottunk rajta.

Tavaly szőrnyű évet zártunk. Én 6 hónapig ápoltam a lebénult Édesanyámat, pelenkáztam néztem, ahogy előttem megy tönre és felemészti testét a kegyetlen betegsége. Szőrnyű volt ezt látni megélni, hogy nem tehetek semmit. Júliusban tavaly meghalt.

Augusztusban elmentünk férjemmel 1 hétre és barátokkal, hogy majd kicsit feltöltődünk a szőrnyű hónapok után én eléggé ki voltam borulva. Ekkor férjem szívinfarktust kapott és meg kellett műteni. Azt hittem ezt már nem lehet kibírni. Kibírtam.

Fél évig nagyon jó volt minden . Most már szerencsére jól van gyógyszereket kell szednie, de dolgozik nincs semmi baj. Látszólag, mert belül a lelkében valószínű nagy nyomot hagyot benne az infarktus.

Elmentünk együtt nyaralni két nagy fiúnkkal ( 20 és 27 éesek). Nyaralás alatt is összevesztünk. Kisebb fiúnk most érettségizett nem vették fel ahova jelentkezett elment dolgozni, de nem olyan munkát kapott, amit a férjem szeretett volna mert, örültünk, hogy ez is van és állandóan veszekszik vele. Meg hogy ő ingyen élő mert nem ment el dolgozni rögtön érettségi után hanem rajtunk élősködöt meg ilyenek. Olyan köztük a helyzet, mint még sosem volt. Veszekszünk a 20 éves gyerekünkön, aki már fél lábbal kilépett az életbe, hogy ahogy én gondolom az nem jó úgy amit ő mond azt én nem fogadom el stb. Meg én midíg a gyerekeknek adok igazat...

Sajnos nem egy az érdeklődési körünk van a férjemmel. Én partner vagyok neki az ő hobbyjában ő viszont nem akar velem eljönni ahova én szeretnék menni,és ez mostanra jobban kiéleződött.

Karácsonykor eléggé kiborultam a történtek miatt sokat sírtam kértem menjünk el szilveszterezni valahova. Hát nem mentünk ő nem akart.

Attól félek ha elkezdünk külön utakon járni és nem lesznek közös élményeink eltávolodunk egymástól. Sokszor hívom menjünk ide vagy oda, de a válasz, hogy őt hagyham békén neki nincs kedve ehhez vagy más programja van.

Nagyon szeretek táncolni, de ő nem szeret. Ezt azonban csak ketten lehet, régen eljött velem 1 évben 1 x egy bálba. Most már odasem. Erről is mondjak le? Régen ez nem így volt, mindenhova együtt mentünk. Esetleg sok unszolásomra eljön velem. Ezt semmiképpen nem akarom, hogy könyörögni kelljen neki. Szóval félek elkezdeni az úgymond "külön utakat" félek, hogy úgy maradna.

És fogalmam sincs, hogy a közös gyerekünkkel hogyan békítsem ki őket. Fiam most ki akar menni külföldre. Ilyen helyzetben hogyan merjem kiengedni. Neki is rossz ez a helyzet, de ő most elég felnőttesnek gondolja a döntéseit. Azt mondja már őt annyit bántotta az apja az állandó ész osztásával, hogy most már elég belőle.

Sajnos a helyzetünk fordulatot vett férjem elköltözött az Édesanyám lakásába, ami egy udvaron belül van (közösen laktunk csak külön lakásban).

Azt mondta sírva, hogy kudarcot vallot nem sikerült pedig megpróbálta. Azt nem írtam, hogy férjem kezdeményezésére eljártunk párkacsolati terápára. Ott is mentek a viták mikor együtt voltunk. Aztán mikor külön mentünk mind a ketten el tudtuk mondani a problámánkat. Nekem mindíg is csak annyi volt a bajom vele, hogy ne akarjon állandóan bekeményíteni és azt mondani, hogy ebben a házban az lesz majd amit ő mond. Kértem hagyja meg nekem a döntés jogát, hogy melyik műsort nézem a tv-ben vagy milyen zenét hallgatok. Ő akarta megmondani mindenkinek, hogy milyen legyen a világnézete.

Mikor a terepauta szembesítette vele a problémánkkal összeomlott. Akkor jött az elhatározás, hogy elköltözik.

Fiam is volt a terepautánál ő is elmondta ugyan ezeket, hogy nem engedi nekik, hogy elmondják a véleményüket, mert csak mindíg neki lehet igaza, meg amíg az ő házába laknak a gyerekek, addig nem tudja egyenrangú partnerként kezekni őket. Nehogy már ők mondják meg neki, hogy ő hogy viselkedjen. Meg, ha ő azt mondja, hogy fehér az akkor is fehér, ha mindenki másnak fekete.

Férjem most gyűlöli a női nemet, mert szerinte minden válás a nők miatt történik. Azt mondja én fel tudtam nézni az Édesanyámra, de ő nem tud felnézni az ő Anyukájára, akikkel igazán nem tartja a kapcsolatot, pont azért, mert az Apja ugyan úgy viselkedett, mint most ő és ez nem tettszett neki akkor ezért is menekült el otthonról. Csak nem értem miért nem tanult a rossz példából?

Látja és mondta nekem, hogy jobb lesz, ha elköltözik, hiszen egyedűl maradt mindenki ellene van. Nem tudom mikor lesz képes belátni, hogy változtatni kellene a hozzáállásán. Az Anyukája is azt mondja neki, hogy ne legyen agreszív hiszen tudod Apád is ilyen volt és mennyi veszekedés volt.

Most tudom, hgy hagyni kell, ami nagyon nehéz, tudom neki a legnehezebb. Azt hiszem amíg saját maga nem jön rá, hogy változtatni kell az elvein nézetein, addig nem lehet vele mit tenni.

Úgy költözött el, hogy sírtunk mind a ketten, hogy milyen hülyék vagyunk ezt jól elszúrtuk. Kértem, hogy jöjjön vissza. Azt mondta nem teheti, így nem, ha őt semmibe veszem mindíg a gyerekeknek adok igazat és az ő véleménye nem számít semmit. Tudom sok mindenben én is hibáztam. Nem úgy kellett volna. Első hiba az volt, hogy együtt laktunk az Anyukámmal. Bár ő nagyon alkalmazkodó volt mégis a férjem úgy érezte, hogy nekem nem ő az első. Sokszor kérte, hogy menjünk el Karácsonykor valahova 4-en csak a mi családunk, de én nem akartam ott hagyni az anyukámat. Tudom ebben is hibáztam már megbántam százszor. Mit tegyek a múltat már nem tudom megváltoztatni.

Megbeszéltük, hogy mind a ketten hibáztunk.

Fiam is a 20 éves azt mondja, hogy ha azt mondaná gyere üljünk le beszéljük meg a problémákat máris jobb lenne. A 27 éves fiam pedig nem szól semmit neki. Nekem úgyan úgy elmondja a véleményét az Apjáról, hogy nem érdemes vele leállni vitatkozni hiszem mindíg csak neki lehet igeza. Ezért ő inkább nem is szól. Én biztatom, hogy meg kell neked is mondani a véleményed még ha nem is fogadja el nem hallgathatsz állandóan. Persze ez is azért alakult ki mert mikor megmondta rögtön letorkollta.

Egy hete, hogy átköltözött, de majdnem minden nap beszélünk. Én mondtam bármiben tudok segíteni szóljon. Főzök is rá hétvégén ugyan úgy. Mindíg viszek neki valamit. Eddig azt mondta csak akkor tud visszajönni, ha a gyerekek is kérik, hogy menjen vissza. Hogyan mondjam ezt nekik? A 20 éves fiammal nem nagyon beszél a 27 éves meg már alig lakik itthon, mert sokat alszik a barátnőjénél.

Egyik nap magától a 20 éves fiam főzött neki valamit és átvitte neki. Nagyon örült újságolta anyósomnak. Másnap áthívta a gyerekeket vacsorázni. Akkor elkezdtek beszélgetni, de sajnos nem sikerült, mert akkor is azt mondta nekik, hogy csak azt sajnálja, hogy nem volt keményebb velük és következetesebb. És megint elkezdte felemlegetni a múltat, hogy akkor sem fogadtál szót nekem mikor ezt meg azt mondtam.

Most hogy elment üres az ágya elvitte a dolgait olyan űrt érzek magamban, ami elmondhatatlan. Mindennel együtt szeretem és nagyon hiányzik...

Tegnap átmentem hozzá sírtam és kértem, hogy jöjjön vissza. Azt mondta, hogy nem akar visszajönni. Ezen meglepődtem, hisz még pár napja nem ezt mondta, hogy nem akar.
Így ebbe beleőrülök, hogy ott lakik mellettem látom nap mint nap és nem ölelhetem magamhoz. Éjjel nem tudok aludni állandóan csak a sírás kerülget. Nagyon hiányzik most értettem csak meg hogy mennyire fontos nekem.
Nem tudok nélküle élni és nem is AKAROK.

Féltem őt is nehogy tönkre menjen bele.

Ebbe a helyzetbe már nem csak lelkileg, de fizikálisan érzem összeomlok.....

Kérlek segítsetek....Sjcg123

Kobe Shoes Nike
Timberland Outlet
ray ban wayfarer eyeglasses
Nike Air Max Cheap
billige nike sko
Air Max Femme
Nike Air Max 90
Boutique Ugg
Boty Nike Air
Nike Pas Cher Homme
nike air
Michael Kors Outlet
newest lebron shoes
Sneakers Nike
chaussure Nike homme
uggs for cheap
adidas store
Adidas Originals Superstar
reebok running shoes
new jordan releases
Air Jordan Retro Sale
Jordan Schoenen
nike tn pas cher
chaussures de foot pas cher
Nike Store
Ugg Button
Adidas Superstar
Adidas Shoes Discount Marketplace
scarpe hogan outlet
official NHL jerseys
Moncler Store
botas de futbol
Doudoune Moncler Solde
Ugg Femme Pas Cher
tru religion jeans
uggs for women
moncler coats for women
pandora jewelry store
nike sneakers
nfl store
vans shoe store
pandora beads
ugg clearance
Michael Kors
Bottes Ugg Pas Cher
huarache sneakers
Air Nike
cheap nike air max
canada goose jackets on sale
toms sale
zapatilla adidas
Orecchini Pandora
pandora rings
Pandora Official Website
Canada Goose Official Site
Canada Goose Outlet
Cheap Michael Kors
hogan scontate
Nike Zapatos
Moncler Sale
cheap uggs
Canada Goose Outlet
Womens Ugg Boots
nike sportschuhe damen
australia uggs outlet
portafoglio michael kors
Soccer Boots Outlet nike
pandora online
Cheap Stone Island Jackets
michael kors handbags on sale
longchamp tote bag
moncler outlet
nike mercurial soccer cleats
moncler girls
Ugg Pas Cher En France
Moncler Outlet Online
coach factory outlet online
Uomo Hogan
Lebron 13
Coach Bags On Sale
Ugg boots Sale
Botte Ugg Femme
Uggs Outlet Store
religion store
Moncler Jacket Womens
Michael Kors handbag discount
Michael Kors handbag on sale
ugg factory outlet
nike chaussures
Nike Online Store
nike jordan shoes
new pandora charms
Air Jordan News
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Doudoune Moncler Pas Cher
Nike Air Jordan 11
hogan rebel donna
Timberland skor
ugg boots for women
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Air Jordan Release Date
nike schuhe günstig
nike air max running shoes
retro jordans for cheap
pandora charm bracelet sale
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Michael Kors Handbags Discount
Ugg Outlet Online Store
zapatillas nike baratas
Oakley Sunglasses Cheap
zapatillas running
australia uggs outlet
Stone Island Outlet
womens nike air max
christian louboutin outlet
Air Huarache
Air Max For Sale
Ray ban sale online
23 is back
Nike Air Women
cheap christian louboutin
Chestnut Ugg Boots
chaussure basket homme
Yeezy Black
nike sportschuhe
adidas schoenen
Veste Moncler Femme
Oakley Outlet
nike joggesko
Jordan Store
Ugg Grise Pas Cher
fitflops sale uk
nike shoes
sac coach soldes
Ugg Boots On Clearance
Chaussure Nike Pas Cher
sac a main michael kors
nike air jordan pas cher
ugg boots cheap
adidas kläder
The official UGG
prada outlet
chaussures nike pas cher
adidas outlet stores online
new yeezy shoes
Toms Shoes For Women
Pandora Store
uggs outlet
Yeezy Boost Sale Online
converse store
Canada Goose Outlet Store
longchamp bags on sale
cheap real uggs
adidas outlet
abercrombie and fitch store
nike free
air force one pas cher
louboutin heels
michael kors bags outlet
nike damenschuhe
Sportschuhe Nike
scarpe nike
nike air schuhe herren
Air Max Sneakers
Nike Shoes Sale Store
Nike Air Sneakers
cheap air max outlet
ugg store
zapatos de futbol nike
ugg outlet online
Nike Air Huarache For Sale
Nike Air 90
Nike Air Max Boutique
canada goose jacket outlet
Nike Pas Cher Femme
ugg boots outlet online
hyperdunk 2014
nike sb stefan janoski
ugg boots classic
goedkope nike air max
Sheepskin Ugg Boots
air jordan
Pandora Beads And Charms
Jordan Sneakers For Sale
Soldes Ugg
Ugg Noir Pas Cher
Ugg Pas Cher Femme
Uggs Pas Cher Soldes
Negozi Pandora
Toms Outlet Online
Ray-Ban Official Discounted Site
Ugg Classic Tall
Anelli Pandora
moncler jacket sale
Nike Factory Store
Doudoune Femme Pas Cher
Air Max 90
Jordan Future
Veste Moncler Pas Cher
Doudoune Moncler Site Officiel
canada goose sale online
Vans Black Sneakers
pandora bracelet charms
cheap uggs for women
pandora outlet store
toms shoes outlet
Ugg Homme Pas cher
Original Ugg Boots
0123Sjcg123Kedves Napsüti! Köszönöm

Kedves Napsüti!

Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám, és, azt is köszönöm, hogy velem együtt örülsz...
Neked is sok boldogságot:-)Nagyon örülök!! Sok

Nagyon örülök!! Sok boldogságot Nektek!! (Drukkoltam és sokszor gondoltam Rád)Köszönöm szépen. Szép

Köszönöm szépen.
Szép napjaink vannak újra együtt...
Valamiért az a célja a társadalomnak, hogy szétrobbantsa a családokat.
Már, aki hagyja magát.
Mi nem hagytuk :-)gycsv

Bekesseg nektek!

Kedves gycsv,

bekes, boldog egyuttletet nektek!Köszönöm szépen, én már

Köszönöm szépen, én már megkaptam a karácsonyi ajándékomat.
Neked is kívánok meghitt karácsonyt.Kedves gycsv!

Nagyon örülök!
Minden jót nektek!
És kívánom, hogy teljen a karácsonyotok meghitten!Szeretném megosztani veletek

Szeretném megosztani veletek örömömet...
A vonzás hatalma meghozta számomra gyümölcsét.
Férjem visszaköltözött hozzánk :-)Köszönöm az ötletet.

Kedves Boldog János!

Már olvastam ebből kettő könyvet A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek, és a Mars és Vénusz mindennapi harcai.
Köszönöm az ötletet.

Szép napot!Hali...

.. Kedves gycsv :)

Nem olvastam az összes hsz.-t, ugyhogy elnézést, ha már valaki javasolta, hogy olvasd el John Gray-től a Mars és Vénusz együtt cimű könyvet.
Szerintem nagyon tanúságos és sok mindent meg lehet érteni belőle, hogy miért viselkednek egymás számára érthetetlenül olyan emberek, akik amúgy nagyon is értelmesek, és szeretik is egymást, szeretnének boldog párkapcsolatban élni, mégsem megy a dolog.

Sok sikert mindenhez :)Kedves Harmatcsepp! Olyan

Kedves Harmatcsepp!

Olyan jót írtál nekem.
Talán ez sem véletlen, hogy pont ezt a képet választottam magamnak...?
Állítólag nem véletlen történnek a dolgok, ahogy történnek...mindennek oka van.

Hiszek a szeretet erejében... hiszem, hogy az a leghatalmasabb dolog a világon.

Szép napot!

gycsvHattyú

Hattyú ...

Tetszik a kép, amit a neved mellé rendeltél!
Tudod mi jutott erről eszembe?
A hattyúk állítólag életre szóló párkapcsolatot alakítanak ki egymással.
Legyen így veletek is!

Szurkolok neked (nektek)!

Szeretettel: HarmatcseppKérd és megadatik...

Kedves Harmatcsepp!

Köszönöm, hogy írtál. Most az idő nekünk dolgozik várom a folytatás....
Természetesen csak pozitívat!!!

A hitem Kérd és megadatik...

Szép napot!:)

Kedves gycsv,

Hogy vagy? Örömmel olvastam, hogy pozitív jeleket kaptál.
Azonnal írj majd, ha rendeződik az életed!

Szeretettel: Harmatcsepp :)Szerelempróba

Ezt a filmet néztem most meg... nagyon tanulságos.
Címe SzerelempróbaKedves

Kedves felebaratikerdes4

Köszönöm az oldalt. Olvasgatom. Még küldjél ilyen jó oldalakat.
Minden segítség lelki támasz jól jön nekem.

Szép napot!.

Bekesseg nektek!

Kedves gycsv,

azert jo egyedul menni, mert igy csak onmagadra kell figyelned, a gondolataidra, az erzeseidre, amit a veszteseg elohoz beloled, es a szerettedre. Csak te es o.
Eld meg, engedd at magadon az erzeseket, amik jonnek, ne folytsd el, had menjenek.
Remelem, itt talalsz megerositest, valaszt, segitseget, ha szukseges:

Bekevel teljenek napjaid!Köszönöm a segítséget...

Kedves felebaratikerdes!

Köszönöm a segítséget, amit küldtél.
Jól jött, mert most teljesen összeomlottam.
Az ünnepek miatt. Tegnap volt halottak napja és nem jött ki velünk a férjem a temetőbe. Egyedűl akart menni. Pedig ott van a közös kislányunk is eltemetve. Nagyon fájdalmas volt 33 év után nélküle menni a temetőbe.
Most egyenlőre nem tudok mit kezdeni az érzéseimmel. Iszonyatosan fáj, azt gondoltam oda együtt megyünk.

Szépa napot!

gycsvharmonia

Bekesseg nektek!

Kedves gycsv,

egy kis segitseg a celod mielobbi megvalosulasahoz:

Idonkent adj hirt magadrol, vagyunk itt paran, akik drukkolunk neked! :)

Bekes, szep napokat!csak magamban...

Kedves felebaratikerdes!

Magamnak akarok megfelelni. Keresem a lelki békémet csak magamban...
Magamnak ígérem. A célom az, hogy harmóniában legyek önmagammal. És ha ez meg van utána körülöttem is minden rendben lesz.Az lesz aminek lenni kell...

Kedves Harmatcsepp!

Köszönöm a segítségedet.
Én is így érzem, hogy most hagyom békén nem megyek be hozzá. Próbálom elkerülni ne találkozzunk. Elutazni sajnos nem tudok sem az anyagiak sem a szadság hiánya miatt. Mindenképpen kerülöm a vele való találkozást egy darabig. Várom, hogy mi lesz. Úgy is az lesz aminek lenni kell.
Részemről nagy a szeretet, tudom részéről is, csak még egyenlőre nem hajlandó kimutatni. El akarja fojtani magában. Kérdés meddig bírja....gycsv

Kedvesség, figyelem, odaadás, gyertyagyújtás, jósnő …. Eredmény: semmi.
Hogyan tovább?

Csodálom a türelmed, kitartásod, de vedd észre, hogy ugyanazokat a köröket futod körülötte!
Csomagolj össze és utazz el legalább 2 hétre! Ne törődj vele, hogy mit eszik, milyen a hangulata, hogy érzi magát a bőrében!
A környezetváltozás (a távolság) neked mindenképpen csak jót tehet, … ő pedig hadd érezze a hiányod!

Ha van köztetek szeretet (szerelem) a távolság nem számít, ha nincs, akkor meg ülhetsz közvetlenül mellette, kényeztetheted,… úgysem ér semmit.

Legalább 2 hétre távolodj el tőle fizikailag, - próbálj csak magaddal törődni- attól még lelkiekben, lehetsz vele!gycsv

Bekesseg nektek!

Kedves gycsv,

"Igérem önmagammal fogok törődni..."-irtad.

Kinek szol az igereted? Kinek igered? Kinek akarsz megfelelni?

Bekes, szep napot!Igérem önmagammal fogok

Igérem önmagammal fogok törődni...
Tudom, hogy nem jót vonzok a negatív energiával. Ki fogok jönni belőle. Igére...Köszönöm a

Köszönöm a biztatást...
Vannak barátnőim csak sajna mindegyik elfoglalt. Vagy unokázik vagy a férje nem engedi vagy pasizik vagy az új lakásával van elfoglalva. Szóval mindegyiknek van dolga nem velem foglalkoznak. Egy-egy email váltás vagy telefon és ennyi. Habár a múlt szombaton összehívtam 5 barátnőt, hogy megnézzünk egy dvd ebből eljött kettő.
Az az igazság a férjem mellett nem volt a barátnőimmel nagyon szoros a kapcsolat, mert ő szinte egyiket sem szerette. Meg azt sem szerette, ha én eljárkálok. Így hát nem alakult ki szorosabb kapcsolat a csajokkal csak futó. Volt 1-2 házaspár akikkel összejártunk.
Keresem az örömömet, holnap megint megyek családállításra...Egyet értek az előttem szólóval!

Nem süllyednék a várakozás állapotába, ugyanis, ha teszel azért, hogy a te rezgés szinted megváltozzon, sikerül változtatnod a hozzáállásodon, és egész más szemszögből fogod látni ezt a helyzeted. Ez rajtad múlik. Ez most épp rossz.
Találd meg az örömeidet szép fokozatosan, hogy számodra is kiderüljön milyen nő is vagy te. Barátnőid vannak?
Ez a helyzet is egy feladat a számodra! Még hozzá nagy feladat változtatni az életeden.gycsv

Bekesseg nektek!

Kedves gycsv,

"...varni is fogom, ameddig csak kell."

Es kozben a felelmeiddel majd bevonzod azt a vegeredmenyt, amit szeretnel?

Gorcsosen reszketo lelkiallapotban van pozitiv kisugarzas, van pozitiv rahangolodas es kedvezo eredmeny?
Pozitivat csak nyugodt, bekes, harmonikus allapotban tudsz elkepzelni es bevonzani.
Ezzel lenne ajanlatos most torodnod = onmagaddal.

Minden jot!Igazad van...

Kedves lollipop!

Igazad van....
Felfogom én ezt az eszemmel, de a szívem mást mond. Legszívesebben szaladnék hozzá. Tudom ez hülyeségés nem tehetem meg. Ezen erőszakolom magam, hogy ne csináljak hülyeséget.
Nagyon is szimpatikus amit írtál....
Csak tudnám mennyi idő még, akkor nyugodtabban tudnék várni is? Persze ez is hülyeség tudém én azt nem lehet azt tudni nála meddig tart. Azt látom, hogy zenét hallgat ég a gyertya nála és internetezik nyugiba el van.
Ki kell várnom nincs más választásom... és várni is fogom ameddig csak kell....

Szerintem mg nem fogtad fel, hogy ez egy válság, és még egy hét ennek a megoldására szerintem nagyon kevés.
Hiszen alapjaiban rengett meg a kommunikáció, ennek harmonizálása lenne a feladat.
Te keresed őt, ő meg nem reagál. Szerintem jól elkényelmesedett...
És ha már megkért, hogy menj el tőle...akkor tartsd ezt tiszteletben.
Nem akarnám hirtelen helyre állítani a kapcsolatot, gondolom neked is vannak határaid? Vagy nem?
Tudom, hogy nem szimpatikus amit írtam...gycsv

Bekesseg nektek!

Kedves gycsv,

ugy latom, hogy itt mindenki hasonloan gondolja, a megoldas te magad lennel.
Forditsd a figyelmedet onmagadra es onmagaddal foglalkozz, a paroddal meg epp annyit, mint eddig is, mielott elkoltozott.

Nem josnore van szukseged, hanem arra, amit mondott, amit hallani szeretnel. Komolyan azt hiszed, hogy ha vki azt mondja, hogy szeret a ferjed, akkor az ugy van?
Ennyi ev utan temagadnak kellene ezt legjobban tudni!

Ulj le egy percre es kerdezd meg magadtol, mitol felek a legjobban?
Es miert?
Ird le ami eszedbejut egy naploba/fuzetbe.
Aztan holnap ujra tedd fel a kerdest es ird le, mit gondolsz. Es tedd ezt mindaddig, mig eljutsz oda, hogy mar nem felsz semmitol, elfogadod mindazt, ami van, es halas vagy Istennek a sok joert,nehezsegert, aldasert, fajdalomert....... amit az elet eddig adott.

Talalj magadra!

Bekes, szep napokat!