Fóbia feloldása, szakemeber segítsége?

Sziasztok!

Mindig is problémát okozott nyilvános helyen vizelés, mióta az eszemet tudom. Kb. 1-2. osztályos voltam, wc-ben egyik osztálytársam "keménykedett" úgymond, meg elállta az utam, eléggé megijedtem, gondolom ez az emlék összefüggésben lehet a helyzetemmel. Múltkor bestresszeltem és már itthon is nehézségeket okozott a vizelés, azért itthon megy általába, de pl. ma nem tudtam elmenni dolgozni.
Holnap van háziorvos elmegyek hozzá, a hagyományos orvoslás tudtommal nem jeleskedik a lelki gátak feloldásában, hosszú hónapokig is eltartana a kezelés, ha mondjuk pszichiáterhez küldenének. Talán a nyugtatók is megoldanák a tüneteket, de hát hosszútávon ki akar úgy élni.

Tudtok valakit, aki tudna segíteni?

Egyértelműen úgy gondolom h tudatalatt nem érzem sokszor magamat biztonságban, főleg nyilvános vagy idegen helyeken vizeléssel összefüggve, alapból biztonságba érzem magam csak mint feltételes reflex vizeléshez van köze. De ide már félelemtől való félelem is belekeveredhetett, sokszor amikor megyek wc-re majd kiugrik a szivem, főleg ha akkor ha már épp majdnem sikerülne.
(Testileg tökéletes az állapotom)

Menjek pszichológushoz, pszichiáter, lelki gátakat feloldó szakemberhez? Mit tegyek?

Nagyon hálás vagyok minden segítségért!Louise L Hay

Éld az életed c. könyvében írja:
....Az élet végtelen körforgásában ahol most vagyok ,minden teljes,egész és tökéletes....