Ha a negatív erősebb mint a pozitiv

Szeretném a véleményeteket kérni. Próbálom tömören összefoglalni. A titokkal februárban ismerkedtem meg. Elkezdtem alkalmazni, voltak látható sikereim. Pozitiv gondolataim. Egy pár hónapig ez múködik majd megint visszacsúszok. Elvesztettem a munkám, anyagi probléma, kilátástalanság. Február óta a 3. munkahelyemen vagyok. De innen 2 hónap után elküldtek. Tehát megint vissza csúsztam a gödör aljára. Negativ emberekkel találkozom és próbálom a problémát a másik oldalról megközelíteni, de ostobának néznek. Ez nem is lenne baj, mert nem is akarok változni. De viszont sok olyan emberrel talákoztam akiknek erőt adott az élethez való hozzáállásom. Egy nagyon jó barátnőm van aki erőt ad nekem, ha elkeseredek.

Ahol most lakom a szüleimnél az apám rettenetesen ellenséges. Érzem a zsigereimben az utálatát. Sajnos nagy energiát emészt fel, hogy ne reagáljak én is haraggal. Nyáron sajna muszáj volt itthon lennem és elkezdtem figyelni a kertet amiben élünk. Azt láttam minden felfelé kúszik az a virág ami normál esetben középmagas felkúszott akkorára, mint én vagyok:) /175/ . Olyan volt a virágos kert látványa mint egy dzsungel. Pedig kapálva, gondozva van. A cseresznye nem érett meg. /a szomszédba roskadozott a fa/ A körte és a szilva mind lepotyogott mielőtt megérett volna. /szomszédunk az utcán nem győzte, befőzni/ Az uborka elszáradt, a paradicsom elrohadt mielőtt beérett volna. Az őszibarack ága letörött a zöld gyümölcsökkel együtt. /a szél kicsit segített rá:) már tavaly elkezdett száradni./ A szőlö se adott termést. De viszont a viharok elkerültek minket, szél és esőkár nem volt a kertben. De a kaktusz idén kivirágzott az ablakába. :)

Gondoljátok, hogy a kibocsátott gondolataink, amik mondjuk apám esetében negatív és istenkáromló. Ekkora hatással lehet a természetre?
Ha a természetre ilyen hatással van, akkor talán azért csúszok mindig vissza én is mert a rossz erősebb mint a jó?
Előre is köszönöm a hozzászólásotokat.igen

Asszalamu aleykum!

Tul sok hsz erkezett ebbe a topikba, igy csak egy rovid velemenyt irok.

"...Gondoljátok, hogy a kibocsátott gondolataink, amik mondjuk apám esetében negatív és istenkáromló. Ekkora hatással lehet a természetre?..."

IGEN, aldasmentesseg honol a kertben. A hiba az apuka szotaraban van.

Jobbulast!