Jövő

Sziasztok!

Lassan itt az ideje, hogy eldöntsem, hogy mi is szeretnék lenni, végzős vagyok, idén érettségizem. Bevallom picit izgulok miatta, hiszen fontos, hogy jól sikerüljön. Ma már a jobb sulikba való felvételért elég keményen tenni kell és elég magasak a ponthatárok is. Sajnos semmi elképzelésem sincs, hogy milyen szakra menjek. Legtöbbször ami tetszene oda nagyon nehéz bekerülni, sok pénzt igényel v. nem lehet vele elhelyezkedni, stb. Gondoltam titeket kérdezlek, hiszen többen már dolgoztok vagy legalábbis rendelkeztek valamennyi tapasztalattal. Szeretném, ha lennének célok előttem, ha tudnék előre tervezni és később persze ezeket meg tudnám valósítani!

A feltételeim a következők, amik mindenféleképpen fontosak nekem:
Karrier, siker elérése! Hírnév, az, hogy vmi maradandót alkothassak és az emberek megismerjék a nevem!
Keresett munka, tutibiztos elhelyezkedés, folyamatos elismerés. Egyéniségem, kreativitásom, emberszeretetem megmutatkozik benne. Segíteni szeretné másokat. Egy jobb világot, egy jobb életet szeretnék kialakítani. Másoknak és magamnak egyaránt. Legyen szabadidőm, legalább hétvégén. Kötött munkaidő és fizetés. Sokat keressek vele. Sok mindenkit szeretnék segíteni vele majd a későbbiekben, pl. a szüleimet is. Legyen változatos, nem szeretem a monoton dolgokat. Sok helyre szeretnék elutazni. Fontos, hogy ez a munka egyben a hobbim is legyen, imádjam csinálni. :) Folyamatos bizonyítási és megfelelési vágy van bennem és maximalista vagyok, nagyon precíz. Nem vagyok túl határozott, de azt sem szeretem, ha megmondják, hogy mit csináljak. Viszont egy picit szeretek másokat "uralni". :$ Jól kijövök az emberekkel, szeretek csapatban is dolgozni. Legszívesebben Budapesten tanulnék egy jó egyetemen, esetleg még Szegeden. Nagyon fontos számomra a szépség, esztétika, szeretem követni az aktuális trendeket. Maximálisan humán beállítottságú vagyok, bár a törit nem szeretem túlságosan, magyarból és nyelvekből jó vagyok. Reál tantárgyak kizárva.

Valakinek van esetleg valami jó ötlete? Sokat segítenétek vele!
Szép napot mindenkinek!:)Írod a "feltételeim a

Írod a "feltételeim a következők"... és leírsz egy siker-karrier kívánság listát :D
Jó!
Akkor már csak egyetlen dolgod akadt: TEREMTSD MEG MAGADNAK!
Kívánságod az Univerzum meghallgatta, és mint jó dzsin az feleli:

Kívánságod számomra parancs!

Tied mind ez! Egytől egyig!
Óvakodj attól, hogy visszavond egy negatív állítással mindezt. Marad ilyen bizakodó és pozitív. Vágyó, kívánó, aki vagy.

".. Folyamatos bizonyítási és megfelelési vágy van bennem és maximalista vagyok, nagyon precíz. Nem vagyok túl határozott, de azt sem szeretem, ha megmondják, hogy mit csináljak. Viszont egy picit szeretek másokat "uralni". ..." Na ez már nem annyira jó. :(
- Csak és kizárólag saját Magadnak kell bizonyíts!
- Csak és kizárólag saját Magadnak kell megfelelj!
- Igen is légy határozott! (Aki nem az, azt könnyű befolyásolni. Dönts úgy mától határozott vagy!:)
- Miért is "uralnál" másokat, amikor ott vagy Te saját Magadnak. Inkább urald önmagad. Érzelmeid, vágyaid és kívánságaid. Senki nem a tulajdonod.

Ha jól megnézlek magamnak, én a következőket tudom javasolni: Orvos, tanár vagy egyéb pedagógus, idegen vezető (bár a történelem nem erősséged, mint írod), ettől még... lehetsz az is. :)
Ez is csak egy döntés kérdése. :)))