A mai lányokról

Szeretnék véleményeket,tapasztalatokat hallani a témáról:
19 éves vagyok a korombeli,illetve valamivel fiatalabb lányokat szeretném jellemezni,és kérdéseket kapni,idősebb tapasztaltabb emberektől,akik másként tudják vizsgálni a dolgot:)
Tudom hogy általánosítok,de elmondom hogy kivételek mindig vannak,csak nem találkoztam olyannal..

Pontosabban azokról szeretnék kérdezni,akik úgymond jól néznek ki,(persze ez nézőpont kérdése is) mert a másikakkal semmi baj szerintem,legalábbis semmi bajom velük.
A "szebbek" közül vannak akik elkényeztetett,ku..ás stílust követő,nagyképű emberek,ők nem érdekelnek, de amikor tapasztaltam hogy a rendes,jól nevelt,normális szép lányokra is igaz ez,akkor döntöttem úgy hogy megkérdezem:
hogy mért kell nekik is a náluk 5-6évvel idősebb,dolgozó=pénzes,kocsival rendelkező palikat választaniuk?? Ennyire biztonságban akarják tudni magukat?Ennyire fontosak lettek a mai világban az anyagiak,hogy elnyomja a kapcsolat alapját,a szerelem utáni vágyat? Az sem elég már,ha valaki hozzáillően jóképű,vicces,normális,és tud szeretni,hanem ezen felül,vagy ami rosszabb, helyette már csak az előbb felsoroltak számítanak??Vagy ekkora a versengés maguk között? Nem értem.. Régen is így volt?
Mint kitaláltátok,belesétáltam párszor pár elutasításba ezek miatt,és ezért kérek véleményeket..:)

Asszalamu aleykum!

"....Arra, viszont, hogy miért idősebb, részemről az volt a válasz, hogy (jó esetben) érettebb, többet akar a szexnél, és a bulizásnál. (Mázlim volt, úgy nőttem ki a bulizós korszakból, hogy benne se voltam! :D ) Ezért mindig nálam 5-10 évvel idősebbeket választottam. Most már ez nem így lenne, de akkoriban nem tudtam volna mit kezdeni egy átlag korombelivel." /Cathsy/

Ez van.
A tini lanyok idosebbet, az erett holgyek fiatalabbat! :))
A lenyeg, mindig szinkronba legyen a lelki tenyezo.Voltam nyáron egy

Voltam nyáron egy hónapot,igaz kötelező volt a suli által,(nem is adtak sokat érte:) )
A "suli után" meg jövőre lesz,addig a vizsgára kell koncentrálni.
És köszi hogy segítesz:)

optimumus : a tegnapiakat én nem ismerem,a holnapiakba meg bele se merek gondolni xDHm

A tegnapi vagy a holnapi lányokról valaki?! :Donallosag

Bekesseg kedves Tom!

Mielott felreertenel, egy pl. miben onallosodj kicsit.: anyagi szuksegleteid eloteremtese, pl. diakmunka v. barmilyen suli utan vegezheto becsuletes munka, amivel penzt kereshetsz.

"Úgy érted,csak a belsőt nézzem?=)"
Nem csak! de ezzel kezd, aztan nyisd ki a szemed.

Minden jot!Köszi a módszert,gondolkodom

Köszi a módszert,gondolkodom rajta és ha találok olyan helyzetet,megfogadom:)
Vagy kitalálok egy újat,erősítek itthon,beszerzek eszközöket,azt csak én találok ki és csinálom meg,és az eredmény is önbizalmat ad:) csak amikor érzések befolyásolnak akkor kerülök magam alá:/
Úgy érted,csak a belsőt nézzem?=)onbizalom

Bekesseg nektek!

Kedves Tom,
kerdesed:

"...Megpróbálok változni,határozottabb lenni,már egy jó ideje,és sikerül csak lassan.. nincs valami módszer amivel gyorsítani lehetne?:)..."

Mondok egyet, ami erositheti az onbizalmat.
Miben nem mondhatod el onmagadrol, hogy teljesen onallo vagy? No, ebben probalj onallosodni, ha nem is teljesen de keress lehetoseget, es 'izlelgesd' milyen erzes, mikor csak magadra tamaszkodsz.:)

Egy jotanacs, a neked valo leany kereseshez: csukott szemmel keresd.
(Ertesz-e?)

Sok sikert!Értem,köszi hogy leírtad,ezek

Értem,köszi hogy leírtad,ezek szerint akkor is előnyben vannak ha én lehozom a csillagokat:) de legalább akkor a többségnél nem a pénz miatt,de nem nyugtat meg nagyon.
Manapság már nem olyan biztos hogy többet akarnak a szexnél,bulizásnál..Nos,

a 19 rég volt már, és a "szép" lányok kategóriájába se fértem bele soha, de hidd el, van rengeteg szép, normális, kedves korodbeli lány, akik nem a pénzre, a külsőségekre mennek. Tény és való, kicsit nehezebben fellelhetők, mert nem a pasivadászat az életcéljuk. A pénzre hajtás régen is divat volt. Sose mentem pénzre, így magyarázatot nem tudok adni miért. Arra, viszont, hogy miért idősebb, részemről az volt a válasz, hogy (jó esetben) érettebb, többet akar a szexnél, és a bulizásnál. (Mázlim volt, úgy nőttem ki a bulizós korszakból, hogy benne se voltam! :D ) Ezért mindig nálam 5-10 évvel idősebbeket választottam. Most már ez nem így lenne, de akkoriban nem tudtam volna mit kezdeni egy átlag korombelivel.fullofgrace : Igazad van,van

fullofgrace : Igazad van,van kivétel valahol,és akkor eljön előbb-utóbb,csak elkeserít hogy nekem van a nehezebb dolgom ilyen miatt:)
Köszi az írásod

Secret Admin : jól megírta,kissé határozatlan vagyok a komolyabb dolgokkal szemben,viszont a "tét nélküli" dolgokba meg inkább határozott.
Hát elég bosszantó hogy nem tudom nyújtani..gondolom itt is a magabiztosságról van szó inkább. De akkor én meg próbálkozzak a 13éveseknél? xD vicces lenne..
Megpróbálok változni,határozottabb lenni,már egy jó ideje,és sikerül csak lassan.. nincs valami módszer amivel gyorsítani lehetne?:)
Szerintem se konkrétan a pénzre(a többsége) hanem talán a pénz nyújtotta biztonságra(?) ösztönösen van bennük,hogy az utódnak megfelelő helye legyen.
Tudom hogy nem kell kérdezni,erre már rájöttem=) nekünk csak a gázt kell nyomni,ők meg fékeznek ha úgy akarnak:)
Köszi a leveled.ja és még egy fontos dolog :)

ja és még egy fontos dolog :) nincs olyan a nőknél hogy elutasítás. ha meg akarsz csókolni valakit akkor nem megkérdezni kell hogy szabad-e. (ha mást akarsz azt sem kérdezzük meg) :D hanem egyszerűen meg kell teremteni azt a helyzetet, atmoszférát, amikor a nő vágyik rá, hogy valaki kényeztesse, és amikor megteremtetted, és épp te vagy ott, akkor máris adja magát a szituáció. persze ez nem egyszerű, cserébe viszont nagyszerű :)na megint csak

na megint csak felebarátikérdést tudnám ismételni. nagyon jól megírta a lényeget!

egyébként jól mosolyogtam az írásodon, amikor ennyi idős voltam, én is pont ezt kérdeztem :) ezek szerint ilyen téren a világ nem változott...
később megértettem, hogy én akkor még nem tudtam azt nyújtani egy nőnek, amit egy 5-6 évvel idősebb pasi már igen. és ezt akkor nehéz lett volna belátni, de így volt. tehát az első lépés szerintem az hogy felelősségvállalás, határozottság, magabiztosság, (ami a tapasztalatból jön persze...) tehát idő kell hozzá, és "gyakorlás". beszélgess minél több nővel, próbálj meg odafigyelni rájuk, megérteni őket, hogy mire vágynak. ha azt megadod nekik, akkor onnantól nem számít már a kor! :)

az meg egy teljesen fals sztereotípia, hogy a nők a pénzre buknak. ez nem igaz. egy kapcsolat nem anyagi kérdés, nagyon gyenge összefüggés van a között, hogy mennyi pénzed van és mennyire kedvelnek a nők. van persze egy másik összefüggés, méghozzá az hogy ha több pénzed van valószínűleg magabiztosabb leszel és több lesz az önbizalmad, ami hatással van arra is hogy mennyire vagy vonzó, de ne keverjük a tünetet és az igazi okot. a nők a magabiztos, határozott de ugyanakkor figyelmes és odaadó (védelmező) férfiakat kedvelik. meg persze az sem árt ha meg tudod őket nevettetni :)

ha a pénzt a listára kéne tenni, szerintem nincs benne az első 10 dologban, azok között, ami igazán számít egy nőnek.

sok sikert :)-

Kedves Tom 1221!

Hidd el nem minden mai lány ilyen! Bár ritka a kivétel, megéri várni, keresni, vonzani a kivételeket! Nem kell idősebbnek, gazdagabbnak, menőbbnek stb. lenni ahhoz, hogy az a lány értékeljen, aki valóban hozzád való. Az ilyen lányok - akik ezt keresik - ezt is érdemlik. Hadd tanulják meg a leckét, ami rájuk vár, mert ha valaki valóban erre megy, sosem lesz igazán boldog. Ha meg mégis, és ennyitől boldog lesz, az valószínű nem hozzád/neked való. Valóban kellene egy olyan lány, akinek a pénz és az életkor - vagy inkább az életkorral járó esetleges sztereotípia - számít egy kapcsolatban?
Igenis jár az, akit te akarsz magadnak! De kérdés, hogy ő valójában megérdemel-e téged? Mert ha igen, én biztos vagyok benne, hogy egymásra találtok! :)
Szép napot! :)Igen,pont olyannak látom,és

Igen,pont olyannak látom,és tartok tőle hogy nem elég csak szeretni,hanem ilyennek,és idősebbnek..stb. kell lenni..hogy ez a mérce..pedig véleményem szerint csakis az érzések számítanak.Én is leszek majd ennyi idős,sokkal magabiztosabb leszek a nálam fiatalabbakkal szemben,munkám lesz,és nem szeretném ha ez miatt kellenék nekik,de ez a jövő dolga,most az aggaszt ami most van.
Nekem gond,másnak előny,szerintem gond hogy így döntenek,de nem állítom hogy nekem mindenképp jár akit akarok,mert nem vagyok tökéletes,biztos hogy bennem is van gond.
Azért látom így,mert én meg tudom adni a szerelmet,és én kis naiv azt hittem hogy ez elég,azon kívül hogy külsőleg is összeillünk.
Köszönöm..

Bekesseg nektek kedves Tom!

"...náluk 5-6évvel idősebb,dolgozó=pénzes,kocsival rendelkező palikat ..."-irtad.

Te milyennek latod az ilyen palikat?
Hatarozott?
Magabiztos?
Ontudatos?

Szerinted a lanyokkal van a gond?

Sok sikert!