Nemzetközi szerelem

Sziasztok!

Nem is tudom, hol kezdjem... Elnézést, talán kicsit hosszú lesz az előzmény, de ki kell írnom magamból.

Tavaly külföldre küldött a munkáltatóm egy három hetes képzésre, ahová a cégcsoport majd' minden országából érkeztek az okosodni vágyók. A "nulladik" napon egy "welcome drinkkel" köszöntötték a résztvevőket, itt találkoztam főhősünkkel, egy mexikói lánnyal. Cirka egy másodpercen belül végzetesen beleszerettem! Racionális ember vagyok és nagyon megdöbbentem saját magamon. Nem hittem az első látásra fellobbanó szerelemben, azelőtt csak hosszas ismerettség és sok-sok mérlegelés után voltam képes szerelembe esni - egyetlen egyszer... Nem akartam bonyolítani az életem valakivel, aki a bolygó másik oldalára született, ezért elalvás előtt a hotelszobában elhatároztam, hogy a kurzus alatt kerülni fogom, nem beszélgetünk, rá se' nézek, s így talán sikerül hipp-hopp kiverni a fejemből.

Másnap reggel beléptünk a terembe: kétszemélyes padok, névtáblák. Hamar megtaláltam a nevem, jobbomon pedig egy mexikói lányét olvastam... Rögtön éreztem, hogy elvesztem. Dehát racionális ember vagyok (mondtam már? hehe) és tartottam magam a tervhez. Ő mindig nagyon kedves és érdeklődő volt, de igazán csak akkor beszéltünk, ha kellett - igaz, kellett, mert rengeteg közös feladatot kaptunk - rá se' néztem, én semmit sem kérdeztem.

Eljött a harmadik hét: megváltoztatták az ülésrendet! Ez volt a fordulópont, belémnyilalt, hogy milyen marha voltam és felrúgva minden elvemet gőzerővel elkezdtem udvarolni...sikerrel - újabb döbbenet! Végre kinyílt a szívem és rázúdítottam mindazt a visszafojtott szeretetet, ami az évek alatt felgyülemlett bennem. Voltunk vacsorázni, sokat beszélgettünk, utolsó nap pedig - fittyet hányva az ülésrendre - újra egymás mellett ültünk... :) Elmesélte, hogy még két hetet Európában fog tölteni a képzés után. Természetesen meghívtam hozzánk, amit örömmel elfogadott, megbeszéltük, hogy keressük egymást és együtt töltünk még pár napot. Elkérte minden adatom, kérdezte, hol tudja megnézni a menetrendet, meg hogy mutassak neki képeket a szülővárosomról. Délután még kirándultunk egyet, majd este hosszú, bensőséges öleléssel váltunk el. Mennyi remény volt abban az ölelésben! Életem legszebb perce volt.

Aztán hazajöttem, vártam egy darabig. Nem írt, nem hívott. Kerestem én, elnézést kért, hogy nem jelentkezett - az internet hiányára hivatkozott - és újra megígére, hogy feltétlen eljön hozzám. Aztán sem írt, nem is hívott: hazament. Kérdeztem, mi történt; csak sajnálkozott. Aztán sem írt, nem is hívott... Később csak ennyit kérdeztem: "várt valaki otthon?". A válasza: "sajnálom". Tiszteletben tartom, hogy most mást szeret (valakit, akivel egyébként időnként szakít, majd kibékül...), de érzem, hogy Ő az a lány, akire egész életemben vártam! Ma is tartjuk a kapcsolatot - igaz, 90%-ban én keresem. Mindig nagyon kedves és kétségtelen a szimpátia részéről, de... Én pedig hiába próbálok a munkára, barátokra, meg a többi közhelyes marhaságra koncentrálni, folyamatosan _csak_ Rá gondolok...

Kenyéradómnak köszönhetően júniusban újra találkozni fogunk: addigra be kell vonzanom ezt a lányt! Mit tegyek? Mit tehetek?

Hát...kábé ennyi. :) Aki elolvasta, annak nagyon köszönöm!

Egyébként most regisztráltam, csak emiatt, de szoktalak ám olvasni benneteket! :)Faisalabad Fabric Store

Másnap reggel beléptünk a terembe: kétszemélyes padok, névtáblák. Hamar megtaláltam a nevem, jobbomon pedig egy mexikói lányét olvastam... Rögtön éreztem, hogy elvesztem. Dehát racionális ember vagyok (mondtam már? hehe) és tartottam magam a tervhez. Ő mindig nagyon kedves és érdeklődő volt, de igazán csak akkor beszéltünk, ha kellett - igaz, kellett, mert rengeteg közös feladatot kaptunk - rá se' néztem, én semmit sem kérdeztem. cheap t shirts wholesale , wholesale bulk t shirts free shipping , jersey style shirts wholesale , local wholesale t shirts , best bulk t shirts , bulk buy raglan t shirts , wholesale childrens clothing in bulk , designer baby clothes online , cheap dresses for kids , where can i buy baby clothes wholesale , eid clothes 2019Képzeljétek,

múlt héten kaptam egy álláslehetőséget külföldről. Csak itthon döbbentem rá, hogy a cég nevének rövidítése álmaim hölgyének monogramja!
Ugye ez sem véletlen??? Szerintem nem az, ez az állás egy újabb építőkocka lesz a kedves szívéhez vezető úton... :) Szóval úgy döntöttem, elfogadom az ajánlatot! :)

Ja, megcsináltam a vágytablót. Működhet? Úgy tűnik...szóval várom a következő jelet! Drukkoljatok! :)))Hallottam már erről,

bár eddig nem éreztem indíttatást, hogy csináljak valami ilyesmit, de Te most megerősítettél! Köszönöm és drukkolok nektek, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy megálmodtad! Megsúgom: úgy fognak... :)
Csak nálam is működjön...türelem

Szia! Nálam egy dolog vált be, az a vágy tabló, amit a Titok-ban is megtalálsz. Valamint A lélektársad titka c. könyvet tudom még ajánlani, ott is szerepel. Vettem egy parafatáblát, és újságokból kivágva olyan képeket ragasztottam rá, amiről úgy gondoltam szimbolizálja amit el szeretnék elérni. Még tavaly év végén csináltam, és a tabló közepére egy kék szemű amerikai színész képét raktam fel :) Aztán még decemberben megismertem Őt... azt mondta, nagyon furcsa volt amikor találkoztunk, mert azt érezte valami vonzza felém. Én meg egyből mosolyogtam nagyon, mert tudtam,hogy ennek mi az oka...persze nem mondtam neki, hogy én ilyen boszorka vagyok:) Igen, és nagyon fontos, hogy amikor elkészültem a tablóval, tényleg hittem is benne! Nos nem szeretnék elhamarkodva nyilatkozni, mert még nem vagyunk hivatalosan együtt, ő másik városban él és dolgozik. Viszont nem siettetem, időt és teret adok neki, mert érzem, hogy nem megy sehova. Persze vannak nekem is bizonytalan pillanataim, de aztán mindig jön valami megerősítés, amitől tudok tovább haladni. Tudom, hogy vagyunk egymásnak, és az idő majd eldönti mi a további sorsunk. Addig meg ott az internet, minden nap egyre több dolgot tudunk meg egymásról, és az is csak a kapcsolatunkat építi. Negatív erők mindig lesznek, meg olyanok, akik azt mondják hagyd, ennek nincs értelme, de ezen túl kell lépni, és nagyon remélem, hogy majd megéri!Köszönöm!

Olyan jól esik a biztatás!
Igen, tudom, nem szabad görcsösen akarnom - ennyiből segít nekem a távolság. Lehet, ha itt lenne a közelemben, már elhibáztam volna a "nyomulással", így viszont pusztán a fizikai távolság miatt eleve nem tudok túlságosan tolakodó, vagy tapintatlan lenni. Ez jó! Fura, erre csak most ébredtem rá! :)

Egyébként majd' minden nap beszélgetünk az Internetnek hála és Ő is keres engem, nem csak én Őt. Ha sok lennék, nem tenné, ugye? A szakítást a barátjával is Ő mesélte önszántából, én nem kérdeztem, mi van velük... Karácsonyra küldtem Neki egy szép képekkel teli spanyol nyelvű könyvet Magyarországról, annak nagyon örült :))) Gondolkodtam rajta, hogy Valentin-napra is küldök valami figyelmességet, de lehet az azért túlzás lenne...

Szóval azt hiszem annyit tehetek, hogy fenntartom a kialakult jó kapcsolatot, elképzelem a pozitív közös jövőnket, a többi meg talán már nem is rajtam múlik... Annyi mindent elértem, amire vágytam, a legfontosabb dolog is össze kell, hogy jöjjön! :)

Szép napot nektek és köszönöm!Nyugi...ideérünk lassan....

Ez nagyon klassz...Lacza észbekapott, hogy meg tudja teremteni a szerelmet.
Viszont az a titok, hogy nem ragszkodunk a vágyainkhoz, hanem elengedjük a megvalósulás formáját.
A szánékunkat tartjuk szem előtt. Lehet az akár a szeretet is.
Ez nagy erejű lépés. A jelent megélve energiával feltöltekezve, még be is vonzhatod amit akarsz.
Ne erőlködj, hogy mit tehetnél, ez még nekem se jó tanácsadó.
Előfordulhat, hogy a kevesebb több. Viszont a szándéknak meg átalakító ereje van. Én ebben hiszek...
:)))Szia

Szia!
Sajnos azzal kezdem, hogy én nem vagyok a legsikeresebb "bevonzó", főleg szerelmi téren, de én is kb. így vagyok egy pasival majdnem egy éve. A különbség az, hogy köztünk volt pár hónapos kapcsolat, aminek a mai napig sem tudom a végét. Ő is elég messze lakik tőlem, de nem ezért váltunk el. Na mindegy. A lényeg az, hogy ha TÉNYLEG Ő a nagy Ő, akkor az élet egymás mellé sodor titeket, lehet ez az idő tanulásra kellett. Én mindenképp sok sikert kívánok vonzd be Őt, maradjatok együtt, de ne nagyon görcsösen ragaszkodj, azt mondják az okosak az nem jó.
Sok sikert!Sajnálom

Sajnálom, hogy nem sikerült egyetlen választ sem "bevonzanom" ezidáig...

No de sebaj, az itt olvasott okosságokat megfogadom és bízom a sikerben. Egyelőre annyi a fejlemény, hogy a jelenlegivel összevesztek. Hogy ez részben az én vonzásom miatt történt-e, nem tudhatom (csak hiszem), az viszont fáj, hogy most szomorú és ennek talán én is okozója lehetek... Ahhhh, ez a szerelem?