Oda-vissza játék...hogy bírhatom maradásra?

Üdvözlök mindenkit, aki elolvassa ezt, és külön köszönet, ha nem csak figyelmeddel, de válaszoddal is megtisztelsz!

Láttam, rengeteg hasonló kérdés van lentebb, ami konkrét személy bevonzásáról szól, de úgy éreztem, az én esetem eltér kicsit, ezért érdemes lenne leírnom. Többnyire első nagy szerelemről és hosszú kapcsolatról szól a fáma, de nálam kicsit más a helyzet. 24 éves vagyok, sok szerelemmel, kapcsolattal, férfival a hátam mögött, átváltozásokkal, csalódásokkal, újjászületésekkel együtt. Azt hittem, megadatott nekem, hogy könnyen alkalmazkodjak az új helyzetekhez, és tehetségem van abban, hogy bármin túltegyem magam könnyedén. De az élet most meghazudtolt. Úgy érzem, megtaláltam életem párját, de valamiért ő ezt nem érzi úgy át, mint én. Jeleket kaptam róla, még mielőtt nem ismertem, álmodtam, láttam őt, ráadásul életem legnagyobb vágya volt abba az országba költözni, ahol ő él. Merthogy külföldi. Ő talált meg engem, évekkel ezelőtt, de sosem jutottunk tovább az ismerkedésnél, sosem jutottunk el egy valódi kapcsolatig. Mégis szerelembe estem menthetetlenül, és bár azaddig hamar túltettem magam a szerelmeimen, rajta nem sikerült. Olyan a kapcsolatunk, mintha mindig elakadna valahol az elején, megszűnne, majd újrakezdődne. Mindig ő keres, ő tér vissza hozzám, hogy azt higgyem, elkezdődik valami, majd újra megszakad. Az okát nem tudom, de szeretném, ha a legközelebbi visszatérte után maradna is. Nem tudom, pontosan mivel segíthetem ezt elő.... ha folyamatosan vizualizálom, hogy együtt vagyunk, vagy akkor, ha teljesen elengedem (amit ugye félek megtenni, mert mi van, ha akkor nem fog jönni). Tud nekem valaki tanácsot adni ebben?szia! Amit írtál részben igaz

szia! Amit írtál részben igaz rám is,mivel volt egy nagy szerelmem,akivel vége lett,de ő folyamatosan visszatér hozzám.Bár a mi kapcsolatunk se fejlődik sokat,sőt,ha úgy érzem néha,hogy mégis akkor tesz róla,hogy egy pár hét múlva ne így gondoljam. Én ezen sokat gondolkoztam és talán azért dobja őt mindig vissza a sors,mert nem tudom lezárni őt,mivel ha visszatér,reménykedek,hogy mégis mivan ha majd most sikerül összejönnünk. Talán ha miután visszatér hozzád és te letudnád őt zárni végleg,akkor eltűnne az életedből és nem jönne vissza egy-egy szép emlék erejéig.Minden változik. :-)Kedves Chelsea1111!

Ismerős téma,és érzések.......
Hogyan bírhatnád maradásra?
Hmm............kemény dió ez.
A mában élj,ne a múltban,és ne gondolj annyit a jövőre!!!
A pillanatnak élj!
Amit érzel azt tedd.............
Valami oka biztos van hogy mindig el megy,aztán vissza jön.
Bizonytalan gondolom én,nem tud dönteni..
Nekem ez a véleményem.
Hogy mit tegyél?
Élj!
Nevess!
És ne félj,mert a félelemmel el taszítod magadtól.
A félelem negatív!
Ha bővebben le írnád mi a szitu,jobban tudnánk segíteni neked.
Szépséges napot neked!SOK más? :D Nem látod a fától az erdőt. :-)

:-)
Miért is nem kell más?
Mi olyan jó ebben a kis gyáva pö..ben?Nagyon vicces...

Jött már sok "más"....csak tudod, épp az a baj, h nekem más nem kell és az előtte lévő mások is felejthetőek voltak. A kérdés plátói volt, ha nem fog jönni, öngyilkos leszek."Mi van akkor, ha nem fog jönni?"

Jön más. :D