SegítségKedves Ragyim!

Búék!

Belső elgedettséged forrása, visz el saját önvalódhoz.Hű édes Lollim, :)

mesés ötleteket adsz ennek a szép lelkű teremtésnek:) Miss Fantazynak:)

Merj szembenézni jelenlegi romjaid közepén a helyzettel, amit teremtettél!

Csak az visz előre, ha kisírod, kitombolod azokban a percekben akár órákban magadból, amiket erre áldozol.
Gyakorlatilag ez az egyetlen, amit azon kivül tehetsz, hogy szorongatod szerető jobbunkat:) Lollipoppal.

Hidd el! Bármi is a helyzet, ami most van, az van ami van, és az, amit te drága teremtettél, megtetézve félelmeddel jócskán. Szeretlek. És sajnálom nagyon amiről írsz! Segíteni csak úgy tudok, hogy most gondolatban alaposan megöleltelek, amúgy derekasan, szívünk egymáshoz ér.... fogadd be a finom energiákat most! Mikor nyitod és olvasod e soraimat! Átmegy, bízz a szeretet folyamatos áramlatában. és hagyatkozd magad erre most... lágyan ringat téged is.... engedd a lágy, finom pillekönnyű érzéseknek, hogy tudjanak magukkal ragadva vinni.... csak hagyd, csak engedd.... Meglátod, sokkal könnyebbé válnak a téged körülvevő nehezékek.... És ez így van :) Veled vagyunk. Szeretetünk átölel, beburkol melegével téged is. Ölelő kar fonódik vállad köré, és te átadod, elengeded most magad.
Érezd jól a bőrödben magad!
Boldog Békés Új 2011 Évet neked te drága! AnikóCsókolom! Búék magának!

Csak azt tegye, ami magának a legjobb!

Kisasszony! Ne akarjon, egy zsiráfot egyben berakni a hűtőládába, előtte darabolja fel apróra, úgy sokkal könnyebb lesz.

Egy híres Mestertől tanultam a következőt:

"Önbizalmat úgy lehet szerezni, hogy tudatosan bele megyek olyan helyzetekbe amitől félek."

A Mesterem...:Nem is tudom hol kezdjem...

Nem is tudom hol kezdjem... túl sok a káosz körülöttem, és nem bírok kilépni a sötét napjaim árnyékából.
Szóval próbálom az elején... külföldön élek. 9 hónapig dolgoztam egy borzalmas munkahelyen, megalázó körülmények között, majd végül elszakadt a cérna és minden gondolkodás nélkül felmondtam, mert nem bírtam lelkileg tovább. Elvégeztem egy tanfolyamot, és most munkát keresek. Tegnap felhívtak egy helyről munka ügyben. Most viszont rámjött a görcs. Folyton azt érzem, nem vagyok képes semmire, és nem vagyok elég jó. Ma még várok egy hívást ugyanonnan, az interjú dátum miatt, de már előre görcsölök a hívás miatt, mert telefonon kell beszélni, ráadásul nem magyarul, utána meg helyt kell állni az interjún...mindeközben meg attól is rettegek, mi van ha nem is hívnak vissza? Beteges... valószínűleg. Folyton bírálom magam mindenért. Tisztában vagyok a hibáimmal, de ahelyett hogy az erősségeimnek örülnék, a gyengeségeimen kesergek.
Egy éve minden rossz körülöttem. A kapcsolatom is romokban... a barátaim mind otthon vannak, Magyarországon.
Úgy érzem nem bírok kimozdulni semerre ebből a helyzetből, és nincs senki a környezetemben aki erősíteni tudna. vagy akarna.
Sorra olvasom a pozitív gondolkodásra sarkalló könyveket,elviekben egyet értek velük, de mikor gyakorlatban kéne alkalmazni, mindet elbukom.
Hiába kezdek bele valamibe, a vége mindig ugyanaz: áá én erre képtelen vagyok.
Valaki esetleg tudna szolgálni valami ötlettel? Sajnos, már azon gondolkoztam talán orvoshoz kéne fordulnom ezekkel a problémákkal, de nem vagyok biztos benne, hogy segítene. Meg jobb lenne ha képes lennék magam megoldani...