Segítség

Sziasztok,

Új vagyok a fórumon/oldalon...
Bárki olvassa, segítségre lenne szükségem. Két éve hasonló szituációban voltam, párommal átmenetileg nem voltunk együtt, de rendeztük. Sokat dolgoztam rajta, használva azt a tudást, amit Ti is ismertek.

Most sajnos sokkal rosszabb helyzetben vagyok, ésszel döntött és elment. Véglegesnek tekinti. Ő is szeret, de folytatja azt az utat, amit régóta, hogy a eszét használja, a szíve helyett. Sokadszor. Nem én vagyok az első ebben a sorban. Bár most is azt érzem , hogy ezt én tudnám megtörni... De valahogy végig úgy éreztük a nehézségeken át, hogy együtt kell maradnunk. Most olyan törést szenvedtünk, ami az eddigieknél sokkal súlyosabb. Az eszem, a tudat, a döntés alapja és a mindennapok nyomása jelenleg elnyomja azt a pozitivitást, ami korábban eredményt hozott. Nyilván a relativitás és cselekedetei talaján állva.
Próbálok pozitívan és érzéseinkre hagyatkozva hozzáállni a jelenhez, de az ő/saját ingadozásom jelentősen és napi szinten ront a helyzeten, pozitív hozzáállásomat a végletekig rombolva. Kérem, bárki olvassa ezen sorokat, ha tud, adjon tanácsot, hogyan őrizhetem meg pozitív hozzáállásomat és hitemet, az ésszel dacolva.

Hálás köszönet!
Vrepliche tag heuer orologi

Nel momento in cui ho aperto la confezione, sono rimasto sorpreso dal fatto che fosse solo una replica, orologi repliche italiama sembrava esattamente lo stesso dell'originale e la qualità era buona. Penso che questo dovrebbe essere il miglior orologio replica che abbia mai comprato.repliche tag heuer orologi Condivido questo sito Web con i miei amici. Sono molto contenti, il prezzo è economico, posso comprare un orologio così buono.A bilingual English Spanish

A bilingual English Spanish dictionary to look up words