Segítségkérés a munkámhoz

Kedves Titoktudók!

Szeretném a segítségeteket kérni, mert elakadtam egy fontos dologban.
Egy ideje már alkalmazom a vonzás törvényét, és egészen jól alakult minden...párkapcsolat, család, még a munka is.
Most éppen ezzel az utóbbival van gondom. Egy banki ügyfélszolgálaton dolgozom és bár mindig is az volt a célom, hogy segítsek másoknak, úgy érzem elfáradtam ebben a dologban. Egyre ingerültebb és kimerültebb vagyok. Munkából hazaesem, pihenek és az egész kezdődik előröl. Rendesen kezd bedarálni a mókuskerék. Egy ideje szeretnék váltani. A problémát az is okozza, hogy 3 műszakban dolgozunk és rengeteg szabadidőt, hétvégét és ünnepet áldoztam fel a munka miatt. Ezt nem akarom tovább. Szeretek dolgozni, szeretek segíteni, de most magamra is kell kicsit gondolnom. A családomnak a barátaimnak hiányzom és ők is hiányoznak nekem.

Ott akadtam el, hogy nem találok más munkát. Amit találtam, az majdnem ugyanilyen, pénz, energia befektetés szempontjából, így nem váltottam. Most viszont már tényleg torkig vagyok, és igyekszem lazítani ezen, hiszen tudom, hogy a görcsösség semmi jóra nem vezet. Naponta küldöm az önéletrajzokat. Általános asszisztensi munkát szeretnék végezni, a tudásom meg is van hozzá. Míg régebben folyamatosan csörgött a telefonom és sok állásinterjúra hívtak, most egyáltalán nem keresnek, pedig jóval nagyobb a tapasztalatom is.

Mindenképpen akkor szeretnék váltani ha már más munkalehetőség képben van. De még idén meg kell tennem, mert érzem, hogy a kimerítettem a tartalékaimat. Így viszont nehéz ...azt hiszem nagyon rástresszeltem erre a váltás dologra. Ti mit gondoltok? Milyen gondolatok segíthetnek ebben a helyzetben? Mit tudok tenni?

Igyekeztem másoknak is segíteni a munkakeresésben/találásban, több ismerősöm helyzetében meghatározó szerepe volt annak, hogy ismernek és most munkájuk van. Ismeretség alapján mindig könnyebb, de egyelőre nem tudnak a barátok sem segíteni.

A problémát az is okozhatja, hogy nem feltétlenül egy átlag ügyfélszolgálatos akarok lenni. Egyelőre azonban ebben szereztem tapasztalatot és kell a pénz, hogy fenntartsam magam. Mindig is a képek világa vonzott, a fotózás és a videószerkesztés. Szeretnék a témába vágó képzésekre eljárni, de még nincs annyi anyagi tartalékom, hogy megtegyem. Ha emellett pedig még pedagógiai képzésre is járhatnék, az lenne a tökéletesség nekem.

Ismerem magam, vannak céljaim. Valahol a gyökerekben kereshető a probléma. Fontos tudni, hogy szegény családból származom és mindig kicsit problémaként tekintettem a pénzre. Már sokat fejlődtem ebben is.

Ti mit tennétek a helyemben? Előre is köszönöm a válaszokat! :)Abban a pillanatban...

Abban a pillanatban, ahogy rányomtam itt a téma elküldésének a gombjára, csörgött a telefonom és elhívtak egy interjúra. A pénz rosszabb lenne, mint a jelenlegi állásomban. De azért reménykedem, hogy meg tudunk állapodni ... egyelőre már ez is valami!