Segítsetek egy kicsit elveszve érzem magam!

most mit csináljak?

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem.
Az elején kezdem: megírtam azt a bizonyos listát amit sokan mondanak, hogy elhozza számodra ideális társat.
Sok pontot felsoroltam legalább 30-40 tulajdonságot: külső, belső, viselkedés, viszonyulás hozzám, számomra fontos értékek...
Egy ideig nem néztem rá erre a listára, Ugyebár nem járok egyáltalán semmiféle szórakozóhelyre, de ezek a helyek engem sohasem vonzottak, és sokak szerint ott csak alkalmi kapcsolatok születnek, amire nekem soha nem volt szükségem, én a bensőséges, emberi értékekre épülő szereteten megbecsülésen alapuló párkapcsolatot tartottam és tartartom fontosnak és elérendő célnak.
Ugyebár végső elkeseredésemben felregisztráltam egy társkereső oldalra. írtam rengeteg levelet, kitárulkoztam a kiszemeltek előtt, de egy ideig semmilyen eredmény nem mutatkozott, mindennap néztem az oldalt és írtam a kedves szívhezszóló bemutatkozó leveleket, mellékelve az email címemet is de válasz sohasem érkezett. ez a helyzet kb 2 hétig tartott, amikor egy pénteki nap megtört a jég.
Mindig alaposan böngésztem az oldalt de Őt sohasem láttam, pedig a regisztrációjának dátuma kb tavaly márciusra- áprilisra körül történt. Megnéztem az adatlapját egyből valami különleges kisugárzást érzztem, azt hogy írnom kell Neki.
Hát "tollat" billentyűzetet ragadtam és írtam Neki egy szívhezszóló levelet, amelyben bemutatkoztam, és a végére megadtam az elérhetőségeimet a két email címet, és erre nem volt példa a telefonszámomat is rögtön nem habozva ez kb 11 órakor volt mikor elküldtem. Ezután még megnéztem pár perc múlva az emailt és új üzenet érkezett Hát Ő volt az megjelölt mint kedvencet.
Pontosan egyszerre történt a levelemmel.
Innen éreztem ez nem lehet véletlen. Ezután leveleztünk és érdekes módon kitárulkoztunk egymásnak.
2 hét múlva találkoztunk először mert Ő tőlem kb 100 km-re lakik.
Személyesen is olyan volt amilyennek elképzeltem a róla feltett fénykép segítségével.
Ahogy beszélgettünk egyre szimpatikusabb lett számomra, még olyan dolgokat is elmondtunk a másiknak amit esetleg egy olyannak sem mondunk el akit már évek óta ismerünk.
Csodálatos nap volt jól érzetük magunkat. És megbeszéltük a jövő hétre is a találkozót.
Másnap felhívtam telefonon és elmondtam neki, hogy egy csodálatos érzés alakult ki bennem iránta, amit még senki iránt nem éreztem. Ő erre azt mondta, hogy benne még ez nem alakult ki.
Ezután mindennap hívtam őt, kedves volt velem sokat beszélgettünk telefonon emailen, de még mindig azt mondta, hogy nem érez úgy irántam mint én Ő iránta.
Eljött a második találkozó és akkor is ezt mondta, hogy nem érti miért nem alakul részéről ez a vonzalom pedig szeretné.
Sokat beszélünk továbbra is mindennap vagy email vagy telefon most hétvégén egy újabb találkozó.
Bízom benne hogy jó lesz. De néha magam alá esek amiatt, hogy nem változik szemernyit sem a helyzet, és hogy ez csak szélmalomharc.
Pedig olyanok a tulajdonságai amit a listámban megálmodtam a belső és külső tulajdonságok is :-)
Nagyon komolyan gondolom a dolgot ezt Neki is elmondtam, hogy én erre az életre tervezek, magyarul életreszóló boldog párkapcsolatot szeretnék, ez az igény Neki is 100%-os ebben a témában.

Ő annyira bizonytalan, hogy még nem törölte magát a társkeresőről, amit én már a találkozó sőt a levélváltások idején megtettem.
Rákérdeztem, hogy miért azt mondta, még nem alakult ki közöttünk párkapcsolat, meg mióta levelezünk és találkoztunk egyáltalán nem írnak neki, vagy ha írnak ő olvasatlanul törli a "vetélytársak" által küldött leveleket.

Most mit tegyek ebben az esetben?
Szerintetek baj ha az első két találkozó és telefonbeszélgetések után sem alakul ki az a bizonyos vonzalom és a mély érzések irántam?
Szerintetek ezek kialakulhatnak még felém részéről?

Ti ebben a helyzetben mit csinálnátok?

Egy kicsit el vagyok veszve segítsetek?Türelem, türelem!!

Üdvözöllek!

Én ugyan új vagyok itt, de nagyon érdekes dolgokat találtam ezen az oldalon. Olyanokat, amiken én is keresztül mentem anno!! Éppen ezért bátorkodtam hozzá szólni, mert talán némi segítséget vagy megnyugvást tudok adni. Mindenki megjárja a hadak útját és ezáltal fejlődik, mert ami nem öl meg az erősít!! Én anno még lány koromban nem jártam sehová szórakozni, nem is gondoltam párkapcsolatra, aztán lett egy barátnőm, akinek volt barátja és a barátjának egy bátyja, aki éppen akkor szerelt le a katonaságtól és pont a leszerelését ünnepelte! Elmentem én is a bulira és a barátnőm bemutatott minket egymásnak, nagyon jókat beszélgettünk, mert szövege aztán volt rendesen, de az igazat megvallva nekem nem igazán jött be elsőre a fiú!!! Mondtam is a barátnőmnek, hogy olyan csúnya, ha egy lenne a földön se kéne!!! Aztán teltek a hetek és mi minden hétvégén találkoztunk, beszélgettünk, ismerkedtünk egymással, mire azt vettem észre, kb.. egy hónap múlva,hogy hiányzik maga a jelenléte!!!Hát rá kellett döbbenjek, hogy szerelmes vagyok és pont abba az emberbe, akivel el sem bírtam volna képzelni, mert a külsejét tekintve nem az én elképzelésemnek megfelelően nézett ki, de a szíve hatalmas volt és magával ragadt!Átmentünk rengeteg nehézségen, de általában mindig kilábaltunk belőle!Született 2 gyerekünk és a kapcsolat 14 évig tartott, de sajnos egy baleset következtében elveszítettük a boldogságunkat! Ma már ennek 9-k éve!!!A megírt személy a világ másik végén is rád talál, de ehhez türelem kell rengeteg és még folytathatnám, mert nincs vége.Az akartam ezzel érzékeltetni, hogy az első két alkalomtól, no meg a telefonbeszélgetések után nem biztos, hogy ki alakul az érzés a másiktól feléd!!!Az élet mindig tartogat meglepetéseket számunkra!!! Fel a fejjel és kitartás!!!
Üdvözlettel: Edit:)

Na most jót nevettem magamon!!!
A segítő szándék...Nesze nekem...

De azt hiszem, ha megfordítod és átértelmezed a dolgokat, akkor ugyanúgy érvényesek... Újraírom...

....Lehet, hogy a belőled áradó érzéseket túl gyorsan zúdítottad rá, de mi nők ettől megriadunk.......

....Tessék kicsit büszkének lenni, igazi férfinak, mert így csak azt bizonygatod, hogy mennyire fontos Neked, mennyire csodálod, és, hogy egy életre tervezel... Engedted, hogy ideje legyen az udvarlásod megemésztenie?Hiszen körbeudvarolod. Nem hagyod kibontakozni, lehet erre lenne igénye...
Tudom, hogy a szavaim kicsit elkeserítenek, de légy FÉRFI!!! Teljes mivoltodban, határozott, céltudatos, mégis férfiasan bájos és kedves! És nem utolsó sorban higgyél magadban, a vonzásodban, de ne legyél ragadós...
Olvasd át soraimat újból, és ha igazat vélsz felfedezni benne, akkor tégy úgy, hogy ne riaszd el!

Sok különbség nincs benne...mégis teljesen más...

Azt kell érezze, Te vagy az a CSODAFÉRFI aki neki kell!!!

Hagyj időt neki!!!

Bocsánat a tévedésemért, de jót nevettem rajta!!!

További szép napot!!Köszi a segítséget

Szia Szsm!

Köszi a segítséget!

Hogy legyek NŐ, egy kicsit félreértelmezted a dolgot :-) Egyébként Laci vagyok. :-)
Gondolom azért értetted kicsit félre, mert a férfiak többsége nem így gondolkodik a Nőkről, mint én.
Legtöbb férfitársam sajnos leragadt és elmerült az élvezetek földjén, és nem foglalkozik a felszín alatti dolgokkal, az igazi érzésekkel és értékekkel.
Én férfi vagyok és a válsztottam számomra egy CSODANŐ, még mindig így érzem. :-)
De jelenleg egy kicsit elbizonytalanodtam , hogy ezek az érzések egy picit halványultak ezen körülmények miatt.
Ezt pedig nem igazán tudom hova tenni?
Most kicsit jobban vagyok, majd alakul ha kell.

Köszi a hozzászólásokat!

Lacitürelem

Kedves phoenix008!

Amiért elolvastam az írásod, az a segítség kérése volt. Nos, tanácsot adni mindig a könnyebb része a dolognak. :)

Én úgy látom túlzottan "akarsz". Sikerült egy olyan tulajdonságokkal megáldott illetővel találkoznod, aki Neked kívül-belül tetszik. Ezt pedig nagyon hamar a tudomására hoztad, örömödben. Lehet, hogy megijedt a tempótól, amit az érzelmeid diktálnak. Lehet, hogy a belőled áradó érzéseket túl gyorsan zúdítottad rá, de mi nők erre hajlamosak vagyunk. Talán túl hamar ajánlottál fel neki kapcsolatot, nem hagyva időt neki arra, hogy őbenne érjen meg az elhatározás. Szerintem ne keseredj el, ne add fel, csak lassíts! Lehet, éppen ezért nem törölte magát a társkeresőről, de Te ezt honnan tudod? Utánanéztél? Azt gondolom igen. Sőt, rá is kérdeztél. Türelmetlen és bizalmatlan voltál. Kevés időt hagytál neki feldolgozni magában a történteket. Azt írod TE hívod mindennap őt. Miért nem várod meg, amíg egyszer ő hív fel? Lehet, hogy elmúlnak napok, de ha igazán kíváncsi Rád, ha hiányzol neki , akkor fel fog hívni. Engedd lazábbra a még ki sem alakult köteléket, mert a férfiak szeretnek maguk irányítani ( vagy legalábbis azt hinni, hogy ők irányítanak!!) Uraim, bocsánat ezért a kijelentésemért. :) De ezt a hitet meg kell adni, hagyni nekik. Egy kapcsolatban kompromisszum késznek kell lenni, mindkét részről. De ha már a legelején nagyon sietteted a dolgokat, akkor nincs ideje kialakulnia semminek. Nem is kell megkérdezni, hogy na, érzel már irántam valamit? Tessék kicsit büszkének lenni, igazi nőnek, mert így csak azt bizonygatod, hogy mennyire fontos Neked, mennyire csodálod, és, hogy egy életre tervezel... Engedted, hogy ideje legyen udvarolni Neked? Hiszen körbeudvarolod. Nem hagyod kibontakozni, lehet erre lenne igénye... Mintha átvetted volna az ő szerepét.
Tudom, hogy a szavaim kicsit elkeserítenek, de légy NŐ!!! Teljes mivoltodban, határozott, céltudatos, mégis nőiesen gyámolításra szoruló, bájos és kedves! És nem utolsó sorban higgyél magadban, a vonzásodban, de ne legyél ragadós...
Olvasd át soraimat újból, és ha igazat vélsz felfedezni benne, akkor tégy úgy, hogy ne riaszd el!
Ha igazán fontos Neked és Te is az vagy neki, akkor lassacskán épül a kapcsolat!
Mosolygós szép napot kívánok!!!tanács

Szia!

Én azt tanácsolnám Neked, hogy egy kicsit próbáld meg "elengedni", sajnos néha ez a legjobb megoldás arra, hogy kiderüljön tényleg lesz-e valami a dologból, amikor a másik fél bizonytalan. Sok esetben, amikor elkezdünk hirtelen ragaszkodni valakihez, az pont az ellenkezőjét váltja ki a partnerből. Szóval szerintem próbálj meg egy kicsit most más dolgokra koncentrálni és ne foglalkozz vele olyan intenzíven.A vágyakozás

Ma jöttem egy dologra rá, hogy miert van az, hogy akit a ' szívembe zarok'es szeretek (barátság) mindig úgy hozza a sors(?) hogy el kell engednem. Mert vagy En vagy a masik éppen úgy dont hogy máshol fog élni. Feltettem magamnak a kérdést, hogy az elengedést kell megtanulnom, Es nem. Nem csak azt. Azt is hogy ha csak vagyakozok, akkor csak a vagyakozast teremtem. De hogy ezt hogyan kell megoldani es hogyan kell korrigálni ezt az érzést sajnos nem tudom még. Erre En várom a választ.
Üdv
AKedves phoenix008! Csak

Kedves phoenix008!

Csak érdeklődés szinten kérdezem, hogy az a 30-40 pontból álló lista amit leírtál, vajon azok a pontok nem belőled hiányoznak? Vajon nem másból akarod ezt megszerezni, amit magadnak kellene megadnod?

Innen kellene kezdeni. Te írtad a listát, tehát belőled jött.

Aztán ha véletlenül beletrafáltam, akkor kérlek írd meg.

Sok sok szeretettel kívánom neked a boldogságot, de előbb Önmagadat kell megtalálnod és szeretned.

Szeretettel