A változásom

Sziasztok kedves fórumozó társaim ! Azért írok,hogy elmeséljek nektek egy változást az életemben,amire szeretném ha reagálnátok mennyire tartjátok jónak,illetve segítségeket adnátok nekem.
Mint majdnem minden ember,én is megfogadtam magamnak új év alkalmából valamit. Azt,hogy változtatok egy kapcsolatomon,ami régen elromlott már,de teljesen nem tűnt el az életemből.Gondolom már sejtitek kiről lehet szó,Róla! Ő volt a legnagyobb szerelmem eddig,és nem tudtunk egymástól végleg elszakadni,ám a kapcsolatunk nem volt túl jónak mondható,már régóta nem vagyunk egy pár de mindig visszataláltunk egymáshoz több kevesebb időre,ami mindig a veszekedések miatt ment szét. Most megfogadtam magamnak hogy kezembe veszem az irányítást és elkezdtem újra olvasni a Titkot,az Erőt és még sok más könyvet ami motivál és segítséget nyújt abban,hogy jobbá tehessem a kapcsolatunkat. Tudniillik eddig is elolvastam már ezeket a könyveket,de mindig ellenállásba ütköztem saját magamban,majd végül soha nem tudtam végig csinálni a gyakorlatokat,vagy ha végig is csináltam nem hittem benne 100%ig. Ma már teljesen más a helyzet,úgy érzem sikerülni fog az,hogy javuljon a kapcsolatunk és boldogok legyünk együtt..ami még furább hogy HISZEK benne.Úgy gondolom,hogy ez jelentősen fontos mert ha én nem hiszek benne,akkor mégis ki fog? Elkezdtem olvasni a Varázslat című könyvet,haladok szépen a 28 napos gyakorlatokkal és (bár lehet bemagyarázom ) úgy érzem máris javult egy kicsit a kapcsolatunk..ha csak tényleg egy minimálisat akkor is. Próbálok emellett magamon is változtatni,a tulajdonságaimon,amikről tudom hogy nehezen visel el,szóval tényleg megteszek mindent az ügy érdekében.Tudom viszont azt is,hogy ez két emberen múlik,hogy neki is meg kéne változnia,de úgy hiszem,hogy ha sikerül beindítanom a vonzás törvényét,akkor ez is meg fog majd valósulni.
Szerettem volna megosztani veletek,ezt a változtatásomat az életemben,mert tudom,hogy ha valahol megértik az embert az ITT van. Köszönöm ha elolvastátok,de még jobban köszönöm azt,ha hozzászóltok. Legyen szép napotok!