Vele minden tökéletes lenne...

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni.
A rövid történet:
3 évvel ezelőtt megismertem egy srácot, akibe szépen lassan -úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva- egymásba szerettünk. Ő még kapcsolatban él egy másik nővel az anyagiak miatt, de nekem már gyűrűt adott és mindig azt mondja, hogy én leszek az ő kicsi felesége. Felépítette (építettük) a házát, ahova szeretné, hogy én már most beköltözzek. A családja, a barátai tudnak rólunk, kerti partik, közös programok. A családi összejöveteleikre (pl. ballagás) engem hív és együtt mutatkozunk. Tehát mindenki tud rólam, csak a nő nem.
Gyönyörűen és türelmesen vonzottam a történéseket. Minden szabadidőnket és hétvégéket együtt töltöttük.

De néhány hónappal ezelőtt kezdtek változni a dolgok. Egyre többször lemondta a hétvégékből az egyik napot, és a hétköznap délutáni és esti találkozások is elmaradtak. Gyanakodni kezdtem. És bár csak részben tudom bizonyítani, de úgy néz ki megcsal, vagy legalábbis arra készül (készült).
Egy internetes közösségi oldalon megtaláltam, hogy megkereste a régi barátnőit és mindegyikkel felvette a kapcsolatot. Telefonszám cserék, megbeszélt találkozók. Mindegyiknek a házát mutogatja (amit közös munkával építettünk (én pénzt nem adtam bele, csak energiát és rengeteg időt)), és meghívja őket. Azt, hogy el is vitt volna oda valakit, nem tudom.
Részben kérdőre vontam, de nem mondtam el neki, hogy mit honnan tudok és csak fél információkat mondtam, hogy ne buktassam le magam.
Az internetes portált nem tagadta, és azt mondta, hogy akiket megkeresett régi ismerősök és csak megörült, hogy újra megtalálta őket és kíváncsi volt, hogy kivel mi van. És esküszóval fogadta, hogy senkivel nem beszélt telefonon és nem találkozott egyikkel sem.
Most elutazott néhány napra külföldre, és én itt maradtam. Nem tudom mit tegyek. Tanácstalan vagyok.
Hinni akarok neki, de szeretném, ha végleges döntést hozna. Azt akarom, hogy én legyek az egyetlen NŐ az életében! vagy ha nem, akkor mondja meg. De hiába kérem erre, nem hajlandó egyenes választ adni.
Mit tegyek?
Várjak rá és várjak, hogy mi lesz és tipródjak, őrlődjek a bizonytalanságban?
vagy használjam ki ezt a néhány napot és tűnjek el az életéből?
Ha a szívemre hallgatok, mert nagyon szeretem, akkor maradok és küzdök, ha az eszemre, akkor elhagyom.
Vissza akarom ők kapni és bevonzani vele a boldogságot a tökéletes harmóniát és gazdagságot az élet minden területén, de sajnos úgy érzem, egyedül már nem megy, kevés vagyok hozzá.
Úgy érzem és Ő is ugyanezt mondja, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve és tökéletes életünk lenne együtt.
Vele és benne mindent megtaláltam amit kerestem és azt mondja, hogy Ő is így érez, hogy számára én vagyok a tökéletes. De akkor miért nem dönt? Miért csinálja ezt velem?
3 éve nem tud döntést hozni. 34 éves vagyok, családot és gyermeket szeretnék.
Segítsetek kérlek, mit tegyek?