A boldogság könycseppje

Az én történetem nem az átlag sikertörténetek közé kerülne a besorolásban.Ez annál sokkal több.Igaz, ez másnak sosem jelenthet annyit mint nekem, de, hogy ti is tudjátok, mindenképpen le akarom írni.
Egy kicsit sem átlagos fiatal gimnazista lány vagyok.Pár hónapja ismertem meg az egyik legjobb barátomat.Ő egy olyan személyiség, akivel bármiről tudnék beszélgetni, ezért is fontos nekem.Mint barát egyik nap a beszélgetésünkből kiszűrtem, hogy a sok kicsi baj mellett lakozik egy nagyobb is.Az udvariasság határát nem feszítettem túl, ezért megkértem, hogy csak akkor mondja el, ha tényleg szeretné, mert szívesen segítek legyen az bármi.Ő nem tudta, abban a percben az a mondat milyen sorsdöntő lesz.
-Tudod.Ezzel nekem kell meg küzdenem, ameddig még tudok.
Leültem,és gondolkodtam.Síri csend volt, amikor elmondta,hogy súlyos betegségben szenved, a papírjai már külföldön is voltak, és lehetetlen, hogy meggyógyuljon.A folyamatot csak lassítani tudják, de bármikor történhet bármi.Ez nem játék.
Ekkor mondta, hogy ne mondjam senkinek, nem akarja, hogy ezért másképpen kezeljék, vagy sajnálják.Ráadásul a párjával sem maradhat együtt ezek miatt.
Felálltam.Pár könnycseppel a szememben megkérdeztem tőle:-Ha azt mondanám van remény, lehetsz boldog, meggyógyulhatsz, hinnél benne, hinnél nekem?
-Nem tudom.-volt a válasz.

Mikor hazamentem, nem sírtam, és nem volt bennem sajnálat.Csak szeretet.És az az elhatározás, hogy kerüljön bármibe, meg fog gyógyulni.Ekkor, még azon a napon találtam meg újra a H'oponopono -t s történetét.Mi sem kellett több, fogtam egy papírlapot, s már a kis könnycseppek csordultak az arcomon, mikor leírtam a nevet és egy képet tettem alá.
Tudjátok, nincs szebb annál, mikor tudod, hogy TE MAGAD segítesz valakin,még ha ő ezt nem is tudja.Mikor a boldogság a szabadság érzete eluralkodik rajtad, mikor tényleg elhiszed, hogy bármire képes vagy.

4 napig 15 perceket fordítottam a dologra, de teljes átérzéssel, és megbecsüléssel.Aztán egyszer csak újra beszédbe elegyedtünk.Én nem számítottam semmire.Aztán azt mondta nekem:
... Te csodálatos ember vagy!Tudod, igazad volt mindenben amit mondtál.Nem szabadna feladnom.Ezért beszéltem is a párommal, és nem válunk szét.Minden rendben zajlott nagyon megértettük egymást és annyira jót beszélgettünk.:) Csoda jó volt.A dolog ellen pedig küzdeni fogok, és amúgy is egyre jobban érzem magam a bőrömben.Egyszerűen csak köszönöm, hogy van miért élnem!
-Ekkor éreztem azt, mint mikor újjászületsz.Mikor bizonyítékot kapsz arra, hogy vagy valaki, és bármit megtehetsz az világban.
Az életben csodálatos minden.Mindig meg kell becsülni!De amit legfőképp megtanultam, hogy hit, a szeretet és a bizalom együtt, bármire képes!BÁRMIRE!És hálás vagyok, hogy 16 évesen ekkorát, tudtam cselekedni, és fogok is, mert most jön csak a lényeg.
Köszönöm mindenkinek, aki végig olvasta a történetem.Nem azért akartam írni, hogy bármit elérjek.Hanem mert azt akartam, hogy mindenki tudja, mire vagyunk képesek.!És mennyit számít az ha szeretsz.
Köszönöm!

“Megkaphatsz bármit, ha eléggé akarod. Csak olyan túláradó lelkesedéssel kell akarnod, amely kitör a tested fogságából és eggyé válik a mindenséget teremtő erőkkel.”
(Sheila Graham)Szia. :)

Ez csodálatos. :) Mint amikor meggyógyítasz egy kismadarat és azután elengeded, szabadon. :) Ez a kép jött. :)
Szép hetet neked! :) Örülök, hogy olvashattalak! :) És tegyél még ilyen sok szép tettet! :)Ugyan dehogy

Ugyan, nem bántottál meg vele, csak segítenék, hogy körülnézhetsz itt, mindenki támogatja és biztatja a másikat.Nem kételkedünk egymás szavában.Szeretjük egymást.Mert mi ilyenek vagyunk.Ettől leszünk többek. :)
További sikeres vonzást!
DorcusBocsáss meg,nem állt

Bocsáss meg,nem állt szándékomban megbántani téged. Ne haragudjKedves Mikee...

Köszönöm e sokat mondó, és ösztönző hozzászólásodat.A hozzáállásodból egyből egy átlag embernek is kiderül, hogy bizony, neked sem tiszta minden.Tudod, nem mindenki olyan mint aki ellopja a táskád, vagy betör a házadba.Aki hazugságokkal próbál előrejutni.Igen, ezt traktálják az emberekbe.Hogy mindenki hazudik, csaló, és hogy így akar előretörni... Nem ide való gondolkodás mód ez. Ha már tanulni nem is tudtam hozzászólásodból,ha nem hiszed el, hogy az írásom igaz, és valódi, tőlem jött, és szívből szólt, ideje lenne elgondolkoznod, hogy miért is vagy itt? Csak délutáni tea mellé egy olvasmánynak, vagy mert van okod rá, hogy itt legyél.Hogy fejlődj, és higgy valamiben, vagy éppen valakiben.
Nem kell hogy elhidd nekem.Mert én tudom, és ez nekem elég.Én ha már ezzel is többet tudok adni akárkinek, nekem az sokkal többet ér, mint hogy kételkedjem ezen az oldalon bárkinek is az írásában.Csak nézz körül,és figyelj jól!Na ja. Fele sem igaz:S

Na ja. Fele sem igaz:SKöszönöm

Kedves Dorcus!

Elolvastam amit írtál és nagyon meghatódtam tőle. Egyrész azért, mert 16 évesen tisztában vagy azokkal a dolgokkal, amiket én 29 évesen csak most kezdek felfedezni, másrészt ez is csak azt bizonyítja, hogy érdemes küzdeni azokért a dolgokért amikben hiszünk, csak szeretetet, kell sugároznunk és hálásnak kell lennünk minden jó dologért ami történik velünk. Érőt adtál nekem, és ezt köszönöm neked. Ha érdekel az én történetem, kérlek olvasd el és ha reagálnál rá, azt nagyon megköszönném.

Domino