Hogyan sikerült eladni a 61 nm lakásunkat 13,5 MFt-ért a válság közepette?

János férjemmel arra az elhatározásra jutottunk, hogy 2009.05. hónapban elkezdjük a családi házunk építését, de a befejezéshez nélkülözhetetlen volt a társasházi lakásunk eladása. Elindítottuk a lakáshirdetési projektet és a meglévő saját tőkénkkel elkezdtük az építkezést. Sajnos csak ingatlan közvetítők jelentkeztek, de sebaj, ezekkel szerződést kötöttünk.

Rossz érzés volt számomra, amikor az első ingatlanközvetítő megjelent és lefényképezte a lakást. Olyan gondolataim támadtak, hogy biztosan el akarom-e adni ezt a lakást? Készen vagyok rá? De nem akartam foglalkozni ezekkel a gondolatokkal, elhesegettem magamtól. Ezt, mint utólag megfejtettem nem tettem jól.

A saját megtakarításunk annyira volt elegendő, hogy elkészült a ház alapja és álltak a falak, de a tetőre már nem volt pénzünk. Döntenünk kellett: vagy hitelt veszünk fel, vagy az eladó lakásunkat értékesítjük de jóval a piaci ár alatt, de ez nem lett volna elég a családiház befejezéshez. Hitel mellett döntöttünk. Annyi hitelt vettünk fel amennyiért el szerettük volna adni a lakásunkat.

2009.10 hónapban elkészült az új csodálatos családi házunk és boldogan vettük birtokba a tágas helyiségeket. Beköltöztünk. Igen ez csodálatos érzés volt! Szerettem a társasházi lakásunkba lakni, de azért a családi ház az mégis más.

2010.05. hónapban úgy döntöttünk, hogy még komolyabban foglalkozunk férjemmel a lakás eladással.

Mint végzett agykontrollos naponta többször átolvastam az alábbi szöveget:

„ Boldogan látom, hogy 2010.10.31-ig ránk talál az a kedves vevő aki legalább olyan boldog lesz ebben a lakásban, mint amilyen boldogok mi voltunk. A lakásért boldogan kifizeteti a 13,5 MFt-ot hiszen pont ilyen lakást álmodott meg magának.”

Továbbá internetes hirdetéseket helyeztem el különböző oldalakra. Ennek hatására további ingatlan közvetítők jelentkeztek amelyekkel szerződést kötöttünk.

Minden este és reggel boldogan, átérzéssel gondoltam a célomra. Láttam, hogy ránk talál az a kedves vevő, akinek pont ilyen lakásra van szüksége: egy teljesen bebutorozott lakásra, amiben minden megtalálható ami egy családnak szüksége lehet. Ez egy igényes 61 nm-es lakás, zárt füves udvarral, a lakás a belső csendes udvarra néz, ahol grillező, egy pavilon padokkal, és egy asztallal van ellátva. A lakáshoz tartozik még egy autó beálló is, ami szintén a zárt udvaron van. Tehát boldogan, szeretettel gondoltam a célomra naponta kétszer és remek érzés volt.

Ezt egy hónapig rendszeresen vizualizáltam, de a vevő sehol. Voltak nézelődök de csak az ingatlanközvetítők által hozott potenciális vevőknek titulált személyek jöttek és mindegyiknek volt egy kifogása a lakás ellen: vagy keskeny a folyosó, kicsi a konyha, túl világos a nappali… stb. Ezek a vélemények elbizonytalanítottak.Elkezdtem kételkedni, hogy lehet mégsem ér annyit a lakásunk amennyit kérünk érte. Ezek után a rendszeres vizualizáció már nem keltett bennem kellemes érzést, megingott a bizalmam.

Ezt követett két hónap mikor már görcsösen ragaszkodtam az eladáshoz. Férjem tartotta bennem a lelket, hogy megjön majd a mi vevőnk, kitartás, de engem nyomasztott az a tudat, hogy havi 90.000,-Ft-ot kell fizetnünk hiteltörlesztésre, és mi van ha mi kérünk sokat a lakásért. Két hónap után eldöntöttem, hogy tennem kell valamit. Mint végzett agykontrollos utána néztem, a lehetőségeknek.

A oldalán rátaláltam a segítsünk egymásnak nyerni fórumra. Ennek az a lényege, hogy a jelenlevők meghatározott időpontokban programoznak egymás céljaira. Két körbe vettem részt ezen a programozáson és szenzációs élmény volt. Eladni nem sikerült a lakást, de azokon a napokon amikor a többiek az én célomra programoztak albérlők jelentkeztek a semmiből, hiszen nem is hirdettük, hogy kiadó a lakás. Kaptunk a lehetőségen kiadtuk nekik, egy kis pénz ebből is bejött. Továbbá szintén ebben az időben mérhető volt, hogy többen érdeklődtek az eladó lakás iránt mint más napokon. Na ez nagy erőt adott, ismét egy bizonyiték, hogy működik a teremtés.

Kezdtem tudatosabb lenni. Ha adakozás végett kerestek meg nem utasítottam vissza mint ahogy máskor tettem, hanem szeretettel adakoztam.

Továbbá "véletlenül" (szerintem véletlenek nincsenek) rátaláltam Joe Vitale – Kulcs című könyvére amelynek az alábbi sorai megragadtak:

" A tudatalattiban ellenszándékok munkálnak, amelyek képesek megbénítani, és akadályt gördíteni valódi vágyaid beteljesítésének útjába."

Ezen erősen elgondolkodtam. A könyv több lehetőséget is ad, hogyan tudod az akadályokat felszínre hozni, és elengedni azokat, de sajnos én ezekkel a módszerekkel nem tudtam azonosulni, de nem olyan rég ÉFT (Érzelmi Felszabadulás Technika) oktatáson vettem részt és ezzel a módszerrel nem volt nehéz számomra előhozni és feloldani az esetleges gátjaimat. Fura volt számomra szembesülni azzal, hogy több mint 10 hónap kiköltözés után erősen ragaszkodtam a régi kis lakásunkhoz. A kedves emlékek miatt, amit ott éltem át nehéz volt az elválás hiszen 9 évet laktunk ott. Szembe kellett néznem az érzéseimmel és le kellet zárnom a múltat.Ez sikerült!

Hogy mi lett ennek az eredménye? A napi vizualizálásom során ismét érzéssel, boldogan vizualizálni a célomat. Nap, mint nap vizualizáltam, és remek érzés volt.

A oldalán olvastam egy részt a Teremtő képzelet című könyvből.

„Vedd körül a célodat egy rózsaszínű buborékkal és helyezd a buborék belsejébe! A rózsaszín az a szín, amelyet gyakran összefüggésbe hoznak a szívvel, és ha ennek a színnek a rezgése vesz körül bármit, amit elképzelsz, akkor csak olyan dolgot fog elhozni neked, ami tökéletesen megfelel létállapotodnak. Most engedd el a buborékot, és képzeld el, amint elszáll az univerzumba, a célod még mindig benne van. Ez jelképezi azt, hogy érzelmileg „elengeded” ezt a dolgot. Mostantól szabadon lebeg az univerzumban, és közben magához vonzza és gyűjti a megvalósuláshoz szükséges energiát. „

Elkezdtem én is alkalmazni a fentieket és nagyon bevált. Éreztem, hogy elengedem és teljesen biztos voltam benne, hogy most már megvalósul a célom. Kellemes érzés fogott el és ugyan akkor magabiztosságot éreztem. Az a bizonyos AHA érzés - igen megvan. Teljesül.

Egyik este meditáció közben az a ötletem támadt, hogy írjak egy részletes beszámolót miért is érdemes megvenni ezt a lakást. Van egy honlapom ahol nyaralásunkkal kapcsolatos beszámolóimat írom.Tehát összeszedtem a gondolataimat, hogy miért érdemes megvenni ezt a lakást. Több oldalas beszámolót készítettem és képeket tettem fel a lakásról, és a csodálatos udvarról. Írás közben ismét az a bizonyos kellemes érzést éreztem, mint mikor a célomat vizualizálom. Célom az volt, hogy aki olvassa soraimat Ő is áttudja érezni, hogy jó volt ebben a lakásban lakni.

Esténként rendszeresen elképzeltem, hogy egy kedves pár beleszeret a bebútorozott eladó lakásunkban és nagyon örülnek annak, hogy ez az Övék lehet. Minden alkalommal azzal zártam a vizualizációt, hogy erről a csodálatos lakásról bővebb információt találnak a www.... honlapomon.

2010.10.25-én vasárnap este 20 óra táján telefonhívásom volt. Egy kedves nő bizonytalan hanggal az alábbiakat kérdezte tőlem:

- Mondja csak eladó még az a lakás amely a www. honlapon található?
- Mondja tényleg olyan szép az udvar a valóságban is, mint a fényképeken?
- Teljesen bebútorozottan eladó? Nekünk pont ilyen lakásra van szükségünk, mert távolról kell Győrbe költöznünk, és nem szeretnénk a bútorokat is magunkkal vinni.

Igen megjött a vevőnk. Rátalált a honlapomra és beleszeretett a lakásunkba. Pont úgy ahogy vizualizáltam. Másnap megnézték a lakást és mit gondoltok mennyit ígért az alku után?
Igen, pont 13,5 MFt-ot amennyit szerettünk volna és amennyi hitelt felvettünk.
Csodálatos érzés.

Szinte 1,5 évbe került a lakás eladás, nem rövid idő, de szerintem azért került ennyi időbe, mivel nekem keresztül kellett mennem ezen a fejlődési szakaszon. Tanulságos volt számomra.

Továbbá büszke vagyok arra, hogy nekem/nekünk sikerült eladni ezt a lakást és nem az ingatlan közvetítőknek.

A vonzás törvényével nem lehet versenyezni.asd20180927 yeezy boost 350

asd20180927
yeezy boost 350 v2
under armour shoes
skechers
vans store
christian louboutin shoes
off white shoes
north face outlet online
yeezy boost 350
adidas shoes
hermes birkin
pandora charms sale clearance
longchamp bags
nike factory outlet
red bottoms for men
barbour coats
nike air max 2018
nike soccer cleats
ferragamo belt
kyrie 3 shoes
fit flops
balenciaga sneakers
north face jackets clearance
longchamp bags
skechers outlet online
nfl jerseys from china
nike air max
kyrie 4 shoes
swarovski outlet
timberland boots
nike air presto
coach bags
ultra boost 4.0
puma sneakers
cortez shoes
nike outlet store online
nike outlet store
birkenstock shoes
north face jackets for women
under armour shoes
nike presto women
nike air vapormax
birkenstock outlet
timberland outlet store
pandora bracelet
pandora jewelry official site
north face jacket
adidas yeezy
yeezy boost
goyard bags
ralph lauren outlet online
north face clearance
longchamp bags
christian louboutin
nike lebron 15
yeezy boost
coach outlet store online
lebron soldier 11
nike air max 97 ultra
asics gel lyte
goyard bags
pandora rings official site
beats wireless headphones
ferragamo shoes
rihanna puma
yeezy boost 350
air jordan 11 win like 82
polo outlet online
pandora charms
pandora jewelry official site
calvin klein underwear
birkenstock shoes
indoor soccer shoes
sunglasses for women
blue tint yeezy
nike air force 1
yeezy boost 350
gym red 11
kyrie 3 shoes
fake yeezy
barbour coats
balenciaga triple s
christian louboutin shoes
adidas yeezy
yeezy boost 350
timberland shoes
kyrie 4 shoes
rayban sunglasses
air vapormax
the north face outlet
air jordan retro 11
kobe ad shoes
pandora charms sale clearance
nike outlet store online shopping
kd 10
nike kobe
yeezy boost
nike air vapormax
adidas yeezy
curry basketball shoes
ray ban sunglasses sale
nike huarache
air max 97 silver bullet
air vapor max plus
ugg slippers
pandora jewelry official site
north face jackets clearance
katespade
supreme new york
polo ralph lauren outlet
birkenstock outlet
nike air max
pandora bracelet
nike outlet store online shopping
fake yeezy
nike air force 1
lacoste outlet stores
air uptempo
longchamp outlet
nike air max
swarovski outlet
polo outlet
pandora charm
red bottoms
balenciaga sneakers
air vapormax
kyrie 4 shoes
jimmy choo outlet
air jordan shoes
golden goose shoes
hermes birkin
nike outlet store
uggs official site
nike air vapormax
ugg outlet
adidas yeezy zebra
pandora jewelry 70 off clearance
coach purses
beluga 2.0
red bottoms
skechers outlet online
calvin klein underwear
pandora charms
north face outlet online
fitflop shoes
pandora outlet online
clarks outlet
air jordan 11 win like 82
ecco shoes outlet
north face jackets
curry 4 shoes
balenciaga sneakers
cheap air max 95
longchamp outlet
nike soccer cleats
fitflops sale clearance
air max
under armour shoes
nike factory outlet
converse sneakers
air vapor max plus
yeezy boost
pandora charms
rolex replica watches
ultra boost adidas
air uptempo
cheap air max 95
coach outlet
coach outlet store
steph curry shoes
red 11s
christian louboutin mens shoes
supremenewyork
louboutin outlet
pandora charms
lacoste outlet
polo outlet
nike lebron 15
yeezy boost
birkenstock outlet
adidas outlet store
underarmour
skechers go walk
yeezy boost
ferragamo shoes
fenty puma
north face jackets clearance
lebron soldier 11
pandora bracelet
adidas shoes for men
calvin klein underwear
skechers boots
adidas yeezy zebra
rihanna puma
new jordans 2018
air vapormax
north face sale
pandora rings
celine bags
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet
kyrie irving shoes
uggs outlet
off white vapormax
yeezy boost
oakley eyeglasses
ecco shoes for women
win like 96 11s
coach factory outlet online
air max
pandora charms sale clearance
jordan 11 gym red
converse sneakers
pandora rings official site
pandora charms
huarache shoes
oakley sunglasses
christian louboutin
skechers outlet
coach purses
michael kors outlet online
kd 9
christian louboutin outlet
under armour clearance
michael kors outlet online
yeezy boost 350 v2
tory burch handbags
reebok crossfit
nike cortez women
pandora jewelry official site
new jordans 2018
beats wireless headphones
pandora bracelet charms
mbt shoes clearance outlet
red bottoms
nike off white
red bottoms
nike factory store
asics sneakers
pandora charms
yeezy boost
longchamp bags
cheap nike shoes
curry 4s
pandora jewelry official site
north face coats
oakley sunglasses for men
wholesale cheap jerseys china
celine bags
ralph lauren factory store
pandora charm
christian louboutin shoes
michael kors handbags outlet
yeezy boost
asics gel lyte
off white jordan
golden goose shoes
coach outlet store
air vapormax
kate spade outlet online
coach bags
nmd adidas
pandora bracelet
indoor soccer shoes
reebok outlet
valentino outlet
fake yeezy
yeezy boost
polo ralph lauren outlet online
fenty puma
pandora bracelets
ralph lauren outlet
nike outlet store online
timberland outlet stores
mbt shoes clearance
pandora bracelet charms
swarovski outlet
replica rolex watches
high quality replica watches
pandora rings
coach outlet store
nike air huarache
tommy hilfiger outlet
nike air max
beluga 2.0
pandora charms
ralph lauren outlet online
louboutin shoes
supreme new york
red bottoms
nike soccer cleats
jimmy choo outlet
adidas shoes for men
air max
red bottom heels
red bottoms louboutin
pandora bracelet
skechers boots
pandora jewelry official site
birkenstock outlet
timberland boots for women
adidas shoes
clarks boots
jordan 11
fitflop sandals
balenciaga sneakers
pandora charms sale clearance
louboutin mens
clark shoes
nike outlet store online shopping
birkenstock outlet
nike vapor max
nike clearance outlet
cheap nfl jerseys wholesale
nike kd 10
longchamp outlet
louboutin outlet
north face coats
yeezy shoes
jordan 12s
red bottoms
nike air max
oakley sunglasses
skechers go walk
nike kyrie 4
steph curry 4
red bottoms
nike kd
nike shoes
rihanna puma
under armour clearance
north face fleece
fit flops

kyrie 4 shoes
nike outlet store online shopping
yeezy boost
nike factory store

timberland shoes
ray-ban sunglasses
north face jackets clearance
air jordan 12
valentino outlet store
vans shoes
the north face outlet
nmd adidas
pandora charms
uggs slippers
nike shox for women
pandora charms sale clearance
nike air vapormax
ray bans glasses
coach outlet store
win like 96 11s
nike shox clearance
yeezy boost 350
timberland pro
new jordans 2018
air max 97 ultra
tommy hilfiger outlet online
canada goose outlet
pandora rings official site
north face outlet online
pandora bracelets
north face outlet
jordan shoes for men
blue tint yeezy
oakley outlet
kyrie 4 shoes
red bottom shoes for women
nike kd
nike kd 10
nike air vapormax
tory burch shoes
jordan retro
asics sneakers
wholesale nfl jerseys
air jordan retro 11
ugg australia
ugg boots on sale
jordan 11 gym red
nike air huarache
christian louboutin shoes
the north face outlet
birkenstock shoes
adidas outlet store
ugg boots for women
polo ralph lauren outlet online
yeezy boostasd20180716 nfl jerseys from

asd20180716
nfl jerseys from china
oakley outlet
oakley sunglasses for men
timberland outlet stores
uggs official site
asics gel lyte
pandora bracelet
north face clearance
the north face outlet
coach bags
kate spade outlet online
yeezy boost
north face coats
red bottoms
wholesale nfl jerseys
longchamp bags
north face outlet online
nike factory outlet
adidas yeezy zebra
pandora jewelry official site
pandora bracelet charms
pandora bracelet
christian louboutin
air jordan retro 11
cortez shoes
north face fleece
pandora charms
michael kors outlet online
kyrie 3 shoes
nike outlet store
adidas shoes
nike outlet store online shopping
birkenstock outlet
ralph lauren factory store
reebok outlet
ugg outlet
coach bags
yeezy boost 350 v2
nike off white
ugg boots for women
yeezy boost
jordan 11
air max
pandora rings official site
yeezy boost 350 v2
coach outlet store
supreme new york
indoor soccer shoes
barbour coats
air vapor max plus
kobe ad shoes
sunglasses for women
pandora charms
longchamp outlet
ray bans glasses
ecco shoes outlet
puma sneakers
steph curry shoes
adidas outlet store
off white jordan
christian louboutin outlet
balenciaga sneakers
pandora rings official site
timberland shoes
under armour clearance
ralph lauren outlet online
tory burch handbags
lebron soldier 11
nike outlet store online shopping
north face jacket
pandora charms sale clearance
under armour shoes
louboutin shoes
golden goose shoes
nike air vapormax
uggs slippers
pandora charms
air jordan retro 11
indoor soccer shoes
air uptempo
yeezy boost
nike air vapormax
yeezy boost
longchamp bags

air jordan shoes
red bottoms louboutin
pandora jewelry official site
nike air huarache
polo ralph lauren outlet
nmd adidas
coach purses
ferragamo belt
nike air max
supreme new york
birkenstock shoes
jordan shoes for men
coach outlet store
nike kd 10
michael kors handbags outlet
nike factory store
asics sneakers
red bottoms
skechers boots
air max
north face jackets
north face outlet online
christian louboutin shoes
the north face outlet
wholesale cheap jerseys china
kyrie 4 shoes
christian louboutin shoes
nike air max 97 ultra
yeezy boost
nike huarache
pandora charms
ugg australia
rihanna puma
air vapormax
celine bags
red bottom heels
supremenewyork
cheap nike shoes
underarmour
longchamp outlet
nike air max 2018
jordan 12s
new jordans 2018
air jordan 11 win like 82
cheap air max 95
cheap nfl jerseys wholesale
fenty puma
pandora charm
calvin klein underwear
longchamp bags
nike kd
balenciaga triple s
birkenstock outlet
kd 10
fenty puma
nike presto women
skechers outlet online
pandora outlet online
kd 9
pandora bracelets
pandora rings
high quality replica watches
ferragamo shoes
coach purses
beluga 2.0
nike air vapormax
kyrie irving shoes
jimmy choo outlet
swarovski outlet
skechers boots
birkenstock outlet
adidas outlet store
balenciaga sneakers
red bottoms for men
ugg slippers
golden goose shoes
pandora charms
fitflop shoes
christian louboutin
clarks boots
fake yeezy
kyrie 4 shoes
pandora charms sale clearance
ray-ban sunglasses
nmd adidas
nike air huarache
yeezy boost 350
balenciaga sneakers
nike outlet store online shopping
hermes birkin
lacoste outlet
asics gel lyte
polo ralph lauren outlet online
gym red 11
yeezy boost 350
kyrie 4 shoes
off white shoes
valentino outlet
coach factory outlet online
nike soccer cleats
barbour coats
skechers outlet online
pandora charms sale clearance
pandora charms
timberland shoes
birkenstock outlet
celine bags
yeezy shoes
kyrie 4 shoes
nike air vapormax
goyard bags
north face outlet online
balenciaga sneakers
lebron soldier 11
replica rolex watches
yeezy boost
louboutin outlet
rolex replica watches
ferragamo shoes
nike air max
nike kd 10
air max 97 ultra
red bottoms
yeezy boost
nike shoes
oakley sunglasses
louboutin outlet
coach outlet store online
valentino outlet store
pandora bracelet charms
under armour clearance
new jordans 2018
north face coats
nike kyrie 4
ralph lauren outlet
rihanna puma
ecco shoes for women
converse sneakers
yeezy boost
nike clearance outlet
christian louboutin shoes
red bottom shoes for women
kyrie 3 shoes
pandora charms
yeezy boost
yeezy boost
air uptempo
oakley eyeglasses
adidas yeezy
air vapormax
air vapor max plus
nike outlet store
uggs outlet
adidas shoes for men
pandora bracelet
off white vapormax
yeezy boost 350
asics sneakers
ugg boots on sale
nike air force 1
timberland boots
oakley sunglasses
huarache shoes
beats wireless headphones
nike outlet store online
nike kobe
red bottoms
nike air max
skechers outlet
beluga 2.0
pandora charms sale clearance
vans shoes
ultra boost adidas
nike air presto
new jordans 2018
win like 96 11s
steph curry 4
katespade
reebok crossfit
jordan 11 gym red
cheap air max 95
curry basketball shoes
nike lebron 15
canada goose outlet
nike factory store
birkenstock shoes
air max 97 silver bullet
north face jackets clearance
yeezy boost 350
coach outlet store
pandora bracelets
red bottoms
michael kors outlet online
north face sale
fit flops
air jordan 11 win like 82
vans store
jimmy choo outlet
polo ralph lauren outlet online
beats wireless headphones
birkenstock shoes
polo outlet
timberland boots for women
kyrie 4 shoes
ultra boost 4.0
fake yeezy
curry 4s
air max
nike air max
converse sneakers
nike outlet store online
tory burch shoes

timberland outlet store
christian louboutin shoes
under armour shoes
pandora rings
curry 4 shoes
north face jackets clearance
north face jackets clearance
michael kors outlet clearance
nike lebron 15
adidas shoes for men
pandora rings official site
pandora charms sale clearance
pandora jewelry official site
north face jackets for women
mbt shoes clearance
nike kd
the north face outlet
yeezy boost
rayban sunglasses
skechers go walk
calvin klein underwear
nike shox for women
pandora jewelry official site
lacoste outlet stores
polo outlet online
yeezy boost
jordan 11 gym red
red 11s
fitflops sale clearance
nike air max
blue tint yeezy
pandora jewelry official site
pandora jewelry official site
win like 96 11s
blue tint yeezy
nike shox clearance
hermes birkin
pandora charm
swarovski outlet
adidas shoes
under armour shoes
skechers
north face outlet
nike outlet store online shopping
adidas yeezy zebra
nike vapor max
christian louboutin mens shoes
skechers go walk
timberland pro
fitflop sandals
yeezy boost 350
pandora jewelry 70 off clearance
air jordan 12
polo ralph lauren outlet
nike factory outlet
clark shoes
adidas yeezy
pandora bracelet
rihanna puma
adidas yeezy
nike cortez women
air vapormax