a Titok kezdete is varázslat

Sziasztok! Körülbelül 1-1,5 hónapja ismertem meg a Titkot és éreztem, hogy meg fogja változtatni az életemet. Az első pillanattól hittem benne, és ha valamelyik barátomnak valami problémája van akkor mindig mondom neki, hogy hogyan oldja meg. Mert a Titok mindenre választ ad.
Annak aki olvasta a Titkot, annak ajánlom, hogy az Erőt is olvassa el, mert nagyon jó.
Most egy egyszerű történetet osztanék meg veletek amikor sikerült magamhoz vonzanom egy ajándékot...
Édesanyám Avon tanácsadónő és voltunk egy gyűlésen. Én azért kísértem el, mert engem is érdekel. Karácsony alkalmával volt tombola is ahol 2 ajándékot sorsoltak ki. Az én számom a 30-as volt. És amikor húzták a második számot, akkor becsuktam a szemem és mondogattam magamba, hogy 30 30 30 30... és végül kihúzták a 30-ast és megnyertem az ajándékot. Nagyon örültem neki, mert tudtam, hogy én vonzottam be.
Na, eszembe jutott egy másik történet ami 1 hete történt...
Karácsonyi ajándékot készítettem a rokonaimnak, és meg is vettem az alapanyagot, de voltak kérdéseim a kivitelezéssel kapcsolatba, és sokat gondolkoztam rajta. Gondoltam jól jönne valami ihlet. Erre édesanyám hoz egy oldalt a Blikkből és mutatja, hogy nézd Te pont ilyeneket akarsz csinálni. Mondom jéé tényleg. És nagyon hálás voltam, hogy édesanyám megtalálta ezt az oldalt az újságban, mert így el tudtam készíteni az ajándékokat és tökéletesek lettek. És utána megköszöntem, hogy tökéletes ötletet találtam a kivitelezésre.
Szóval ezek után tudom, hogy mekkora hatalma van a vonzás törvényének! És ezért hálás vagyok! Megváltoztatta az életem! Most tökéletesen boldog vagyok és tele vagyok energiával, ami vizsgaidőszak közepén nagy szó!
Van még valami amit szeretnék megosztani, ami nem a vonzás törvényével kapcsolatos, de segít annak aki maga alatt van idegileg bármi miatt és ez a: MagneB6.
Köszönöm!Köszönöm szépen! Igyekszem.

Köszönöm szépen! Igyekszem.Köszi a cikket :)

Hát, hogy valaki tele legyen energiával a vizsgaidőszak közepén, az már önmagában is egy kisebb csoda :) Egyébként a magneB6 tényleg jó, mivel a magnézium nagyon gyorsan ürül ki a szervezetből és a modern táplálkozás nem igazán gondoskodik a napi visszapótlásról. További sikeres vizsgaidőszakot kívánok neked!!!