Akik sikeresen,gyakorlatiasan tudják alkalmazni a vt.-t

Kérlek ide azok írják le a vonzással kapcsolatos biztos tudásukat , akik már tudják hogyan kell alkalmazni a vonzást és segítségükkel segítsenek azoknak, akik még gyakorolják !Szia

Nekem nem sikersztorim van, de leírom engem miben és hogyan segített a TITOK:-) Kb. fél éve fedeztem fel, előtte nagyon drámaian éltem meg mindent, amióta megnéztem a filmet, olvastam a könyvet és más ezzel kapcsolatos cikkeket, szinte kicserélődtem. Nem csinálok semmiből sem nagy dolgot, ha negatív gondolataim támadnak (azok mindig vannak), megpróbálom rögtön átváltani pozitívakká. Vagy felteszem a kérdést (valahol olvastam) "tényleg annyira fontos ez a probléma?". Nekem ez a módszer vált be, azóta pénzt vonzottam már be, emberi kapcsolatokat is, de ami a legfontosabb: JÓL ÉRZEM MAGAM A BŐRÖMBEN! Megnőtt az önbizalmam és ha valamit elakarok érni, akkor teszek is érte. Uni küldi az eszközöket. Néha próbálkozom a vizualizációval is, de nekem az volt a legsikeresebb, amikor kigondoltam, hogy mennyi pénz kellene és mire használnám, aztán mentem tovább. Persze megdolgoztam azért a pénzért, de a plusz munkát nem kerestem hozzá, hanem az adódott.
Mindenképp, még ha negatív dolgok is történtek velem, úgy is hálás vagyok ezeknek az elméleteknek, mert a személyem teljes egésze pozitívabb lett és ez már fél siker.
Sok szerencsét!!!A sikerességet azt nem

A sikerességet azt nem teljesen értem, mert ha arra céloz, hogy amikor a számomra kedvező helyzet jött létre, az sikeres, és amikor nem, akkor meg nem sikeres és ekkor szokták másra fogni a dolgot, de az biztos, hogy önmagában nem keresi. Tehát sikertelennek vallja és azt mondja végül, nem működik.

Pedig az a helyzet, hogy egyszerűen nem tudsz sikertelen lenni benne, mert minden pillanatban vonzol. Le sem tudod állítani. Még álmodban is ezt teszed. A sejtjeid állandóan sugározza a jeleket, kapcsolatban áll azzal a rezgésű energiával, (ember, helyzet tárgy egyaránt) ami rezgésben a legközelebb áll hozzá és azt vonzza. Tehát mindenki sikeres. Mert sikeresen bevonzza azt, amilyen rezgésen van éppen.

És itt jön az képbe, amiről a Mano39 is beszél, hogy nem kezdte mindenféle kellemetlen érzést generáló gondolatokkal értékelni a helyzetet, hanem csak jött és ment. Hát kérem ezt hívják megengedésnek, elfogadásnak.

Persze amikor ebben a helyzetben vagyunk, akkor mondjuk, hogy a jelenben vagyunk. Tehát amikor egyetlen eléd táruló helyzetet, embert és a föld minden létezőjét sem értékeled, sem jónak, sem rossznak, akkor vagy a jelenben és akkor tárulkozik ki előtted a valódisága. Ezt érezni fogod. Ki kell próbálni és azonnali a hatás.Nekem úgy sikerült régen

Nekem úgy sikerült régen minden, hogy teljesen a jelenben voltam. Amikor iskolában voltam, akkor otthon hagytam a problémáimat. Amikor otthon voltam, akkor pedig azt mondtam, hogy "most nem akarok erre gondolni"... és így hozzászoktam, hogy a problémákat, gondokat nem tartom észben, hanem egyszerűen nem foglalkozom vele. Nem foglalkoztam vele, elfelejtettem, hogy vannak gondjaim. Természetesen direkt. És így boldog voltam. Úgy tekintettem magamra, hogy soha senki nem bántott engem, nem akartak rosszat nekem, és mindig mindenből a legjobbat kaptam. Én egyik napról a másikra elhatároztam hogy így fogok gondolkodni, és másnap már valahogy ráállt az agyam. Teljesen megdöbbentem, mert átváltottam teljesen pozitívvá. És egy csepp negatív energia nem volt bennem.A lényeg amit nehéz

A lényeg amit nehéz alkalmazni (legalábbis jól) azok a következők.
Ellazulás. Ez a lényeg, ellazult állapotban 20-25ször nagyobb hatása van a gondolataidnak!
Aztán a képzelet. DE ÚGY KELL ELKÉPZELNI MINTHA MÁR MEGTÖRTÉNT VOLNA ÉS ÁTT KELL ÉLNI AZ ÉRZÉST.
Erre kell rájönni, hogy ezt hogyan..Nem könnyű...De ha erre rájössz bármit elérhetsz lazán :)
Természetesen csukott szemmel, kényelmes testhelyzben, napi 20-30perc minimum.
(Ellazulás nem kötelező, tehát meditálni/relaxálni nem feltétlen muszáj, de ellenjavalott kihagyni)Szia! Én nem régen kezdtem a

Szia!

Én nem régen kezdtem a Titokkal való ismerkedést, de azóta már elég sok mindent tapasztaltam (pozitívot, negatívot egyaránt).

El kell mondjam, hogy nem könnyű rájönni a technikára, de nem lehetetlen. Én elolvastam még több könyvet a témáról, pl. Joe Vitale - Vonzásfaktor/A kulcs, Michael Losier - Hogyan alkalmazd a vonzás törvényét?, stb...

Ezekből többet megtudhatsz a működésről.

Én megtapasztaltam a negatívot (nyilván ezt a legkönnyebb), és pontosan az történik, amit a könyvben (én a Titok könyvről beszélek) leírtak.

Aztán megtapasztaltam a pozitívot is, és sok alkalommal mondhatom, hogy tökéletesen működött.

Egy biztos: ha állandóan úgy járatod az agyad a vágyadon, hogy görcsösen kell neked, akkor nem fog sikerülni. Ez a legnehezebb, mert ha tényleg szükséged van mondjuk a pénzre, akkor sokszor eszedbe jut, hogy akkor mikor kapod meg, tényleg meg lesz-e, mi van ha mégsem.

És ha ezeken agyalsz, főleg az utolsón, akkor tuti hogy semmi nem történik.

Nagyon fontos az elengedés, azaz ne foglalkozz azzal, hogy hogyan fog megtörténni, meg azzal, hogy mikor, mert az nem lesz jó.

Észre kell venned a lehetőségeket, amikből meg fog történni. Nekem pl. az volt az egyik kérésem, hogy 30 napon belül kapjak egy nagyobb összeget, és bejött. Nem agyaltam rajta, hogy hogyan, pedig már a 30 napból eltelt a fele. Aztán egyszer egy barátommal beszélgettem, és felmerült egy lehetőség, ő felajánlotta, én elfogadtam, és tessék, időn belül meglett az összeg.

Tudom, ez baromi nehéz, de tényleg ez a titka. Kicsit olyan, mintha elfelejtenéd, de ez néha hasznos. Naponta lehet rá gondolni, de csak úgy, hogy mintha már meglenne, és arról álmodozhatsz, hogy pl. mire költöd.

És ha eszedbe jut és akár tudat alatt is van benned kétely, akkor ez befolyásolja a dolgot. A tudatalatti is nagyon fontos, mert a valóságban az irányít. Ha tudat alatt van benned kétely, akkor nem megy. És a legrosszabb, hogy ezt a legnehezebb leküzdeni. Mert mondogathatsz sok mindent, ha a tudatalattid nincs vele összhangban.

Erre mondják, hogy meg kell tisztulni és akkor a tudatalattid rendbe jön. Erre vannak módszerek, benne vannak a könyvekben.

Ezekből a legfontosabb egyébként a hála. Ha hálás tudsz lenni a jelenlegi dolgaidért, akkor nagyot lépsz előre. Ez a filmben is elhangzik és éppen Joe Vitale szájából, hogy ha hálás vagy pl. azért hogy van szemed és nézheted a filmet, akkor minden rendben lesz. Ugyanis a hála során az érzéseid jönnek rendbe. És az érzések irányítanak mindent. Hiába mondod, hogy elégedett vagy, ha tudat alatt mégsem.

Ha hálás vagy és ezáltal boldog a jelenben, akkor további olyan dolgokat vonzol, amik boldoggá tesznek, mert az érzést vonzod, ami a dolgokhoz kapcsolódik, nem a dolgot. És ez mindenkinél más, hogy mi teszi boldoggá. Ezért nem vonzzuk ugyanazt.

Egyébként a vizualizáció is jó dolog, de csak akkor, ha tényleg nem görcsölsz. Ezt naponta javasolt végezni.

De nekem a váratlan összeghez pl. nem kellett minden nap erre gondolni.

Kicsit hosszúra sikerült, de remélem volt haszna. Mindenképpen javaslom, hogy olvass el még néhány könyvet és tanulj. És végül is legjobb, hogy tényleg nem veszthetsz rajta semmit.

ÜdvIgen

:D Köszönöm hogy leírjátok a tanácsaitokat . Kérlek írjatok még többen mindenki aki tud adni valamit a másik embernek :)Hát igen, ugye ezt nevezzük

Hát igen, ugye ezt nevezzük szellemi tápláléknak. :) Brian hanganyagjai közül van amelyiket már kívülről fújom, akkor is meghallgatom újra és még mindig ad pluszt, megértek új dolgokat, összefüggéseket és ösztönöz.
A leghatékonyabban egyébként akkor jársz el ha állandóan az jár a fejedben hogy "én szeretem magam", ekkor a gondolataidat is jobban tudod majd uralni..meg mindenbe jobb leszel, főleg a kapcsolataid javulnak, jobb lesz a közérzeted. (Még a titok c. filmben is beszélnek az önmagunk szeretetéről)szerintem indulásnak a Titok

szerintem indulásnak a Titok film bőven elég. ha valahol elakadsz, nézd meg újra.

kialakult az a szokás az emberekben, ha egy könyvet kiolvastak, vagy egy filmet már láttak, azt nem nézik meg újra, mert hát már látták, semmi új információ nincs benne. ez tévedés, ugyanis az ismétléssel történik valami csodálatos dolog... ha valaki megnézte a Titok filmet százszor, az nem százszor fogja jobban alkalmazni a vonzás törvényét, hanem legalább ezerszer (!)

ez a vonzás titka, legalábbis az egyik kulcsaAz elngedés alapja...

/ahányan vagyunk annyi félt fogunk írni...de így jó/
az önelfogadás. Amióta elfogadom magam és a világot, szépen sorjáznak a teremtések.
És van ami elmarad, és van ami újjászületik.
Ma valami kellemes magabiztosságot éreztem, élveztem ahogy lebegteti a szél a hajamat, pedig nem szeretem a szelet..és ma meleg volt kint. Valaki egy nő nagyon tetszett nekem, és azt gondoltam példát veszek róla.
Ma újnak éreztem magam. Ahogy felszabadítottam az eltemetett részeimet, új vonzások kerülnek előtérbe, új és új oldalaimról ismerem meg magam. Amit elvesztettem már egyáltalán nem bánom.
Ma már értem amiről Helen Hadsell papolt...nincs kudarc, csak késlekedő siker!Nem mondom hogy profi vagyok.

Nem mondom hogy profi vagyok. De elméletben nagyon ott vagyok. Le írni le tudom mit kell tenni, tök egyszerű. Megtenni, na az már nem megy olyan könnyen.
Lényeg van a célod. Elképzeled már megvalósult állapotban, 100% realitásban, és átéled. Látod a képet de azt is átéled utána hogy milyen érzés. És ez a kulcs éld bele magad az érzésbe minél inkább.
Ennyi. Ha állandóan fejedbe tartod a gondolatot megvalósul (jobban mondva kifejezésre jut személyiséged vagy realitásod részeként, ami persze az esetek nagy részében megvalósulást jelent, amennyiben emberileg lehetséges, bár honnan tudhatjuk mi ami lehetséges és mi az ami nem?)
Azt viszont hogy erre képes legyél nagyon erős vágyadnak kell lennie. A tudatalatti, belső világod működése tökéletesen alá van vetve az érzelmeknek. Igaz hogy az érzelmek gondolatokból jönnek létre, de ha már kialakult egy érzelmi állapotod eléggé erősen befolyásolja gondolataidat. Erről rengeteget lehetne írni.
Tudd mit akarsz kristálytisztán lásd magad előtt a célt. És növeld a vágyadat, azzal hogy elgondolkodsz rajta milyen jó érzés. Növeld, növeld, növeld. Ha elég nagy a vágyad nem is kell foglalkoznod a vonzás törvényével -> öntudatlanul fogod alkalmazni.