Bevonzottam 5 év után amire vágyakoztam

Sziasztok!

Elkeseredésemben a neten szörfölve jutottam el ide erre az oldalra.
Elkeseredésem tárgya mi más lehetne mint a szerelem, az igazi, a lelki társ akire vágyakozunk mindannyian, de a csalódások megrágcsálják a hitünket abban, hogy mi is megkaphatjuk vágyunk tárgyát.
Nos én úgy 5 éve néztem ki magamnak egy fiatalembert az egyik közösségi oldalon, véletlenül találtam rá, az egyik ismerősöm ismerőseként. Bejelöltem így ismeretlenül és ő visszaigazolt. Ezt követően nem kommunikáltam vele, hisz mit mondhatnék, később meg észrevettem, hogy van felesége...az meg hogy beleturkáljak az életébe nem összeegyeztethető az alapértékeimmel. Így hát csak ábrándoztam róla éveken keresztül, nézegettem a fényképeit és elképzeltem, hogy én vagyok a felesége és teljes harmóniában élünk boldogan. Mivel külföldön élt már akkor is, így még elérhetetlenebbnek tűnt és a vágyam lassacskán kezdett az évek során megkopni mígnem mostanra teljesen elsorvadt. Két hónapja azonban szerepelt az álmomban, igen bizarr álom volt és nagyon meglepett hogy miért szerepel pont ő benne, hiszen már nem körülötte forognak a gondolataim jó ideje. Annyira felkavart az álom, hogy megérett bennem az a gondolat, hogy írjak neki és érdeklődjek hogyléte felől. Beszélgetésbe kezdtünk, én nem tudtam róla semmit, hogy házas e még vagy épp hol van, megemlítettem neki hogy szerepelt az álmomban és hozzátettem érdekes, hogy így ismeretlenül, erre rávágta, hogy akkor ismerjük meg egymást és találkozzunk, éppen átutazóban van itt magyarországon. Hát köpni nyelni nem tudtam, önmagában az hogy beszélgetésbe kezdtünk nagy örömömre szolgált, nemhogy találkozzunk. Hihetetlennek tűnt.
Végül találkoztunk, nagyon jó benyomást tettünk egymásra, jó hangulatban végig csiviteltünk 3 órát, kiderült, hoyg elvált már 2 éve a feleségétől és azóta volt még egy 2 éves kapcsolata ami nem régiben fejeződött be így kicsit elfáradt lelkiekben, aznap utazott Londonba, így eléggé megtisztelő volt számomra, hogy azt a pár órácskát rám, kvázi idegenre szánja.
Mikor elbúcsúztunk mondta, hogy szeretné tartani a kapcsolatot, én ennek nagyon örültem. Mint kiderült Londonból Torontóba repült, így ez volt az első pont ahol kicsit elkedvetlenedtem, mert london annyira nem vészes pénzben sem és távolságra sem, de kanada ...Viszont úgy gondoltam, hogy nem vethetek el semmilyen lehetősséget vagy nem kéne bevonzanom azt hogy a távolság problémát jelentsen. Azóta sokat beszéltünk, egészen egyértelmű, hogy van valami dolgunk egymással ami már már kísérteties érzés, de ez egy másik történet. Mostanra valamiért megkopott a beszélgetés és alig vagy egyáltalán nem beszélünk, valamiért nem olyan lelkes már velem szemben úgy érzem és e miatt nagyon el vagyok keseredve. Szóval kértem és kaptam, bár konkrétan nem kértem, hogy találkozhassak vele, mindvégig a bárcsak és a mi lenne ha és a de jó lenne állapotában gondoltam rá.
Érdekes élmény volt ez számomra és egészen fenséges is. Ez az élmény erősített meg abban, hogy IGEN bevonzhatok mindent amit szeretnék, hiszen valljuk be őszintén, mekkora az esélye annak, hogy pont akkor álmodok róla mikor pont abban a 2 napban itt van az országban, és az is igencsak érdekes, hogy felhozta a találka lehetőségét úgy hogy egyáltalán nem is tudta kiféle miféle vagyok. Már csak a folytatást várom nagy érdeklődéssel, szerintem egy ilyen sztori nem érhet véget ennyivel. Vagy de? Lehet csak a katartikus élmény miatt kellett ez, hogy megízleljem a lehetetlen nem létezik? Egy biztos, amit abbahagyod a görcsölést és a felesleges agyalást, elengeded úgymond vágyad tárgyát akkor könnyebben érkezik el hozzád és akkor ha már készen vagy arra, hogy a tied legyen :)