Szörnyű rémálmok, talán a múlt?!

Sziasztok Kedves Fórumtagok!

Én az álmaimról szeretnék írni pár dolgot és tanácsot kérni, hogyan váljak meg ezektől a szörnyű rémálmoktól.?
2 szintes családi házban laktam 11éves koromig amiben állandóan féltem.. 7 éves koromtól kezdve folyamatosan annak lettem szemtanúja, ahogyan apám anyámat veri, apám alkoholizál, anyám öngyilkossági kísérleteket hajt végre magán.. amikor anyám és apám útjai ketté váltak engem a bíróság apámnak ítélt ugyanis anyámnál az anyagi helyzet nem volt kellőképpen biztosítva. Rossz érzés volt, ahogyan el lettem szakítva anyumtól, de 9 éves voltam, mikor apám elcsábított egy számítógéppel.. naiv kis gyerek voltam.. amikor már csak ketten éldegéltünk voltam 10 éves, apám részegen, kötöszködve tért haza hozzám, aki kinn a szakadó esőben vártam, hiszen nagyon féltem a házban(mindig azt hittem szellemek vannak)..
Majd Apám megismerkedett egy pesti nővel és felhurcolt szó szerint Budapestre.. én mint kis falusi lány hirtelen egy mély vízbe dobva, ezek a traumák után nagyon rettegtem, a metro, az emberek, új iskola, beilleszkedés(előtte is problémáim voltak ezzel kapcsolatban, mert mindig gúnyoltak az iskolában a kinézetem, öltözetem miatt(mindig igénytelen ruhát adtak rám, pedig tellett volna ruhára apámnak, míg mások csinosan, nem divatosan, de ünnepségre tininindzsás pulcsit adni rám???!!!! Szóval.. na aztán apám úgy ahogy nem is akarta hogy világra jöjjek, anyámat sem érdekeltem, így apám még ezekután sem törődött velem.. ruhát is lusta volt venni nekem, 13 évesen.. nőttem pedig mint a gomba.. elmentem nyarakat dolgozni, hol boltban, hol zöldségpucolóként, hol pedig az éveim előrehaladtával egyre több pénzszerzési lehetőséget keresvén modellkedés.. kollégiumban laktam 16 évesen, apám a családit nagyon nehezen oda adta, megszánt(?) volt, hogy kértem tőle pénzt, hogy vegyek suliba kaját, azt mondja: - Csóró vagyok, nincs pénzem, másik, mentem 13 évesen boltba dolgozni hajnal 6kor, kértem pénzt kajára, mit csinál? : - Az udvar kellős közepén a szomszédok szeme láttán elém, konkrétan a földre dob egy kerek 100ast... NA csak hogy érthető legyek, hiányzott mindig az anyai gondoskodás, szeretet, apai ölelés, jó tanácsok.. sosem volt, max csecsemő koromban passz.. mire 22 éves lettem, összegyültek bennem a depresszió összes tünete.. rémálmok hada, mindig meg akarnak ölni, 2szer sikerült is, láttam a holttestem is, majd felébredtem ijedten. NEM BÍROM!! Könyörgöm valaki segítsen abban, hogyan tudnám magam mögött hagyni a múltam? Tudom nem egyszerű, nem is gondolok rá, de akármit csinálok, és ha üres percem akad, elő jönnek, zúdul és álmomban folytogatnak:( Több éve megy ez így:(
Köszönöm előre is!
Szép napot!

Címkék:


Megírtál mindent.

Kiírtad magadból- ez jó! Most változtass magadban, magadon, és innen kezdve ezeket direkt fegyelmezve magad, csak arra gondolj akivé válni akarsz. Na ki akarsz lenni?

Gondolható nem az akit felvázoltál a főoldalon! Légy az, ki ezeken vidáman lép túl, magabiztosan, és ehhez nagy adag bátorság is megvan benned. Ezt tudd. Érezd magad annak aki lenni akarsz, és vidáman legyél minden pillanatban.
Rengeteg olvasni valót találsz arra, hogy gondolkozz másként- a lényeg, tedd! Jön a borús gondolat? Ismerd fel magadnak, ne várd meg lehúzó erejét! És gondolj magadra szeretettel. Lágy becéző tónusban. Légy önmagadhoz könyörületes, mert ha nem ezt teszed, az önvád megöli a lelked. Ismerd fel, hol hibáztál és vond le a tanulságot! És élj a KIJELENTÉS óriási erejével, a szeretettel, ami neked ugyanúgy jár, és tovább kell adnod, mint bármelyikünknek.
Apudnak, anyudnak bocsáss meg! Ez az amit önmagadért még tehetsz: hiszen, ők magukért felelősek, te meg magadért. Jelentsd ki többször is magadban: megbocsátom szüleimnek, anyámnak-apámnak amit ellenem elkövettek. Én XY, megbocsátom magamnak, hogy ezt nem tudom megbocsátani.

Ha dolgozunk magunkon meglesz az eredménye. Dolgozz magadon. Agyad, elméd legyen a te saját virágoskerted. Csak szép gondolat virágokat ültess fejedbe, hogy az eredmény ez legyen: üde, bátor, és vidám szeretetteli lány képe sugárzik ránk. Szeretettel: AnikóÁlom...

Én csak azt tudom ajánlani hogy lefekvés előtt álmodozz, építs egy gyönyörű álom jövőt és amikor csak tudsz próbáld átélni azokat a gyönyörű álmokat. Nekem ez segített és a TITOK olvasása, gyakorlása sok újat találsz benne, és ha elalvás előtt gyönyörű dolgokra koncentrálsz elmúlnak a rémálmaid...
Mindig álmodozó voltam, mindenki ezért fenyített, de még mindig megéri...